- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
işin çok zor valla, Abla desem sorun olur muu ben 20 yaşındayımyaş 26 canımcım tanıştıksa bi daha tanışalım nolcekama akıl yaşımdan şüpheleniyorum böyle davrandıkça evet içime kurt düşürüyorum sonra hem üzülüyorum hem sinir oluyorum bu huyumu nasıl degiştirecem ben ya
kaptanııımmmmo bu yediklrindendir canım sudan filan değil suya suç atma
100 squat cezan var
pidenin yerine ayran ve salata olmalıydı akşamda kurufasulyeden önce çorba içsen ekmeğe gerek olmazdı
pide için 30 mekik canım cezan
şükürler olsun dr çok olumlu konuştu canım inşallah yarında minigğim fotosunu alacağım sizede gösteririm teyzoşları(şimdi birşeye benzetebilirsek tabi )
yok valla canım bunlar çok cocukca ve saçma şeyler ben hala engellemen taraftarıyım zira bu kişiliksiz davranışı haklı gördüğünü sylüyorsun muhattap bile olmaya degmez .Sanki üç yalvardıktan sonra vazgeçmeyecekmmi vazgeçecek yine sallayıp gitcek.Dost acı söyler valla çokta sallasaydı seni yada ilişkinizi ordan burdan onu bunu ekleyip kuzenim diye yeminler etmezdi .
Engelle ki onu sallamadoğını o anlasın .Deli oluyorum böyle insanlara .bendede vardı bi tane ayrıldığımda yıl 2008di gçenlerde mail atmış umarım mutlusundur diye (Allahım akıl fikir ver ) hiç muhattap olmadım
evett canım amsaj filan yaptırıyorum eşime hlele bazen dayanılmaz oluyorsodanın ne gibi yan etkisi olabilir ki acaba
aynen katılıyorum
hiç ugraşma o ayagındaki bi taş tep gitsin kenara mümkünse denize düşsün. sen yüregini dostlarınla soğut intikam ancak kendi içini karartır .
valla ben soracağım menünü yazıp paşa paşa cezanı alacaksın canım dökül bakalım nler yedin :26:
heryerde var böyle bi dengesizBugun taksıcı ıle ve ıs yerınde bır arkadas ıle tartıstım . Taksici 100 lıra verdım dıye bozuk yok dıye basladı bagırmaya cagırmaya. bende sesımı yukseltınce ne bagırıyosun bana dıye cıkıstı derken tartıstık . 1 saat sınırımı atamadım. ıs yerınde arkadas benım yogunlugumun ortasında basladı bu yapılanları neden dokumante etmedın dıye . Bende vaktım yoktu dedım ee madem vaktın yok soru sormayalımdan cıktı konu uzadı gıttı cırkın bır hal aldı onunlada tartıstık. Bıde adam 31 yasında evelnıp bosanmıs bir olgunluk beklıyosun ama nerdeee ayy boyle sacma bı gun. Uyuyup dınlenmek ıstoyorum artık.
an itibariyle döndüm ablacııııııııııııımm
canımmmmmmmm
dön kuzum mümkünse hızlandırılmış tura geç
Emine toparla kendiniiii uykusuzluk da diyeti etkileyen önemli faktörlerden bitanemmm en az 8 saat uyumaya özen gösterr
ramazandan korkma cnmmm doğru beslenirsne kilo bile verirsinn
tşkler bitanemmm yarın kuzen gelecek o baksın bakalım sne zaten yoğunsun cnm benim düşünmen bile yeter
ayyyy ilk resmimi gelecek yeğenimin yesin onu teyzesiiii
ohooooooo şirinemmmmm ne bu halll hakkaten dur artıkkksağlıklı bir hamilelik geçirmen lazım bebişimmm
o karbonhidratların ne faydası var yeğenimezaten hareket etmen bu ara yasakkk o zamnnn
sen her gün tartılmayamı başladın Ayçacımmmmotivasyonunu bozar tartılma ne olur bak arkadaşın bile farketmişş
