Günaydın kizlar
Hilalim geçmiş olsun ne oldu kuzum ya kacirdim ben sanırım kasik agrin filan mi
Dilekk bavo yememissin pastayi
Ecemavi gurbette arkadas bbulmak zor olsa gerek
9 cocuk haa rabbim yardim etsin etsin
Bu arada inşallah fazla yememissindir
Yasemin cok hosuma gitti bi laf var kocasi kucuk olan zengin olurmus
2 yastan ne olcak allah askina6 3 1 siralama da süper
Gozdeew nerelerde bakim hafta sonu kacamak mi yapiyo yoksa gozdeeeeeeee :
kızlar bloguma yeni yazı yazdım:)) yorumlarınızı beklerim lütfen sayfama da yazın:))
http://dunyayigezerken.wordpress.com/2014/04/13/bahreyn/
Canım ahhh ahh hazır bi kahvem olsada içsemmm
Ewr canlarım baslıyorum yazmaya
Bluemcum içdert etme bnce üstesinden gelirsin canm
Ayılduz eltilere selammm( cok sewerim eltileri ben )
Swetcem küçük bıcırıkla ıgrasss durrsana bırdan gülücükler
Erikim kolay gelsın yawrucum
Caglacım allah sabır versin yakın olmak cok zor
Sevilay gözükmüyo
Mercani senne iş yapıyosun canım anlat biraz
Gözdeeeeee kız kacamak mı yapıyon sennnnnnn buraya gelllll
Yaseminim nerelerdesin gözükmüyon
Aman doktor yandım canım doktor dersime bi careeeeee
Ecemavi ablacım melisa cayı papatya cayı bana cok iyi geliyodu ıykusuzluk dönmlerimde :))))
Edaaa nerelerdesin kızzz
Hilaaaalllll bebişim sancılarım terk ettimi seni
ARKADASLAR SU İÇİN
Menüm
Sabah
Kendime bi büyük servis tabagıyla kahvaltı hazırladım
2 dilim ince keçi peyniri
Hemn yanına maydanooz yemyeşil mis gbi kokuyoduböle
Yanına tere roka yaprakları
Zeytin 3 tane
Domates ve salatalık dilimleri
Bir cay kasıgı çilek reçeli kendim yapmıstım yha ondan böle ekmegi küçük kestim kanepe gibi yaptım üstenede kürdan :)
Haslanmıs yumurta oh ince ince dilimledim böle
Keske resmini cekseydim
Üstüne sızma zeytın yagı gezdırdım tabagın ohhhhhhh
1 dilim kep ekmkgi
3 cay
Ögle
Ispanak yemegı bir porsıyon
Ara
Birkase yogurt zencefilli
Aksam
Yayla corbası
Karnıyarık. Birer porsıyon
Su:2 lt
Spor: dün oynadım 1 saate yakım zumba style
Öpücük herkese
Menümm dünkü
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu
1 diş sarımsak 1 bardak suyla yutuldu(saç beyazlaması kaldı 38 gün )
yaklaşık bir bardak soğan suyu ( adet düzensizliği için )
Kahvaltı
1 yumurta + 1 muz
1 çay bardağı ceviz
2 dilim peynir
8 zeytin
1 fincan hibisküs
yarım tabak salata
sucuk 6-7 çatal
ÖĞLE
1 bardak kefir
AKŞAM
4 ad ızgara köfte
1 por sarımsaklı yoğurtlu ısırganotu
2 kaşık ev eriştesi
salata
SPOR
parktaki aletlerde 45 dk cimcimenin sayesinde
Sıvı
2 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
2 bardak elmalı tarçınlı su
1 fincan biberiye
1 bardak lavanta ( saç dökülmesine için)
1 fincan türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan biberiye
takviye olarak omega3 [/B]
