Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

banumm

Duygucuğummm naber nasıl gidiyo seni görince ses edim dedım..

merhaba arkadaşlarr. haftasonunum annecimle çok güzeldi ama dün sevgili erkek arkadaşım canımı sıktı gece uyuyamadım şu an acayıp uykusuzum. 3 gündür yediklerimi ne siz sorunnnn ne ben söyleyeym
şu ara işlerde yogun pc başında degildim bugün sizlere hiç bakamadım kusura bakmayınnnn

banumm

MERHABA;
iyiim sağolun ya, iyi gidiyo sayılır ama ramazanda nasıl yapıcaz bu işleri ya, az yemeğe devam edicez ama tam düzenli olmıcak, saatler çok uzun sahurda iyi doyurmak lazım karnımızı.. akşam yemeğinde tutabiliriz belki ama..

bir de ben kızıma tuvalet eğitimi vermeyi düşünüyorum önümüzdeki hafta izin alıcam, nasıl olacak bilmiyorum.. ağustos ayında tatile gidicez o zamana kadar halletmeyi düşünüyorum tuvalet eğitimini Allah nasip ederse.. ama ramazanda nasıl yapıcam bilmiyorum..

hayrdr canım nolduu

hayrdr canım nolduu

aslına bakarsan bişey yok ama ben sıkıntılıyım galiba. şu dünya kupası maçlarından bana zaman ayıramıyo mj atmak bile zor geliyo. bende dün kızdım.gece iş yerindeydi (kendi güvenlik de) şu makinalara bakayım sonra konuşalım dedi.bekle ki arayacak. bende paniğimdir o aramadı ben ne seneryolar yazdım tabi bir yandan korkuyorum bişey mi oldu diye bi,r yandan sinir oluyorum. vesselam hiç uyku girmedi gözüme. sabaj aramış. neymiş maçın son 10 dk kalmış onu izleyip arayacakmış uyuyakalmış. ah ahhhhhh

hahaha hay Allahım yaa erkeklerin ilgi alanı kuzum napçaksın haline şükret benmki hiç aramazdı anca gece 3te ararsa arar uykumdan uyanır konuşrdm . yani aman neyse. bi olay anlatıyım,
geçen gün beni bi arkadaşla tanıştırmak için seferber oldular, çocukta hoş bişey he tmm dedm en sonnda illallah ettim çocuk 2 saatlk yol geldi ben işten çıktım bekliyoruz arkadaşımla kafede. o günde hollandayla birinin maçı var, ben oturdum maç izledim arkadaşlarım çocukla muhabbet etti çocuk isyan etti sonra ben gool diye bağrınca yani demem o ki maçlarda erkeklere ulaşmıycaksın kuzum kuruntu yapma aman ne olacak sankii senryolar türetme içine kurt düşürmee

yaş kaçtı bu arada senin unuttum :26: tanışmışmıydık onuda unuttum :44:

bende şimdi gördüm bebişimmm çalışma grupları derken:44::44: masaüstü windows 7 laptop win 8 bundan olabilirmi yani:44::44:

Yok canım onunla alakalı değildir. İki makine birbirine networkten bağlı dimi eminsin.Ping ve telnet atmak lazım canım. Detaylıca anlatayım akşama istersen. IP nı alıp telnet ip numaranı yazman lazım.

yaş 26 canımcım tanıştıksa bi daha tanışalım nolcek ama akıl yaşımdan şüpheleniyorum böyle davrandıkça evet içime kurt düşürüyorum sonra hem üzülüyorum hem sinir oluyorum bu huyumu nasıl degiştirecem ben ya

o bu yediklrindendir canım sudan filan değil suya suç atma
100 squat cezan var
pidenin yerine ayran ve salata olmalıydı akşamda kurufasulyeden önce çorba içsen ekmeğe gerek olmazdı
pide için 30 mekik canım cezan
hoşgeldin şirinemmmm ne güzel duygularrrr cnm benimmm yeğenim iyiymiş bir sorun yokmuş değilmi
şükürler olsun dr çok olumlu konuştu canım inşallah yarında minigğim fotosunu alacağım sizede gösteririm teyzoşları (şimdi birşeye benzetebilirsek tabi )
yok valla canım bunlar çok cocukca ve saçma şeyler ben hala engellemen taraftarıyım zira bu kişiliksiz davranışı haklı gördüğünü sylüyorsun muhattap bile olmaya degmez .Sanki üç yalvardıktan sonra vazgeçmeyecekmmi vazgeçecek yine sallayıp gitcek.Dost acı söyler valla çokta sallasaydı seni yada ilişkinizi ordan burdan onu bunu ekleyip kuzenim diye yeminler etmezdi .
Engelle ki onu sallamadoğını o anlasın .Deli oluyorum böyle insanlara .bendede vardı bi tane ayrıldığımda yıl 2008di gçenlerde mail atmış umarım mutlusundur diye (Allahım akıl fikir ver ) hiç muhattap olmadım
evett canım amsaj filan yaptırıyorum eşime hlele bazen dayanılmaz oluyor sodanın ne gibi yan etkisi olabilir ki acaba
bencede o x kişisini engelle canım aşkın gözü kördür erkekler nasıl yapıyorlarsa ikna yolu buluyorlar bence bi erkekte en kabul edilemeyecek şey sadakatsizlik.
aynen katılıyorum
hiç ugraşma o ayagındaki bi taş tep gitsin kenara mümkünse denize düşsün. sen yüregini dostlarınla soğut intikam ancak kendi içini karartır .
valla ben soracağım menünü yazıp paşa paşa cezanı alacaksın canım dökül bakalım nler yedin :26:

Galiba ödem topluyoruz kızlar ben tartida 1 kg fazla cktm ama morelimi bozmadm dun o kdar yürüdüm
Ama sadece aldigim 1 kilonun 300 gramini vermişim

Ayy kızlar noldu bıze yaaa tartıda herpımız + gormusuz. Bugun sabah arkadasım senı bıraz daha zayıflamıs gordum dedı hafta sonu o ızmıre gıtmıstı gormemıstık bırbırımızı ama ne biliyim yaaa tartı cok moralımı bozdu. Senın suya suc attıgını gorunce bende atıcaktım ama kaptanım cezayı yapıstırınca korktum

Bende bugunku menumu yazayım cok abarttım sanırım

Sabah (8.00) klasık kahvaltım.