bence abarttığın birşey yok patates püresini diyorsan 6 da yemişsin cnmm ve miktarı fazla değil kaç akşamdır doğru düzgün bişey yemiyordun zaten
noluyoruz kızlar hemen moral bozmak yok cumaya kadar tartılmayın ne olur daha önümüzde 3 gün var
almayacağız zatennnntoparlanınnnn ayrıca katılım neden bu kadar azaldı eskiden geçmiş bitiremezdimmm ne kadar çok katılım o kadar motivasyon olur 3 gün var daha bebişimmm moral bozmak yokk
canımmmmmmmm
dön kuzum mümkünse hızlandırılmış tura geç
Emine toparla kendiniiii uykusuzluk da diyeti etkileyen önemli faktörlerden bitanemmm en az 8 saat uyumaya özen gösterr
ramazandan korkma cnmmm doğru beslenirsne kilo bile verirsinn
tşkler bitanemmm yarın kuzen gelecek o baksın bakalım sne zaten yoğunsun cnm benim düşünmen bile yeter
ayyyy ilk resmimi gelecek yeğenimin yesin onu teyzesiiii
ohooooooo şirinemmmmm ne bu halll hakkaten dur artıkkksağlıklı bir hamilelik geçirmen lazım bebişimmm
o karbonhidratların ne faydası var yeğenimezaten hareket etmen bu ara yasakkk o zamnnn
sen her gün tartılmayamı başladın Ayçacımmmmotivasyonunu bozar tartılma ne olur bak arkadaşın bile farketmişş
bence abarttığın birşey yok patates püresini diyorsan 6 da yemişsin cnmm ve miktarı fazla değil kaç akşamdır doğru düzgün bişey yemiyordun zaten
noluyoruz kızlar hemen moral bozmak yok cumaya kadar tartılmayın ne olur daha önümüzde 3 gün var
almayacağız zatennnntoparlanınnnn ayrıca katılım neden bu kadar azaldı eskiden geçmiş bitiremezdimmm ne kadar çok katılım o kadar motivasyon olur 3 gün var daha bebişimmm moral bozmak yokk
Kıyamam canim ya bazi meslekler kabullenemedi musteri veli nimettir cunku sikayet edemezler mantigiyla yaklasiyor
Isyerinide takma olur oyle arada bosver olgunluk yasla evlenmekle olmuyor malesef
Benim pattonum 50yasinda arada bana kuserdi sebep mi yok öyle kuserdi sinra gelir kendi barisirdi
Zirt pirt tartilmak yok
Cumaya kadar bol su tuketip yediklerinize dikkat edin asiri karbonhidrattan kacinin yeter
Siz elinizden geleni yapinca ben size kizmam notada umrumda olmaz cezami cekerim nolcak ki
Ama bosvrrirseniz tepenize binerim
Su katilimlar artsin lutfen dun ptesi ama katilim yok hafta sonu gibi
Menunde goze batan birsey yok strees odem yapar
Afiyet olsun
Kizlar biz evdeki tartida suyu yagi kasi bilmiyiruz birileri inceldin diyorsa dogrudue
Zirt pirt tarti yok valla alirim tartilarinizi elinizden
merhaba arkadaşlarr. haftasonunum annecimle çok güzeldi ama dün sevgili erkek arkadaşım canımı sıktı gece uyuyamadım şu an acayıp uykusuzum. 3 gündür yediklerimi ne siz sorunnnn ne ben söyleyeym
şu ara işlerde yogun pc başında degildim bugün sizlere hiç bakamadım kusura bakmayınnnn
MERHABA;
iyiim sağolun ya, iyi gidiyo sayılır ama ramazanda nasıl yapıcaz bu işleri ya, az yemeğe devam edicez ama tam düzenli olmıcak, saatler çok uzun sahurda iyi doyurmak lazım karnımızı.. akşam yemeğinde tutabiliriz belki ama..
bir de ben kızıma tuvalet eğitimi vermeyi düşünüyorum önümüzdeki hafta izin alıcam, nasıl olacak bilmiyorum.. ağustos ayında tatile gidicez o zamana kadar halletmeyi düşünüyorum tuvalet eğitimini Allah nasip ederse.. ama ramazanda nasıl yapıcam bilmiyorum..
