- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Tamm banucum trtilmiyorum cumaya kadar ama icim icimi yiyor meraktan. Ben sporda yapamiuorum ya o beni dahada cok korkutuyor alicam diye
Patates puresi icin demistim canim bide ben alsam ogununu yemiyodum ya yogur kuruyemis fln yiyodum o yuzden tokken yedigim icin cok patlamak uzere geldi o yuzden cok gb geldi. Sen nerelerden kac kilolara dusmussun 6 ayda idolum sensin. Sen diyosan vardir bildigin diyorum. Insallah hepimize nasip olur.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
günaydın canlarııııııııııııııımmmmben bu sabahta dün sabahta işe yürüdümmm. çok tempolu yürüyemesemde yinede iyidiir artık sabahları yürüycem dicektim ama ramazan geldii azcık zorr. akşamları yürümeye çalışcam
işin çok zor valla, Abla desem sorun olur muu ben 20 yaşındayımistersen isminlede hitap edebilirim ve senin kendi huyundan rahatsız oldğuunu bile bile bırakamaman zorr nasıl bi çare bulunur bilemedim şimdi ama kendini üzmen kötü cidden
kaptanııımmmmşu lafın çok hoşuma gitti 'o ayagındaki bi taş tep gitsin kenara mümkünse denize düşsün.' ve düşüncelerine hak verdim fazlsıyla engelliycm tamamdır. en azından bende sürekli varlığını sorgulayıp durmaktan aklımı kurcalamasından kurtulmuş olurum. söylediklerinde çok haklısın şmdi yapan barışınca yine yapıcak hatta şuan yapmadığı ne malum :44:
çok teşekkür ederim gerçekten siz haklısınızçok sviyom siziii
heryerde var böyle bi dengesizbende dün müdürle tartıştım yaşım ufak diye kim bişeye hınçlansa bende patlıyo, bende sonunda cevap verdim yetti artık sus sus nerye kadar bende insanım ya moralimi bozuyolar çıkıp gidiyolar, o moral bozuklğuyla başkası geliyo oda patlyo. sanırım artık burda kalma isteğim klmadı
an itibariyle döndüm ablacııııııııııııımm
Aynen banucugum bugun kahvaltimi kendim hazırlayıp gidecegim
Bu is ablamla olmuyor ya patates kizartiuor ya baska birsey gozum doymuyor benimde su ara en azindan gozumu katatayla doyuracagum
Yoksa saka maka 100 kg olcam
Dün güzel uyudum ablacım bugün yeni bir güne yeni kararlarla uyandım bugünden itibaren daha dikket edecem haftasonu gezmelerde baya kaçırdım.
istesiğini de canım nasıl rahat edeceksen öyle de benim için hiç sorun degil. evet sorun şu ki kendi huyumdan memnun degilim. ben bile kendimden rahatsız oluyorsam erkek arkadaşımın bıkması lazımAllahtan anlayışlı davranıyo ama nereye kadar demi ama hem bende ne onu ne kendmi böyle saçma şeyler için üzmek istemiyorum
valla kaptanım istediğin cezayı verebilirsin boynum kıldan ince. menü olarak yazamam ama utanarak özet vereyim pilavdan tatlıya pişmaniyeye dondurmaya varana kadar herşeyi yedim
Cok haklisin drcum valla tipki dediğin gibigünaydın kızlarrrrr.oo moraller düşmüş hava ısınınca ödem cok olur bol maydanoz yiyin su için bakın nasıl eksileceksiniz.basküle cıkıp cıkıp stres yapmayın
erikkkk napıyorsun sen bakim pohaca felan yasak sana yeme öyle şeyler kuzummmm.hem simit hem pohaca.şimdi sana herkes ye ye der ama dogu sonrası kocaman bir karın yağ bağlamış bir vucutla depresyona girince kimsenin elinden bişey gelmez.lohusalıkta zaten insan hassas oluyor.süt ürünlerine sebzeye ağırlık ver tok tutsun seni.
