Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aynen banucugum bugun kahvaltimi kendim hazırlayıp gidecegim
Bu is ablamla olmuyor ya patates kizartiuor ya baska birsey gozum doymuyor benimde su ara en azindan gozumu katatayla doyuracagum
Yoksa saka maka 100 kg olcam

günaydın canlarııııııııııııııımmmm ben bu sabahta dün sabahta işe yürüdümmm. çok tempolu yürüyemesemde yinede iyidiir artık sabahları yürüycem dicektim ama ramazan geldii azcık zorr. akşamları yürümeye çalışcam

işin çok zor valla, Abla desem sorun olur muu ben 20 yaşındayım istersen isminlede hitap edebilirim ve senin kendi huyundan rahatsız oldğuunu bile bile bırakamaman zorr nasıl bi çare bulunur bilemedim şimdi ama kendini üzmen kötü cidden

kaptanııımmmm şu lafın çok hoşuma gitti 'o ayagındaki bi taş tep gitsin kenara mümkünse denize düşsün.' ve düşüncelerine hak verdim fazlsıyla engelliycm tamamdır. en azından bende sürekli varlığını sorgulayıp durmaktan aklımı kurcalamasından kurtulmuş olurum. söylediklerinde çok haklısın şmdi yapan barışınca yine yapıcak hatta şuan yapmadığı ne malum :44:
çok teşekkür ederim gerçekten siz haklısınız çok sviyom siziii

heryerde var böyle bi dengesiz bende dün müdürle tartıştım yaşım ufak diye kim bişeye hınçlansa bende patlıyo, bende sonunda cevap verdim yetti artık sus sus nerye kadar bende insanım ya moralimi bozuyolar çıkıp gidiyolar, o moral bozuklğuyla başkası geliyo oda patlyo. sanırım artık burda kalma isteğim klmadı

an itibariyle döndüm ablacııııııııııııımm

Tamm banucum trtilmiyorum cumaya kadar ama icim icimi yiyor meraktan. Ben sporda yapamiuorum ya o beni dahada cok korkutuyor alicam diye

Patates puresi icin demistim canim bide ben alsam ogununu yemiyodum ya yogur kuruyemis fln yiyodum o yuzden tokken yedigim icin cok patlamak uzere geldi o yuzden cok gb geldi. Sen nerelerden kac kilolara dusmussun 6 ayda idolum sensin. Sen diyosan vardir bildigin diyorum. Insallah hepimize nasip olur.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Benim isim olmayan biseyi bana neden yapmasi demesi ayri sinir bozucu. Benim ustumde degil bu insan bana girev veremez ayri sinir bozucu. Cocukca davranilar ayri sinir bozucu. Ya surekli birilerini elestirmeler biri giridince hemen arkasindan dalga gecmeler. Yok saciyla basiyla konusmasiyla dalga gelciyo bide. Sonra en mukmmel muhendisim edasinda olmalar. Patlicak yaptigi is haberi yok. Aybi ortamda bile olmak istemiyorum. Taksicinin parasini nasil vercem bilmiyorum. Duraga olayi anlatsam isinden atarlar diye korkuyorum. Yazik belki gune kotu basladi o yuzden boyleydi. Derdi tasasi vardi belki. Napsam bilemedim. Otel cagiriyor taksiyi hergun ayni durakta . Otele mi soylesem onlar nasil bulcak hangi taksici oldugunu. Gerci ben bekle guvenlie bozdurup geliyorum dedim o basip gitmis parasini almadan.napsam ki?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

günaydın kızlarrrrr.oo moraller düşmüş hava ısınınca ödem cok olur bol maydanoz yiyin su için bakın nasıl eksileceksiniz.basküle cıkıp cıkıp stres yapmayın

erikkkk napıyorsun sen bakim pohaca felan yasak sana yeme öyle şeyler kuzummmm.hem simit hem pohaca.şimdi sana herkes ye ye der ama dogu sonrası kocaman bir karın yağ bağlamış bir vucutla depresyona girince kimsenin elinden bişey gelmez.lohusalıkta zaten insan hassas oluyor.süt ürünlerine sebzeye ağırlık ver tok tutsun seni.

Sen yaz bakalım ne yemişsin görelim bir :)

Selam canım sen ramazanı takma kafaya. Şöyle söyliyim cumartesi günü diyetisyene gidince ramazan için menü alacağım benim menülerimi kendinize göre uyarlayabilirsniz.Doğru beslenme şeklini görmüş oluruz.

Kuzucum hiç takma kafanı. Dünya kupasında erkekler 1 ay offline oluyorlar. Kötü bir şey yok bunda. Stres yapma. Ben bu bir ayı hoş görüyorum sıkıntı olmuyor.

Kendini onun yerine koy. Erkek ortamında şuanda dönen muhabett dünya kupası. Onunda senden ayrı bir hayatı var şuan. Tabi akşam bir iyi geceler mesajı bile fena olmaz ama o maçlar sabaha kadar sürüyor. Hoş gör

Kaptancım noldu senin sağlıklı beslenme işi?
Düzgün kahvaltı yapacaksın. Sağlıklı besleneceksin. Derdin diyet değil sağlıklı beslenmek çok kızdım sana.

Patates püresi olmamış. Kendine ceza kes

sabahki 1 dilim ekmek fazla.
akşam pilav olmamış hani salata nerede göremedim ben?
ayran 1 bardak olmalıydı.
pilav yerine 1 dilim ekme tercih etmelisin.