aslına bakarsan bişey yok ama ben sıkıntılıyım galiba. şu dünya kupası maçlarından bana zaman ayıramıyo mj atmak bile zor geliyo. bende dün kızdım.gece iş yerindeydi (kendi güvenlik de) şu makinalara bakayım sonra konuşalım dedi.bekle ki arayacak. bende paniğimdir o aramadı ben ne seneryolar yazdım tabi bir yandan korkuyorum bişey mi oldu diye bi,r yandan sinir oluyorum. vesselam hiç uyku girmedi gözüme. sabaj aramış. neymiş maçın son 10 dk kalmış onu izleyip arayacakmış uyuyakalmış. ah ahhhhhh
yaş 26 canımcım tanıştıksa bi daha tanışalım nolcekama akıl yaşımdan şüpheleniyorum böyle davrandıkça evet içime kurt düşürüyorum sonra hem üzülüyorum hem sinir oluyorum bu huyumu nasıl degiştirecem ben ya
bugun ki menüm
sabah(08:00)
2-3 tuzlu çubuk
öğle(12:00)
1 simit +1 pogaça
domates
peynir
akşam(18:30)
1 kase çorba
2 lahmacun
bol salata
ayran
su:2,5 lt
spor: bugun baya aktfitm kolay mı 1 hafta sonra dışarı çıktım
kızlar bana dur deyin menümdeki rezaleti görüyorsunuz Eki Görüntüle 1166872 Eki Görüntüle 1166873 Eki Görüntüle 1166875
Bende bugunku menumu yazayım cok abarttım sanırım
Sabah (8.00) klasık kahvaltım.
Ogle (12.30) korılı tavuk 1 tabak , Yogurt , ezogelın corbası
Aksam (18.00) ac degıldım hıc ama sırf canım cektıgı ıcın tatlı acı soslu tavuk1 yemek kasıgı patates puresı
sabahki 1 dilim ekmek fazla.Kızlar bende çok kötüyüm yaa bnde tartıda + gördüm offf :-(
Bugünkü menüm
Sabah 1salatalık 1şekersiz çay 1kaşık reçel 1 haşlanmış yumurta 2dilim kepek ekmeği
Öğle 1fırında baget 1kase yoğurt
Akşam 2kaşık pilav 4kaşık nohut yemeği 2bardak ayran
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bugun taksıcı ıle ve ıs yerınde bır arkadas ıle tartıstım . Taksici 100 lıra verdım dıye bozuk yok dıye basladı bagırmaya cagırmaya. bende sesımı yukseltınce ne bagırıyosun bana dıye cıkıstı derken tartıstık . 1 saat sınırımı atamadım. ıs yerınde arkadas benım yogunlugumun ortasında basladı bu yapılanları neden dokumante etmedın dıye . Bende vaktım yoktu dedım ee madem vaktın yok soru sormayalımdan cıktı konu uzadı gıttı cırkın bır hal aldı onunlada tartıstık. Bıde adam 31 yasında evelnıp bosanmıs bir olgunluk beklıyosun ama nerdeee ayy boyle sacma bı gun. Uyuyup dınlenmek ıstoyorum artık.
istesiğini de canım nasıl rahat edeceksen öyle de benim için hiç sorun degil. evet sorun şu ki kendi huyumdan memnun degilim. ben bile kendimden rahatsız oluyorsam erkek arkadaşımın bıkması lazımişin çok zor valla, Abla desem sorun olur muu ben 20 yaşındayımistersen isminlede hitap edebilirim ve senin kendi huyundan rahatsız oldğuunu bile bile bırakamaman zorr nasıl bi çare bulunur bilemedim şimdi ama kendini üzmen kötü cidden
valla ben soracağım menünü yazıp paşa paşa cezanı alacaksın canım dökül bakalım nler yedin :26:
Dün güzel uyudum ablacım bugün yeni bir güne yeni kararlarla uyandım bugünden itibaren daha dikket edecem haftasonu gezmelerde baya kaçırdım.
istesiğini de canım nasıl rahat edeceksen öyle de benim için hiç sorun degil. evet sorun şu ki kendi huyumdan memnun degilim. ben bile kendimden rahatsız oluyorsam erkek arkadaşımın bıkması lazımAllahtan anlayışlı davranıyo ama nereye kadar demi ama hem bende ne onu ne kendmi böyle saçma şeyler için üzmek istemiyorum
valla kaptanım istediğin cezayı verebilirsin boynum kıldan ince. menü olarak yazamam ama utanarak özet vereyim pilavdan tatlıya pişmaniyeye dondurmaya varana kadar herşeyi yedim
Kuzucum hiç takma kafanı. Dünya kupasında erkekler 1 ay offline oluyorlar. Kötü bir şey yok bunda. Stres yapma. Ben bu bir ayı hoş görüyorum sıkıntı olmuyor.
