- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
küsmee
Kabızlık sorunum var benimde..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
öğle arası pazarın içinden eve gittim vişneler çıkmış..5kilo aldım.dahada alıp donduracagım ramazanda güzel oluyor.çeyrek bardak vişne suyu üzerine maden suyu ufffff.banucum ne dersin bize ters mi olur.
işte o kabızlıgın bendeki en iyi ilacı bitter çikolata
inşallah bu sene bi sıkıntı olmazda tutarsın canım yaa :/ ben ramazanda hep evde oluyorum babamda oruç tutmyo yaşından + işinden dolayı ben eve gelene kadar yemek yiyo yada ben orucumu açtıktan sonra geliyo eve. hal öyle olunca zararlı şeyler almıyorum eve ve hafif şeyler hazırlayıp ucuz kurtarıyorum. ramazanda kilo vermek amaçlı olmuyo aslında yediklerim öyle olunca sanki boşa tutuyomuşum gibi gliyo ama eve tatlı almayınca başka bişey sıkıntı olmuyo bana çok şükürBende oruç tutacağım inşallah. Geçen sene ramazanda oruç tutarken atak geçirmiştim. Yarısını tutamadım. Bu sene yine başlayacağım. eğer yine atak geçirirsem bırakmak zorunda kalacağım ama en güzeli niyet ettikten sonra zararlı bir şeyi yemeğeceğimize de yemin edebiliriz.
ablamm sskdan paramı bekliyorum o yüzden babamdan medet umuyorum
evet cnm orucun ilk günleri sarsılırsın
neden yitirdin bebişimmmm :26: yürüyüşe başlaman çok iyi olmuşş inş kabızlığına da iyi gelir cnm
aynenn bitanemmm bir anlık bir zevk için onca çabayı yok etmek haksızlık oluyor biraz daha sabır cnmm
bızdıkımmm ramazan da da lazım salatalar o yüzden bence semt pazarına gidip tazecik al sen
az derkennnnen minimum hesapla bu minik kaçamakların toplamı 150 kalori doktorcummmm
ayy ben vişne suyu portakal flan pek yeyip içemem hemen midem yanıyo ama sen öyle soda falan dyince canım çekti hee :18:öğle arası pazarın içinden eve gittim vişneler çıkmış..5kilo aldım.dahada alıp donduracagım ramazanda güzel oluyor.çeyrek bardak vişne suyu üzerine maden suyu ufffff.banucum ne dersin bize ters mi olur.
evet cnm orucun ilk günleri sarsılırsın
neden yitirdin bebişimmmm :26: yürüyüşe başlaman çok iyi olmuşş inş kabızlığına da iyi gelir cnm
Spora sozum yok ekmege var kiLarda demis salata yigyrt sartdavaynan vur bana kaptanım bunalımdaydım ya unuttumdu tamam paylaşçam bende diyodum yırtıyom menülerden diye amaa :44:
dün:
sabah: 1 kase yoğurtlu çorba + 1 dilim kepek ekmek + 1 çay
ara : şekersiz kahve şu ikisi bir aradan ( eda kızcak şimdi ama süt yok kahve yok mecburr )
öğlen: 1 kepçe nohut 1 dilm kepek ekmek + 1 kase cacık
akşam: biraz döner ve 1 ince dilim kepek ekmek + 1 ayran
su: 1buçuk litre
yürüdüm ama 15 dk yürüdüm parkta oturduk sonra eve dönerken bi 15 dk daha yürüdüm eve. ekmekler fazla farkındayım saygılar
spor yönünden sıkıntı çekiyorum ayağım yüzünden insaflı davranmanızı çok rica ediyorm :26:
Tatli yemiyorum istemiyoda canim yanlismi yazmisim acabaTünaydın Fıstıklargüzel bir gün dilerim hepimiz içinnnnn
Edacım söylediklerin gerçekten çok doğruu cnmm çok güzel özetlemişsinnn her kaçamak hedeften uzaklaştırıyor hayır demeyi öğrenmek lazım
