Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dunku mnm ac karnina 3 gunkurusu ilik su
Kahvlti 1 kupa yesil cy.biraz peynir.1 muz.1 cy brd kuruyems salatLik domates.7 yesil zeytn
Ara turk kahvesi
Ogle yok
Aksm bolca salata 1 kuck porsiyon hamsi cokaz yagda kizarttim
2 lt su
Spor 4 saaten fazla yurudum alisvers falan

Sağoll Ayferimm bu ara ağrılar sancılar benden gitmiyorr.. mideydi adetti kasıktı derken bir de kalp ağrısı geldi bu mecazi tabi haftasonu güzel geçmedi nişanlımla gene tartıştık şiddetlice..ne olacak halimiz bilsem

kızlar bloguma yeni yazı yazdım:)) yorumlarınızı beklerim lütfen sayfama da yazın:))

http://dunyayigezerken.wordpress.com/2014/04/13/bahreyn/

Maşallah Blue ne güzel masalsı anlatıyorsun öyle, çok güzel gezmişsinz, çay sunumu da süpermiş ciddenn

Sancılar gitmiyor benden Merve yaa..bu sefer de nişanlımla birbirimize girdik midem bugn de ağrıdı biraz, stresle anında azıyor..hayırlısı olsn inş

Bugunku mnm
Ackrnina 3 gunkurusu ilik su
Kahvlti 1 muz.1 kupa 7 otlu cy.domates salatlk 6 yesil zeytn1 cy brd kuruyems.5 yesil zeytn
Ara turk kahvesi
Ogle 1 incecik kucuk dilim pizza( hamuru incecikti komsu ikrami)
Yarim pors hamsi

Aksm 1 tbk sebze yemegi .yarim kase yogrt.
Kacamak 1. Kucuk dondurma kalorisi azdi baktm bu aciklama yetrli oldumu bilmiyom ama
Su 2.5 lt
Spor 5 saattn fazla ev temizligiyle ugrastm genel temzlk ince temzlk falan.utu vs derkn daha simdi oturdu.

Çok duygu yüklüyüm bi kaç gündür..nişanlımla çok fena tartıştık belki hayatımın en sallantılı dönemi olduğu iiçin netlik olmadığı için şu an bana zor gelen bir dönemdeyz aynı zamanda nişanlıma da..neyi nasıl yapacaz, ne zaman nasıl olcak derken sanırm stresten de sebep sık tartışır olduk, kırıyoruz boş yere aklım almıyor.. ama ne şanslıyım ki ailem hep arkamda; bir gün olur da evlenirsek eminim ailemin desteği tabi ki de her zaman o kadar büyük bir yardımcı olacak ki bana.. ve bir gün olur da ayrılırsak eminm yine ailem yanımda olacak bunu bilmek insana inanılmaz bir ferahlık veriyor; çok şükür ama canım sıkkın mı tabi ki sıkkın yalnz bir şeyi farkettim ki büyüyorum.. eskiden bir kavga olsa öyle hırçınlaşır bağırır çağırır aramadan duramaz her şeyi daha berbat ederdm.. şu ansa sadece susuyorum.. ve her zaman işe yarıyor...konuşmuyorum nişanlımla..aramıyorum en azından, yazmıyorum.. bu sefer de o da duramıyor; çok az konuştuk aradı, çok soğuktum incindim çünkü, böyle kavgalar tartışmalar saçma sebeplerle kırgınlıklar istemiyorum ben artk.. yoruluyorum çabuk; çünkü askerde beni yeterince yordu ben daha fazla yorulmak değil mutlu olmak mutlu edilmek istiyorum mutlu etmek istiyorum... Uzun oldu biraz kızlar ama içimi dökmek istedim.. bu kafa karışıklığı içinde bahane diceksinz ama diyete pek dikkat edemedm.. böyle saçma sapan devam edersem de bu iş olmayacak kendime de kızıyorum ama canm öyle sıkkın ki.. kılımı kıpırtadasım da yok içimden de hiç bi şey gelmiyor...

