Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar o siyahlık bosluk içinde sıvı olan boşluk.bebekcik daha 1 gr bile değil alttaki yazıyı okuyun gebelik takvimi varya.
casrumcum adını henüz öğrenemedim kusuruma bakma yogunum bu ara ne zaman yogun olmadıysam,kızın ne kadarlık canım.bu aralar ağız yarasıyla birlikte ateşli hastalık kol geziyor gecmiş olsun canım,bende bu aralar oğluşuma wc eğitimi veriyorum,oğluğumda gec kaldık 3 yaşında kendileri.kızımda 2 yaş hemen öğrenmişti.cok üşükür çözdük olayı büyük çişte zorlanıyoruz okadar.
erikk benim minik varya wc kapısında beklemiş abisine çıkışta çamaşırını uzatıyor giy diyor.kendiside taytını çıkarmaya çalışıyor oda yapacakmış.ayy bu çok bilmiş.nazar ediyom ona hep sonra bütün gün mızlıyor.

casrum ve hedefvebasarı canım sizlerle tanıştıkmı şahsen hatırlamıyorum aman Allahım yaşlandım sanırım.
tek gözüme çarpan hedefcim senin adın emine galiba.
ben 35 yaşındayım bu hafta yaşlandım 34düm ya
6,3,1 yaşında 3 cocuk annesiyim
aile hekimiyim
istanbuldayım
hala tombulum ama en az 40 paket margarin kadar yağ attım üzerimden

dünkü menümü yazayımda
sabah:
1 parca tuzsuz ekmek
5 zeytin yeşil kendileri
domates salatalık
yagsız keçi peyniri

ara:yok

öğle:yogurt
salata
kıymalı patlıcan yemeği
(patlıcanlar kızartılmadan fırınlanms)
ne yazıkki pohacanın tadına baktım
ama ev yapımı ve yagsızdı.

ara:3-4 parca karpuz

akşam öğlenin aynısı pohaca hariç onun yerine yarım dilim ekmek var

aralarda bi yerde 1 ceviz yedim
1,5 karede çiko

merhaba, aramızda bir doktorun olması ne güzel birşey..
bende bursadayım, adım duygu 2 çocuk annesiyim, 2,5 ve 4,5 yaşlarında..
29 yaşındayım, çok şişmanım...

siz kaç kiloydunuz? kaç kilosunuz şimdi?

birde hazır sizi bulmuşken bişey sorabilir miyim? kızımın idrar tahlilinde keton pozitif(+1) çıktı, bu önemli birşey midir?
doktor tahlil sonuçları normal dedi ama..

ateşi düşmezse augmantin antibiyotik şurup..

birde hazır sizi bulmuşken bişey sorabilir miyim? kızımın idrar tahlilinde keton pozitif(+1) çıktı, bu önemli birşey midir?

ben 3 cocukta 30 kilo aldım 61den 92ye kadar cıktım 92den 77e düştüm boyum 165.ne yazıkki cok yatkınım kilo almaya.adım yasemin bu arada.
aile hekimine mi gittin.bence hemen başla antibiyotiğe o bile etki etmeyebilir.bu ara cok rastladım.ağız yarası içinde bişye yazsa iyiolurdu aslında.
yemek yiyemediyse az su içtiyse olabilir canım.önemli değil.

evet bende emine. ne güzel ya herkesin bıcırı var ben hala bekarım. canımm sen 3 çocukla görmüşssün o 90 ı ben kasımda diyetisyene bi gittim 90,3 çıktım tartıda o rakamı gördüm beynimden vurulmuşa döndüm şimdilerde 77 kg mım. 26 yaşında 169 boyum memurum yanlız yaşıyorum ailem istanbulda neyse aramızda sadece 2,5 saat yol var ama yinede sık gitmiyorum. tanıştığımıza çok memnun oldum

Son düzenleme:

aile hekimine değil çocuk doktoruna gittik, peki kaç günde geçer acaba? antibiyotiğe başlayınca?

teşekkürler isimler için..

enee mercimek yeğenimize maşallah

ceza kabulumdur, yapacağım..
şimdi kızım hastalandı, akşam hiç uyumadım desem yeridir. ateşlendi kuzucum...

sabah doktora gittik, boğazında yaralar oluşmuş, onlar ateş yapıyomuş, bidaha ateşlenmedi çok şükür babaannesine bırakıp geldim işe..

