- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
aynn canımcımmKizzz yeni okudummm hadi hayirli olsn hakkinda canm hangi ara oldu buu)
Zayif olmalari guzel ta i sen zaten dikat edersn ama oyle bi baski yapsa hosuna gitmez bence yani dis gorunus onemli illaki bu bi gercek ama her sey demek degil hayatta cok daha onemli degerler varr takma yani buna cok fazla cicimm
Kiz kendi derdimdn gormemisiimm nasil oldu ne oldu anlatsanaa romantik seyler dinleyelm guzelcee) hahaha ay bana unide cok leyla derdi arkadaslarm o aklima geldi heheh
Kizlar yemegi fazla kacirdim galiba iyku basti
Ayran cobasi vardi soguk soguk 2 kepce ictim
3 ykda bulgur pilavi yedim patayes yemegifr vardi yemedim
Simdide uyku basti yok mu bi kahve yapan genclet size söylüyorum
Bekar kiz kahvesi guzel olurmus ( annem bizi boyle kandirirdi)
Kaptancım ayfercim eriğimm affet beni geçen hafta zıvanadan çıktım
Utancımdan menümü yazamıyorum.
Ama bu hafta düzgünce başladım ve devam edeceğim inşallah
Sıkıntı denetime tabii tut nolur beni.
Özel ilgi istiyorum
aynn canımcımm
ya canım bu Emre benim okuldan arkadaşımın arkadaşı. malum siteden görüp eklemiş beni. bende normal arkadaş olarak konuştum falan. sonra baktım bu sevmeye başladı dedim orda bi dur. ben istemiyorum. gerçektende istemiyodum yani, kültürel farklılık ailem karşı çıkar biliyorum yani öyle tahmn ediyorumama çocuk pes etmedi yeri geldi günlerce açmadım telefonunu yeri geldi cevap vermedim arama kafamı dinlycem dedim çocuk bekledi. sonra çok iyi arkadaş olalım dedim ama seviyodu tabi arkadaşta kalamadı. 5 aydan fazla koştu peşimde sürekli . sonra artık bende de bişeyler başladı üzemiyorum kıyamıyorum. önceden geceleri arardı sabahları bağırırdım ona beni gece arama nefret ediyorum senden diye ( uykum çok kıymetlidir) ama artık geceleri arasın diye bekliyorum
geçen hafta pazar günü teyzesine gittim işte orada başladı ilk defa birinin yanında gerçekten istediğim gibi davranıp mutlu oldum. bidahada Emreyi kaybetmemem gerektiğini anladım zaten. cumartesi pazarda onun yanındaydım.
cumartesi gnü beni beklemiyodu hiç tahmin etmemişti gidiceğimi hatta hayatmdan defol istemiyorum seni flan dedim korksun diye. hem pc dükkanı hemde net cafesi var iç içe. arkadaşıyla iş birliği yapıp gittim dükkanını hiç bilmiyodum gitmemiştim. daldım içeri masa 3 ü açsana arkadaşım dye vurdum masaya. sinirlenip kafayı bi kaldırdı şok oldu 5 6 saniye baktı gözüme anca idrak etti çok güzeldi ama yaaa. bilmiyorum seviyo beni çok iyi biliyorum şu kilo muhabbeti bozdu işi kafamda o da tatlıya bağlanır ama inanıyorum
daha da anlatırımda kısa keseyim
gözdecim banada yapasanavallahi kaptanım tam kendime yapıyodum şimdi sizede yapayımm kahveler bendennn ama sadee
Canim baglanir merak etme kiloda sorun olmaz nasil olmaz cok asiri kilo almayinca kimse sorun yapmaz cunku birinin ruhunu sevmek ayri bisi ayrica sen suan diyettesin ysni zatrn tavan kilondasin seni boyle seviyirsa daha ne biraz akisina biram kilo icin simdi kestirip atmazsin zaten bakalim zaman size ne getirecek
gözdecim banada yapasana
aynn canımcımm
ya canım bu Emre benim okuldan arkadaşımın arkadaşı. malum siteden görüp eklemiş beni. bende normal arkadaş olarak konuştum falan. sonra baktım bu sevmeye başladı dedim orda bi dur. ben istemiyorum. gerçektende istemiyodum yani, kültürel farklılık ailem karşı çıkar biliyorum yani öyle tahmn ediyorumama çocuk pes etmedi yeri geldi günlerce açmadım telefonunu yeri geldi cevap vermedim arama kafamı dinlycem dedim çocuk bekledi. sonra çok iyi arkadaş olalım dedim ama seviyodu tabi arkadaşta kalamadı. 5 aydan fazla koştu peşimde sürekli . sonra artık bende de bişeyler başladı üzemiyorum kıyamıyorum. önceden geceleri arardı sabahları bağırırdım ona beni gece arama nefret ediyorum senden diye ( uykum çok kıymetlidir) ama artık geceleri arasın diye bekliyorum
geçen hafta pazar günü teyzesine gittim işte orada başladı ilk defa birinin yanında gerçekten istediğim gibi davranıp mutlu oldum. bidahada Emreyi kaybetmemem gerektiğini anladım zaten. cumartesi pazarda onun yanındaydım.