Ogle (12.30) korılı tavuk 1 tabak , Yogurt , ezogelın corbası

Aksam (18.00) ac degıldım hıc ama sırf canım cektıgı ıcın tatlı acı soslu tavuk 1 yemek kasıgı patates puresı

Kızlar bende çok kötüyüm yaa bnde tartıda + gördüm offf :-(
Bugünkü menüm
Sabah 1salatalık 1şekersiz çay 1kaşık reçel 1 haşlanmış yumurta 2dilim kepek ekmeği
Öğle 1fırında baget 1kase yoğurt
Akşam 2kaşık pilav 4kaşık nohut yemeği 2bardak ayran

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada 2lt su içtim ve bugün misafirim vardı malesef spor yapamadım.

Alla alla herkes + gordu. Ay kızlar bır nota daha almayalım bu hafta zaten bı tane var. Napsak ki bilemedim. Napılır ki

Bugun taksıcı ıle ve ıs yerınde bır arkadas ıle tartıstım . Taksici 100 lıra verdım dıye bozuk yok dıye basladı bagırmaya cagırmaya. bende sesımı yukseltınce ne bagırıyosun bana dıye cıkıstı derken tartıstık . 1 saat sınırımı atamadım. ıs yerınde arkadas benım yogunlugumun ortasında basladı bu yapılanları neden dokumante etmedın dıye . Bende vaktım yoktu dedım ee madem vaktın yok soru sormayalımdan cıktı konu uzadı gıttı cırkın bır hal aldı onunlada tartıstık. Bıde adam 31 yasında evelnıp bosanmıs bir olgunluk beklıyosun ama nerdeee ayy boyle sacma bı gun. Uyuyup dınlenmek ıstoyorum artık.

banumm

canımmmmmmmm

fabrika ayarlarıma dönüyorum ablacım yavaş yavaşş

dön kuzum mümkünse hızlandırılmış tura geç

Emine toparla kendiniiii uykusuzluk da diyeti etkileyen önemli faktörlerden bitanemmm en az 8 saat uyumaya özen gösterr

ramazandan korkma cnmmm doğru beslenirsne kilo bile verirsinn

Yok canım onunla alakalı değildir. İki makine birbirine networkten bağlı dimi eminsin.Ping ve telnet atmak lazım canım. Detaylıca anlatayım akşama istersen. IP nı alıp telnet ip numaranı yazman lazım.

tşkler bitanemmm yarın kuzen gelecek o baksın bakalım sne zaten yoğunsun cnm benim düşünmen bile yeter

ayyyy ilk resmimi gelecek yeğenimin yesin onu teyzesiiii

ohooooooo şirinemmmmm ne bu halll hakkaten dur artıkkk sağlıklı bir hamilelik geçirmen lazım bebişimmm

o karbonhidratların ne faydası var yeğenime zaten hareket etmen bu ara yasakkk o zamnnn

sen her gün tartılmayamı başladın Ayçacımmm motivasyonunu bozar tartılma ne olur bak arkadaşın bile farketmişş

bence abarttığın birşey yok patates püresini diyorsan 6 da yemişsin cnmm ve miktarı fazla değil kaç akşamdır doğru düzgün bişey yemiyordun zaten

noluyoruz kızlar hemen moral bozmak yok cumaya kadar tartılmayın ne olur daha önümüzde 3 gün var

Alla alla herkes + gordu. Ay kızlar bır nota daha almayalım bu hafta zaten bı tane var. Napsak ki bilemedim. Napılır ki

almayacağız zatennnn toparlanınnnn ayrıca katılım neden bu kadar azaldı eskiden geçmiş bitiremezdimmm ne kadar çok katılım o kadar motivasyon olur 3 gün var daha bebişimmm moral bozmak yokk

Kıyamam canim ya bazi meslekler kabullenemedi musteri veli nimettir cunku sikayet edemezler mantigiyla yaklasiyor
Isyerinide takma olur oyle arada bosver olgunluk yasla evlenmekle olmuyor malesef
Benim pattonum 50yasinda arada bana kuserdi sebep mi yok öyle kuserdi sinra gelir kendi barisirdi
Birşeyler yapmamız gerek yaa moraller düştü iyice :-(

Zirt pirt tartilmak yok
Cumaya kadar bol su tuketip yediklerinize dikkat edin asiri karbonhidrattan kacinin yeter
Siz elinizden geleni yapinca ben size kizmam notada umrumda olmaz cezami cekerim nolcak ki
Ama bosvrrirseniz tepenize binerim
Su katilimlar artsin lutfen dun ptesi ama katilim yok hafta sonu gibi
Menunde goze batan birsey yok strees odem yapar
Afiyet olsun
Kizlar biz evdeki tartida suyu yagi kasi bilmiyiruz birileri inceldin diyorsa dogrudue
Zirt pirt tarti yok valla alirim tartilarinizi elinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…