Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yok zaten yanlış anlaşılmasın ben sizinkilere güvenmeyn anlamında demedim. benm lafım kendime sizin gibi azıcık böyle sıksaydım belki korkar bukadr yapamazdı anlamında dedim. asıl benm yaptığımda yanlıştı bi erkeği bukadaaaar boş bırakırsam güvenip bu son kaçınılmazdı aslında çnkü ben o aramadıkça asla aramazdım yazmazsa yazmazdım. bende sen gibiyim evde tekim ilgiyi ondan bekledim ammmaaaa
bide doğal olarak sizin yaşınızda oturmuş emre daha çocuk gibiydi o daha da büyük bi sorun o yüzden bizdeki sorun burdan çıktı kesin. yksa senn güvenmen çok mantıklı yanii.
anlatabildm mi derdimi aklımdakini yazıya dökemedm :44:

anladım canım benim sen merak etme. bende şunu demek istiyorum erkeklerin yaşı kaç olursa olsun aldatmaya meyilliler. benimkinin başı yeteri kadar sıkıntıda bide bunlarla ugraşamaz diye güveniyorum belkide. birde çalışıyor çalıştıgı yerde kız yok içim rahat yoksa fena kıskancımdır heee neyse hepimizin hakkına hayırlısı bakalım zaman neler gösterecek daha bizlere

benmkinin pc dükkanı var. ama tipsiz nasıl olsa diye içim rahattı ama çocukta espri muhabbet sohbet bol onu hesaba katamamıştm
mevlam neyler neylerse güzel eyler sözünü çok seviyorum. hepimizin hakkında hayırlısı gerçekten dediğin gibi, ama sen kendini üzme mesela öyle kriz geldiğinde sana başka bişeyle ilgilen kafanı dağıtki ne sen sinrlen nede onu sıktım mı acaba dye düşünüp üzül. en güzeli bu sen başka bişeyle ilgilenincede vakit geçicek zaten o, o arada belkide seni aramış olcak böylede sorun kalmycak ne konuştum beeeee

güzel konuştun tatlımm aynen öyle yapacam. öyle olunca zaten sıkıntı olmuyor. en iyisi ben bol bol diyet araştırması yapayım beni en iyi oyalayan şey o

güzel konuştun tatlımm aynen öyle yapacam. öyle olunca zaten sıkıntı olmuyor. en iyisi ben bol bol diyet araştırması yapayım beni en iyi oyalayan şey o

aynen ramazan geldi en güzel şekilde nasıl hem diyetten hemde kilodan sıyrılırız çareler bakalım ben geçen ramazanda yine bu kilolardaydımm ve ramazan sonunda 54 kilo olmuştum. İnşallaahhhh yine öyle olurum Allahımm

nasıl zayıfladın kız. ramazanda sporda yapamayız :S offf benim yemek listesi yapıp ramazanda uymam lazım yoksa iftar olur olmaz tatlıya saldırırım ve kilo alırım

nasıl zayıfladın kız. ramazanda sporda yapamayız :S offf benim yemek listesi yapıp ramazanda uymam lazım yoksa iftar olur olmaz tatlıya saldırırım ve kilo alırım

ben o koca bir ay boyunca hiç tatlı yemedim ki benm ramazanda sarma tatlı krizim tutar. başka zaman yemem ramazanda ölürüm onun için hep iftarı böyle az kalorili şeylerle atlatttım e bide yalnız olunca çokta yapmadım geçiştircek kadar şeyler hazırladım kendime. sporsuz ben 15 kilo civarı verdim. sahurdada et döner vb şeyler yedim hem çok tok tutuyo hemde protein olunca kiloda aldırmadı. hal öyle olunca hooop diye gitti ilk defa ramazanda kilo verdim
ama bayramda ben tatlılara bi saldırdım 2 günde 58e çıktım ondan beridir de hala inemedim 54e biliyomusn bu sefer inicem ama sonrada bidaha çıkmıycamm

Günaydın kuzucuklarım

katılıyorum.. bilemiyorum mutlaka tecrübe eden arkadaşlar vardır.. :26:

söyle söyle kuzumm rahat ol korkunun ecele faydası yok bak aldığım cezaların haddi hesabı yok

yaa onlardan çok şey bekliyoruz galiba.. bende de aynı sıkıntı var.. rahat bıraktım, şimdide eskisi gibi değilmişim alakasızmışım vs.. çok afedersiniz ne emmeye geliyolar ne gömmeye..

o bu yediklrindendir canım sudan filan değil suya suç atma
100 squat cezan var

hayyy maşallahhh... kıyamam ama yaa hamilesin çokmu allah aşkına orda tek fazlalık simitin yanındaki pohaça olmuş bence 2 lahmacun nedir yani bol salatayla.. espri falan yapmıyorum gerçekten.. Allahım bende bu iştah varken hamile olduğumu düşünemiyorum..

yapıştırır hic acımazlar sağolsunlar 100 ceza daha yedim yapacak bişey yok bu deve güdüleek başka hal çare yok..

