- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
gül sen gül son gülen ben olacamyasemin tavayı yemişsin
kuzummm üzme kendini sakın.ay bu teknoloji insanı ne kadar üzüyor.eskiden olsa kızmı erkekmi bile bilinmezi şimdi hormonların zerresi biliniyor.Kızlar bize bol bol dua etmenizi istiyorum çünkü bebiş uslu durmuyor
değerlerim yükselmemiş yani istenen oranda yükselmemiş
canım benim dualarımız sizinle stres yapma sakın uzan dinlen, Rabbim ne derse o olur canım sen değerlere takılma
Kizlar ben anneme gelmek uzereyim. burda net cekmiyor. Aksam bilgisayardan giricem ancak opuyoeum sizleri cok.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Tunaydin canim. Banucum diyanda seni yasli sanicak daha 28 degilmisin sen :) apartmanda 1 tabe abla kaliyo tek basina onun altindada benim ev sahibi var o hicbiseye karismiyor. Tam bir bas belasi. Diger komsumuzda hic ugramiyor. Ee bende malu adam gb evde durmuyorum. Kadin isyan etti en son. Cok posmanim evi aldigima diye. Apartmanin icinde bi suru kedi var nerden geliyolar bilmiyorum. Bide vahsiler insana saldiriyolar sanirim acliktan oluyor. Biran once cikmak istiyorum evden bende. Ilaclama isi yalan olur. 2 ayim kaldi zaten bide yasamiyorum evde napiyim boyle idare edicem artik.
Buarada kizlar ben detoksumu yapiyorum simdilik guzel gidiyor daha bozmadim :) bakalim kac kilo gidice pazrtesi yazarim size :)
Kızlar bize bol bol dua etmenizi istiyorum çünkü bebiş uslu durmuyor
Cnm nasılsın naptın detoksu diye bir geleyim dedim spor yaptın mı bugnKizlar ben anneme gelmek uzereyim. burda net cekmiyor. Aksam bilgisayardan giricem ancak opuyoeum sizleri cok.
Sagol cnm bnm bizim topiğe hedefi yazmayı unutmuşumTünaydın 3,, mıntıkaaanın güzelleriiiii
Tünaydın cnmmm kolay geslin sana temizliği bitirp gez ama birazkeisnlikle o sonuçlar geecek nota silinecek
yaparız tabikiiiiii
tüm apartman ilaçlanmalı cnm yöneticiye söyle
afiyetolsun cnmm hakettin hemde minik yemişsin:131::131:
iyiyim kuzum şükür misafirler var annemin işler bu haftalık bitti şükür 15 gün sonra maraton başlayacak tekrar sen sakın yorulma kıpırdaşma emiii
evet cnm izmirin havası nemli sıcaklar birden başlayınca çıkarlar ama ilçaltırsanız sorun kalmaz birde prize takılanlardan alırsan sivri bile gelemez eve
ama evde yoksun sürekli prizde kalırsa tehlike arzedermi bilemedim şimdi:26:
yakışır enim nurama
elinizi korkak alıtırmayın tabikiiiimerak etme ayçacım karatayla az az da olsa hep gidiyor ben kaplumbağa misali verdim hep
haklısın cnmmmm bizd eş bebiş derdi yokkkk yaşasın özgürlükkk
çok güzel olmuş şrinemmm ellerine sağlık cnmm
İnşallah o günlerin hepsi geride kaldı cnmm bir daha yaşatmasın rabbimm önünde çok güzel günler olacak
Geçmiş olsun miniğe fatoşcummm belki de sizi özlüyor minik de olsa bilir keratalar az gitsin gelmesinde önemli olan bu cnm dert etme kiloları öpüyorum
Merhaba canımmm hoşgeldin aramızaaahakikaten kadın isterse olmuş tbrk ediyorum cnaım seniii dün hoşgeldin diyemedim kusurabakma biraz yoğundum bizlerle başaracağına eminim canımmmm hedefine ulaşana dek birlikteyiz inşşş ben de takımın ablası Banu
Cnm hemen stress sıkıntı yapma inşallah Pazartesi'ye kadar düzelecek ve güzel haberlerle geleceksin cnmKızlar bize bol bol dua etmenizi istiyorum çünkü bebiş uslu durmuyor
Cnm nasılsın naptın detoksu diye bir geleyim dedim spor yaptın mı bugn
Detoksu hıcbır sekılde bozmadım canım. Sadce 2 ogunumde sadce ayran ıctım ook kdar. Kendımı cok şiş hisediyorum. Sonkı vermicemde kilo alcakmış gibiyim.
Gunaydın fıstıklar. Dun gece gıremedım net cok kotuydu. Şimdi bir geçmiş yapıyorum hemen. Mis gibi uykunuzun tam ortasınızdasınınız guzel guzel ruyalar gorun emi
gülsahcım bende varım arkadasım buhafta yıne rekabete eger baska rakıp secmedıysen buhaftada yarısalım
Ben yazmıştım sana zaten cnm bu haftada kapışıyoruz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tünaydınnnn iyi pazarlar kelebeklerrr
Tünaydın tatlımmm detokstan mutlaka iyi sonuçlar alacaksın cnmmm yarın bir gelsin hele
Ayy insallah canim. Bu detoks bana yaramadi yoksa diye dusunuyorum. Bugun cokta guzel yaptim. Ama tik yokbide ustune ustluk lavaboya bile cikamiyorum sonra diyorum belkide boyle olmasi gerekiyodur
Hatta salatalik fln var kesin cikmam lazim. Bakalim yrun olsun hayrolsun. Belki son gun gosteriyodur sonuclarinihoşgeldin cnmmmm dur bakalım yarın bir olsun eğer sana yaramadıysa yapmazsın bir daha lavaboya çıkman lazım cnmm buna engel olacak bir besin yokki içinde:44::44:
Hatta salatalik fln var kesin cikmam lazim. Bakalim yrun olsun hayrolsun. Belki son gun gosteriyodur sonuclarini
Nasilsiniz kizlarr verildimi kilolalarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?