Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

küsmee

Kabızlık sorunum var benimde..[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

hayır neden ters olsun cnm şekersiz olduğu sürece harika olur bende birazdan gideceğim pazara ama hava çok sıcak inş güzel vişne ben de bulabilirim annem çok seviyor şekeri düşünce içiyor gelene gidene de iyi oluyor kendime şekersiz yaparım biraz

işte o kabızlıgın bendeki en iyi ilacı bitter çikolata

herkesin bünyesi çok farklı demekki bende kefir çörek otu ve kavunnn çok etkiliii

inşallah bu sene bi sıkıntı olmazda tutarsın canım yaa :/ ben ramazanda hep evde oluyorum babamda oruç tutmyo yaşından + işinden dolayı ben eve gelene kadar yemek yiyo yada ben orucumu açtıktan sonra geliyo eve. hal öyle olunca zararlı şeyler almıyorum eve ve hafif şeyler hazırlayıp ucuz kurtarıyorum. ramazanda kilo vermek amaçlı olmuyo aslında yediklerim öyle olunca sanki boşa tutuyomuşum gibi gliyo ama eve tatlı almayınca başka bişey sıkıntı olmuyo bana çok şükür babamda sağolsun ben demezsem kalkıp hurma hariç bişey getirmez onuda kendi yer bitirir zaten
ablamm sskdan paramı bekliyorum o yüzden babamdan medet umuyorum ayın 5inden sonra anca alışverişe çıkıp dolabı sebzelerle doldurcam inşallahh

ayy ben vişne suyu portakal flan pek yeyip içemem hemen midem yanıyo ama sen öyle soda falan dyince canım çekti hee :18:

evet cnm orucun ilk günleri sarsılırsın

neden yitirdin bebişimmmm :26: yürüyüşe başlaman çok iyi olmuşş inş kabızlığına da iyi gelir cnm

Herkes kaçamak yapıyor.
Menülere bakınca benimde canım çekiyor.

Ablacım kabızlığıma iyi gelsin diye yürüyüşü bu hafta verdi zaten. Bakalım. Bir ara çok düzenliydim bir hal oldu bana...

Spora sozum yok ekmege var kiLarda demis salata yigyrt sart
Tatli yemiyorum istemiyoda canim yanlismi yazmisim acaba
Eksi ve acili baharatli istiyor hep canim
Aferin kiz sana sen kisa surede basaracaksin
Yok kuzum sen kacamak yapiyorsun demedim ki sen kacamak yapanlardan etkilenirsin bilirim seni ben
Allah allah yikacaksin tabi evin babasi o parani biriktur bizdigim herseyi sen cozme lutfen
yok yok ramazanda öyle huylarım yok zaten en düzgün halimi ramazanda görceksinizzz
Hadi bakalim bi turlu goremedik kismet ramazana demek ki
Dikkat et canim benimde her sene midem tutar reflu mahvediyo bu sene rabbim izin verdi biz izinliyiz
benim kaçamaklar cok az oluyor(2 ısırık pohaca 1-2 karecik çikolata,2 ısırık magnum) ama o bile beni cok yavaslatıyor.en iyisi hiç yapmamak
Aynen cok dogru canım
Imm eksi eksi ne güzel annemde yapar
işte o kabızlıgın bendeki en iyi ilacı bitter çikolata
Ilk defa cikolata istemiyor canim

off çok severim bide ona değmesin ağzım bi ısırıklada kalmam ben..

bende ondan korkuyorum zaten :26:
Degerse seni falakaya yatircam ebru ona gore
Neee kavun muu ablam kavunada baslamissin
Herkes kaçamak yapıyor.

Ablacım kabızlığıma iyi gelsin diye yürüyüşü bu hafta verdi zaten. Bakalım. Bir ara çok düzenliydim bir hal oldu bana...
Ahada tam bunu kasdediyordum

gözdecim şu an benimde canım çekti inan vişne deyince hava da bir sıcak buharlaşıp yok olacağız nerdeyse maden suyu içtim bende yerine 5 ine çok var daha bızdıkımmm sen alınacaklar listesini yap babacığın kıyamaz sana

Herkes kaçamak yapıyor.

haklısın bitanemmm ama kaçamak yapanlar kendilerine yapıyorlar sen iradelisinnn emin adımlarla hedefine ilerliyorsun cnmm hiçbirşeyin motivasyonunu bozmasına izin verme cnm benim

dün snaki arada çikolta istediğini de okumuştum :44: ondan dedim cnmmm yok bebeğim kavun filan yemiyorummm karpuz sadece oda sabahları

Ay insallah yemeden kapattım gunu cok sukur. Artık canım ıstemesin istiyorum. Bu şekilde yapınca patalama yapar mı diye korkuyorum.