Son düzenleme:

Oh ohhh ne guzel bi menu bu kizyoksa sen de mi birinciligw oynuyon

Slm kızlar iyi akşamlar hepinizee cimcime beni fena yorduuu ama gidince de ev bomboş kaldııı sayesinde çok güzel eğlendimmm
slm verip geçmişe dalayım bakalım sizler ne yaptınız geçmişten önce menümü yazayım en iyisi sonra hep kalıyor

Menüm dünkü

Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
1 diş sarımsak 1 bardak suyla yutuldu(saç beyazlaması kaldı 37gün )
yaklaşık bir bardak soğan suyu ( adet düzensizliği için )

Kahvaltı
1 yumurtalı bol yeşillikli taze soğanlı peynirli omlettt
1 çay bardağı ceviz
5 zeytin
1 fincan biberiye
yarım tabak salata
yarım portakal

ÖĞLE
1 bardak kefir

AKŞAM
patlıcan salatası
1 por bezelye
cacık
salata

SPOR
parktaki aletlerde 45 dk sabah 30 dk öğleden sonra spor cimcimenin sayesinde

Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
3 bardak elmalı tarçınlı su
1 fincan biberiye
1 bardak lavanta ( saç dökülmesine için)
1 fincan türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
takviye olarak omega3

Menüm dünkü
1 diş sarımsak 1 bardak suyla yutuldu(saç beyazlaması kaldı 36 gün )

Kahvaltı
1 yumurtalı bol yeşillikli taze soğanlı peynirli omlettt
1 çay bardağı ceviz
5 zeytin
1 fincan biberiye
yarım tabak salata
yarım portakal

ÖĞLE
1 bardak kefir
AKŞAM
patlıcan salatası
1 por bezelye
yaklaşık 2 bardak kefirli cacık
salata
SPOR
parktaki aletlerde 45 dk sabah 30 dk öğleden sonra spor cimcimenin sayesinde
Sıvı
1 fincan biberiye
1 fincan türk kahvesi+ 1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
takviye olarak omega3

Menüm bugünkü

1 diş sarımsak 1 bardak suyla yutuldu(saç beyazlaması kaldı 36gün )

Kahvaltı

1 yumurta
1 çay bardağı ceviz
7 zeytin
2 dilim peynir
1 fincan biberiye
yarım tabak salata
2 adet kaymaklı gün kurusu buda benim pazar kaçamağım

ÖĞLE
1 bardak kefir

AKŞAM
1 por taze fasulye
1/2 por ciğer
salata

SPOR
parktaki aletlerde 40 dk spor
30 dk koşu bandında karışık hızda yürüyüş 10 dk twist 40 squat

Sıvı
1 fincan biberiye
1 fincan türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay
takviye olarak omega3

Masallh cnm harika bi menu amman tirsmaya basladim takim arkafaslarimdn
Hosuma gitti biyandan da gaza geldm daha fazla

Cnm rabbim efendimz in hurmetine icine bi ferahlik versin isini kolaylastrsin ins

Üzüldüm ya bütün konularınızı okudum dışardan çok mutlu görünüyorsunuz bence nişan stresinden oluyor bunlar hep. BDV'de takılmaktan ilişki uzmanı oldum Ne güzel ailen arkanda. Hayat boyu mutlu olursunuz inşallah.

Haklısın valla ben olsam bu kadar strese kendimi çikolataya vermiştim bile

Abla senin menüleri gördükçe burayı terkedesim geliyor

Cnm rabbim efendimz in hurmetine icine bi ferahlik versin isini kolaylastrsin ins

