işte böyle hep pozitif görelim seni böyle alıştırdın bizi çünkü
banumm
Duygucuğummm naber nasıl gidiyo seni görince ses edim dedım..
hayrdr canım nolduumerhaba arkadaşlarr. haftasonunum annecimle çok güzeldi ama dün sevgili erkek arkadaşım canımı sıktı gece uyuyamadım şu an acayıp uykusuzum. 3 gündür yediklerimi ne siz sorunnnn ne ben söyleyeym
şu ara işlerde yogun pc başında degildim bugün sizlere hiç bakamadım kusura bakmayınnnn
hayrdr canım nolduu
aslına bakarsan bişey yok ama ben sıkıntılıyım galiba. şu dünya kupası maçlarından bana zaman ayıramıyo mj atmak bile zor geliyo. bende dün kızdım.gece iş yerindeydi (kendi güvenlik de) şu makinalara bakayım sonra konuşalım dedi.bekle ki arayacak. bende paniğimdir o aramadı ben ne seneryolar yazdım tabi bir yandan korkuyorum bişey mi oldu diye bi,r yandan sinir oluyorum. vesselam hiç uyku girmedi gözüme. sabaj aramış. neymiş maçın son 10 dk kalmış onu izleyip arayacakmış uyuyakalmış. ah ahhhhhh
bende şimdi gördüm bebişimmm çalışma grupları derken:44::44: masaüstü windows 7 laptop win 8 bundan olabilirmi yani:44::44:
hahaha hay Allahım yaaerkeklerin ilgi alanı kuzum napçaksın haline şükret benmki hiç aramazdı anca gece 3te ararsa arar uykumdan uyanır konuşrdm . yani aman neyse. bi olay anlatıyım,
geçen gün beni bi arkadaşla tanıştırmak için seferber oldular, çocukta hoş bişey he tmm dedm en sonnda illallah ettim çocuk 2 saatlk yol geldi ben işten çıktım bekliyoruz arkadaşımla kafede. o günde hollandayla birinin maçı var, ben oturdum maç izledim arkadaşlarım çocukla muhabbet ettiçocuk isyan etti sonra ben gool diye bağrınca yani demem o ki maçlarda erkeklere ulaşmıycaksın kuzum kuruntu yapma aman ne olacak sankii senryolar türetme içine kurt düşürmee
yaş kaçtı bu arada senin unuttum :26: tanışmışmıydık onuda unuttum :44:
o bu yediklrindendir canım sudan filan değil suya suç atmaGünaydın herkese..hafta sonunuz güzel geçmiştir inşallah...
banucumm :92:
canım sıkma canını geçmiş bile
bu sabah bende tartıldım + gördüm hafta sonu suyu az ictim ondan olsa gerek :26:
maşallah ne güzel dolu dolu bir menü..
c.tesi kahvaltı 3 dilim ekmekle kıymali yumurta
öğle 1 simit sonra hamam gittim bayılırım ohh mis
akşamda 1 haşlanmış yumurta 2 domates beyaz peynirli acılı salata
pazar normal kahvaltı 3 dilim ekmek 1 haşlanmş yumurta domates roka salata beyaz peynir
ögleden sonra 1 kaşık patlıcan salatası, 1 kaşık piyaz 2 tane mercimekli hamur işiakşam yemedim suyu az içtim..
ben bu hafta yine mısır gevreği yoğurt, 3 lt su ve yeşilçay devam.. karın hareketleri aynen devam
pidenin yerine ayran ve salata olmalıydı akşamda kurufasulyeden önce çorba içsen ekmeğe gerek olmazdımerhaba arkadaşlar..
dediğim gibi hafta giremedim ve yazamadım :)
nasılsınız hanımlar?
