- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Eda arada kacamak yapta kiziyim kizGünaydın
Dünkü menüm
1 dilim light b.peynir
1 yumurta
1 tk reçel
1 dilim ekmek
ara: 3 tane erik
öğle
2 yk mercimek çorbası
avuc içi kadar rosto
salata
1 bardak yoğurt
ara: 3 tane erik
ara: 1 activia+7 fındık
akşam (dışarıdaydım)
18: 00 15 tane leblebi
19:30 1 sütlü kahve
22:00 8 tane vişne ( saat 11 de uyudum acıkmıştım)
su: 3 litre
1 sade soda
1 saat yürüyüş
Gozde senin ask maceralarin bana yaslandigimi hissettiriyorgünaydın kızlarr nasılsınızz _? ben uykusuz şaşkın karmakarışıkım :26: dün arkadaşımın doğum günüydü ona tek kişilik pasta aldım ve 3 kişi kutladık . fotoğraf çekildik falan ve ben bi fotoğrafı facebookta kapak resmi yaptım altınada 'Anladım bizden geriye kalan yok,
Yalandan yere kalbine giren çok..' şarkı sözünü yazdım ve geçen sene ayrıldığım 3 yıllık ilişkimin baş kahramanı bana gece 4te
'Doğrudan kalbine giren biri vardı onuda sen kaybettin. Hayırdır benden sonra seni benim kadar seven sevgili bulabildin mi bari?' yazmış dumur oldum babamı işe kaldırdım o arada gördüm şok oldummprofilimi takip edyomuş demekki ve o sözleri üstüne alınmış belliki çok şaşırdım :26:
Selamun aleykum kaptanım, dediğin bana çok dokundu o yüzden ramazanda görün beni de siz biiyoğurdumu salatamıda düzene sokuyorum tamamdıır.
kaptanım babam öyle ya almaz eve bişey getirmez evi hotel niyetine kullanıyo alırsa kendi için etini getirir sebze yemez pek okadar, kenara koyduğum paramıda ona verdim araba alırken elimde avucumda bişey kalmadı sıkıştım şu sıralar..
yapıcam artık mecbur ramazan geldi böyle atlatıp geçmez
dün ki menüm;
sabah: 1 haş. yumurta 3 zeytin biraz peynir 2 çay
ara : 1 yeşil elma
öğlen: 2 y k kadar et yemeği ( patatesle pişirilmiş yemedim patatesini) + 3 yk bulgur pilavı 1 kase yoğurt ( 2 buçuk y.k kadar)
ara : 1 sade soda
akşam: canım pek bişey istemedi bende biraz peynir 2 lokma ekmek yedim.
doğum gününüde parkta kutladık zaten maddi durum sıkıntı olduğu için bişey yoktu yanında pasta ve kola. kola içmedim pastadanda 1 çatal aldım bide üstünde vişne vardı 1tane vişne yedim okadar
su : 2 lt
sporda nerden baksanız yarım saatten fazla yürüdüm eve gittim evden markete marketten bayaaa uzak olan parka. orda oturduk sonra tekrardan eve çıktım
Bosver sen onu da x de oooo unide kimbilir ne duzgun cocuklar cikacak inşallah
O da sakasina sana tokat atmisti dimi
Sebze isine gelince etcil baban bencillik mi yapiyor canim bundan sonra kenara koy parani evrt kendi parani harcamak güzel sma sen yine garantiye al
İnşallah ablacigim ablam kilo almadiysan listeye aliyim bu jafta ama aldiysan hic gir cik yapmayalim tatil donusu girselam kızlar bende bir misafir furyası sormayın akşam 30 kişi vardı neysa ALLAH eksik etmesin inş ayın 3 yada 4 gibi gideceğiz büyük ihtimalde 1 ydan önce dönmeyişz bakalım ben bu hafta bildirim yapacakmıyım
inş bebeğin hakkında hep güzel haberler alırsın
Günaydın canımBuarada ıyı gecelerr herkeseee
Abla hic mantikli degil askin sevginin kiraligimi olur
Hakikaten müdürünün analattığı hikayede doğruluk payı %99 çok mantıklı bayıldımmm