Amin inş Ahşencim çok sağol

Aa öyle mi, çok heyecanlı güzel günler de yaşadık tabi ki...ama gerginlik gerginlik uzadıkça sıkıntı dert uzaklık çok gerildik, umarm daha fazla uzamadan hallederz, sağol canım

nazarmı değd, size Hilalcimm:26: üzüldüm inan ama böyle hissetmen çok normall susmak ne güzeli en doğrusunu yapmışsın ama yine de fazla uzatma derim ben gerçekten tüm hayatını paylaşacağın kişi olduğundan eminsen türk toğlumu olammızın en güzel yanı her zaman ailelerimizin desteğini hissetmemiz bence mutlu etmeyi istemek ve mutlu edilmeyi beklemek en doğal hakkın inş en kısa sürede tatlıya bağlarsınız elbette bahene demeyiz duygusal sorunlarımız bizleri çok etkiliyor dikkat edememn çok normal ama sen güçlü bir kızsın ne olur fazla ceza verme enişteye olurmu

pizzanın hamuru inceymişş dondurmanın kalorisi az olamaz tatlım ama şerbetli tatlılara nazaran daha masumm
afiyetolsun senin pazar kaçamağpında bu olsun diyelimm 5 satte evden yıldızlar çıkmıştır ellerine sağlık cnm

çok az yağda olsa kızartarak transyağa çevirmişsin bitanemm fırında yada ızgara yapsaydın bide üstüne bir parça helva yemeyi unutma birdahakine

börek pazar kaçamağı diyelim ececim ama hurmanın kalorisi çok yüksek hiç olmazsa gündüz yemeye çalış tatlım

biliyoruz tabikiii o sağlıklı menüleri bekliyoruz tekrarr canımm Dilek o sana torpil yapan

İnşallah canım daha da iyi ol çarçabuk iyileş
evet şimdi eşimle keyf yapıyoruz işten gelince ona da camları sildirdim

hayat müşterektir dimiii

hayırdır Dilekcim birimi hasta:26: geçmiş olsun acil şifalar

sağol canım benim çok şükür daha i
yiyim ilaçların verdiği bi halsizlik var sadece
bu hafta kontrollerim var bakalım artık

sende yormuşsun kendini bugun dikkat et canım
iyi olduğu duymak çok güzel bitanemmm halsizliğpinde en kısa zamanda geçer inş

canım benim olurmu hiçç bugünlük arkadaşınla buluşmaya denk gelmiş ama yarından itibaren süper menülerle geleceğini biliyorum ben

Masallh cnm harika bi menu amman tirsmaya basladim takim arkafaslarimdn
Hosuma gitti biyandan da gaza geldm daha fazla

tşkler Ahsencimm valla bence de tırs bu had-fta rakiplerinin hepsi iddialı bakalım hanginiz kazanacakkk gaza gel tatlım

Hala hastanediyiz kalp kapigi yeresizligi mitral yetetsizligi Allah korusun ilaclari duzgun kullanmasak felc riski var ama bunu sukur esimde bende titizlenir en guzel sekilde korumaya calisiriz geriside rabbime kalmistir

Sağol abla valla sana takıma ilk girdiğinden beri çok kanım ısındı çok sıcak kanlısın her eve senden bi tane lazım gerçekten

Hala hastanediyiz kalp kapigi yeresizligi mitral yetetsizligi Allah korusun ilaclari duzgun kullanmasak felc riski var ama bunu sukur esimde bende titizlenir en guzel sekilde korumaya calisiriz geriside rabbime kalmistir

Geçmiş olsun kim hasta? :26:

Stres ağrını tetikliyor demekki bitanemm enişteyle birbirinizi üzmeyin en iyisi

Hayirli aksamlar kizlar hastanedeyim ucten beru kv hastalandi ritim bozuklugu teshisi konulu tahiler felan filan hala hastanedeyim yazik ya yasli kadin hemen cokuverdi sag salim cikabileydik

baştan sona gidince yeni gördüm Çekirgemm çok geçmiş olsun kv ne allah şifa versinn helall olsun valla çok takdir ettim seni her gelin senin gibi olsa

hay maşallah duvarlarla derdin ne bitanemm çok yormuşsun kendini iki hafta sonbra yaz gelecek o zaman silseydin keşke kapılar açık bayılıruorum temizliğe ellerine sağlık canım akşamki mıhlama gözüme battı nedense bu arada doktor ne dedi yazdında benmi kaçırdımki:26: sonuçlar iyidir umarım