şirinemmm hem tatlı hem ekşi isteyince kafam karıştı şimdi:44::44: prensmi prensesmi hayırlısı olsun bakalım
Gülkşahım bugün hiçbirşey yapma dinlen artıkk
yaramazlık yapanlara kaçamak yapanlara menüler düzelene dek küsüm
Aferin kiz sana sen kisa surede basaracaksinBugun is yerine dondurmaci geldi tum gun burda geven haftalardada gelmisti. Ben yemedim arkadasima yedirdim. Arkafasimda haftalarca ove ove bitiremedi. Simdide yibe gelmis. Yemege hiderken yiyom iste bi top nolcak demistim. Toplantidan sonra 3 gb yerin diyodum ki senin yazini okudum. Tekrar gaza geldim yemicem. Haftalardir kendi tutup yemiyosam bisileri bir gunde heba edemem bu cabalarimi. Yapmamaliyiz hic birimiz bi kereden nolcak demeyelim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Yok kuzum sen kacamak yapiyorsun demedim ki sen kacamak yapanlardan etkilenirsin bilirim seni benKaptancım ben kaçamak yapmıyorum ki yediklerimi yazıyorum.Ama takım ruhumu hafif yitirdim.
Yürüyüşü bu hafta diyetisyen verdi. Kendini zorlamadan normal yürüyüş yaptırıyor. Kabızlık problemim devam ediyor.Bu nedenle yürüyüş dedi...
Allah allah yikacaksin tabi evin babasi o parani biriktur bizdigim herseyi sen cozme lutfenara öğünler salatalar azııck aksıycak ki zaten ramazan geldii. markete gidip alışveriş yapamıyorum babamda götürmüyo hesabı ona yıkıcam diye. böylece kaldı işte onlardasuyumu arttırıyorum bugüün sonrası ramazan zaten
Hadi bakalim bi turlu goremedik kismet ramazana demek kiyok yok ramazanda öyle huylarım yokzaten en düzgün halimi ramazanda görceksinizzz
Dikkat et canim benimde her sene midem tutar reflu mahvediyo bu sene rabbim izin verdi biz izinliyizBende oruç tutacağım inşallah. Geçen sene ramazanda oruç tutarken atak geçirmiştim. Yarısını tutamadım. Bu sene yine başlayacağım. eğer yine atak geçirirsem bırakmak zorunda kalacağım ama en güzeli niyet ettikten sonra zararlı bir şeyi yemeğeceğimize de yemin edebiliriz.
Aynen cok dogru canımbenim kaçamaklar cok az oluyor(2 ısırık pohaca 1-2 karecik çikolata,2 ısırık magnum) ama o bile beni cok yavaslatıyor.en iyisi hiç yapmamak
Imm eksi eksi ne güzel annemde yaparöğle arası pazarın içinden eve gittim vişneler çıkmış..5kilo aldım.dahada alıp donduracagım ramazanda güzel oluyor.çeyrek bardak vişne suyu üzerine maden suyu ufffff.banucum ne dersin bize ters mi olur.
Ilk defa cikolata istemiyor canimişte o kabızlıgın bendeki en iyi ilacı bitter çikolata
Degerse seni falakaya yatircam ebru ona gore
off çok severim bide ona değmesin ağzım bi ısırıklada kalmam ben..
bende ondan korkuyorum zaten :26:
Neee kavun muu ablam kavunada baslamissin
hayır neden ters olsun cnm şekersiz olduğu sürece harika olurbende birazdan gideceğim pazara ama hava çok sıcak inş güzel vişne ben de bulabilirim annem çok seviyor şekeri düşünce içiyor gelene gidene de iyi oluyor kendime şekersiz yaparım biraz
herkesin bünyesi çok farklı demekki bende kefir çörek otu ve kavunnn çok etkiliii
Ahada tam bunu kasdediyordumHerkes kaçamak yapıyor.