Kiz canim kiz parmak salla banaSen yaz bakalım ne yemişsin görelim bir :)
Selam canım sen ramazanı takma kafaya. Şöyle söyliyim cumartesi günü diyetisyene gidince ramazan için menü alacağım benim menülerimi kendinize göre uyarlayabilirsniz.Doğru beslenme şeklini görmüş oluruz.
Kuzucum hiç takma kafanı. Dünya kupasında erkekler 1 ay offline oluyorlar. Kötü bir şey yok bunda. Stres yapma. Ben bu bir ayı hoş görüyorum sıkıntı olmuyor.
Kendini onun yerine koy. Erkek ortamında şuanda dönen muhabett dünya kupası. Onunda senden ayrı bir hayatı var şuan. Tabi akşam bir iyi geceler mesajı bile fena olmaz ama o maçlar sabaha kadar sürüyor. Hoş gör
Kaptancım noldu senin sağlıklı beslenme işi?
Düzgün kahvaltı yapacaksın.Sağlıklı besleneceksin. Derdin diyet değil sağlıklı beslenmek çok kızdım sana.
Patates püresi olmamış. Kendine ceza kes
sabahki 1 dilim ekmek fazla.
akşam pilav olmamışhani salata nerede göremedim ben?
ayran 1 bardak olmalıydı.
pilav yerine 1 dilim ekme tercih etmelisin.
Bazı şeyler yaşla olmuyor. Sıkma canını geçer. İnsan ilişkileri zor
Her gun 200 squatDün güzel uyudum ablacım bugün yeni bir güne yeni kararlarla uyandım bugünden itibaren daha dikket edecem haftasonu gezmelerde baya kaçırdım.
istesiğini de canım nasıl rahat edeceksen öyle de benim için hiç sorun degil. evet sorun şu ki kendi huyumdan memnun degilim. ben bile kendimden rahatsız oluyorsam erkek arkadaşımın bıkması lazımAllahtan anlayışlı davranıyo ama nereye kadar demi ama hem bende ne onu ne kendmi böyle saçma şeyler için üzmek istemiyorum
valla kaptanım istediğin cezayı verebilirsin boynum kıldan ince. menü olarak yazamam ama utanarak özet vereyim pilavdan tatlıya pişmaniyeye dondurmaya varana kadar herşeyi yedim
Diyetisyen menusunden daha az olmusDünkü menüm ;
sabah
1 yumurta
1 dilim k.ekmek
1 dilim b.peynir
1 tk reçel
ara: yok
öğle:
5 yk zeytinyağlı bezelye
salata
1 kase yoğurt
ara: 1 küçük muz
ara: 1 activa
akşam:
2 kepçe mercimek çorbası
salata
1dilim k.ekmek
su:4 litre
spor: 30 dk yürüyüş
1 soda
Yok x kisiyle ilgili gecmis yokbenmde böyle ilişkiler çok hoşuma gidiyo. hani böyle sanki ayrı bi özgüven var. daha sağlam geliyo bu tür ilişkiler bana. hem böyle olunca karşı taraf senide kısıtlamyo snede knedine vakit ayırabiliyosun arkadaşlarınla gezebiliyosun çok güzell..
bizde Emreyle bu şekildeydik o taksime gidermiş benm haberm olmazdı söylerdi daha sonra sorun çıkmazdı. güveniyodum(!) ama benmki fazla cool takılmak olmuş sonradan çektim cezayıı
Casrum: duygurica etsem isimleri tekrar alabilirmiyim kaptan.. not alıcam unutuyorum
Bide hamile menusu alsana kuzumben bu cuma diyetisyene gidip ramazan menüsü almayı düşünüyorum paylaşırım sizinle.