Çok duygu yüklüyüm bi kaç gündür..nişanlımla çok fena tartıştık belki hayatımın en sallantılı dönemi olduğu iiçin netlik olmadığı için şu an bana zor gelen bir dönemdeyz aynı zamanda nişanlıma da..neyi nasıl yapacaz, ne zaman nasıl olcak derken sanırm stresten de sebep sık tartışır olduk, kırıyoruz boş yere aklım almıyor.. ama ne şanslıyım ki ailem hep arkamda; bir gün olur da evlenirsek eminim ailemin desteği tabi ki de her zaman o kadar büyük bir yardımcı olacak ki bana.. ve bir gün olur da ayrılırsak eminm yine ailem yanımda olacak bunu bilmek insana inanılmaz bir ferahlık veriyor; çok şükürama canım sıkkın mı tabi ki sıkkın yalnz bir şeyi farkettim ki büyüyorum.. eskiden bir kavga olsa öyle hırçınlaşır bağırır çağırır aramadan duramaz her şeyi daha berbat ederdm.. şu ansa sadece susuyorum.. ve her zaman işe yarıyor...konuşmuyorum nişanlımla..aramıyorum en azından, yazmıyorum.. bu sefer de o da duramıyor; çok az konuştuk aradı, çok soğuktum incindim çünkü, böyle kavgalar tartışmalar saçma sebeplerle kırgınlıklar istemiyorum ben artk.. yoruluyorum çabuk; çünkü askerde beni yeterince yordu ben daha fazla yorulmak değil mutlu olmak mutlu edilmek istiyorum mutlu etmek istiyorum... Uzun oldu biraz kızlar ama içimi dökmek istedim.. bu kafa karışıklığı içinde bahane diceksinz ama diyete pek dikkat edemedm.. böyle saçma sapan devam edersem de bu iş olmayacak kendime de kızıyorum ama canm öyle sıkkın ki.. kılımı kıpırtadasım da yok içimden de hiç bi şey gelmiyor...
Çok duygu yüklüyüm bi kaç gündür..nişanlımla çok fena tartıştık belki hayatımın en sallantılı dönemi olduğu iiçin netlik olmadığı için şu an bana zor gelen bir dönemdeyz aynı zamanda nişanlıma da..neyi nasıl yapacaz, ne zaman nasıl olcak derken sanırm stresten de sebep sık tartışır olduk, kırıyoruz boş yere aklım almıyor.. ama ne şanslıyım ki ailem hep arkamda; bir gün olur da evlenirsek eminim ailemin desteği tabi ki de her zaman o kadar büyük bir yardımcı olacak ki bana.. ve bir gün olur da ayrılırsak eminm yine ailem yanımda olacak bunu bilmek insana inanılmaz bir ferahlık veriyor; çok şükürama canım sıkkın mı tabi ki sıkkın yalnz bir şeyi farkettim ki büyüyorum.. eskiden bir kavga olsa öyle hırçınlaşır bağırır çağırır aramadan duramaz her şeyi daha berbat ederdm.. şu ansa sadece susuyorum.. ve her zaman işe yarıyor...konuşmuyorum nişanlımla..aramıyorum en azından, yazmıyorum.. bu sefer de o da duramıyor; çok az konuştuk aradı, çok soğuktum incindim çünkü, böyle kavgalar tartışmalar saçma sebeplerle kırgınlıklar istemiyorum ben artk.. yoruluyorum çabuk; çünkü askerde beni yeterince yordu ben daha fazla yorulmak değil mutlu olmak mutlu edilmek istiyorum mutlu etmek istiyorum... Uzun oldu biraz kızlar ama içimi dökmek istedim.. bu kafa karışıklığı içinde bahane diceksinz ama diyete pek dikkat edemedm.. böyle saçma sapan devam edersem de bu iş olmayacak kendime de kızıyorum ama canm öyle sıkkın ki.. kılımı kıpırtadasım da yok içimden de hiç bi şey gelmiyor...