cumartesi gnü beni beklemiyodu hiç tahmin etmemişti gidiceğimi hatta hayatmdan defol istemiyorum seni flan dedim korksun diye. hem pc dükkanı hemde net cafesi var iç içe. arkadaşıyla iş birliği yapıp gittim dükkanını hiç bilmiyodum gitmemiştim. daldım içeri masa 3 ü açsana arkadaşım dye vurdum masaya. sinirlenip kafayı bi kaldırdı şok oldu 5 6 saniye baktı gözüme anca idrak etti çok güzeldi ama yaaa. bilmiyorum seviyo beni çok iyi biliyorum şu kilo muhabbeti bozdu işi kafamda o da tatlıya bağlanır ama inanıyorum
daha da anlatırımda kısa keseyim
aynen öyle çok haklısın kaptanım ama işte ben böyle üzülmemek için hep kestirip atmaya çalışyorum hani sanki böyle olursa daha az acı çekermişim gibi. Hoş Emre'den aylarca kaçmama rağmen beceremedim dmekki yaşanacak şeyler var. öyle yada böyle :44:
Hala hastanediyizkalp kapigi yeresizligi mitral yetetsizligi Allah korusun ilaclari duzgun kullanmasak felc riski var ama bunu sukur esimde bende titizlenir en guzel sekilde korumaya calisiriz geriside rabbime kalmistir
Kacak gelmis kiz biz hafta donuda burdayiz sen nerdesin bakim
Banucugum su ara karatay sayfalarini geziyorum ya onlar pasta yiyo leblebi yiyo :26: ben anlamadim bu isten birsey nisan bitiminde karataya baslamayi düşünüyorum da
Çok geçmiş olsun. BDV'de takılmaktan kayınvalidesini seven gelinler olduğunu unutmuşum resmen :26:
gözdecim banada yapasana
kızlar teyzenin biri veet tüy dökücü yazdırmak istedi düğeride arko krem
Sorma canim benim ya havada bir kapali uff ki ne ufferik biz en iyisi uyuyalım.ay öyle bir rehavet çöktü ki.konusacak bile dermanım yok.
kızlar teyzenin biri veet tüy dökücü yazdırmak istedi düğeride arko krem
yok hayatım yaa Emre'ye dedim ben şuan cicim aylarında olmamız lazım diye. bana dedi ki sen peşinde 5 ay süründürdün beni köpek ettin o cicim ayların ozaman geçti senin dediAy kiyamam kizzz anam en guzel zamanlarinz simdi cilveli cilvelii oyyy :)) Zaferi basta ben de hic istememistm canm benm sebebim de uzaklikti sevmeye zamanimiz olmayacak diye direniyordm hep ozlem ozlem ozlem gercekten de zor oldu ama bi erkek gercekten seviyosa hic bi sey onunde duramiyo her engeli asiyo ki sonunda Zafer de beni kendine asik etmeyi basarmisti :)) gorunen o ki Emre de kendini sevdirebilmis sana ne guzel Allah hayirlisini nasip etsn siz mutlu olun geriis bos kilo olayina da simdiden takma sakin ben hic mantikli bulmadmm tabi ki ilerde her seyi astiginizda senden rica edebilir yani kilo almasan pek falan diye ama mesela hamilelikte falan zaten sorun edeme edecekse de zaten evde kalir :)) sevdikten sonra insanin gozu hoc bi kusuru gormez sikma canini
haklısın ablacm kadere yazıldıysa öyle böyle oluyo. ve severek ayrılmak insanı yıpratıyo çok haklısın. siz ne için ayrılmıştınız anımsar gibiyim ama. önemli olan kavuşmanız, hatta birbirinize daha fazla kenetlenmişsinizdirr. Oyyy rabbim mutluluğunuzu bozmasın inşallahhhBenim dedigim birsey vardir hep
Severek ayrilmak bana gore değil
Iliklerime kadar askin değil nefretim kalmali
Senin adin gectiginde icim yanmamali
Durduk yere burnuma kokun gelmemeli
O kadar centilmen degilim ben ask konusunda
Icim tutussurken gidemem
Gitme vakti gelmemiş demek kki
Anlayacsginiz yalan o askimtim ama ayrildim severek ayrilalim aramiz iyi kalsin hikayeleri ben yasadim esimle ayrildim sevdogim halde icim giderken ayni yerde calistik inat ugruna nildu yapamadik tabi ki bak simdi evliyiz iyi ki vazgeemis diyorum iyi ki pes etmemis bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?