haftasonu kaçamaklarım çok fazla oldu, cemiyette vardı üzgünüm(
cuma günkü menümü paylaşıyorum:
kahvaltı==> special k sütlü 1 porsiyon
öğle==> yarım porsiyon pideli köfte
akşam==>10 kaşık kurufasulye, 1 dilim ekmek
bu kadar :)
şükürler olsun dr çok olumlu konuştu canım inşallah yarında minigğim fotosunu alacağım sizede gösteririm teyzoşlarıhoşgeldin şirinemmmm ne güzel duygularrrr cnm benimmm yeğenim iyiymiş bir sorun yokmuş değilmi
yok valla canım bunlar çok cocukca ve saçma şeyler ben hala engellemen taraftarıyım zira bu kişiliksiz davranışı haklı gördüğünü sylüyorsun muhattap bile olmaya degmez .Sanki üç yalvardıktan sonra vazgeçmeyecekmmi vazgeçecek yine sallayıp gitcek.Dost acı söyler valla çokta sallasaydı seni yada ilişkinizi ordan burdan onu bunu ekleyip kuzenim diye yeminler etmezdi .o x kişisi yine inthara teşebbüs ediyodu saat 9 sıraları ve hala ses seda yokyani bikaç gün rahatım demektirr. engellemiycem kaptanım engellersem ulaşamıycak ulaşamayıncada sallaıycak gidicek. ben sürünsün istiyorum böyle 3 5 günde bi inthara meylediyo ama olsun
evett canım amsaj filan yaptırıyorum eşime hlele bazen dayanılmaz oluyorkuzummm cokmu ağrıyr dizlerin.bence içme.minerallerden magnezyum kas gevsetici etkisi var.ben bu konularda cok pipirikli mi derler ondanım işte.
çok şükür ıban nosu yanlış değilmiş.savunmamı ve dekontumu verdim.
aynen katılıyorumbencede o x kişisini engelle canım aşkın gözü kördür erkekler nasıl yapıyorlarsa ikna yolu buluyorlar bence bi erkekte en kabul edilemeyecek şey sadakatsizlik.
hiç ugraşma o ayagındaki bi taş tep gitsin kenara mümkünse denize düşsün. sen yüregini dostlarınla soğut intikam ancak kendi içini karartır .haklısın doktorum zaten tam aklım evet diyo barış diyo bana söylediği ylanlar geliyo aklıma. gözümün içine baka baka yeminler etti kuzenim o kız diye. bide bir değil iki değil. 6 tane flan yani ama konuşmayı aldatmadan saymıyo nedense :44: affetmycem az daha uğraşsın koşsun üniversiteyi kazanıp gidersem inşallaahh istanbul seçicektim onun için artık tamamen karar verdim kalmıycam burda. ozaman istesede ulaşamıycak onun için o beter olcak. bi nevi intikam gibi :26:
valla ben soracağım menünü yazıp paşa paşa cezanı alacaksın canım dökül bakalım nler yedin :26:merhaba arkadaşlarr. haftasonunum annecimle çok güzeldi ama dün sevgili erkek arkadaşım canımı sıktı gece uyuyamadım şu an acayıp uykusuzum. 3 gündür yediklerimi ne siz sorunnnn ne ben söyleyeym
şu ara işlerde yogun pc başında degildim bugün sizlere hiç bakamadım kusura bakmayınnnn
Galiba ödem topluyoruz kızlar ben tartida 1 kg fazla cktm ama morelimi bozmadm dun o kdar yürüdüm
Ama sadece aldigim 1 kilonun 300 gramini vermişim
Günaydın herkese..hafta sonunuz güzel geçmiştir inşallah...
banucumm :92:
canım sıkma canını geçmiş bile
bu sabah bende tartıldım + gördüm hafta sonu suyu az ictim ondan olsa gerek :26:
maşallah ne güzel dolu dolu bir menü..
c.tesi kahvaltı 3 dilim ekmekle kıymali yumurta
öğle 1 simit sonra hamam gittim bayılırım ohh mis
akşamda 1 haşlanmış yumurta 2 domates beyaz peynirli acılı salata
pazar normal kahvaltı 3 dilim ekmek 1 haşlanmş yumurta domates roka salata beyaz peynir
ögleden sonra 1 kaşık patlıcan salatası, 1 kaşık piyaz 2 tane mercimekli hamur işiakşam yemedim suyu az içtim..
