- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Menulerinizi ve msjlarinizi sayacagim siz mecbur biraktiniz bakalkm kim ne yapmis
Gozde demedim mi sana menuleri paylas diye menuler nerdeeeee
davaynan vur bana kaptanım bunalımdaydım ya unuttumdu tamam paylaşçam bende diyodum yırtıyom menülerden diye amaa :44:
dün:
sabah: 1 kase yoğurtlu çorba + 1 dilim kepek ekmek + 1 çay
ara : şekersiz kahve şu ikisi bir aradan ( eda kızcak şimdi ama süt yok kahve yok mecburr )
öğlen: 1 kepçe nohut 1 dilm kepek ekmek + 1 kase cacık
akşam: biraz döner ve 1 ince dilim kepek ekmek + 1 ayran
su: 1buçuk litre
yürüdüm ama 15 dk yürüdüm parkta oturduk sonra eve dönerken bi 15 dk daha yürüdüm eve. ekmekler fazla farkındayım saygılar
spor yönünden sıkıntı çekiyorum ayağım yüzünden insaflı davranmanızı çok rica ediyorm :26:
Arkadaşlar acilen kendimize gelmemiz lazım. Diyet menüsü diye paylaşılan menülerin hiç biri neredeyse diyet menüsü değil.
Tatlılar hamur işleri kızartmalar menülerde uçuşuyor.
Öncelikle diyet yapmıyoruz sağlıklı besleniyoruz.
Yukarıda saydıklarımıun hiç biri sağlıklı değil.
Önce kafanızda bitirmelisiniz.
Bir anda oldu diye bir şey yok.
Hayır demenin gücünü hissetmeniz lazım.
Önünüze gelen zararlı ama tadı güzel olan yiyeceği yemezsek ölmeyiz değil mi?
Kilo verme bir süreç.
Bir yandan kilo vermek için dengeli az yerken vücudun düzeni değişiyor. Vücut yediklerimizle idare etmeye çalışıyor.
Unutmayın diyetteyken yediğimiz 1 kare çikolata , bir dondurma , bir tatlı, bir poğaça diyette olmayan kişilerin yediklerine göre bizi daha çok etkiliyor.
2 ileri1 geri hepimizi yorar.Beni zamanında yormuştu.
Yeterki bir kere HAYIR diyin. O zaman daha güçlü daha iradeli olacaksınız. Siz kendinize iyilik yapmazsanız kimse size iyilik yapmaz.
Aç kalmak veya az ama zararlı yemek günü kurtarmaz.
Lütfen bir kere hayır diyin sonra tekrar diyin herşey yoluna girecektir.
Zayıflayıp bir beden küçük kıyafetler giymeye başladığınız gün hayır dediğiniz için mutlu olacaksınız.
Ve unutmadan hatırlatmak istiyorum. Biz bir takımız, biz bir aileyiz. Aynı yola baş koymuşuz. Yaptığımız kaçamaklar sadece sizin değil hepimize zarar veriyor, motivasyonumuzu düşürüyor.
Ugramiyirsun pek biliyorum kacamaklar cok diye ugramiyorsun
Yuruyusede baslamissin edam
edacım cok haklısın.o birazda hedefimizin kafamızda netleşmemesinden kaynaklanıyor.haftalık hedef belirlesekte ne verirsek kar modundayız.1 kilo ve üzeri hedefi olanların o yazdıklarından azcık bile kaçırmaması lazım.heleki ben.hala cok kilolulardayım.bu gidişle bayram için aldıgım güzelim elbiseye alternatif aramam gerekecek.yok o elbisenin içine girdimde üzerime uygun hale getirecem.
tamam ben kendi adıma eda sana söz veriyorum kaçamak yapmamak için tüm irademi seferber edecem.
Bugun is yerine dondurmaci geldi tum gun burda geven haftalardada gelmisti. Ben yemedim arkadasima yedirdim. Arkafasimda haftalarca ove ove bitiremedi. Simdide yibe gelmis. Yemege hiderken yiyom iste bi top nolcak demistim. Toplantidan sonra 3 gb yerin diyodum ki senin yazini okudum. Tekrar gaza geldim yemicem. Haftalardir kendi tutup yemiyosam bisileri bir gunde heba edemem bu cabalarimi. Yapmamaliyiz hic birimiz bi kereden nolcak demeyelim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Tünaydın Fıstıklargüzel bir gün dilerim hepimiz içinnnnn
Edacım söylediklerin gerçekten çok doğruu cnmm çok güzel özetlemişsinnn her kaçamak hedeften uzaklaştırıyor hayır demeyi öğrenmek lazım
şirinemmm hem tatlı hem ekşi isteyince kafam karıştı şimdi:44::44: prensmi prensesmi hayırlısı olsun bakalım
Gülkşahım bugün hiçbirşey yapma dinlen artıkk
yaramazlık yapanlara kaçamak yapanlara menüler düzelene dek küsüm
Kuzucum kahve o şekilde olmuyor biliyorsun.
