Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi akşamlar kızlar o kadar yufkadan sonra birde misafir geldi yemek flan yapamadım pasta börek yaptım ama ben çoook azıcık yedin sabahta 2 yumurtadan omlet 1şekersiz çay 2dilim kepek ekmeği yedim öğle birşey yiyemedim malesef suda anca 1lt içebildim yarında yufkaya devam.. :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yaptım kaptancımm. ama squat 50 yapabildim benim bacagım amelyatlı. yürüyüşe gittim yürüyüşten sonra agrı oldu yapamadım. :18:

canım zorlanıyoprsan yapmasaydın keşke ters bir durum olmasın inş yine de yapmışsınnn

iyi akşamlar cnmmm yarında kol kasların çalışacak anlaşılan kolay gelsin bereketli olsun cnm

üst üste olunca zorlandın sanırım Gülşahımmm yarın dinlen güzelce cnmm

yaptım kaptancımm. ama squat 50 yapabildim benim bacagım amelyatlı. yürüyüşe gittim yürüyüşten sonra agrı oldu yapamadım. :18:
Ahh canim desene benim boyle durumum var diye tmm squatlar iptal sen zorlamadan normal sporuna devam et
Hadi bakalım azicik yemissin
Kolay gelsin busram ya kollar iptal desene
Ust ustede cok zor oluyor yorma kendini dinlen bitanem
Olma mi abla ne gorsem canim istiti ama hep baharstli acili seyler yada eksi cikolata delisi ben yiyemiyorum hic canim istemiyo
Mide bulantim yojtu ta ki bu sabaha kadar hastane ac gidip gekdim ondan oldu galiba
Arac kullanmam yasak takside cok saladi bugun

Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

dünkü menüm;

sabah==> yarım açma

öğlen==> tost, domates, peynir, zeytin

akşam==> canım çok istedi yeşil soğan mücrevi yaptım yedim
birde yarım bardak ayran

açma tost mücver. Diyetle uzaktan yakından alakan yok olmuyor böyle.

pohaça olmamış sende biliyorsun.
çikolata mı gördüm ben
Her gün listeni paylaşmaya devam ediyorsun.

Pasta börek mi yedin? Olmamış

Dünkü menüm;
1 yumurta
1 dilim k.ekmek
1/2 dilim light peynir
1 tk reçel

ara: 3 tane erik

öğle:
3 tane köfte (sebze yemeği yoktu)
2 yk kısır (ekmek yerine aldım)
salata
1 su bardağı yoğurt

ara: 3 tane erik

ara: 1 activa + 7 fındık

akşam
1 kase mercimek çorba
1 dilim kekmek
salata
1 yk yoğurt

su: 3 litre
1 soda
yarım saat yürüyüş

günaydınlar kızlaaaaaaarrrr nasılsınııızz

heheh bende kızçe dedim ona ilk görünce bir bızdık daha geliyo mu acaba neee günaydın bu arada ablacımmm
Günaydın fistiklarim

Duygucum nasil oldu yavrucugun iyilesmistir inşallah
günaydın kaptancımmmm

Günaydın fistiklarim
Günaydın kaptancımmm.

amelyat olalı baya oluyo ama zorlayamıyorum hala. agrı hissedince bırakıyorum. dün yürüyüşe gittim bayadırda (2 haftadır) gitmeyince yorulmuşum. tabi yürüyüşe gitmeden önce evi topla orayı burayı düzelt süpür sil oda yordu :)
ayy şimdi ne heycanlıdır hamile olmak :) özendim valla. bu arada yaş kaçtı kaptanccım
canım zorlanıyoprsan yapmasaydın keşke ters bir durum olmasın inş yine de yapmışsınnn

yok ablacım zaten zorlayamam. bi kere spor yaparken zorladım baglarım yırtıkmış tamamen koptu o yüzden dikkat ediyorum

Sorma kaptanım ya ellerim şişti inan ki :-(

Yaa evet olmadı tabiki ama çok az yemek zorunda kaldım.

Günaydın kizlar kusura bakmayın dun giremedim cunku misafirlerin biri gitti biri geldi. Bide Eltim geldi gece bzde kaldı neyse diyete hala devam gören herkes sen zayifladinmii diyo ck mutlu oluyorum :)) eee 79dan 74 e dustm biraz belli etsn dimii :))

ayy ne güzelll bende aynen 79 dan düştüm sonra hemencik geri çıktım

neden tatlımm bi sıkıntı yok inşallah bu arada günaydınn
eminecim benim cok yogunnn bir hayatım var üstüne ufakcık ekstra eklenince yıpratıcı oluyor.ozamanda birşeyleri kafama takıp uyumuyorum.hiç canımın kıymetini bilmiyorum hiç..

Günaydın fistiklarim

Duygucum nasil oldu yavrucugun iyilesmistir inşallah

günaydın ..

iyileşmedi daha ama biraz daha iyi.. dün eve gittim 2 kez duş aldırdırm, atesi düşüyo ama yine çıkıyo, inşallah bugün çıkmaz tekrar. birde ağzım acıyo diyo bişey yerken.. şimdi bende işteyim

sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…