Menülere bakınca benimde canım çekiyor.
Ablacım kabızlığıma iyi gelsin diye yürüyüşü bu hafta verdi zaten. Bakalım. Bir ara çok düzenliydim bir hal oldu bana...
inşallah bu sene bi sıkıntı olmazda tutarsın canım yaa :/ ben ramazanda hep evde oluyorum babamda oruç tutmyo yaşından + işinden dolayı ben eve gelene kadar yemek yiyo yada ben orucumu açtıktan sonra geliyo eve. hal öyle olunca zararlı şeyler almıyorum eve ve hafif şeyler hazırlayıp ucuz kurtarıyorum. ramazanda kilo vermek amaçlı olmuyo aslında yediklerim öyle olunca sanki boşa tutuyomuşum gibi gliyo ama eve tatlı almayınca başka bişey sıkıntı olmuyo bana çok şükürbabamda sağolsun ben demezsem kalkıp hurma hariç bişey getirmez onuda kendi yer bitirir zaten
ablamm sskdan paramı bekliyorum o yüzden babamdan medet umuyorumayın 5inden sonra anca alışverişe çıkıp dolabı sebzelerle doldurcam inşallahh
ayy ben vişne suyu portakal flan pek yeyip içemem hemen midem yanıyo ama sen öyle soda falan dyince canım çekti hee :18:
Herkes kaçamak yapıyor.
Ablacım kabızlığıma iyi gelsin diye yürüyüşü bu hafta verdi zaten. Bakalım. Bir ara çok düzenliydim bir hal oldu bana...
Spora sozum yok ekmege var kiLarda demis salata yigyrt sart
Tatli yemiyorum istemiyoda canim yanlismi yazmisim acaba
Eksi ve acili baharatli istiyor hep canim
Aferin kiz sana sen kisa surede basaracaksin
Yok kuzum sen kacamak yapiyorsun demedim ki sen kacamak yapanlardan etkilenirsin bilirim seni ben
Allah allah yikacaksin tabi evin babasi o parani biriktur bizdigim herseyi sen cozme lutfen
Hadi bakalim bi turlu goremedik kismet ramazana demek ki
Dikkat et canim benimde her sene midem tutar reflu mahvediyo bu sene rabbim izin verdi biz izinliyiz
Aynen cok dogru canım
Imm eksi eksi ne güzel annemde yapar
Ilk defa cikolata istemiyor canim
Ahada tam bunu kasdediyordum
En doğrusu yaparsın kuzucum. Boşver kayıp değil. Diyetin bitip koruma döneminde dengeli olarak beslendiğinde o zaman yer akşamına dengelersin. Çok büyük kayıp değil. Kazancın kaybettiğinden daha değerli olacaktır.
Herkes kaçamak yapıyor.
Ay insallah yemeden kapattım gunu cok sukur. Artık canım ıstemesin istiyorum. Bu şekilde yapınca patalama yapar mı diye korkuyorum.
Bundada çok haklısın canım. Öyle bişi ki bendede mesala bir iki top dondurma yeem bişi olmaz demekki diye bilinc altına işliyor. Bugün senin yazdığın o mesajı okumasam yemiş olacaktım. Aksamla denegelerın nolcak diye. Cıkolata fln degıl ama yaz geldı o dondurma yazıları insanı cezbediyor.
İyi akşamlarnerdesiniz kelebekler
sen doğru beslendiğin sürece patlama filan olmaz kuzum için rahat olsun ben 6 ay hiç kaçamak yapmadım 2- veya 3 tür en fazla
haklısın hepimiz dondurma okudukça veya etrafımızda tüketildikçe dayanmak zor oluyor fakat dondurmamsı sağlıklı şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum :44:çok az tüketilebilir mesela süt ve muz çırpıp dolapta dondurulabilir veya süt yumurta akı incir kayısı kuruyemiş çeşitli meyvelerden oluşan şekersiz parfeler yapılabilir bitanemm ama senin evde olmaman en büyük dezavantaj işte:44::44:
Evet canım. Ekmek parası ıste. Bugun aksam bır haber daha geldı sevınsem mı uzulsem mı bılemedımde. Benım projeyı elımden alıp baska bırıne vermısler Banada daha zor olanı verdıler. bana guvendıklerını gosterırır ama bu demek kı dahada ıcınden cıkamayabılırım. hayırlısı artık.
