Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar ben anneme gelmek uzereyim. burda net cekmiyor. Aksam bilgisayardan giricem ancak opuyoeum sizleri cok.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

yasemin tavayı yemişsin
gül sen gül son gülen ben olacam

Kızlar bize bol bol dua etmenizi istiyorum çünkü bebiş uslu durmuyor
değerlerim yükselmemiş yani istenen oranda yükselmemiş
kuzummm üzme kendini sakın.ay bu teknoloji insanı ne kadar üzüyor.eskiden olsa kızmı erkekmi bile bilinmezi şimdi hormonların zerresi biliniyor.
ben ilk hamileliğimde viyanadaydım.3 haftalık evliydim ramazandı azcık gelen kanamanın arkası gelmeyince orucumuyum değilmiyim neden böyle oldum derken adetim bile gecikmeden pozitif test elimdeydi.erkenden dra gittim.tabi kalp atısları henüz yoktu.dr bi arkadasım bana demezmi benim düşne bebektede böyle olmustu.yuh ya.morale bak.bir dahaki dr randevuma kadar içimde cansız bir fetüs tasıdıgım hissiye yaşadım.mutlu gecirmem gereken zamanları.ve o kalp atışlarını duyunca gec gelen mutlulugu yakaladım.ahh eski günler.inşallah kucagına alırsın eriğim.

yaz geldi uçuşamı geçtiniz kelebeklerimmm kimseler uğramamışşşş

Kizlar ben anneme gelmek uzereyim. burda net cekmiyor. Aksam bilgisayardan giricem ancak opuyoeum sizleri cok.

bende öptüm cnmmm

yooo ben 18 imkiii hayvanların hepsi aç ususz cnm napsınlar çöp kapaklarını kapamasan sinek oluyor kapayınca da onlar aç kalıyor ben bizim sokaktaki otoparka yemek olursa götürüyorum bahçeye su koyuyorum onlarda bize emanet neyse iki ay idare edersin artık cnmm ptsi inş detoks sonucu süper olurrrr

şirinemmm sakın moralini bozma elbet yükselecek rabbim ol dedi bir kere dimi dualarımda olacaksınn yeğenime söyle uslu dursunnn teyzen küzecek de o anlar

Sagol cnm bnm bizim topiğe hedefi yazmayı unutmuşum
Cnm hemen stress sıkıntı yapma inşallah Pazartesi'ye kadar düzelecek ve güzel haberlerle geleceksin cnm
dualarım seninle cnm bnm

Canım watsaptan yazdıom ama ulasamıyom bende buraya yazayım dedım
CNım stres sıkıntı yapma
Ben ocak anneleri topiğindeyim ya ilk haftalarda böle senin gibi olan cok arkadasımız war gayet de. Saglıklı bebekleri hatta bu haftakı randevularında hareketlerını izleyen bile var
Allah bebegine saglıklı hayırlı uzun ömür versin
Ama bu stres altında olmıcak
Dualarımızdasın herzamanki gibi
Sen üzülme ne olur bol bol dua et

Gunaydın fıstıklar. Dun gece gıremedım net cok kotuydu. Şimdi bir geçmiş yapıyorum hemen. Mis gibi uykunuzun tam ortasınızdasınınız guzel guzel ruyalar gorun emi

Tünaydınnnn iyi pazarlar kelebeklerrr

Detoksu hıcbır sekılde bozmadım canım. Sadce 2 ogunumde sadce ayran ıctım ook kdar. Kendımı cok şiş hisediyorum. Sonkı vermicemde kilo alcakmış gibiyim.

Gunaydın fıstıklar. Dun gece gıremedım net cok kotuydu. Şimdi bir geçmiş yapıyorum hemen. Mis gibi uykunuzun tam ortasınızdasınınız guzel guzel ruyalar gorun emi

Tünaydın tatlımmm detokstan mutlaka iyi sonuçlar alacaksın cnmmm yarın bir gelsin hele

Eşleştirmeler 365, etap Sonuçları
Eki Görüntüle 1157465

[TABLE="width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]3. Takım[/TD]
[TD]6. Takım[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülşah (sahgül)*%1,43
[/TD]
[TD]Eylül (Eylül sıla%0,73

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayça (nilyan)*%1,76

[/TD]
[TD]Sindi (nura)*%1,33
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eriğim(ayfer ) * %0,16
[/TD]
[TD]perihan (anneyim mutluyum) *0,26
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kelebekolcam (yasemin)*-1,05
[/TD]
[TD]Kiras06 * ?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bluebottle *%0,0
[/TD]
[TD]neslihan *%1,18

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevilay80(ahsen)* %0,76

[/TD]
[TD]ayyüzlüm(gülay) * %-1,20
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eda(valkyrie) *%2,13

[/TD]
[TD]Feride *%0,0

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1150705

Son düzenleme:
Tünaydınnnn iyi pazarlar kelebeklerrr

Tünaydın tatlımmm detokstan mutlaka iyi sonuçlar alacaksın cnmmm yarın bir gelsin hele

Ayy insallah canim. Bu detoks bana yaramadi yoksa diye dusunuyorum. Bugun cokta guzel yaptim. Ama tik yok bide ustune ustluk lavaboya bile cikamiyorum sonra diyorum belkide boyle olmasi gerekiyodur

hoşgeldin cnmmmm dur bakalım yarın bir olsun eğer sana yaramadıysa yapmazsın bir daha lavaboya çıkman lazım cnmm buna engel olacak bir besin yokki içinde:44::44:

hoşgeldin cnmmmm dur bakalım yarın bir olsun eğer sana yaramadıysa yapmazsın bir daha lavaboya çıkman lazım cnmm buna engel olacak bir besin yokki içinde:44::44:
Hatta salatalik fln var kesin cikmam lazim. Bakalim yrun olsun hayrolsun. Belki son gun gosteriyodur sonuclarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…