Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eda arada kacamak yapta kiziyim kiz ahaa eda leblebi yemis visneler gitmistir gisi yuksek degildir zaten sanmıyorum açligini bastirmissin
Gozde senin ask maceralarin bana yaslandigimi hissettiriyor
Bosver sen onu da x de oooo unide kimbilir ne duzgun cocuklar cikacak inşallah
O da sakasina sana tokat atmisti dimi
Sebze isine gelince etcil baban bencillik mi yapiyor canim bundan sonra kenara koy parani evrt kendi parani harcamak güzel sma sen yine garantiye al
İnşallah ablacigim ablam kilo almadiysan listeye aliyim bu jafta ama aldiysan hic gir cik yapmayalim tatil donusu gir
Buarada ıyı gecelerr herkeseee
Günaydın canım
Abla hic mantikli degil askin sevginin kiraligimi olur
Sen aklina sokma boyle seyleri mazallah bize kiralik eniste filan bulursun istemem ben kiralik eniste ask evliligi yapacaksinbsen gamzelerin gulecek enistemize bakinca

Canim yasin genc daha ama para ve kariyerde hersey degil
Ayrica sorsak simdi yasemine 3 cocuk mu yoksa kariyerini artırmak mi diye yasemin bi cocuk daha yaparım der
Canim xsu hayattir. Al yanins 2 lt bir sise acarken yufkayi ic arada
Afiyet u canım
Evet bu guven gistergesi inşallah su terfi isin tez zamanda olur

Son düzenleyen: Moderatör:

10 numara menü

Sadece olmamış diyorum sen biliyorsun zaten

Artık bilgi çağındayız. Herşey çok çabuk değişiyor. Kendimizi geliştirmezsek yok olup gideriz. Haklısın seni anlıyorum...

Pilav yerine ekmek tercih et canım. Güzel menü

Ahh bu eski sevgililer. Bi yerden bisi cikartiyolar kendilerine :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Eda arada kacamak yapta kiziyim kiz ahaa eda leblebi yemis visneler gitmistir gisi yuksek degildir zaten sanmıyorum açligini bastirmissin

Olmaz yapmam ben kaçamak. Artık tamamen kurtulup bitirmek istiyorum sonrada sağlıklı besleneceğim.
Artık kilo verememek için hiç bir sebebim yok. Kafam kısmen rahat sayılır öncesine göre. Şuan tek odağım diyet.

yok kaptanım bunu anlatmadım sanırım size. biz sözlü gibiydik ailelerimiz biliyodu beni aşırı sıkmaya başlamıştı en snunda bana benim gururumu onurumu kırıcak bi laf söyledi ve bitmişti. barışmak istedi dönmedm şmdide laf sokuyor
zaten üni olursa inşallah parasız kalıcam diye sskdan alıcağım parayı falan yemiycem kenarda tutucam çok lazım olur babam para verme bakımından çok sıkıntılı birisi

bulgur pilavı olunca masum geldi :26:
Ahh bu eski sevgililer. Bi yerden bisi cikartiyolar kendilerine :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

vallahi öyle canım yaa. hatta dalga geçiyorum kumkapıdakine laf soktum bizim köydekinden ses geldi diye

günaydın herkese...

dünkü menüm:
kahvaltı==> 1 dilim ekmek, az peynir
öğlen==> simit+çay ( yemekhanedeki yemekler çok kötü, çoğu zaman gidemiyorum)
akşam==> menemen, 1 dilim ekmek

su: 3-4 litre arası , spor yok malesef

Gizliden gizliye takip ediyormuş demekki kızmak yerine sevin bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olmamos olmuyir su karbonjidrattan vaGeciyoruz yemekhanedeki kotuyse ecden gotur tavujlu salata yap gotur balikli salata yap gotur ama yeme su simidi ve sabah duzgun kahvalti yap lutfen 15 dk erken kalk ve kahvaltini yap
Aksamda yine kahvalti gibi gecmis hic yakışmış mi sana
Bundan haberim yojtu tum dengesizler seni mi buluyor

Yaa haklısında kaptancım denedim bi gün aldım şişeyi gittim ama herkes benim suyumu istiyo ağızdan ağızada içemiyorum :-( sinir oldum bende vermesen ayıp öyle işte ama içecem bugün merak etme

Günaydın güzel hanımlar

Aynen cok az kaldi oyyy ben bu yollardan yine gececegim dogum kilolari var daha sirada