ben bu hafta yine mısır gevreği yoğurt, 3 lt su ve yeşilçay devam.. karın hareketleri aynen devam
Kızlar bende çok kötüyüm yaa bnde tartıda + gördüm offf :-(
Bugünkü menüm
Sabah 1salatalık 1şekersiz çay 1kaşık reçel 1 haşlanmış yumurta 2dilim kepek ekmeği
Öğle 1fırında baget 1kase yoğurt
Akşam 2kaşık pilav 4kaşık nohut yemeği 2bardak ayran
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Alla alla herkes + gordu. Ay kızlar bır nota daha almayalım bu haftazaten bı tane var. Napsak ki bilemedim. Napılır ki
banumm
Duygucuğummm naber nasıl gidiyo seni görince ses edim dedım..
fabrika ayarlarıma dönüyorum ablacım yavaş yavaşş
merhaba arkadaşlarr. haftasonunum annecimle çok güzeldi ama dün sevgili erkek arkadaşım canımı sıktı gece uyuyamadım şu an acayıp uykusuzum. 3 gündür yediklerimi ne siz sorunnnn ne ben söyleyeym
MERHABA;
iyiim sağolun ya, iyi gidiyo sayılır ama ramazanda nasıl yapıcaz bu işleri ya, az yemeğe devam edicez ama tam düzenli olmıcak, saatler çok uzun sahurda iyi doyurmak lazım karnımızı.. akşam yemeğinde tutabiliriz belki ama..
bir de ben kızıma tuvalet eğitimi vermeyi düşünüyorum önümüzdeki hafta izin alıcam, nasıl olacak bilmiyorum.. ağustos ayında tatile gidicez o zamana kadar halletmeyi düşünüyorum tuvalet eğitimini Allah nasip ederse.. ama ramazanda nasıl yapıcam bilmiyorum..
Yok canım onunla alakalı değildir. İki makine birbirine networkten bağlı dimi eminsin.Ping ve telnet atmak lazım canım. Detaylıca anlatayım akşama istersen. IP nı alıp telnet ip numaranı yazman lazım.
o bu yediklrindendir canım sudan filan değil suya suç atma
100 squat cezan var
pidenin yerine ayran ve salata olmalıydı akşamda kurufasulyeden önce çorba içsen ekmeğe gerek olmazdı
pide için 30 mekik canım cezan
şükürler olsun dr çok olumlu konuştu canım inşallah yarında minigğim fotosunu alacağım sizede gösteririm teyzoşları(şimdi birşeye benzetebilirsek tabi )
yok valla canım bunlar çok cocukca ve saçma şeyler ben hala engellemen taraftarıyım zira bu kişiliksiz davranışı haklı gördüğünü sylüyorsun muhattap bile olmaya degmez .Sanki üç yalvardıktan sonra vazgeçmeyecekmmi vazgeçecek yine sallayıp gitcek.Dost acı söyler valla çokta sallasaydı seni yada ilişkinizi ordan burdan onu bunu ekleyip kuzenim diye yeminler etmezdi .
Engelle ki onu sallamadoğını o anlasın .Deli oluyorum böyle insanlara .bendede vardı bi tane ayrıldığımda yıl 2008di gçenlerde mail atmış umarım mutlusundur diye (Allahım akıl fikir ver ) hiç muhattap olmadım
evett canım amsaj filan yaptırıyorum eşime hlele bazen dayanılmaz oluyorsodanın ne gibi yan etkisi olabilir ki acaba
aynen katılıyorum
hiç ugraşma o ayagındaki bi taş tep gitsin kenara mümkünse denize düşsün. sen yüregini dostlarınla soğut intikam ancak kendi içini karartır .