Slm kızlariyi akşamlar hepinizee cimcime beni fena yorduuu ama gidince de ev bomboş kaldııı sayesinde çok güzel eğlendimmm
slm verip geçmişe dalayım bakalım sizler ne yaptınız geçmişten önce menümü yazayım en iyisi sonra hep kalıyor
Menüm dünkü
1 diş sarımsak 1 bardak suyla yutuldu(saç beyazlaması kaldı 37gün )
Kahvaltı
1 yumurtalı bol yeşillikli taze soğanlı peynirli omlettt
1 çay bardağı ceviz
5 zeytin
1 fincan biberiye
yarım tabak salata
yarım portakal
ÖĞLE
1 bardak kefir
AKŞAM
patlıcan salatası
1 por bezelye
cacık
salata
SPOR
parktaki aletlerde 45 dk sabah 30 dk öğleden sonra spor cimcimenin sayesinde
Sıvı
3 bardak elmalı tarçınlı su
1 fincan biberiye
1 fincan türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
takviye olarak omega3
Menüm dünkü
1 diş sarımsak 1 bardak suyla yutuldu(saç beyazlaması kaldı 36 gün )
Kahvaltı
1 yumurtalı bol yeşillikli taze soğanlı peynirli omlettt
1 çay bardağı ceviz
5 zeytin
1 fincan biberiye
yarım tabak salata
yarım portakal
ÖĞLE
1 bardak kefir
AKŞAM
patlıcan salatası
1 por bezelye
yaklaşık 2 bardak kefirli cacık
salata
SPOR
parktaki aletlerde 45 dk sabah 30 dk öğleden sonra spor cimcimenin sayesinde
Sıvı
1 fincan biberiye
1 fincan türk kahvesi+ 1 kayısı
1 fincan siyah çay
1 fincan hibisküs
takviye olarak omega3
Menüm bugünkü
1 diş sarımsak 1 bardak suyla yutuldu(saç beyazlaması kaldı 36gün )
Kahvaltı
1 yumurta
1 çay bardağı ceviz
7 zeytin
2 dilim peynir
1 fincan biberiye
yarım tabak salata
2 adet kaymaklı gün kurusu buda benim pazar kaçamağım
ÖĞLE
1 bardak kefir
AKŞAM
1 por taze fasulye
1/2 por ciğer
salata
SPOR
parktaki aletlerde 40 dk spor
30 dk koşu bandında karışık hızda yürüyüş 10 dk twist 40 squat
Sıvı
1 fincan biberiye
1 fincan türk kahvesi
1 fincan siyah çay
1 fincan mistik çay
takviye olarak omega3
Cnm rabbim efendimz in hurmetine icine bi ferahlik versin isini kolaylastrsin ins
Üzüldüm ya bütün konularınızı okudum dışardan çok mutlu görünüyorsunuz bence nişan stresinden oluyor bunlar hep. BDV'de takılmaktan ilişki uzmanı oldumNe güzel ailen arkanda. Hayat boyu mutlu olursunuz inşallah.
Haklısın valla ben olsam bu kadar strese kendimi çikolataya vermiştim bile
Abla senin menüleri gördükçe burayı terkedesim geliyor
Bugunku mnm
Ackrnina 3 gunkurusu ilik su
Kahvlti 1 muz.1 kupa 7 otlu cy.domates salatlk 6 yesil zeytn1 cy brd kuruyems.5 yesil zeytn
Ara turk kahvesi
Ogle 1 incecik kucuk dilim pizza( hamuru incecikti komsu ikrami)
Yarim pors hamsi
Aksm 1 tbk sebze yemegi .yarim kase yogrt.
Kacamak 1. Kucuk dondurma kalorisi azdi baktm bu aciklama yetrli oldumu bilmiyom ama
Su 2.5 lt
Spor 5 saattn fazla ev temizligiyle ugrastm genel temzlk ince temzlk falan.utu vs derkn daha simdi oturdu.
