Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menulerinizi ve msjlarinizi sayacagim siz mecbur biraktiniz bakalkm kim ne yapmis

Gozde demedim mi sana menuleri paylas diye menuler nerdeeeee

Menulerinizi ve msjlarinizi sayacagim siz mecbur biraktiniz bakalkm kim ne yapmis

Gozde demedim mi sana menuleri paylas diye menuler nerdeeeee

davaynan vur bana kaptanım bunalımdaydım ya unuttumdu tamam paylaşçam bende diyodum yırtıyom menülerden diye amaa :44:

dün:
sabah: 1 kase yoğurtlu çorba + 1 dilim kepek ekmek + 1 çay

ara : şekersiz kahve şu ikisi bir aradan ( eda kızcak şimdi ama süt yok kahve yok mecburr )

öğlen: 1 kepçe nohut 1 dilm kepek ekmek + 1 kase cacık

akşam: biraz döner ve 1 ince dilim kepek ekmek + 1 ayran

su: 1buçuk litre

yürüdüm ama 15 dk yürüdüm parkta oturduk sonra eve dönerken bi 15 dk daha yürüdüm eve. ekmekler fazla farkındayım saygılar

spor yönünden sıkıntı çekiyorum ayağım yüzünden insaflı davranmanızı çok rica ediyorm :26:

Tünaydın Fıstıklar güzel bir gün dilerim hepimiz içinnnnn

Edacım söylediklerin gerçekten çok doğruu cnmm çok güzel özetlemişsinnn her kaçamak hedeften uzaklaştırıyor hayır demeyi öğrenmek lazım

şirinemmm hem tatlı hem ekşi isteyince kafam karıştı şimdi:44::44: prensmi prensesmi hayırlısı olsun bakalım

Gülkşahım bugün hiçbirşey yapma dinlen artıkk

yaramazlık yapanlara kaçamak yapanlara menüler düzelene dek küsüm

Kuzucum kahve o şekilde olmuyor biliyorsun.
Yoksa ya gidip o süt alınacak yada içilmeyecek.
suyun çok az bu yaz ayında olacak iş değil.
Ayrıca az yiyorsun hani ara öğün hani salatalar? meyveler ?

Bugun is yerine dondurmaci geldi tum gun burda geven haftalardada gelmisti. Ben yemedim arkadasima yedirdim. Arkafasimda haftalarca ove ove bitiremedi. Simdide yibe gelmis. Yemege hiderken yiyom iste bi top nolcak demistim. Toplantidan sonra 3 gb yerin diyodum ki senin yazini okudum. Tekrar gaza geldim yemicem. Haftalardir kendi tutup yemiyosam bisileri bir gunde heba edemem bu cabalarimi. Yapmamaliyiz hic birimiz bi kereden nolcak demeyelim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ugramiyirsun pek biliyorum kacamaklar cok diye ugramiyorsun

Yuruyusede baslamissin edam

Kaptancım ben kaçamak yapmıyorum ki yediklerimi yazıyorum. Ama takım ruhumu hafif yitirdim.
Yürüyüşü bu hafta diyetisyen verdi. Kendini zorlamadan normal yürüyüş yaptırıyor. Kabızlık problemim devam ediyor. Bu nedenle yürüyüş dedi...

Son düzenleyen: Moderatör:

O zaman bayramda aldığın kıyafeti giyineceksin.

En doğrusu yaparsın kuzucum. Boşver kayıp değil. Diyetin bitip koruma döneminde dengeli olarak beslendiğinde o zaman yer akşamına dengelersin. Çok büyük kayıp değil. Kazancın kaybettiğinden daha değerli olacaktır.

öyle yapıyorum canımm
temizliğimi cuma yapıcam oruca alışana kadar kafamı kaldıramıyorum temiz olsun ev

Kuzucum kahve o şekilde olmuyor biliyorsun.
Yoksa ya gidip o süt alınacak yada içilmeyecek.
suyun çok az bu yaz ayında olacak iş değil.
Ayrıca az yiyorsun hani ara öğün hani salatalar? meyveler ?

ara öğünler salatalar azııck aksıycak ki zaten ramazan geldii. markete gidip alışveriş yapamıyorum babamda götürmüyo hesabı ona yıkıcam diye. böylece kaldı işte onlarda suyumu arttırıyorum bugüün sonrası ramazan zaten

İyi hadi bakalım dediğin gibi olsun ama ramazanda gelip iftarda tatlı yedim dayanamadım onu yedim bunu yedim yok yani

yok yok ramazanda öyle huylarım yok zaten en düzgün halimi ramazanda görceksinizzz

Bende oruç tutacağım inşallah. Geçen sene ramazanda oruç tutarken atak geçirmiştim. Yarısını tutamadım. Bu sene yine başlayacağım. eğer yine atak geçirirsem bırakmak zorunda kalacağım ama en güzeli niyet ettikten sonra zararlı bir şeyi yemeğeceğimize de yemin edebiliriz.

benim kaçamaklar cok az oluyor(2 ısırık pohaca 1-2 karecik çikolata,2 ısırık magnum) ama o bile beni cok yavaslatıyor.en iyisi hiç yapmamak

öyle yapıyorum canımm
temizliğimi cuma yapıcam oruca alışana kadar kafamı kaldıramıyorum temiz olsun ev

evet cnm orucun ilk günleri sarsılırsın

neden yitirdin bebişimmmm :26: yürüyüşe başlaman çok iyi olmuşş inş kabızlığına da iyi gelir cnm

aynenn bitanemmm bir anlık bir zevk için onca çabayı yok etmek haksızlık oluyor biraz daha sabır cnmm

bızdıkımmm ramazan da da lazım salatalar o yüzden bence semt pazarına gidip tazecik al sen

benim kaçamaklar cok az oluyor(2 ısırık pohaca 1-2 karecik çikolata,2 ısırık magnum) ama o bile beni cok yavaslatıyor.en iyisi hiç yapmamak

az derkennnn en minimum hesapla bu minik kaçamakların toplamı 150 kalori doktorcummmm

maşallah o nasıl bir iradedir ya bi ısırık :26:

:85::85:

yaramazlık yapanlara kaçamak yapanlara menüler düzelene dek küsüm

küsmee

Kabızlık sorunum var benimde..

öğle arası pazarın içinden eve gittim vişneler çıkmış..5kilo aldım.dahada alıp donduracagım ramazanda güzel oluyor.çeyrek bardak vişne suyu üzerine maden suyu ufffff.banucum ne dersin bize ters mi olur.

maşallah o nasıl bir iradedir ya bi ısırık :26:
..
asıl irade yememek.o ısırıklar iradede delikler açıp kaleyi ele geciriyor.canım senin yaptıgın bizim en büyük düşmanımız **diyeti delmişken yiyeyim.***dengelerim****.benim ısırıklar yerinde saydırır.seninkiler artıya gecirir demedi deme

işte o kabızlıgın bendeki en iyi ilacı bitter çikolata

off çok severim bide ona değmesin ağzım bi ısırıklada kalmam ben..

bende ondan korkuyorum zaten :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…