Kaptanım banada kızmadan bende menumu yazayım
Dun yazmayı unutmusum mesela ve hatırlamıyorum ne yedıgımı
Sabah(8.00) klasık karatay kahvaltım + 1 actıvıa
ogle(12.30) : Tavuklu salata
Aksam (19.30) 200 gr et bol salata
Spor yok
Sıvılar 3 lt su ve 2 bardak yesıl cay
oyyy kuzum mm sabahlarsın artık senn iyide sen hemen hemen bitirmek üzere değilmiydin projeyi haksızlık değilmi bu şimdi allah uyardımcın olsun bitanemm
ağlama kuzum spor yapacak zamanın yokki hem sen kahvaltını süper yaparak 5 km koşuyorsun hergün değilmi
napsam kı canım bılemedım. Bıde terfı ıcın kasıyo olsam Allahın ıznıyle alıcam sanırım zaten terfıyı mudurum 3 ay oncesınden cıtlatmıstı. Bunlarda cope gıden emekler olucak ıste. Bı dahakı terfı donemı 2 yıl sonra olucak cunku. BAzen dıyorum bılgı ıste bosver. Bugun mudure dedım benı bu hayattan cekıp kurtarıcak bırını bulmam lazım dıye. Zengın koca bulup bu bataklıktan kurtulucam dıye dalga gecıyodum. O da guluyor. Sonra bı olay anlattı. Newyorkta bır kız bir ceo ya yazmıs. Ben guzel bır kızım kendımce guzel bır tarzım var yıllık gelırı 500 mılyon dolar olan bırıyle evlenmek ıstıyorum ama bakıyorum kı o kadar zengınlerın yanında ya cırkın eskler var yada hıc evlenmıyorlar sızce ben napmalıyım dıye.
Ceo da cevap vermıs paraya karsılık senın guzellıgın. Senın guzellıgın gecıcı 30 yıl sonra belkıde kalmıycak.. Ölü yatırım olacak 30 yıl sonra bu yüzden satın almak yerine kiralamak daha karlı. Satın alırken verecegın parayı kenara koysam hem yatırım yaparım param katanır. hemde katlanan paramın bır kısmıytla 3 - 5 yıl sonra yenıden daha guzelını kıralayabılırım. bu yuzden guzellıgını satmak yerıne o paraları kazanmaya calısmam daha kolay ve kalıcı diye donmus.
Bende dıyorum ben bu hayata mahkum kaldımtabı bunlar ısın eglencesı ama bu sektordeyım ve maalesef rakıblerımıde gecebılmem ıcın ogrenmem gerek. Yerımde sayamam. Cok gaddar cunku. Hayırlısı ınsallah tum bu cabalarımın meyvesını alırım.
Hakikaten müdürünün analattığı hikayede doğruluk payı %99 çok mantıklı bayıldımmm
terfiyi alınca rahatlarsın inş o zamann kuzummmm kim demiş nu hayata mahkum kaldığını yükseldikçe çalışmaşartların iyileşir bence sakıın öyle düşünme evet sizin sektör anında gelişiyor yakalamak çok önemliii sürekli değişim halinde snein başarılı olacağına ve emeklerinin karşılığını alacağına inanıyorum bitanemm
öyle düşünme canım.benimde cok güzel başlamadı ama güzel devam edecek inşallah.
ayy senin yanına uçasım var abla yaaa.
sorma internet bankacılığı dekontum var elimde ama ıban nosunu kontrol edemedim ne döner sermaye saymanlığına nede benim gibi yatıran birine ulaşabiliyorum.herkes izinde.inşallah yanlış ıbana yatırmamışımdır.3900dü kasımda şimdi faiziyle düşünemiyorum.dua et abla ya.