Dunku mnm ac karnina 3 gunkurusu ilik su
Kahvlti 1 kupa yesil cy.biraz peynir.1 muz.1 cy brd kuruyems salatLik domates.7 yesil zeytn
Ara turk kahvesi
Ogle yok
Aksm bolca salata 1 kuck porsiyon hamsi cokaz yagda kizarttim
2 lt su
Spor 4 saaten fazla yurudum alisvers falan
börek pazar kaçamağı diyelim ececim ama hurmanın kalorisi çok yüksek hiç olmazsa gündüz yemeye çalış tatlımbugün yaklaşık 1 saat yürüdük okulun bahçasinde menüme gelince
SABAH
börek maalesef çocuklara okul için yapmıştım şekersiz çay domates
ÖĞLEN
türk kahvesi
AKŞAM
1 kaşık patatesli sulu köfte salata 4 kaşık bulgur pilavı azcıkta fasulye kavurması
bu arada biraz önce çayla 3 adet hurma
Şöyle ki sabah sadece nesquik yedim yağsız sütle. Sonra öğle 2 dilim pizza ve 5 tane nugget yedimYanına cola içtim ama o zero en azından. Açıkçası pizza falan diyip üstüne zero demeye de utandım ama
oh oh Büşracımmm kötü bir başlangıç olmuş fakat senin süper menülerini hatırlıyorum yarından itibaren dikkat edeceğine eminim bitanemm
Aslında menülerim çok iyidir Şahgül ve Sweet bilir ama işte bugünlük bana ceza vermeyin bugünlük bir torpil yapsanızBana torpil yapan biri vardı nerde o
İnşallah canım daha da iyi ol çarçabuk iyileş
evet şimdi eşimle keyf yapıyoruz işten gelince ona da camları sildirdim
Sagol bitanemm insallah
Allah razi olsun canim yaslilikta hastaligin etkileri iki kati yasiyolar gercekten serumun icine sakinlestirici yada morfin katmislar kwyfi yerine geldi nabzinida dusurduler simdi sonuclari bekliyoruz eski topraktir bisey cikmaz insallah
iyi olduğu duymak çok güzel bitanemmm halsizliğpinde en kısa zamanda geçer inşsağol canım benim çok şükür daha i
yiyim ilaçların verdiği bi halsizlik var sadece
bu hafta kontrollerim var bakalım artık
sende yormuşsun kendini bugun dikkat et canım
Üzüldüm ya bütün konularınızı okudum dışardan çok mutlu görünüyorsunuz bence nişan stresinden oluyor bunlar hep. BDV'de takılmaktan ilişki uzmanı oldumNe güzel ailen arkanda. Hayat boyu mutlu olursunuz inşallah.
Haklısın valla ben olsam bu kadar strese kendimi çikolataya vermiştim bile
bdv ye takılmayın bir kez girdimm neler var dedim Müge anlının programını bastırır gerçekten allah herkesin derdine çare versin ama ben çok üzülüyuorum ne izlerim ne de girerim bir daha
Abla senin menüleri gördükçe burayı terkedesim geliyor
Masallh cnm harika bi menu amman tirsmaya basladim takim arkafaslarimdn
Hosuma gitti biyandan da gaza geldm daha fazla
canım benim olurmu hiçç bugünlük arkadaşınla buluşmaya denk gelmiş ama yarından itibaren süper menülerle geleceğini biliyorum ben
tşkler Ahsencimm valla bence de tırs bu had-fta rakiplerinin hepsi iddialı bakalım hanginiz kazanacakkk gaza gel tatlım
Hala hastanediyizkalp kapigi yeresizligi mitral yetetsizligi Allah korusun ilaclari duzgun kullanmasak felc riski var ama bunu sukur esimde bende titizlenir en guzel sekilde korumaya calisiriz geriside rabbime kalmistir
Sağoll Ayferimm bu ara ağrılar sancılar benden gitmiyorr.. mideydi adetti kasıktı derken bir de kalp ağrısı geldi bu mecazi tabi haftasonu güzel geçmedi nişanlımla gene tartıştık şiddetlice..ne olacak halimiz bilsem
Maşallah Blue ne güzel masalsı anlatıyorsun öyle, çok güzel gezmişsinz, çay sunumu da süpermiş ciddenn