terfiyi alınca rahatlarsın inş o zamann kuzummmm kim demiş nu hayata mahkum kaldığını yükseldikçe çalışmaşartların iyileşir bence sakıın öyle düşünme evet sizin sektör anında gelişiyor yakalamak çok önemliii sürekli değişim halinde snein başarılı olacağına ve emeklerinin karşılığını alacağına inanıyorum bitanemm
Sen aklina sokma boyle seyleri mazallah bize kiralik eniste filan bulursun
Canim yasin genc daha ama para ve kariyerde hersey degilnapsam kı canım bılemedım. Bıde terfı ıcın kasıyo olsam Allahın ıznıyle alıcam sanırım zaten terfıyı mudurum 3 ay oncesınden cıtlatmıstı. Bunlarda cope gıden emekler olucak ıste. Bı dahakı terfı donemı 2 yıl sonra olucak cunku. BAzen dıyorum bılgı ıste bosver. Bugun mudure dedım benı bu hayattan cekıp kurtarıcak bırını bulmam lazım dıye. Zengın koca bulup bu bataklıktan kurtulucam dıye dalga gecıyodum. O da guluyor. Sonra bı olay anlattı. Newyorkta bır kız bir ceo ya yazmıs. Ben guzel bır kızım kendımce guzel bır tarzım var yıllık gelırı 500 mılyon dolar olan bırıyle evlenmek ıstıyorum ama bakıyorum kı o kadar zengınlerın yanında ya cırkın eskler var yada hıc evlenmıyorlar sızce ben napmalıyım dıye.
Ceo da cevap vermıs paraya karsılık senın guzellıgın. Senın guzellıgın gecıcı 30 yıl sonra belkıde kalmıycak.. Ölü yatırım olacak 30 yıl sonra bu yüzden satın almak yerine kiralamak daha karlı. Satın alırken verecegın parayı kenara koysam hem yatırım yaparım param katanır. hemde katlanan paramın bır kısmıytla 3 - 5 yıl sonra yenıden daha guzelını kıralayabılırım. bu yuzden guzellıgını satmak yerıne o paraları kazanmaya calısmam daha kolay ve kalıcı diye donmus.
Bende dıyorum ben bu hayata mahkum kaldımtabı bunlar ısın eglencesı ama bu sektordeyım ve maalesef rakıblerımıde gecebılmem ıcın ogrenmem gerek. Yerımde sayamam. Cok gaddar cunku. Hayırlısı ınsallah tum bu cabalarımın meyvesını alırım.
Ayrica sorsak simdi yasemine 3 cocuk mu yoksa kariyerini artırmak mi diye yasemin bi cocuk daha yaparım der
Canim xsu hayattir. Al yanins 2 lt bir sise acarken yufkayi ic aradaBugünkü menüm
Sabah 3kaşık menemen 1salatalık 2dilim kepek ekmeği 1şekersiz çay
Öğle biliyorsunuz yufka açıyoruz bundan dolayı yemek yapamadım ve 2 kaşık menemen 1salatalık yedim akşam sadece yağsız yufka oda yarım birde maden suyu su yok denecek kadar az :-( o kadar yorgunumki hemen yatıcammm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Afiyet u canımKaptanım banada kızmadan bende menumu yazayım
Dun yazmayı unutmusum mesela ve hatırlamıyorum ne yedıgımı
Sabah(8.00) klasık karatay kahvaltım + 1 actıvıa
ogle(12.30) : Tavuklu salata
Aksam (19.30) 200 gr et bol salata
Spor yok
Sıvılar 3 lt su ve 2 bardak yesıl cay
Evet bu guven gistergesi inşallah su terfi isin tez zamanda olurEvet canım. Ekmek parası ıste. Bugun aksam bır haber daha geldı sevınsem mı uzulsem mı bılemedımde. Benım projeyı elımden alıp baska bırıne vermısler Banada daha zor olanı verdıler. bana guvendıklerını gosterırır ama bu demek kı dahada ıcınden cıkamayabılırım. hayırlısı artık.
Son düzenleyen: Moderatör: