Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Allah korumuşşşş
oooy yorgunluk üstüne yorgunlukkk :26:

tamam dırr artık bunada dikkat edicemm

Allah korumuş canım cok geçmiş olsun

kolay gelsin allah yardımcın olsun zor valla işin..

doğru diyosun edacım da iş yerinde hem sevdiğim hem olabildiğince kolay kornfleks var. evdede düzenli beslenilmiyor annem ve kardeşim var yemek olmadığında yemek arayan tipler değiliz Allah ne verdiyse yeriz yani işten geliyoruz ne yapıyosak pratik kim önce geldiyse hazırlayıp yıyıyorz. yerine göre kahvaltı oluyo menemen kıymalı yumurta kızartma vs.. o yüzden böyle oluyo. bahane üretmiyorum irademe sahip çıkmam lazım biliyorum
:114:

kardeşim uçta gel yanıma bu yaz yanlızıs
ablacım bence sen umreden sonra gir listeye.boşver tryisen oralara bir daha zor gidersin tadını çıkar zaman çabuk gececek kavusacagız.her zamanın güzellikleri var iyi değerlendir.

maşallah edacım sallayacaksın listeyi.
Allah yardımcın olsun. Seni gördükçe ben evlenip nasıl çalışacağım diye kara kara düşünüyorum.
edacım sen benim gibi olmassın burdan gördüğüm kadarıyla hakkını savunmasını biliyorsun.bide benim durumum cok özel.ailemin cokta onaylamadıgı bir evlilik yapıp yine aileme muhtaç oldum.cogu şeyi üstüme almak zorunda kaldım bu arada 3 de cocugu arka arkaya dogurdum nasibim böyleymiş.hiç bböyle planlamamıstım.
bide ne yazıkki hem iyi bir dr hemde iyi bir ev hanımı olma psikolojisi var.ev hanımı kısmını devretmem lazım.inşallah eşim en kısa zamanda güzel bir iş bulur bende bir cok işi üzerimden alacak bir bayan bulurum.

Gunaydin arkadaslar dun biraz kaçırdım hatta iki gundur misafirlerm oldugundan kek pasta borek faln yaptm hepsinden azick yedm ve tartida gram gram yukseldm utancimdan giremedim bide girmedkce iice saldm cok cnm sıkkın (( ama bugun sifirdan basladim bide goren kilomu verdn sen dedkce yedim salak gibi bi gevseme geldi ama yok bu kilolardan kmse kurtaramiyo bni o yüzden vercem bu kilolari !!!

selam gülsahcım buhafta hıc aramadın benı:44::44:ben 2 3gun hastaydım fazla gıremedım senı arayamadım senınde yatılı mısafırlerın varmıs okudum buhafta menu paylasımı bakındım ama göremedım neyse yarına sürpsız olsun kılolarımız bende gecen cumadan berı tartılmadım gercı korkuyom tarıdan ama neyse bakıcaz yarın artık ramazan geldı cattı ben 65ı göremedım offya neyse ramazanda hedefım almamak ama verırsekte fena olmaz ramazandan sonra tamgaz devam vermeye ınsallah.nuarada cook gecmıs olsun allah korumus hakıkaten mubarek gunlerdeyız allah korumus sızı

dünki menüm:
sabah:
yumurta
1,5 dilim ekmek
peynir
salatalık
domates

ara:ananas yedim diye hatırlıyorum

öğle:
kabaklı tavuk yemeği vardı asmde 1 servis kaşığı
salata
yogurt

ara:ananas

ara:vişne

akşam:tavuk salata yogurt

ara:vişne

ara:1 dilim karpuz

yemek saatleri cok dengesizdi aralar cok oldu.bide insan uykusuz olunca yeme düzeni bozuluyor.
unutmusum bi arada 4 salatalık yedim

Son düzenleme:

