- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
ohh kolay gelsin canım bu akşam baya yogun geçecek desene eminem
yaptım kaptancımm. ama squat 50 yapabildimbenim bacagım amelyatlı. yürüyüşe gittim yürüyüşten sonra agrı oldu yapamadım. :18:
İyi akşamlar kızlar o kadar yufkadan sonra birde misafir geldi yemek flan yapamadım pasta börek yaptım ama ben çoook azıcık yedin sabahta 2 yumurtadan omlet 1şekersiz çay 2dilim kepek ekmeği yedim öğle birşey yiyemedim malesef suda anca 1lt içebildim yarında yufkaya devam.. :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi akşamlarr
Çıldırıcammm bugunde misafirim vardı görümcemler geldi kahvaltı yemek anca gittiler uğrayanadım hiçç gene yediğimi ne içtiğimi biliyorum
Bu arada ayferim kontrollerin iyi geçmiş sanırım çok sevindim cnm inşallahh sağlıcakla kucagına aldıgınıda görürüz cnm
Çok yorgunun yarın görüşürüz inşallah herkese iyi geceler kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ahh canim desene benim boyle durumum var diye tmm squatlar iptal sen zorlamadan normal sporuna devam etyaptım kaptancımm. ama squat 50 yapabildimbenim bacagım amelyatlı. yürüyüşe gittim yürüyüşten sonra agrı oldu yapamadım. :18:
Hadi bakalım azicik yemissinİyi akşamlar kızlar o kadar yufkadan sonra birde misafir geldi yemek flan yapamadım pasta börek yaptım ama ben çoook azıcık yedin sabahta 2 yumurtadan omlet 1şekersiz çay 2dilim kepek ekmeği yedim öğle birşey yiyemedim malesef suda anca 1lt içebildim yarında yufkaya devam.. :-(
Ust ustede cok zor oluyor yorma kendini dinlen bitanemİyi akşamlarr
Çıldırıcammm bugunde misafirim vardı görümcemler geldi kahvaltı yemek anca gittiler uğrayanadım hiçç gene yediğimi ne içtiğimi biliyorum
Bu arada ayferim kontrollerin iyi geçmiş sanırım çok sevindim cnm inşallahh sağlıcakla kucagına aldıgınıda görürüz cnm
Çok yorgunun yarın görüşürüz inşallah herkese iyi geceler kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olma mi abla ne gorsem canim istiti ama hep baharstli acili seyler yada eksi cikolata delisi ben yiyemiyorum hic canim istemiyo
ellerinize sağlık cnm ramazanlık yapıyorsunuz sanırımm allah afiyetle yemek nasip etsinn ama sen dikkatli tüket lütfen kol kasların güzel çalışmıştır tabikiiii
şirinemmmm merak ettim aşermen filan oluyormu ordan bir tiyo çıkarabiliriz belki prensmi prensesmi
dünkü menüm;
sabah==> yarım açma
öğlen==> tost, domates, peynir, zeytin
akşam==> canım çok istedi yeşil soğan mücrevi yaptım yedim
birde yarım bardak ayran
dünkü menümü yazayımda
sabah:
1 parca tuzsuz ekmek
5 zeytin yeşil kendileri
domates salatalık
yagsız keçi peyniri
ara:yok
öğle:yogurt
salata
kıymalı patlıcan yemeği
(patlıcanlar kızartılmadan fırınlanms)
ne yazıkki pohacanın tadına baktım
ama ev yapımı ve yagsızdı.
ara:3-4 parca karpuz
akşam öğlenin aynısı pohaca hariç onun yerine yarım dilim ekmek var
aralarda bi yerde 1 ceviz yedim
1,5 karede çiko
İyi akşamlar kızlar o kadar yufkadan sonra birde misafir geldi yemek flan yapamadım pasta börek yaptım ama ben çoook azıcık yedin sabahta 2 yumurtadan omlet 1şekersiz çay 2dilim kepek ekmeği yedim öğle birşey yiyemedim malesef suda anca 1lt içebildim yarında yufkaya devam.. :-(
Günaydın fistiklarim
Duygucum nasil oldu yavrucugun iyilesmistir inşallah
Bu haftaki menüm
1 bardak ılık su
2 adet kuru erik
kahvaltı
1 dilim k.ekmek
1,5 dilim light b.peynir
domates salatalık yeşillik
1 tk bal veya reçel
1 yumurta
ara: 1 pors meyve
öğle:
8 yk sebze veya kuru baklagil
1 bardak yoğurt
salata
1 dilim k.ekmek
ara: 1 pors meyve
ara: 1 activia+2 ceviz
akşam
2 kepçe çorba
salata
1 dilim k.ekmek
1 çay bardağı yoğurt
ara : 1 pors meyve
heheh bende kızçe dedim ona ilk görünce bir bızdık daha geliyo mu acaba neee
Slm fıstıklar işler bitti spor duş yapıldı ey özgürlükkkkkkkk
geçmiş olsun miniğine cnmmm
oyyyy duygusalamı bağlamış benim şirinemmmmm
maşallahhh yesin onu teyzesiiiiiiiii hadi bakalım uslu dursun güzel güzel büyüsün teyzesinin prensesiiiiiiiprensesmi didim bennn sağ salim doğsunda prens prenses farketmez
günaydın kaptancımmmmGünaydın fistiklarim
Günaydın kaptancımmm.Günaydın fistiklarim
Ahh canim desene benim boyle durumum var diye tmm squatlar iptal sen zorlamadan normal sporuna devam et
Olma mi abla ne gorsem canim istiti ama hep baharstli acili seyler yada eksi cikolata delisi ben yiyemiyorum hic canim istemiyo
Mide bulantim yojtu ta ki bu sabaha kadar hastane ac gidip gekdim ondan oldu galiba
Arac kullanmam yasak takside cok saladi bugun
canım zorlanıyoprsan yapmasaydın keşke ters bir durum olmasın inş yine de yapmışsınnn
Ahh canim desene benim boyle durumum var diye tmm squatlar iptal sen zorlamadan normal sporuna devam et
Hadi bakalım azicik yemissin
Kolay gelsin busram ya kollar iptal desene
Ust ustede cok zor oluyor yorma kendini dinlen bitanem
Mide bulantim yojtu ta ki bu sabaha kadar hastane ac gidip gekdim ondan oldu galiba
Arac kullanmam yasak takside cok saladi bugun
Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
açma tost mücver.Diyetle uzaktan yakından alakan yok olmuyor böyle.
pohaça olmamış sende biliyorsun.
çikolata mı gördüm ben
Her gün listeni paylaşmaya devam ediyorsun.
Pasta börek mi yedin? Olmamış
Günaydın kizlar kusura bakmayın dun giremedim cunku misafirlerin biri gitti biri geldi. Bide Eltim geldi gece bzde kaldı neyse diyete hala devam gören herkes sen zayifladinmii diyo ck mutlu oluyorum :)) eee 79dan 74 e dustm biraz belli etsn dimii :))
günaydın kızlarrr.okadar cok uykum varki..
eminecim benim cok yogunnn bir hayatım var üstüne ufakcık ekstra eklenince yıpratıcı oluyor.ozamanda birşeyleri kafama takıp uyumuyorum.hiç canımın kıymetini bilmiyorum hiç..neden tatlımm bi sıkıntı yok inşallah bu arada günaydınn
Günaydın fistiklarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?