Herkes kaçamak yapıyor.

Bundada çok haklısın canım. Öyle bişi ki bendede mesala bir iki top dondurma yeem bişi olmaz demekki diye bilinc altına işliyor. Bugün senin yazdığın o mesajı okumasam yemiş olacaktım. Aksamla denegelerın nolcak diye. Cıkolata fln degıl ama yaz geldı o dondurma yazıları insanı cezbediyor.

İyi akşamlar nerdesiniz kelebekler

sen doğru beslendiğin sürece patlama filan olmaz kuzum için rahat olsun ben 6 ay hiç kaçamak yapmadım 2- veya 3 tür en fazla

haklısın hepimiz dondurma okudukça veya etrafımızda tüketildikçe dayanmak zor oluyor fakat dondurmamsı sağlıklı şeyler yapabiliriz diye düşünüyorum :44:çok az tüketilebilir mesela süt ve muz çırpıp dolapta dondurulabilir veya süt yumurta akı incir kayısı kuruyemiş çeşitli meyvelerden oluşan şekersiz parfeler yapılabilir bitanemm ama senin evde olmaman en büyük dezavantaj işte:44::44:

Evet canım. Ekmek parası ıste. Bugun aksam bır haber daha geldı sevınsem mı uzulsem mı bılemedımde. Benım projeyı elımden alıp baska bırıne vermısler Banada daha zor olanı verdıler. bana guvendıklerını gosterırır ama bu demek kı dahada ıcınden cıkamayabılırım. hayırlısı artık.

Kaptanım banada kızmadan bende menumu yazayım

Dun yazmayı unutmusum mesela ve hatırlamıyorum ne yedıgımı

Sabah(8.00) klasık karatay kahvaltım + 1 actıvıa

ogle(12.30) : Tavuklu salata

Aksam (19.30) 200 gr et bol salata

Spor yok

Sıvılar 3 lt su ve 2 bardak yesıl cay

Bugünkü menüm
Sabah 3kaşık menemen 1salatalık 2dilim kepek ekmeği 1şekersiz çay
Öğle biliyorsunuz yufka açıyoruz bundan dolayı yemek yapamadım ve 2 kaşık menemen 1salatalık yedim akşam sadece yağsız yufka oda yarım birde maden suyu su yok denecek kadar az :-( o kadar yorgunumki hemen yatıcammm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oyyy kuzum mm sabahlarsın artık senn iyide sen hemen hemen bitirmek üzere değilmiydin projeyi haksızlık değilmi bu şimdi allah uyardımcın olsun bitanemm

ağlama kuzum spor yapacak zamanın yokki hem sen kahvaltını süper yaparak 5 km koşuyorsun hergün değilmi

napsam kı canım bılemedım. Bıde terfı ıcın kasıyo olsam Allahın ıznıyle alıcam sanırım zaten terfıyı mudurum 3 ay oncesınden cıtlatmıstı. Bunlarda cope gıden emekler olucak ıste. Bı dahakı terfı donemı 2 yıl sonra olucak cunku. BAzen dıyorum bılgı ıste bosver. Bugun mudure dedım benı bu hayattan cekıp kurtarıcak bırını bulmam lazım dıye. Zengın koca bulup bu bataklıktan kurtulucam dıye dalga gecıyodum. O da guluyor. Sonra bı olay anlattı. Newyorkta bır kız bir ceo ya yazmıs. Ben guzel bır kızım kendımce guzel bır tarzım var yıllık gelırı 500 mılyon dolar olan bırıyle evlenmek ıstıyorum ama bakıyorum kı o kadar zengınlerın yanında ya cırkın eskler var yada hıc evlenmıyorlar sızce ben napmalıyım dıye.

Ceo da cevap vermıs paraya karsılık senın guzellıgın. Senın guzellıgın gecıcı 30 yıl sonra belkıde kalmıycak.. Ölü yatırım olacak 30 yıl sonra bu yüzden satın almak yerine kiralamak daha karlı. Satın alırken verecegın parayı kenara koysam hem yatırım yaparım param katanır. hemde katlanan paramın bır kısmıytla 3 - 5 yıl sonra yenıden daha guzelını kıralayabılırım. bu yuzden guzellıgını satmak yerıne o paraları kazanmaya calısmam daha kolay ve kalıcı diye donmus.

Bende dıyorum ben bu hayata mahkum kaldım tabı bunlar ısın eglencesı ama bu sektordeyım ve maalesef rakıblerımıde gecebılmem ıcın ogrenmem gerek. Yerımde sayamam. Cok gaddar cunku. Hayırlısı ınsallah tum bu cabalarımın meyvesını alırım.