Hic killanmadim canim
Geldin kizlsr minigimi gordum rabbimin izniyle . Yarinda kalp atisini duyacagim hersey yokubda yatisa devam
Eda nerde kizlar goremedim:26:
Yasemincim bence sorun cikmayacak zaten yanlis iban olsa geri dknerdi diye düşünüyorum
Hatice abla kisnetse ne zaman gidiyorsun
Kizlar varsir bi hayir guzel bitsin gununuz
Gozdecim su x kisisini engellesene ne yuzsuzmus
Hilal yeni nickin hayirli olsun
Ee sizlerde daha ne var ne yok kizlar
Yasemincim diz agrilarim icin ordaki hamisler soda onerdi ama sen ne dersin
Selamun aleykum kaptanım, dediğin bana çok dokundu o yüzden ramazanda görün beni de siz biiSpora sozum yok ekmege var kiLarda demis salata yigyrt sart
Tatli yemiyorum istemiyoda canim yanlismi yazmisim acaba
Eksi ve acili baharatli istiyor hep canim
Aferin kiz sana sen kisa surede basaracaksin
Yok kuzum sen kacamak yapiyorsun demedim ki sen kacamak yapanlardan etkilenirsin bilirim seni ben
Allah allah yikacaksin tabi evin babasi o parani biriktur bizdigim herseyi sen cozme lutfen
Hadi bakalim bi turlu goremedik kismet ramazana demek ki
Dikkat et canim benimde her sene midem tutar reflu mahvediyo bu sene rabbim izin verdi biz izinliyiz
Aynen cok dogru canım
Imm eksi eksi ne güzel annemde yapar
Ilk defa cikolata istemiyor canim
Ahada tam bunu kasdediyordum
yapıcam artık mecbur ramazan geldi böyle atlatıp geçmez
gözdecim şu an benimde canım çekti inan vişne deyince hava da bir sıcak buharlaşıp yok olacağız nerdeyse maden suyu içtim bende yerine5 ine çok var daha bızdıkımmm sen alınacaklar listesini yap babacığın kıyamaz sana
haklısın bitanemmm ama kaçamak yapanlar kendilerine yapıyorlarsen iradelisinnn emin adımlarla hedefine ilerliyorsun cnmm hiçbirşeyin motivasyonunu bozmasına izin verme cnm benim
dün snaki arada çikolta istediğini de okumuştum :44: ondan dedim cnmmm yok bebeğim kavun filan yemiyorummm karpuz sadece oda sabahları
Bu haftaki menüm
1 bardak ılık su
2 adet kuru erik
kahvaltı
1 dilim k.ekmek
1,5 dilim light b.peynir
domates salatalık yeşillik
1 tk bal veya reçel
1 yumurta
ara: 1 pors meyve
öğle:
8 yk sebze veya kuru baklagil
1 bardak yoğurt
salata
1 dilim k.ekmek
ara: 1 pors meyve
ara: 1 activia+2 ceviz
akşam
2 kepçe çorba
salata
1 dilim k.ekmek
1 çay bardağı yoğurt
ara : 1 pors meyve
Ay insallah yemeden kapattım gunu cok sukur. Artık canım ıstemesin istiyorum. Bu şekilde yapınca patalama yapar mı diye korkuyorum.
Bundada çok haklısın canım. Öyle bişi ki bendede mesala bir iki top dondurma yeem bişi olmaz demekki diye bilinc altına işliyor. Bugün senin yazdığın o mesajı okumasam yemiş olacaktım. Aksamla denegelerın nolcak diye. Cıkolata fln degıl ama yaz geldı o dondurma yazıları insanı cezbediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?