valla ben soracağım menünü yazıp paşa paşa cezanı alacaksın canım dökül bakalım nler yedin :26:
bugun ki menüm
sabah(08:00)
2-3 tuzlu çubuk
öğle(12:00)
1 simit +1 pogaça
domates
peynir
akşam(18:30)
1 kase çorba
2 lahmacun
bol salata
ayran
su:2,5 lt
spor: bugun baya aktfitm kolay mı 1 hafta sonra dışarı çıktım
kızlar bana dur deyin menümdeki rezaleti görüyorsunuz Eki Görüntüle 1166872 Eki Görüntüle 1166873 Eki Görüntüle 1166875
Ayy kızlar noldu bıze yaaa tartıda herpımız + gormusuz. Bugun sabah arkadasım senı bıraz daha zayıflamıs gordum dedı hafta sonu o ızmıre gıtmıstı gormemıstık bırbırımızı ama ne biliyim yaaa tartı cok moralımı bozdu. Senın suya suc attıgını gorunce bende atıcaktım ama kaptanım cezayı yapıstırınca korktum
Bende bugunku menumu yazayım cok abarttım sanırım
Sabah (8.00) klasık kahvaltım.
Ogle (12.30) korılı tavuk 1 tabak , Yogurt , ezogelın corbası
Aksam (18.00) ac degıldım hıc ama sırf canım cektıgı ıcın tatlı acı soslu tavuk1 yemek kasıgı patates puresı
Kızlar bende çok kötüyüm yaa bnde tartıda + gördüm offf :-(
Bugünkü menüm
Sabah 1salatalık 1şekersiz çay 1kaşık reçel 1 haşlanmış yumurta 2dilim kepek ekmeği
Alla alla herkes + gordu. Ay kızlar bır nota daha almayalım bu haftazaten bı tane var. Napsak ki bilemedim. Napılır ki
Kıyamam canim ya bazi meslekler kabullenemedi musteri veli nimettir cunku sikayet edemezler mantigiyla yaklasiyorBugun taksıcı ıle ve ıs yerınde bır arkadas ıle tartıstım . Taksici 100 lıra verdım dıye bozuk yok dıye basladı bagırmaya cagırmaya. bende sesımı yukseltınce ne bagırıyosun bana dıye cıkıstı derken tartıstık . 1 saat sınırımı atamadım. ıs yerınde arkadas benım yogunlugumun ortasında basladı bu yapılanları neden dokumante etmedın dıye . Bende vaktım yoktu dedım ee madem vaktın yok soru sormayalımdan cıktı konu uzadı gıttı cırkın bır hal aldı onunlada tartıstık. Bıde adam 31 yasında evelnıp bosanmıs bir olgunluk beklıyosun ama nerdeee ayy boyle sacma bı gun. Uyuyup dınlenmek ıstoyorum artık.
Birşeyler yapmamız gerek yaa moraller düştü iyice :-(
Zirt pirt tartilmak yokAlla alla herkes + gordu. Ay kızlar bır nota daha almayalım bu haftazaten bı tane var. Napsak ki bilemedim. Napılır ki
Menunde goze batan birsey yok strees odem yaparKızlar bende çok kötüyüm yaa bnde tartıda + gördüm offf :-(
Bugünkü menüm
Afiyet olsunBende bugunku menumu yazayım cok abarttım sanırım
Sabah (8.00) klasık kahvaltım.
Ogle (12.30) korılı tavuk 1 tabak , Yogurt , ezogelın corbası
Aksam (18.00) ac degıldım hıc ama sırf canım cektıgı ıcın tatlı acı soslu tavuk1 yemek kasıgı patates puresı
Kizlar biz evdeki tartida suyu yagi kasi bilmiyiruz birileri inceldin diyorsa dogrudueAyy kızlar noldu bıze yaaa tartıda herpımız + gormusuz. Bugun sabah arkadasım senı bıraz daha zayıflamıs gordum dedı hafta sonu o ızmıre gıtmıstı gormemıstık bırbırımızı ama ne biliyim yaaa tartı cok moralımı bozdu. Senın suya suc attıgını gorunce bende atıcaktım ama kaptanım cezayı yapıstırınca korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?