Kendini onun yerine koy. Erkek ortamında şuanda dönen muhabett dünya kupası. Onunda senden ayrı bir hayatı var şuan. Tabi akşam bir iyi geceler mesajı bile fena olmaz ama o maçlar sabaha kadar sürüyor. Hoş gör
ya hani seni üzmek için demiyorum ama şimdi ufacık glen şeyler zamanla göze batıyo. bende 3 yıllık ilişkimi bitirdim, ilk başta o da öyleydi yazmıosun sormuosn geç yazıosn napıyosn flan. ilk 2 sene sıkıntı yoktu 3. sene gına geldi artık batmaya başlamıştı. azcık kendini törpüle çnkü zararı erkek arkadaşından fazla sana. insan kendi kendini yiyip bitiriyo sonra
öyle görünüyor. yok ya illa ki her gece konuşurusz mj da atar ben abartıyorum galiba.aman bende bundan sonra erken yatacam izlesin istediği kadar maçlarını
evet canım ben zaten kendime zarar verdiğimin farkındayım o yüzden sıkıntı yapıyorum yoksa o sağolsun "olur böyle şeyler bir derdimiz bunlar olsun" diyo. ama ben sonra çok üzülüyorum. kendimi tutmam lazım. aslında yanlız yaşamanın verdiği bişey bence bu. haftasonu annem yanımdaydı o yanımdayken pek beklentim olmadı ama genelde var yani
O zaman çok ilgisiz değilmiş. Abartma kuzucum. Böyle şeyler ilişkiyi zedeler. Bak benimki arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor bilmiyorm. Araıyorum dönüyor arkadaşlarımlayım çay içiyoruz, maç izliyoruz, yemeğe çıktık diyor. Bende iyi eğlenceler dileyip kapatıyorum. Çok hoşuna gidiyor zaten müsait olunca kendisi hemen arıyor. Gözün üstünde olacak ama sıkmayacaksın.İçin içini yediğinde kendini onun yerine koy. Meşgule verdi diyelim aramadı. Bil ki gerçekten işi vardır falan filan.
Bu haftaki menüm
1 bardak ılık su
2 adet kuru erik
kahvaltı
1 dilim k.ekmek
1,5 dilim light b.peynir
domates salatalık yeşillik
1 tk bal veya reçel
1 yumurta
ara: 1 pors meyve
öğle:
8 yk sebze veya kuru baklagil
1 bardak yoğurt
salata
1 dilim k.ekmek
ara: 1 pors meyve
ara: 1 activia+2 ceviz
akşam
2 kepçe çorba
salata
1 dilim k.ekmek
1 çay bardağı yoğurt
ara : 1 pors meyve
seni az çok anlıyorm bende babamla yaşıyorum ama babam evi hotel gibi kullanıyo bazen uğramıyo bile evehal öyle olunca insan ilgi bekliyo e o da sevgilisi oluyo sevgilinin öyle düşünmesine sevindim ama bencede tek derdiniz bunlar olsun ne güzell
yaa ama o bana öyle yapmıyor neden haber vermedin neden sonradan söylüyorsun felan diyo amann bu işler zor işler yaa
O zaman çok ilgisiz değilmiş. Abartma kuzucum. Böyle şeyler ilişkiyi zedeler. Bak benimki arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor bilmiyorm. Araıyorum dönüyor arkadaşlarımlayım çay içiyoruz, maç izliyoruz, yemeğe çıktık diyor. Bende iyi eğlenceler dileyip kapatıyorum. Çok hoşuna gidiyor zaten müsait olunca kendisi hemen arıyor. Gözün üstünde olacak ama sıkmayacaksın.İçin içini yediğinde kendini onun yerine koy. Meşgule verdi diyelim aramadı. Bil ki gerçekten işi vardır falan filan.
kuzum bizim ilişkimiz karmakarışık zaten. bi sürü sorun var daha fazlası olmaz inşallah neysee inşallah güzel günler önümüzde
Hımm bilmem. planlı şeyleri ben önceden söylüyorum ama anlık şeyleri hemen arayıp haber falan vermiyorum. Sana böyle davrandığında sende ona güzelce anlat. Karşılıklı anlayıştan geçiyor bu iş
benmde böyle ilişkiler çok hoşuma gidiyo. hani böyle sanki ayrı bi özgüven var. daha sağlam geliyo bu tür ilişkiler bana. hem böyle olunca karşı taraf senide kısıtlamyo snede knedine vakit ayırabiliyosun arkadaşlarınla gezebiliyosun çok güzell..
bizde Emreyle bu şekildeydik o taksime gidermiş benm haberm olmazdı söylerdi daha sonra sorun çıkmazdı. güveniyodum(!) ama benmki fazla cool takılmak olmuş sonradan çektim cezayıı
inşallaahhh en kötü sorunlarınız bunlar olsnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?