Yok teselli filan gercek olacakbende şimdi 5 tane yedim ama küçük kızz :) ayenen ramazanı bende bekliyorum inşallah ramazanda başaracaz bu da şişman tesellisi hehehe
Ebru cezan bitmeden yeni cezalik menulerle geliyirsun bak kulahlari degisexegiz
Günaydın kuzucuklarım
katılıyorum.. bilemiyorum mutlaka tecrübe eden arkadaşlar vardır.. :26:
söyle söyle kuzumm rahat ol korkunun ecele faydası yok bak aldığım cezaların haddi hesabı yok
yaa onlardan çok şey bekliyoruz galiba.. bende de aynı sıkıntı var.. rahat bıraktım, şimdide eskisi gibi değilmişim alakasızmışım vs.. çok afedersiniz ne emmeye geliyolar ne gömmeye..
hayyy maşallahhh... kıyamam ama yaa hamilesin çokmu allah aşkına orda tek fazlalık simitin yanındaki pohaça olmuş bence 2 lahmacun nedir yani bol salatayla.. espri falan yapmıyorum gerçekten..Allahım bende bu iştah varken hamile olduğumu düşünemiyorum..
yapıştırır hic acımazlar sağolsunlar100 ceza daha yedim yapacak bişey yok bu deve güdüleek başka hal çare yok..
sudur o su
ya millet tersinden kalkmış yada sen canım :44: oluyo bazen hepsi üst üste gelebiliyor, herşey yaşla alakalı olsa keşke...
yapalım da nee :44: benim iştahımı kesmek için bişey yapmalı bence.. :26:
kızlar akşam eve gittim bi tabak erişte yedim sarımsakli yoğurtlu 10 tanede hurma :18::18: saat 8 gibide bi uzundım yatış o yatış kalkamadım dahadeliksiz uyumuşum yaa inanamıyorum offff
Her gun 200 squat
Yok teselli filan gercek olacak
Günaydınnnn fıstıklarrrr hepimize güzel bir gün diliyorumm
tşk ederimmmm cnmcımmmm hedeften sonra sende başkalarının idolü olacaksın bebişimmm
döndüğün bugün belli olmuş bızdıkımmm
aman diyim şirinemmm en güzeli senin hazırlaman ama sen ne istiyorsan ablan yapar sen yorulma cnmcım yine deeniştenin ve ablanın karatay nasıl gidiyor aklıma gelmişken
sveindim eminecimmm uyku önemliiiiii
unuttum ben x i y yiCok haklisin drcum valla tipki dediğin gibi
Kardesim kotlarini bana ver giyemezsin sen diyo vermem dedjm giyecegim onlara sifacagim tekrar digumdan sonra
Kiz canim kiz parmak salla bana
Her gun 200 squat
Diyetisyen menusunden daha az olmus
Yok x kisiyle ilgili gecmis yok
Casrum: duygu
Kumtanesi:hilal
Kaptan: ayfer
Nilyaann: Ayça
Kelebek:yasemin
Ecemavi:hatice
Valkyrie:eda
Sweetdimple:banu
Gzde:gözde
Sahgul:Gülşah
Citygirl:büşra
Blue:blue
Bide hamile menusu alsana kuzum
Yok teselli filan gercek olacak
Ebru cezan bitmeden yeni cezalik menulerle geliyirsun bak kulahlari degisexegiz
günaydın canımmmmmmmmGünaydın herkeseee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohh anlaştık
unuttum ben x i y yi
günaydın canımmmmmmmm
gunaydın canımGünaydın herkeseee
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anlaştık fıstıktamam kaptancım başlayacam bugün
o bu yediklrindendir canım sudan filan değil suya suç atma
100 squat cezan var
pidenin yerine ayran ve salata olmalıydı akşamda kurufasulyeden önce çorba içsen ekmeğe gerek olmazdı
pide için 30 mekik canım cezan
şükürler olsun dr çok olumlu konuştu canım inşallah yarında minigğim fotosunu alacağım sizede gösteririm teyzoşları(şimdi birşeye benzetebilirsek tabi )
yok valla canım bunlar çok cocukca ve saçma şeyler ben hala engellemen taraftarıyım zira bu kişiliksiz davranışı haklı gördüğünü sylüyorsun muhattap bile olmaya degmez .Sanki üç yalvardıktan sonra vazgeçmeyecekmmi vazgeçecek yine sallayıp gitcek.Dost acı söyler valla çokta sallasaydı seni yada ilişkinizi ordan burdan onu bunu ekleyip kuzenim diye yeminler etmezdi .
