Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın bacılar :109::109: nasılsınız bakalım?

Ben iyiyim şükür idare eder yani..

nihayet dün akşam yürüşüşe çıkabildim 1 saat ama nasıl Eve gittiim annem biber kızartmış domatesli, sarımsaklı yoğurtla birlikte yedim hemde ekmek bana bana güya bütün gün yoğurt kornfleks yiyiyorum pişman oldum ergeç demedim yürüyüşe çıktım ama biliyorum kilo veremicem ben nasil bi iradesizim yaa

dünkü menüm:
sabah==> yarımdan biraz fazla simit, ayran
öğlen==> domates, salatalık, peynir, zeytin, biber, ekmek
akşam==> piyaz salata, yarım kase sütlaç

yine kötü bir menü...

dünkü menüm:

yine kötü bir menü...

canım kendine çeki düzen vermezsen bu şekilde daha fazla kilo alırsın. eskiler beni bilir buraya ilk geldiğimde 2 haftalık deneme süresini ben 2 ay yaptım nerdeyse. o da adapte olamıyorum diye ilk geldiğimde 57 küsürdüm yine, sonra psikolojk olarak rejmdeyim baskısından yedmde yedim sen gibi bi baktım 59 olmuşum :18: tekrar eski kiloma dönüp listeye girdim. ayağım alçıdaykende yedim yine 57,8 dim. demek istediğim kafanda bitirmen lazım ben geçen sene kafamda 1 günde bitirdim ve hiç zorlanmadan 74ten 57ye düştüm. kafanda bitir yoksa böyle olmaz...

eminecim benim cok yogunnn bir hayatım var üstüne ufakcık ekstra eklenince yıpratıcı oluyor.ozamanda birşeyleri kafama takıp uyumuyorum.hiç canımın kıymetini bilmiyorum hiç..

aynı bennn. bende senin gibiyim kafama takıyorum herşeyi ve sürekli yapıyorum bunu sonra gece boyu uyu uyuyabilirsen. ahh ahh nolcek bizim halimiz

:) ama insanın canı istemiyo değil, kendini tutabilmek zor haklısın sende.. biraz yiyip kalksaydın olurmuş aslında... olsun önümzedki maçlara bakalım üzülme sen..)

evet haklısın.. bir düzüne sokmalıyım artık... bende eskisine göre az yiyorum diye teselli ediyom kendimi.. çünkü eskiden bunun kaç katı yiyodum..
74ten 57ye kaç ayda düştün ve nasıl? kafanda bitirdin ama neler yedin neler yaptın?

aynı bennn. bende senin gibiyim kafama takıyorum herşeyi ve sürekli yapıyorum bunu sonra gece boyu uyu uyuyabilirsen. ahh ahh nolcek bizim halimiz
keşke erkekler gibi olabilsek ne kadar basit düşünüyorlar.neyse o.biz yok öylemidir yok böylemidir.

:) ama insanın canı istemiyo değil, kendini tutabilmek zor haklısın sende.. biraz yiyip kalksaydın olurmuş aslında... olsun önümzedki maçlara bakalım üzülme sen..)
bencede.şöyle bi teklifim var canım birşey istediğinde 2 bardak su içelim.böylece midemizde cok yer kalmaz en azından az zarara gireriz.evde yemek yapan başka biri oluncada zor oluyor.annem bendeyken hergün süper menü çıkıyordu hemde yağlı salçalı süper yemekler.azda yesen diyete uymayacak şeyler.komşuların diyorki annen gitti zayıfladın.bende severim biber kızartmasını ama yapışmayan tavaya az yağ koyup biberleri közler gibi yapıp domates sosu yapıyorum böylece cok kalorili olmuyor.

dünkü menüm:

yine kötü bir menü...

akşam sütlaç yerine 1 kase yoğurt yeseydin günü kurtarırdı cnm
bi süre tatlıya hayır dersen bi zaman sonra zaten canın istemiyor
ben günde 2 tane kesin gofret falan yerdim şuan önümde olsa bile canım istemiyor eskisi gibi değil

işte canım sebebini de söylemişsin zaten bütün gün sağlıksız beslendiğin için açlık krizine girmişsin
öncelikle önceki öğünlerini düzeltmelisin
biber kızartmasına bende bayılırım alternatif yapabilirsin fırında yada yağsız tavada en azından nefsini köreltmiş olursun

günaydın canım

kaçgündür bende misafirle uğraşıyorum okullar tatil bide ramazan öncesi hepsi birden bastırdı

sen gene nickini mi değiştirdin:44:

Arkadaşlar acilen kendimize gelmemiz lazım. Diyet menüsü diye paylaşılan menülerin hiç biri neredeyse diyet menüsü değil.

Tatlılar hamur işleri kızartmalar menülerde uçuşuyor.
Öncelikle diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz.
Yukarıda saydıklarımıun hiç biri sağlıklı değil.
Önce kafanızda bitirmelisiniz.
Bir anda oldu diye bir şey yok.
Hayır demenin gücünü hissetmeniz lazım.
Önünüze gelen zararlı ama tadı güzel olan yiyeceği yemezsek ölmeyiz değil mi?
Kilo verme bir süreç.
Bir yandan kilo vermek için dengeli az yerken vücudun düzeni değişiyor. Vücut yediklerimizle idare etmeye çalışıyor.
Unutmayın diyetteyken yediğimiz 1 kare çikolata , bir dondurma , bir tatlı, bir poğaça diyette olmayan kişilerin yediklerine göre bizi daha çok etkiliyor.
2 ileri1 geri hepimizi yorar.Beni zamanında yormuştu.
Yeterki bir kere HAYIR diyin. O zaman daha güçlü daha iradeli olacaksınız. Siz kendinize iyilik yapmazsanız kimse size iyilik yapmaz.
Aç kalmak veya az ama zararlı yemek günü kurtarmaz.
Lütfen bir kere hayır diyin sonra tekrar diyin herşey yoluna girecektir.
Zayıflayıp bir beden küçük kıyafetler giymeye başladığınız gün hayır dediğiniz için mutlu olacaksınız.
Ve unutmadan hatırlatmak istiyorum. Biz bir takımız, biz bir aileyiz. Aynı yola baş koymuşuz. Yaptığımız kaçamaklar sadece sizin değil hepimize zarar veriyor, motivasyonumuzu düşürüyor.