Alla alla herkes + gordu. Ay kızlar bır nota daha almayalım bu hafta zaten bı tane var. Napsak ki bilemedim. Napılır ki

sudur o su

ya millet tersinden kalkmış yada sen canım :44: oluyo bazen hepsi üst üste gelebiliyor, herşey yaşla alakalı olsa keşke...

Birşeyler yapmamız gerek yaa moraller düştü iyice :-(

yapalım da nee :44: benim iştahımı kesmek için bişey yapmalı bence.. :26:

kızlar akşam eve gittim bi tabak erişte yedim sarımsakli yoğurtlu 10 tanede hurma :18::18: saat 8 gibide bi uzundım yatış o yatış kalkamadım dahadeliksiz uyumuşum yaa inanamıyorum offff

hadi bakalım beraber başaracaz bu işi bende öyle yapacam o yüzden kendime liste bakınayım protein agırlıklı ve sağlıklı

Günaydın kuzucuklarım

söyle söyle kuzumm rahat ol korkunun ecele faydası yok bak aldığım cezaların haddi hesabı yok

günaydın tatlımmmm. söyledim zaten heycanla cezalarımı bekliyorum

10tane hurmamıı :18:
hadi bakalım beraber başaracaz bu işi bende öyle yapacam o yüzden kendime liste bakınayım protein agırlıklı ve sağlıklı

günaydın tatlımmmm. söyledim zaten heycanla cezalarımı bekliyorum
aynen öylee beraber yapıcazz gidicek kilolarr ben adapte olamıyorum valla ramazan gelsin diye dört gözle beklyorm o zaman düzenim oturcak inşallah

aynen aramama sen beni unut zaten ararım çok noldu der. mj atarım sevinir ama karşılık vermez ben söyleyincede herkesin yapısı farklı der
tatlım annem ketentohumu almış ama taze olmalıymış. çok tok tutuyomuş ve iştahı kapatıyomuş bende denemeye başlayacam 1 tatlı kaşıgı biraz yogurda koy ye dedi annem becerirsem başlayacam

Son düzenleme:
10tane hurmamıı :18:

aynen öylee beraber yapıcazz gidicek kilolarr ben adapte olamıyorum valla ramazan gelsin diye dört gözle beklyorm o zaman düzenim oturcak inşallah

bende şimdi 5 tane yedim ama küçük kızz :) ayenen ramazanı bende bekliyorum inşallah ramazanda başaracaz bu da şişman tesellisi hehehe

otla çöple pek işim olmuyo canım yaa yapamıyorum. elma sirkesi bal varya ona başlamak istiyorum yemeklerden önce işe yaradığını biliyorum.

evett ablam bi ara onunla çokgüzel kilo verdii. yoğurtla yiyemezsen ayrana katıp iç. süper tok tutuyo diyodu ama ben denemedm az yemek bana daha mantıklı geldi.
bende şimdi 5 tane yedim ama küçük kızz :) ayenen ramazanı bende bekliyorum inşallah ramazanda başaracaz bu da şişman tesellisi hehehe

valla öyle hee ramazandada deriz ki bitsin öyle düzene gircez ama böyle dememeliyiz tabikide kesinlklee

otla çöple pek işim olmuyo canım yaa yapamıyorum. elma sirkesi bal varya ona başlamak istiyorum yemeklerden önce işe yaradığını biliyorum.

ben sirkeyi denedim hem etkisi olmadı bana hemde onun kokusuna dayanamıyorum. geçenlerde salata yaptım ona koydum azıcık onda da ilk başta tuhaf geldi tabi sonra yedim

hayırrrrrrr bu sefer bahane yok başaracazzzz. ramazan bi,zim için güzel bir terbiye bunu değerlendirmeliyiz

ben bu cuma diyetisyene gidip ramazan menüsü almayı düşünüyorum paylaşırım sizinle.

aynen öylee kararında yersek zaten istemesekte gidiyo kilolar. sapıtmamamız lazım ben kararlıyım yine 54ü görcem

elma sirkesi denedinmi canım balla birlikte bence gayet lezzetli.. belki de ben sirke sevdiğim içindir..

ben bu cuma diyetisyene gidip ramazan menüsü almayı düşünüyorum paylaşırım sizinle.

teşekkür ederiz.

rica etsem isimleri tekrar alabilirmiyim kaptan.. not alıcam unutuyorum

aynen öylee kararında yersek zaten istemesekte gidiyo kilolar. sapıtmamamız lazım ben kararlıyım yine 54ü görcem

aynen bende en kötü 70 görecemmmmmmmmm

elma sirkesi denedinmi canım balla birlikte bence gayet lezzetli.. belki de ben sirke sevdiğim içindir..

denedim canım ama yapamadım 1 ay denedim etkisi olmadı bıraktım zaten sirkeyide çok sevmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…