Gizliden gizliye takip ediyormuş demekki kızmak yerine sevin bence

hemde ne takip canımm o fotodan bikç saat sonra tabikide sevindm pişmanlığını gördüm

aynen kaptanım bu 3yıl çıktığım çocuk içlerinden en adamı buydu ama bana kursumun ve öğretmenlermle gittiğim piknik için dedi ki sen ağaç altlarında erkeklerle napıosn o pikniğe nasıl gidersin dedi o yzden bitti.
çok sevdiğim bi abim var diyoki gözde senin bu eski sevgililerinin özgüveni nerden geliyo hepsi benden iyisini buldunmu diye soruyo onlar ne acaba diyo. ama haklılar hep birbirlerinden beterini buldum hepsi birbirinden kötü

üzgünüm........
DAHA güzel menülerle gelicem artık söz..

selam kızlar bayan problem geldi

dün akşam 7 den beri elektirkler yok daha yeni geldi gecede bi kaza atlattık, giriş katta yaşlı teyze oturuyo mumu yakmıs uyuya kalmış gece 12 falandı sanırım daha uyumamıştık tam yatmaya giderken bi bağırtı duyduk dış kapıyı açtık heryer duman eşim hemen indi teyzeyi çıkardı çok şükür ya öyle korktuk ki,
tv nin üzerine koymuş mumu tv nin yarısı erimiş Allahtan tutuşmamış yoksa hiçbirimiz çıkamazdık Allah korudu:26:

şuan öyle uykusuzum ki

günaydın kızlar..
dün eve gittim yemek yaptım,pazara gittim hava sıcaktı baktım cocuklar sıkılıyor onşara havuz vardı şişme su doldurdum çıkışta 3nü yıkadım evle uğraştım dolaba bezelye vişne attım.kızımın kursuna pohaca yaptım yataga yatmadım resmen düştüm.sabah bi uyandım saat 8:15 dr arkadası aradım ben gelmiyorum 2 gün raporluyum demezmi atladım taksiye apar topar geldim.2 bölgenin hastası bende okadarda cok geldiler ki.bu durumdayım.sabah kan tüpleri karıstı onlarlada ugrastım.geçmiş yapıp gelecem

Aynen cok az kaldi oyyy ben bu yollardan yine gececegim dogum kilolari var daha sirada

Kaptan sağlıklı beslenirsen vücudun yağ bağlamaz. Aldığım 3,5 kiloda su gibi gider. Uslu anne ol kızarım sana

bulgur pilavı olunca masum geldi :26:

Pilav yağlı oluyor kuzucum. ekmeği tercih etmek daha doğru

Bu şekilde kilo veremezsin.
Karbonhidratlı yiyiorsun ve çok az. Metabolizmanı yavaşlatıp üstüne kilo alacaksın benden söylemesi.
Yemekhanede illaki salata vardır. En kötü light ton balığı al balık salata ye pratik olur.

Verilmiş sadakanız varmış. Allah korumuş. Çok geçmiş olsun

Allah yardımcın olsun. Seni gördükçe ben evlenip nasıl çalışacağım diye kara kara düşünüyorum.

Günaydın umarım iyisinizdir, herşey yolundadır.

Emek çok değerli inşallah emeğinin karşılığını alırsın canım..

Taktir ettim

dün ki menüm
aç karnına yeşil çay
sabah öğle - yoğurt kornfleks
akşam domates peynirli acılı salata (fix çok seviyorum:)) 1 ince dilim ekmek
3 lt su yeşil çay

din eve giderken kardeşim aradı kendine yemek hazırlıyomuş yermisin dedi. Patetes kızartmasi yok dedim sen kend
ine göre yap eve girdim bi kokuyo kii burcu burcu.. offf yemedim hemen kendi salatami yapıp yedim. devamı gelecek inşallah..

Son düzenleme:

h.geldin canım
az besleniyorsun. Patates kızartmasına hayır dediğin için seni ayrıca tebrik ediyorum. Yeseydin pişman olurdun.
Ama söylemeden geçemeyeceğim.
Az yiyorsun kornfleks sürekli yemekte doğru değil.
düzenli beslenmek böyle olmuyor. Et göremiyorum menünde. Düzgün kahvaltı yok. Bu şekilde olmaz. vitaminsiz kalacaksın güçsüz.
Olmaz böyle.

Sevgili takım arkadaşlarım az yemek zayıflayacağınız anlamına gelmez. Daha çok açlık krizine sokar ve kilo almanıza neden olur.
Zararlı besinler hariç dengeli herşeyden yiyerek beslenmelisiniz.
Kuş kadar yiyince zayıflanmıyor. Vücut sağlıklı beslenmeye başladığı an normal doğal kilosuna dönmek için herşeyi yapıyor zaten.
Hadi daha güzel menüler görmek istiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…