Sancılar gitmiyor benden Merve yaa..bu sefer de nişanlımla birbirimize girdik midem bugn de ağrıdı biraz, stresle anında azıyor..hayırlısı olsn inş
Hayirli aksamlar kizlar hastanedeyim ucten beru kv hastalandi ritim bozuklugu teshisi konulu tahiler felan filan hala hastanedeyim yazik ya yasli kadin hemen cokuverdi sag salim cikabileydik
hay maşallah duvarlarla derdin ne bitanemm çok yormuşsun kendini iki hafta sonbra yaz gelecek o zaman silseydin keşke kapılar açık bayılıruorum temizliğe ellerine sağlık canım akşamki mıhlama gözüme battı nedensedün ki menüm
sabah(07:00)
200ml süt(dr gittim kahvaltıya vaktim yoktu )
öğle(13:00)
2 dilim ekmek
1/2 yumurta
1 dilim peynir
domates salatalık
akşam(16:00)
1 kase çorba
3 köfte
salata yogurt
ara(19:0)
5-6 çilek
1 dilim ananas
3 dilim muz
spr: 40 dk yürüyüş
su: bilmiyorum ama çok
bugun ki menüm
sabah(10:00)
1 yumurta 4 mantarla yapılmış omlet
2 dilim ekmek
biraz peynir
ara
2 dilim ananas
10 antep fısıtığı
akşam(18:00)
1 dilim mısır ekmeği
muhlama
ara
1 fincan türk kahvesi
2 dilim bitter
spor: dip köşe evi sildim süpürdüm
üstüne bide duramadım duvarları sildim kendim ettim kendim buldum pertim pert
Canım ahhh ahh hazır bi kahvem olsada içsemmm
Ewr canlarım baslıyorum yazmaya
Bluemcum içdert etme bnce üstesinden gelirsin canm
Ayılduz eltilere selammm( cok sewerim eltileri ben )
Swetcem küçük bıcırıkla ıgrasss durrsana bırdan gülücükler
Erikim kolay gelsın yawrucum
Caglacım allah sabır versin yakın olmak cok zor
Sevilay gözükmüyo
Mercani senne iş yapıyosun canım anlat biraz
Gözdeeeeee kız kacamak mı yapıyon sennnnnnn buraya gelllll
Yaseminim nerelerdesin gözükmüyon
Aman doktor yandım canım doktor dersime bi careeeeee
Ecemavi ablacım melisa cayı papatya cayı bana cok iyi geliyodu ıykusuzluk dönmlerimde :))))
Edaaa nerelerdesin kızzz
Hilaaaalllll bebişim sancılarım terk ettimi seni
ARKADASLAR SU İÇİN
kızlar bloguma yeni yazı yazdım:)) yorumlarınızı beklerim lütfen sayfama da yazın:))
i
http://dunyayigezerken.wordpress.com/2014/04/13/bahreyn/
evet 9 çocuk yaşta 39
en küçüğü 3. sınıf ama çok dünya tatlısı bir insan
aynen canım arkadaşta bugün yedik yarında yürüyelim dedi:18:
hanımlar selamlar ben gezdim geldim :)
ama malesef 2 gün çok kötü beslendimnolur beni affedin, diyete uyamadım şartlar nedeniyle.. bu hafta mutlaka bunu telafi edip üzerine de tartıda eksi çıkacağım, hemen karataya geri döndüm bu sabah..
akşama da yürüyüşüme giderim.. tartıda 55i bi göreyim hemen pilatese başlayacağım inşallah..
bu haftaki hedefim 55li rakamlara inmek. hedefimi karatay nedeniyle çok yüksek tutmuyorum korkuyorum çünkü..55.9 bile olsam çok güzel olacak:))
yürüyüşü yine dağda yaptın sanırım offf çok kıskanıyorum seni çağla dağ yürüyüşlerini özellikle bilesin işkembe çorbasınada bayılrım afiyetolsun cnmSelaaam bayanlaar
Dunku menumu yazayim
Sabah
1dilim ekmek
Yumurta
Cay
Domates
Ogle
1lahmacun
1ayran
Aksam
İskembe corbasi
1dilim ekmek
Az ciger
Su 2lt
Form cay
İhlamur
Spor 2saat yuruyus
Eğer, hayata yaktığın ışığın büyümesini istiyorsan,
Eğer, ödülünün güzellikler olmasını istiyorsan,
Eğer, zorlukları yenip içindeki gücün ortaya çıkmasını istiyorsan...