çok gecmiş olsin canım..

dr. umuz var ne güzel... dr.cum genelde dr. görünce branşı olsun olmasın hemen sorarız ya her bişeyi ona dönmez inşallah

aile hekimine değil çocuk doktoruna gittik, peki kaç günde geçer acaba? antibiyotiğe başlayınca?
tahmin ettiğimse direncli bi mikrop.3gün ateş direnebilir.ama antibiyo 7gün ver.

dr. umuz var ne güzel... dr.cum genelde dr. görünce branşı olsun olmasın hemen sorarız ya her bişeyi ona dönmez inşallah
no problem.görmeden bu işler zor sanalda ama elimden geleni yaparım.

evetttt mesai biter emine eve gider evi toplar sallama bir temizler (yarın erkek arkadaşım gelecekde bu ne çöp ev demesin ) sonra cezasını 200 squatını yapar ve tembellik etmezse 1 saat yürüyüşe gider görevleri tamamlar ve gelirrrr

Slm fıstıklar işler bitti spor duş yapıldı ey özgürlükkkkkkkk

ceza kabulumdur, yapacağım..
şimdi kızım hastalandı, akşam hiç uyumadım desem yeridir. ateşlendi kuzucum...

geçmiş olsun miniğine cnmmm

ayyyy ben kendi kendimemi yazışacağım nerde bu katım msj sayılarını sayacagım haa bu hafta illa çirkef kaptan yappıyorsunuz beni Eki Görüntüle 1167359

oyyyy duygusalamı bağlamış benim şirinemmmmm

maşallahhh yesin onu teyzesiiiiiiiii hadi bakalım uslu dursun güzel güzel büyüsün teyzesinin prensesiiiiiii prensesmi didim bennn sağ salim doğsunda prens prenses farketmez

Mahalledeki bayanlar olarak birleştik yufka açıyoruz ama ben bittim. Belim koptu yaa kaptancım spor yerine geçebilirmi bunlar? Hiçbir yerimi kıpırdatamıyorum daa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi geçsin bakalım ohh ramazanda mis gibi yersiiniz ellerinize sağlık
Ayy çok heyecanlandım yaaa rabbim güzel günler görmeyi nasip etsin inşallah minnak bebişimize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canım inşallah herkesin yavrucuguna
hadi bakalım teyzesi yaklaşık 6 hafta sonra anlarız senin içine doğan prenses mi yoksa benim içime doğan prens mi
ohh kolay gelsin canım bu akşam baya yogun geçecek desene eminem
keşke bende 10kg ile bitire bilsem
burda siz yok canım hepimiz aileyiz yasemin de yasemincim de doktorcum de siz biz yok

ya öyle saklanırsın ama dayak yok sana ,
bayadır yazmıyordun menünü bu defalık affediyorum ama o menülerin devamı gelecek

wayyy 40 paket margarin 40*250 uuuuuuu
aynen drcugumun dedigi gibi kızlar o siyahlık kese bebiş o kadar minnak ki minicik minicik 1gr bile değil
bu durumda aldığım kilo sadece bana yağ bebek 1 gr değil ben oldum kaç acaba :26:
MALESEF AZ YAĞDA KIZARTMA :)

benim iki tane evladım var oğlum mert 4,5 yaşında eylülde tam 5 olacak
kızım melis 2,5 yaşında
allah bağışlasın canım yavrularını
anaaaaaaaamm junior bızdıııkkk yirim siniiii hoş ne kadar seni göremesemde bende büyük bızdıkk mirhabaaağğ

duygusal kaptan hehehehehe önceden davaynan vururdun şmdi ağlıyosun :86:
hee ya duygusal oldum ben

yasemincim bi yerde alıntı yapmıştım ama uçmuş galiba senin kıza maşalklah diyorum ben hep demek abisinin çamasırını uzatıp kendisi banyo için hazırlanıyor yerim onu ben

ellerinize sağlık cnm ramazanlık yapıyorsunuz sanırımm allah afiyetle yemek nasip etsinn ama sen dikkatli tüket lütfen kol kasların güzel çalışmıştır tabikiiii

şirinemmmm merak ettim aşermen filan oluyormu ordan bir tiyo çıkarabiliriz belki prensmi prensesmi

İyi akşamlarr
Çıldırıcammm bugunde misafirim vardı görümcemler geldi kahvaltı yemek anca gittiler uğrayanadım hiçç gene yediğimi ne içtiğimi biliyorum

Bu arada ayferim kontrollerin iyi geçmiş sanırım çok sevindim cnm inşallahh sağlıcakla kucagına aldıgınıda görürüz cnm

Çok yorgunun yarın görüşürüz inşallah herkese iyi geceler kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…