Yoksa ya gidip o süt alınacak yada içilmeyecek.
suyun çok az bu yaz ayında olacak iş değil.
Ayrıca az yiyorsun hani ara öğün hani salatalar? meyveler ?
ara öğünler salatalar azııck aksıycak ki zaten ramazan geldii. markete gidip alışveriş yapamıyorum babamda götürmüyo hesabı ona yıkıcam diye. böylece kaldı işte onlardasuyumu arttırıyorum bugüün sonrası ramazan zaten
İyi hadi bakalım dediğin gibi olsun ama ramazanda gelip iftarda tatlı yedim dayanamadım onu yedim bunu yedim yok yani
yok yok ramazanda öyle huylarım yokzaten en düzgün halimi ramazanda görceksinizzz
öyle yapıyorum canımm
temizliğimi cuma yapıcam oruca alışana kadar kafamı kaldıramıyorum temiz olsun ev
Kaptancım ben kaçamak yapmıyorum ki yediklerimi yazıyorum.Ama takım ruhumu hafif yitirdim.
Yürüyüşü bu hafta diyetisyen verdi. Kendini zorlamadan normal yürüyüş yaptırıyor. Kabızlık problemim devam ediyor.Bu nedenle yürüyüş dedi...
aynenn bitanemmm bir anlık bir zevk için onca çabayı yok etmek haksızlık oluyor biraz daha sabır cnmmBugun is yerine dondurmaci geldi tum gun burda geven haftalardada gelmisti. Ben yemedim arkadasima yedirdim. Arkafasimda haftalarca ove ove bitiremedi. Simdide yibe gelmis. Yemege hiderken yiyom iste bi top nolcak demistim. Toplantidan sonra 3 gb yerin diyodum ki senin yazini okudum. Tekrar gaza geldim yemicem. Haftalardir kendi tutup yemiyosam bisileri bir gunde heba edemem bu cabalarimi. Yapmamaliyiz hic birimiz bi kereden nolcak demeyelim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
ara öğünler salatalar azııck aksıycak ki zaten ramazan geldii. markete gidip alışveriş yapamıyorum babamda götürmüyo hesabı ona yıkıcam diye. böylece kaldı işte onlardasuyumu arttırıyorum bugüün sonrası ramazan zaten
benim kaçamaklar cok az oluyor(2 ısırık pohaca 1-2 karecik çikolata,2 ısırık magnum) ama o bile beni cok yavaslatıyor.en iyisi hiç yapmamak
benim kaçamaklar cok az oluyor(2 ısırık pohaca 1-2 karecik çikolata,2 ısırık magnum) ama o bile beni cok yavaslatıyor.en iyisi hiç yapmamak
Evet yeni gelenlerden emine ve hilal disindakiler syrekli kacamaklarini paylasiyor diyet psikolojisine giremediniz galiba iradesizliginizi artiriyorsunuz cunku kacamaklarinizisa destekliyirsunuz yok iyle dunya
Cezalarda yapilacak listelerde duzgun olacak son uyarin herkese söylüyorum
Daha oncede dedim sabah gozun ac kalmasa aksam cildirmazsin ve meta hergun ayni seye alisir
Hic onermedim onermem o konfleksler karbonhidrat deposu 250-300 cal ayni kaloride mis gibi yumurta leynir yesen gozun ac kalmaz yada yulaf la krndin hazirla kobfleksini
yaramazlık yapanlara kaçamak yapanlara menüler düzelene dek küsüm
Kaptancım ben kaçamak yapmıyorum ki yediklerimi yazıyorum.Ama takım ruhumu hafif yitirdim.
Yürüyüşü bu hafta diyetisyen verdi. Kendini zorlamadan normal yürüyüş yaptırıyor. Kabızlık problemim devam ediyor.Bu nedenle yürüyüş dedi...
asıl irade yememek.o ısırıklar iradede delikler açıp kaleyi ele geciriyor.canım senin yaptıgın bizim en büyük düşmanımız **diyeti delmişken yiyeyim.***dengelerim****.benim ısırıklar yerinde saydırır.seninkiler artıya gecirir demedi deme
maşallah o nasıl bir iradedir ya bi ısırık :26:
..
işte o kabızlıgın bendeki en iyi ilacı bitter çikolata
asıl irade yememek.o ısırıklar iradede delikler açıp kaleyi ele geciriyor.canım senin yaptıgın bizim en büyük düşmanımız **diyeti delmişken yiyeyim.***dengelerim****.benim ısırıklar yerinde saydırır.seninkiler artıya gecirir demedi deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?