Eğer, sağlığının yerinde olmasını istiyorsan,
Eğer, insanların sana güler yüzlü olmasını istiyorsan,
HADİ GÜLÜMSE...
Gülümse ki etrafını sevgi ışığı sarsın.
Ama tüm bunlar için önce KENDİNE GÜLÜMSE... :))
kendimizi seviyoruz..
ilk önce kendi mutluluğumuz için başaracağımıza inanıyorum..
sizi seviyorummm :)
Kocumsunn aksam pasta almis kaynim yemedim dusun artik bu haftaki hirsimi
bugün biraz kaçırdım.uzunnnn biraradan sonra lesliee hanımla bulustukanam 5 mil yapanlarda var değilmi ben 2 mile zor sabrettim cok sabırsızım ya.sıkılıyorum hemen.ama bu adım sayar iyioldu işe gidip gelirken 12000 adım atmıstım.bugün akşama dogru bi baktım 6000 lerdeyim eteklerim tutustu.10000ne tamam ladım leslie 2mil bitti tam 10000 adım oldu.
mercanicim büşraydı sanırım adın istediğin gibi hitap et canım teyze deme yeter
kardeşim fena uykusuzluk çekiyorum bir şey öner
Nedemek kardes bi sikintin istegin olursa beni bul ben hallederim:))
Canim tesekkur ederim
Evet canım dünya tatlısı minik misafirim vardıı valla zaman su gibi geçti ev bomboş şimdi fena alıştımmm ve sürekli senin kulaklarını çınlattım haberin olsunay banusum kaçırdım sanırım minik misafirin var..Allah kolaylık versin canım benim.
gözde ile aynı yaşıt sayılırsınız o genelde abla diyor
hilal nişanlı babası vermezse bu yaz kaçacak
banuyu daha önceden tanıyorsun takımın ablası ( bi tek ben abla demiyorum galiba ama saygısızlık değil banucugum demek hoşuma gidiyor)
gerisi ortalama benimle yaşıt 25-30 arasındaki
yasemin doktor (doktorcugum deriz arada hatta sık sık)
isimlerle hitap etmende sakınca yok canım
Kullan yawrucum hediyem olsun:)))
Swetcem seni özlüyoruz cok bekleyme kendini
Kızlar sekerkızımız neden cıktı
Büşracım hemserinizsin
Kaptan emeklerinin karsılgını almak cok güsel
Sahgulum sen hala kotusun dimiacil şifa diliyorum bebişim dikkat et kendine
Sevilay kız denk gelenıyoruz seninle :)) özledim senii
Yasemincim ögretmen olayına bayıldım insana bi özgüven geliyo
Zayıfla babam zayıfla hobaa
Ecemavi ablam nerelerdesin naptın bebişimiz basıl
Kız hilal nerdesin kacamak yapmıyon dimi
Haftasonuda geldi anammm :)
Bluemcum nerelerdesin dönüşün muhtesem oldu şükür
Hedefine cok az kaldı
Caglam gurban olduugm nerelerdesin canım yha
Pegasus özlettin kendini
Gözdeeeee o taytlardan bende aldım bacaklar dombul olmayınca bi hos duruyo kızz:))
Kızlar birilerini unuttuysam bni afedin
Sizleri seviyorum
Misafirlige gidicez hazırlanmam lazım
HAFTA SONU AZ KACAMAKLI OLSUN
HADŞ BAKALIMMMMMMMM
HALAYLA GİDİYORUM
Urfalı mervee merve
Antepli merve merve
Yine kafayı sıyırdın kk lı merveeee
Hobaaaa
Sağol abla valla sana takıma ilk girdiğinden beri çok kanım ısındı çok sıcak kanlısın her eve senden bi tane lazım gerçekten
Hala hastanediyizkalp kapigi yeresizligi mitral yetetsizligi Allah korusun ilaclari duzgun kullanmasak felc riski var ama bunu sukur esimde bende titizlenir en guzel sekilde korumaya calisiriz geriside rabbime kalmistir
Geçmiş olsun kim hasta? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?