Engelle ki onu sallamadoğını o anlasın .Deli oluyorum böyle insanlara .bendede vardı bi tane ayrıldığımda yıl 2008di gçenlerde mail atmış umarım mutlusundur diye (Allahım akıl fikir ver ) hiç muhattap olmadım
evett canım amsaj filan yaptırıyorum eşime hlele bazen dayanılmaz oluyorsodanın ne gibi yan etkisi olabilir ki acaba
aynen katılıyorum
hiç ugraşma o ayagındaki bi taş tep gitsin kenara mümkünse denize düşsün. sen yüregini dostlarınla soğut intikam ancak kendi içini karartır .
valla ben soracağım menünü yazıp paşa paşa cezanı alacaksın canım dökül bakalım nler yedin :26:
Sen yaz bakalım ne yemişsin görelim bir :)
Selam canım sen ramazanı takma kafaya. Şöyle söyliyim cumartesi günü diyetisyene gidince ramazan için menü alacağım benim menülerimi kendinize göre uyarlayabilirsniz.Doğru beslenme şeklini görmüş oluruz.
Kuzucum hiç takma kafanı. Dünya kupasında erkekler 1 ay offline oluyorlar. Kötü bir şey yok bunda. Stres yapma. Ben bu bir ayı hoş görüyorum sıkıntı olmuyor.
Kendini onun yerine koy. Erkek ortamında şuanda dönen muhabett dünya kupası. Onunda senden ayrı bir hayatı var şuan. Tabi akşam bir iyi geceler mesajı bile fena olmaz ama o maçlar sabaha kadar sürüyor. Hoş gör
Kaptancım noldu senin sağlıklı beslenme işi?
Düzgün kahvaltı yapacaksın.Sağlıklı besleneceksin. Derdin diyet değil sağlıklı beslenmek çok kızdım sana.
Patates püresi olmamış. Kendine ceza kes
sabahki 1 dilim ekmek fazla.
akşam pilav olmamışhani salata nerede göremedim ben?
ayran 1 bardak olmalıydı.
pilav yerine 1 dilim ekme tercih etmelisin.
Bazı şeyler yaşla olmuyor. Sıkma canını geçer. İnsan ilişkileri zor
ceza kabulumdur, yapacağım..
şimdi kızım hastalandı, akşam hiç uyumadım desem yeridir. ateşlendi kuzucum...
çok geçmiş olsun tatlım şimdi iyidir inşallah
sabah doktora gittik, boğazında yaralar oluşmuş, onlar ateş yapıyomuş, bidaha ateşlenmedi çok şükür babaannesine bırakıp geldim işe..
afiyet olsun. inşallah mücver yagda kızartma degildirdünkü menüm;
sabah==> yarım açma
öğlen==> tost, domates, peynir, zeytin
akşam==> canım çok istedi yeşil soğan mücrevi yaptım yedim
birde yarım bardak ayran
ayyyy ben kendi kendimemi yazışacağım nerde bu katım msj sayılarını sayacagım haa bu hafta illa çirkef kaptan yappıyorsunuz beni Eki Görüntüle 1167359
çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyleşir kuzucuğun.bu arada kaç yaşında kız mı adı nemerak ettim
afiyet olsun. inşallah mücver yagda kızartma degildir
MALESEF AZ YAĞDA KIZARTMA :)
benim iki tane evladım var oğlum mert 4,5 yaşında eylülde tam 5 olacak
kızım melis 2,5 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?