Mervişim bıcırkla uğraşmak hakikaten biraz yorucu ama çok zevkliydii gidince ev bomboş kaldı

kızlar bloguma yeni yazı yazdım:)) yorumlarınızı beklerim lütfen sayfama da yazın:))

i

http://dunyayigezerken.wordpress.com/2014/04/13/bahreyn/

ne kadar güzel anlatmışsın canımm bir solukta okudum çay sunumu hakikaten süper keşke zamanın olsaydı kayıp cenneti de görseydin ismi bana gizemli geldi

evet 9 çocuk yaşta 39
en küçüğü 3. sınıf ama çok dünya tatlısı bir insan

aynen canım arkadaşta bugün yedik yarında yürüyelim dedi:18:

maşallahh büyütürken zor olur ama ilerde kraliçe gibi olur arkadaşın benim annemlerde 9 kardeş en büyük dayımı geçen sene kaybettik malesef anneannem ana kraliçemizdir her zaman

ohhh sefan olsun bluecummm iyiki gitmişsin sayende bizde gezdik ne güzel anlatmışsınn gezmede oluyor hemen karataya döndüğüne göre mesele yok
midene dokunmasaydı keşke

Selaaam bayanlaar

Dunku menumu yazayim
Sabah
1dilim ekmek
Yumurta
Cay
Domates

Ogle
1lahmacun
1ayran

Aksam
İskembe corbasi
1dilim ekmek
Az ciger

Su 2lt
Form cay
İhlamur
Spor 2saat yuruyus
yürüyüşü yine dağda yaptın sanırım offf çok kıskanıyorum seni çağla dağ yürüyüşlerini özellikle bilesin işkembe çorbasınada bayılrım afiyetolsun cnm

ne güzel bir paylaşımmmm bizde seni çok seviyoruzzz şirinemmmm

Kocumsunn aksam pasta almis kaynim yemedim dusun artik bu haftaki hirsimi

Ahsene duyurulurrrr bravo Dilekcimm

ekranın yarısınada film veya sevdiğin bir dizi aç doktorcum o zaman vakit nasıl geçer anlamazsın 3 çocuğa rağmen birde leslie abla maşallahın var canımcım

kardeşim fena uykusuzluk çekiyorum bir şey öner

yatarken ayran içsen ayran veya yoğurt hemen uykumu getirir benim

Nedemek kardes bi sikintin istegin olursa beni bul ben hallederim:))
Canim tesekkur ederim

sen çok yaşa emi Dilekcimm

ay banusum kaçırdım sanırım minik misafirin var..Allah kolaylık versin canım benim.
Evet canım dünya tatlısı minik misafirim vardıı valla zaman su gibi geçti ev bomboş şimdi fena alıştımmm ve sürekli senin kulaklarını çınlattım haberin olsun

nasıl seviyorsan öyle hitap edebilirsin tatlım bence sorun yokk

yine enerjimiz dorukta maşallah sana Mervecimmm halayla gelip halayla gidiyorsunn bu arada Helinciğimi bende özledimm

Sağol abla valla sana takıma ilk girdiğinden beri çok kanım ısındı çok sıcak kanlısın her eve senden bi tane lazım gerçekten

oyyy canımk benimm çok tşk ederimm aslında bende bu takıma geldiğimde sen kaptandın ve ben yarışmaların ne olduğunu anlayıp dinlemeden atlamıştım sonrasında baktım iş ciddi tırstım ayrılacaktım hatırlarsanama sırf senin için kalmıştım takımın canlansın diye iyiki de kalmışımmm

rabbim yardımcısı olsun kv nin Dilekcimmm kelimelerin tükendiği an acil şifalar bitanemm

Gunaydin canlar mutlu haftalar

Dilekcim kv nasil oldu canim inşallah iyidir sen mis gibi bakarsin zaten

Banucugum hava guzeldi camlacik mis gibi yaptim ama bu sabah yagmur var Ankara'da

Hilalcim kendi kendinizi uzuyorsunuz en guzel donemdir nisanlilik zehir etmeyin bak ailende destek yavas yavas olur kirildiginiza degmez

Ece abla : borek yemis
Ahsen: pizza dondurma
Busra: hamburger
Kaptan : muhlama

Evett kacamaklari alalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…