- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
maşallah canım allah evlatlarına ailene huzur sağlık versin. Yüzünüz hep gülsün.
amin inşallah.. Herksesin..
Kaynanam aradı şimdi ateşi yükselmiş gene.. Eve gitcem birazdan..
casrum ve hedefvebasarı canım sizlerle tanıştıkmı şahsen hatırlamıyorum aman Allahım yaşlandım sanırım.
tek gözüme çarpan hedefcim senin adın emine galiba.
ben 35 yaşındayım bu hafta yaşlandım 34düm ya
6,3,1 yaşında 3 cocuk annesiyim
aile hekimiyim
istanbuldayım
hala tombulum ama en az 40 paket margarin kadar yağ attım üzerimden
ilaç ne yazdı canım?
merhaba, aramızda bir doktorun olması ne güzel birşey..
bende bursadayım, adım duygu 2 çocuk annesiyim, 2,5 ve 4,5 yaşlarında..
29 yaşındayım, çok şişmanım...
siz kaç kiloydunuz? kaç kilosunuz şimdi?
merhaba, aramızda bir doktorun olması ne güzel birşey..
bende bursadayım, adım duygu 2 çocuk annesiyim, 2,5 ve 4,5 yaşlarında..
29 yaşındayım, çok şişmanım...
siz kaç kiloydunuz? kaç kilosunuz şimdi?
ateşi düşmezse augmantin antibiyotik şurup..
birde hazır sizi bulmuşken bişey sorabilir miyim? kızımın idrar tahlilinde keton pozitif(+1) çıktı, bu önemli birşey midir?
doktor tahlil sonuçları normal dedi ama..
ben 3 cocukta 30 kilo aldım 61den 92ye kadar cıktım 92den 77e düştüm boyum 165.ne yazıkki cok yatkınım kilo almaya.adım yasemin bu arada.
aile hekimine mi gittin.bence hemen başla antibiyotiğe o bile etki etmeyebilir.bu ara cok rastladım.ağız yarası içinde bişye yazsa iyiolurdu aslında.
yemek yiyemediyse az su içtiyse olabilir canım.önemli değil.
ben 3 cocukta 30 kilo aldım 61den 92ye kadar cıktım 92den 77e düştüm boyum 165.ne yazıkki cok yatkınım kilo almaya.adım yasemin bu arada.
aile hekimine mi gittin.bence hemen başla antibiyotiğe o bile etki etmeyebilir.bu ara cok rastladım.ağız yarası içinde bişye yazsa iyiolurdu aslında.
Cok haklisin drcum valla tipki dediğin gibi
Kardesim kotlarini bana ver giyemezsin sen diyo vermem dedjm giyecegim onlara sifacagim tekrar digumdan sonra
Kiz canim kiz parmak salla bana
Her gun 200 squat
Diyetisyen menusunden daha az olmus
Yok x kisiyle ilgili gecmis yok
Casrum: duygu
Kumtanesi:hilal
Kaptan: ayfer
Nilyaann: Ayça
Kelebek:yasemin
Ecemavi:hatice
Valkyrie:eda
Sweetdimple:banu
Gzde:gözde
Sahgul:Gülşah
Citygirl:büşra
Blue:blue
Bide hamile menusu alsana kuzum
Yok teselli filan gercek olacak
Ebru cezan bitmeden yeni cezalik menulerle geliyirsun bak kulahlari degisexegiz
ceza kabulumdur, yapacağım..
şimdi kızım hastalandı, akşam hiç uyumadım desem yeridir. ateşlendi kuzucum...
sabah doktora gittik, boğazında yaralar oluşmuş, onlar ateş yapıyomuş, bidaha ateşlenmedi çok şükür babaannesine bırakıp geldim işe..
casrum ve hedefvebasarı canım sizlerle tanıştıkmı şahsen hatırlamıyorum aman Allahım yaşlandım sanırım.
aile hekimiyim
istanbuldayım
tahmin ettiğimse direncli bi mikrop.3gün ateş direnebilir.ama antibiyo 7gün ver.aile hekimine değil çocuk doktoruna gittik, peki kaç günde geçer acaba? antibiyotiğe başlayınca?
no problem.görmeden bu işler zor sanalda ama elimden geleni yaparım.
dr. umuz var ne güzel... dr.cum genelde dr. görünce branşı olsun olmasın hemen sorarız ya her bişeyi ona dönmez inşallah
ceza kabulumdur, yapacağım..
şimdi kızım hastalandı, akşam hiç uyumadım desem yeridir. ateşlendi kuzucum...