edacım cok haklısın.o birazda hedefimizin kafamızda netleşmemesinden kaynaklanıyor.haftalık hedef belirlesekte ne verirsek kar modundayız.1 kilo ve üzeri hedefi olanların o yazdıklarından azcık bile kaçırmaması lazım.heleki ben.hala cok kilolulardayım.bu gidişle bayram için aldıgım güzelim elbiseye alternatif aramam gerekecek.yok o elbisenin içine girdimde üzerime uygun hale getirecem.
tamam ben kendi adıma eda sana söz veriyorum kaçamak yapmamak için tüm irademi seferber edecem.

Hele benim gibi bir iradesizse..

Kornfleks yoğurt severek yiyorum ve çok tok tutuyo gün içinde acıkmıyorum ama eve gidince görünce dayanamıyorum.

Kesinlikle haklısın.. Tüm bunlar takımı etkiliyor.Söz veriyorum kaçamak yok

Son düzenleme:

tamamdır not edildi.. Canımız birşey istediğinde 2 bardak su içiyoruz.. Karnım doyuyo gözüm doymuyo kısmında ise beynimiz devreye giriyo.. Hani kafamızda bitirmiştik ya :) oldu da bittiiiii :)

evet çok haklısın...

aslında tatlıya aram pek yoktur, sırf tadına bakmak için yemiştim ama baktım yarım kase yemişim yani.. Hiç bakmasaymışım keşke..

Teşekkür ederim canim
İnşallah iyilesir biran once
Günaydın kaptancım

Nasılsın?
Günaydın Bitanem sen nasilsin
Ugramiyirsun pek biliyorum kacamaklar cok diye ugramiyorsun
Yuruyusede baslamissin edam

Günaydın canim. 28 yasindayim eminecim ilk bebis
Aslinda tuhaf hic hamile gibi hissetmiyorum sadece kalp atislarini duydugumda cok tuhaf oldum
Kolay gelsin kiz sen nick degisikligi yapmamismiydin
günaydın kızlarrr.okadar cok uykum varki..
Günaydın drcum yine yogunluktan uykusuz mu kaldin
aslında tatlıya aram pek yoktur, sırf tadına bakmak için yemiştim ama baktım yarım kase yemişim yani.. Hiç bakmasaymışım keşke..
Su keskeleri hayayimizdan cikariyoruz sutlac hem pirinc hem tatli hicbir sekilde olmamis yerlen farkinda olun bir kase bitince fark etmek diyette degilim demek diyette olan biri bir kaseyi yiyorsa cezasini bizden once kendisi vermeli
Evet yeni gelenlerden emine ve hilal disindakiler syrekli kacamaklarini paylasiyor diyet psikolojisine giremediniz galiba iradesizliginizi artiriyorsunuz cunku kacamaklarinizisa destekliyirsunuz yok iyle dunya
Cezalarda yapilacak listelerde duzgun olacak son uyarin herkese söylüyorum
Alternatif aramak yok giyilecek o elbise

Aynen altina imzami atiyorum
Son uyari herkes icin tartiya iki gjn kalmis onumuzu arkamizi yok dikkat edilecek
dünkü menüm:

yine kötü bir menü...
Evet cok kotu menu
Diyetle alkasi yok
Daha oncede dedim sabah gozun ac kalmasa aksam cildirmazsin ve meta hergun ayni seye alisir
Hic onermedim onermem o konfleksler karbonhidrat deposu 250-300 cal ayni kaloride mis gibi yumurta leynir yesen gozun ac kalmaz yada yulaf la krndin hazirla kobfleksini

74den 68e düştüm ilk önce onu kaç haftada verdim bilmem 1 aylık bi süre diyelim. 68den 57ye 3 ayda indim. sadece sabahları 1 dilim ekmek öğlenleri yoğurt yoksa 1 dilim ekmek yedim akşamları yemedim. pilav makarna patates havuç vb nişastalı şeyleri ağzıma sokmadım. çikolata yemedm tatlı şeylerden kaçtım. canım çok isterse 1 kaşık sütlü tatlılardan yedim. günlük minimum 3 lt su içtim. yediğim yemeğe yada yaptığım kaçamağa göre suyu 4lt ye de çıkarttığım oldu. sabahları çarşamba günü yumurta peynir zeytinle kahvaltı yaptım diğer günler çorba içtim. saat 6dan sonra yemek yemedm ve son 1 ay yüzmeye gittim haftada 2 gün okadar. kilolar kendiliğinden kolayca uçtu gitti yanii.. şimdi 4 kilo kaldı onu versem iş tamam inşallahh aslında zor değil ben hiç bişeyden yememezlik yapmadım yedim ama az yedim. mesela bazıları bi ortama girince ay rejmdeym dediğinde millet ısrar ediyo ya ben rejimdeyim demedim olmadımda. az yedim ama yedim ne gözüm kalsın ne aklım. az yemeyi öğrenmek lazımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…