Hakikaten müdürünün analattığı hikayede doğruluk payı %99 çok mantıklı bayıldımmm

terfiyi alınca rahatlarsın inş o zamann kuzummmm kim demiş nu hayata mahkum kaldığını yükseldikçe çalışmaşartların iyileşir bence sakıın öyle düşünme evet sizin sektör anında gelişiyor yakalamak çok önemliii sürekli değişim halinde snein başarılı olacağına ve emeklerinin karşılığını alacağına inanıyorum bitanemm

Aynen oyle canım . bu arada o ola gercek adınıda verdı ceo nun ama hatırlamıyorum Amerıkanın en saglam zengınlerınden. Demek adamların mantıgı boyle ıslıyor. Insallah canım ınsallah. en azından mutluyum calısırken ıpıpn ucunu kacırmıyorum yemek konusunda. yoksa bır 20 daha kosam hayata kusebılırdım

selam kızlar bende bir misafir furyası sormayın akşam 30 kişi vardı neysa ALLAH eksik etmesin inş ayın 3 yada 4 gibi gideceğiz büyük ihtimalde 1 ydan önce dönmeyişz bakalım ben bu hafta bildirim yapacakmıyım
inş bebeğin hakkında hep güzel haberler alırsın

günaydın kızlarr nasılsınızz _? ben uykusuz şaşkın karmakarışıkım :26: dün arkadaşımın doğum günüydü ona tek kişilik pasta aldım ve 3 kişi kutladık . fotoğraf çekildik falan ve ben bi fotoğrafı facebookta kapak resmi yaptım altınada 'Anladım bizden geriye kalan yok,
Yalandan yere kalbine giren çok..' şarkı sözünü yazdım ve geçen sene ayrıldığım 3 yıllık ilişkimin baş kahramanı bana gece 4te
'Doğrudan kalbine giren biri vardı onuda sen kaybettin. Hayırdır benden sonra seni benim kadar seven sevgili bulabildin mi bari?' yazmış dumur oldum babamı işe kaldırdım o arada gördüm şok oldumm profilimi takip edyomuş demekki ve o sözleri üstüne alınmış belliki çok şaşırdım :26:

Selamun aleykum kaptanım, dediğin bana çok dokundu o yüzden ramazanda görün beni de siz bii yoğurdumu salatamıda düzene sokuyorum tamamdıır.
kaptanım babam öyle ya almaz eve bişey getirmez evi hotel niyetine kullanıyo alırsa kendi için etini getirir sebze yemez pek okadar, kenara koyduğum paramıda ona verdim araba alırken elimde avucumda bişey kalmadı sıkıştım şu sıralar..

yapıcam artık mecbur ramazan geldi böyle atlatıp geçmez

dün ki menüm;

sabah: 1 haş. yumurta 3 zeytin biraz peynir 2 çay

ara : 1 yeşil elma

öğlen: 2 y k kadar et yemeği ( patatesle pişirilmiş yemedim patatesini) + 3 yk bulgur pilavı 1 kase yoğurt ( 2 buçuk y.k kadar)

ara : 1 sade soda

akşam: canım pek bişey istemedi bende biraz peynir 2 lokma ekmek yedim.

doğum gününüde parkta kutladık zaten maddi durum sıkıntı olduğu için bişey yoktu yanında pasta ve kola. kola içmedim pastadanda 1 çatal aldım bide üstünde vişne vardı 1tane vişne yedim okadar
su : 2 lt
sporda nerden baksanız yarım saatten fazla yürüdüm eve gittim evden markete marketten bayaaa uzak olan parka. orda oturduk sonra tekrardan eve çıktım

Günaydın
Dünkü menüm
1 dilim light b.peynir
1 yumurta
1 tk reçel
1 dilim ekmek

ara: 3 tane erik

öğle
2 yk mercimek çorbası
avuc içi kadar rosto
salata
1 bardak yoğurt

ara: 3 tane erik

ara: 1 activia+7 fındık

akşam (dışarıdaydım)
18: 00 15 tane leblebi

19:30 1 sütlü kahve

22:00 8 tane vişne ( saat 11 de uyudum acıkmıştım)

su: 3 litre
1 sade soda
1 saat yürüyüş

Canım daha evvelden sen yokken bunun konuşmasını çok yapmıştık.
Doğal şeker tüketmek ve hazır yiyecekler yemediğin sürece o şeker tatlı krizleri eskisi gibi asla olmaz. Çünkü hazır gıdalarda seni bağımlı yapacak maddeler kullanıyorlar. Canın sürekli ister. 20 25 gün hiç bu gıdalardan yemezsen o his geçiyor.
Banu ablanın dediği gibi 6 ayda kaçamak yapmadı yaptığı 2-3 ü geçmez. 6 ayda 3 kere dondurma yemişsin hiç bir şey değil. Ama her hafta ödül mantığı kabul edilemez bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…