ayyyy ben kendi kendimemi yazışacağım nerde bu katım msj sayılarını sayacagım haa bu hafta illa çirkef kaptan yappıyorsunuz beni Eki Görüntüle 1167359
hadi geçsin bakalım ohh ramazanda mis gibi yersiiniz ellerinize sağlıkMahalledeki bayanlar olarak birleştik yufka açıyoruz ama ben bittim. Belim koptu yaa kaptancım spor yerine geçebilirmi bunlar? Hiçbir yerimi kıpırdatamıyorum daa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım inşallah herkesin yavrucugunaAyy çok heyecanlandım yaaa rabbim güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah minnak bebişimize
hadi bakalım teyzesi yaklaşık 6 hafta sonra anlarız senin içine doğan prenses mi yoksa benim içime doğan prens mi
Slm fıstıklar işler bitti spor duş yapıldı ey özgürlükkkkkkkk
geçmiş olsun miniğine cnmmm
oyyyy duygusalamı bağlamış benim şirinemmmmm
maşallahhh yesin onu teyzesiiiiiiiii hadi bakalım uslu dursun güzel güzel büyüsün teyzesinin prensesiiiiiiiprensesmi didim bennn sağ salim doğsunda prens prenses farketmez
ohh kolay gelsin canım bu akşam baya yogun geçecek desene eminemevetttt mesai biter emine eve gider evi toplar sallama bir temizler (yarın erkek arkadaşım gelecekde bu ne çöp ev demesin ) sonra cezasını 200 squatını yapar ve tembellik etmezse 1 saat yürüyüşe gider görevleri tamamlar ve gelirrrr
keşke bende 10kg ile bitire bilsemben 3 cocukta 30 kilo aldım 61den 92ye kadar cıktım 92den 77e düştüm boyum 165.ne yazıkki cok yatkınım kilo almaya.adım yasemin bu arada.
burda siz yok canım hepimiz aileyiz yasemin de yasemincim de doktorcum de siz biz yokbirde hazır sizi bulmuşken bişey sorabilir miyim? kızımın idrar tahlilinde keton pozitif(+1) çıktı, bu önemli birşey midir?
doktor tahlil sonuçları normal dedi ama..
ya öyle saklanırsın ama dayak yok sana ,dünkü menümü yazayımda
sabah:
1 parca tuzsuz ekmek
5 zeytin yeşil kendileri
domates salatalık
yagsız keçi peyniri
ara:yok
öğle:yogurt
salata
kıymalı patlıcan yemeği
(patlıcanlar kızartılmadan fırınlanms)
ne yazıkki pohacanın tadına baktım
ama ev yapımı ve yagsızdı.
ara:3-4 parca karpuz
akşam öğlenin aynısı pohaca hariç onun yerine yarım dilim ekmek var
aralarda bi yerde 1 ceviz yedim
1,5 karede çiko
wayyy 40 paket margarin 40*250 uuuuuuucasrum ve hedefvebasarı canım sizlerle tanıştıkmı şahsen hatırlamıyorum aman Allahım yaşlandım sanırım.
aile hekimiyim
istanbuldayım
aynen drcugumun dedigi gibi kızlar o siyahlık kese bebiş o kadar minnak ki minicik minicik 1gr bile değilkızlar o siyahlık bosluk içinde sıvı olan boşluk.bebekcik daha 1 gr bile değil alttaki yazıyı okuyun gebelik takvimi varya.
casrumcum adını henüz öğrenemedim kusuruma bakma yogunum bu ara ne zaman yogun olmadıysam,kızın ne kadarlık canım.bu aralar ağız yarasıyla birlikte ateşli hastalık kol geziyor gecmiş olsun canım,bende bu aralar oğluşuma wc eğitimi veriyorum,oğluğumda gec kaldık 3 yaşında kendileri.kızımda 2 yaş hemen öğrenmişti.cok üşükür çözdük olayı büyük çişte zorlanıyoruz okadar.
erikk benim minik varya wc kapısında beklemiş abisine çıkışta çamaşırını uzatıyor giy diyor.kendiside taytını çıkarmaya çalışıyor oda yapacakmış.ayy bu çok bilmiş.nazar ediyom ona hep sonra bütün gün mızlıyor.
allah bağışlasın canım yavrularınıMALESEF AZ YAĞDA KIZARTMA :)
benim iki tane evladım var oğlum mert 4,5 yaşında eylülde tam 5 olacak
kızım melis 2,5 yaşında
hee ya duygusal oldum benanaaaaaaaamm junior bızdıııkkk yirim siniiiihoş ne kadar seni göremesemde bende büyük bızdıkk mirhabaaağğ
duygusal kaptan hehehehehe önceden davaynan vururdun şmdi ağlıyosun :86:
Mahalledeki bayanlar olarak birleştik yufka açıyoruz ama ben bittim. Belim koptu yaa kaptancım spor yerine geçebilirmi bunlar? Hiçbir yerimi kıpırdatamıyorum daa
hadi geçsin bakalım ohh ramazanda mis gibi yersiiniz ellerinize sağlık
amin canım inşallah herkesin yavrucuguna
hadi bakalım teyzesi yaklaşık 6 hafta sonra anlarız senin içine doğan prenses mi yoksa benim içime doğan prens mi
ohh kolay gelsin canım bu akşam baya yogun geçecek desene eminem
keşke bende 10kg ile bitire bilsem
burda siz yok canım hepimiz aileyiz yasemin de yasemincim de doktorcum de siz biz yok
ya öyle saklanırsın ama dayak yok sana ,
bayadır yazmıyordun menünü bu defalık affediyorum ama o menülerin devamı gelecek
wayyy 40 paket margarin 40*250 uuuuuuu
aynen drcugumun dedigi gibi kızlar o siyahlık kese bebiş o kadar minnak ki minicik minicik 1gr bile değil
bu durumda aldığım kilo sadece bana yağ bebek 1 gr değil ben oldum kaç acaba :26:
allah bağışlasın canım yavrularını
hee ya duygusal oldum ben
yasemincim bi yerde alıntı yapmıştım ama uçmuş galiba senin kıza maşalklah diyorum ben hep demek abisinin çamasırını uzatıp kendisi banyo için hazırlanıyor yerim onu ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?