Bazı şeyler yaşla olmuyor. Sıkma canını geçer. İnsan ilişkileri zor

Emine toparla kendiniiii uykusuzluk da diyeti etkileyen önemli faktörlerden bitanemmm en az 8 saat uyumaya özen gösterr

Dün güzel uyudum ablacım bugün yeni bir güne yeni kararlarla uyandım bugünden itibaren daha dikket edecem haftasonu gezmelerde baya kaçırdım.

istesiğini de canım nasıl rahat edeceksen öyle de benim için hiç sorun degil. evet sorun şu ki kendi huyumdan memnun degilim. ben bile kendimden rahatsız oluyorsam erkek arkadaşımın bıkması lazım Allahtan anlayışlı davranıyo ama nereye kadar demi ama hem bende ne onu ne kendmi böyle saçma şeyler için üzmek istemiyorum
valla ben soracağım menünü yazıp paşa paşa cezanı alacaksın canım dökül bakalım nler yedin :26:

valla kaptanım istediğin cezayı verebilirsin boynum kıldan ince. menü olarak yazamam ama utanarak özet vereyim pilavdan tatlıya pişmaniyeye dondurmaya varana kadar herşeyi yedim

ya hani seni üzmek için demiyorum ama şimdi ufacık glen şeyler zamanla göze batıyo. bende 3 yıllık ilişkimi bitirdim, ilk başta o da öyleydi yazmıosun sormuosn geç yazıosn napıyosn flan. ilk 2 sene sıkıntı yoktu 3. sene gına geldi artık batmaya başlamıştı. azcık kendini törpüle çnkü zararı erkek arkadaşından fazla sana. insan kendi kendini yiyip bitiriyo sonra

öyle görünüyor. yok ya illa ki her gece konuşurusz mj da atar ben abartıyorum galiba.aman bende bundan sonra erken yatacam izlesin istediği kadar maçlarını

evet canım ben zaten kendime zarar verdiğimin farkındayım o yüzden sıkıntı yapıyorum yoksa o sağolsun "olur böyle şeyler bir derdimiz bunlar olsun" diyo. ama ben sonra çok üzülüyorum. kendimi tutmam lazım. aslında yanlız yaşamanın verdiği bişey bence bu. haftasonu annem yanımdaydı o yanımdayken pek beklentim olmadı ama genelde var yani

öyle görünüyor. yok ya illa ki her gece konuşurusz mj da atar ben abartıyorum galiba.aman bende bundan sonra erken yatacam izlesin istediği kadar maçlarını

O zaman çok ilgisiz değilmiş. Abartma kuzucum. Böyle şeyler ilişkiyi zedeler. Bak benimki arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor bilmiyorm. Araıyorum dönüyor arkadaşlarımlayım çay içiyoruz, maç izliyoruz, yemeğe çıktık diyor. Bende iyi eğlenceler dileyip kapatıyorum. Çok hoşuna gidiyor zaten müsait olunca kendisi hemen arıyor. Gözün üstünde olacak ama sıkmayacaksın.İçin içini yediğinde kendini onun yerine koy. Meşgule verdi diyelim aramadı. Bil ki gerçekten işi vardır falan filan.

seni az çok anlıyorm bende babamla yaşıyorum ama babam evi hotel gibi kullanıyo bazen uğramıyo bile eve hal öyle olunca insan ilgi bekliyo e o da sevgilisi oluyo sevgilinin öyle düşünmesine sevindim ama bencede tek derdiniz bunlar olsun ne güzell

yaa ama o bana öyle yapmıyor neden haber vermedin neden sonradan söylüyorsun felan diyo amann bu işler zor işler yaa

Dünkü menüm ;

sabah
1 yumurta
1 dilim k.ekmek
1 dilim b.peynir
1 tk reçel

ara: yok

öğle:
5 yk zeytinyağlı bezelye
salata
1 kase yoğurt

ara: 1 küçük muz

ara: 1 activa

akşam:
2 kepçe mercimek çorbası
salata
1dilim k.ekmek

su:4 litre
spor: 30 dk yürüyüş
1 soda

kuzum bizim ilişkimiz karmakarışık zaten. bi sürü sorun var daha fazlası olmaz inşallah neysee inşallah güzel günler önümüzde

yaa ama o bana öyle yapmıyor neden haber vermedin neden sonradan söylüyorsun felan diyo amann bu işler zor işler yaa

Hımm bilmem. planlı şeyleri ben önceden söylüyorum ama anlık şeyleri hemen arayıp haber falan vermiyorum. Sana böyle davrandığında sende ona güzelce anlat. Karşılıklı anlayıştan geçiyor bu iş

benmde böyle ilişkiler çok hoşuma gidiyo. hani böyle sanki ayrı bi özgüven var. daha sağlam geliyo bu tür ilişkiler bana. hem böyle olunca karşı taraf senide kısıtlamyo snede knedine vakit ayırabiliyosun arkadaşlarınla gezebiliyosun çok güzell..
bizde Emreyle bu şekildeydik o taksime gidermiş benm haberm olmazdı söylerdi daha sonra sorun çıkmazdı. güveniyodum(!) ama benmki fazla cool takılmak olmuş sonradan çektim cezayıı

söyleyince kendini katmasan olmaz diyo :) ama eskiden çok fenaydı şimdi o kadar degil çok şükür. kuzucum ben aldatır diye düşünmüyuorum çok şükür güveniyorum (tabi yine de erkeklere çok güvenmemek çok boş bırakmamak lazım ) benim korkum bişey olu kaza olur canı yanar tarzı şeyler. çoık kuruyorum kendi kendime o yüzden üzülüyorum işte. neden böyle şeyler düşünüyorum sürekli diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…