Bahanedir demiyorum ama zayıflamak için yapman gerekenler bunlar diyorum.
Bak ben ne yapıyorum söyliyim sana.
Haftalık veya haftada 2 kere alışverişe çıkıyorum.
meyvelerimi taze sevdiğimden 2,3 günlük alıyorum evde onları yıkıyorum ve öğünlerime göre poşetleyip dolaba koyuyorum. Sabah dolabı açıp hemen çantama atıveriyorum .
bizim aile biraz yağlı yiyor. Doğu kültürü zeytinyağını ve tereyağını bol kullanırlar.
Ben evdekiler gibi yemiyorum doğal olarak.
Mesela akşam çorba salata var.
Çorbayı 2,3 günlük yapıyorum. Ertesi gün tekrar uğraşmıyorum.
Salatayı eve gidince ben hemen yapıyorum taze oluyor. Dolapta yoğurt her daim var. Ekmeğimi dilimlenmiş alıyorum.
Çok fazla vakit almıyor. Sende kendine 2,3 günlük sağlıklı yemek yapabilirsin. Evdekiler yine öyle yesin boşver.

İş yerine gelince eğer yemekhaneden yemek yiyorsanız biraz problem olabiliyor ama değilse evde hazırlayabilirsin yada tavuk salata balık salata geçiştirebilirsin. Bunlar çoook kolay ulaşılabilecek şeyler.

Yani demem o ki evde düzenli beslenilmiyor diyip uyma ev ahaline. Düzenli beslenmeyi istemelisin. Bu bir yaşam tarzı. Pratik hızlı vs derken hep hazır yedik. Sonra böyle olduk zaten.
Bence sen disiplinli olmak için önce bir otur düşün taşın napabilirim diye...

Enişte inş. güzel bir iş bulacak, sende aradığın yardımcıyı. Üzülme bugünlerde geçecek sende rahata huzura ereceksin.

Hemen menülerini yazıyorsun bakalım ne yapmışsın.

Olsun çook güzel bir menü.

işte bu en kötüsü bu zaralı şeylerden az az yemek.gelin arkadaslar kararlı olalım misafir gelecegini duydukmu hemen kendimizede bişeyler yapalım.elimizin altında olsun ki cışlara muhtac kalmayalım.kızlar mevsim yaz dün pazarda ne güzel yeşillikler vardı cennet bizim ülkemiz.ben gecen açlık krizine girince hemen bi salata yapıp içine peynir ufakladım.doydum.üstünede 2 bardak su..

edacım bu hafta diyetisyen işi yattı benim,izin almam imkansız.haftasonuda gidemiyorum.asmde 8 kişi yerine 4 kişi bakıyoruz kimse yerime bakamaz.dişimin dolgusu düştü onun için bile izin alamadım
en erken ptesi giderim ben sen cumartesi gidiyordun değil mi listeyi alınca buraya eklersen cok memnun olurum.elimizde bi örnek olsun.

Canım benim ben mutlaka cumartesi günü akşam eklerim menüleri .
hem normal menü hem ramazan menüsü alacağım. Sen merak etme.

Canım geçmiş olsun ya allah korumuş valla

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay canım ya keşke yemeseydin insan kendini alamıyo işte şu irademize bi sahip çıkamadık ama umudunu sakın kaybetme vericez kiloları

Verilmiş sadakanız varmış. Allah korumuş. Çok geçmiş olsun

Allah korumuşşşş

Allah korumuş canım cok geçmiş olsun

Canım geçmiş olsun ya allah korumuş valla

sağolun kızlar gerçekten Allah korudu:26:

canım sorma saçma sapan bi hafta geçiriyorum gene
menüde paylaşamadım kaçamak yok artık istesemde yiyemiyorum zaten zaralı seyler bi refleks gibi oldu
ama bu düzensizlik çok etkiloyor beni açta gezsem veremıyorum düzen olmayınca bakalım artık kısmet canım

sağol canım

ben ton balığı sevmem ki.. Evden yapıp getirebilirim ancak salata.. Ya kızmayın tamam daha dikkatli olucam :)

sen izin alınca denetlemeye gelirler bak bunlar yokken kuş uçmaz anca hasta gelir
sağlık olsun eda paylaşır listeleri
yeni gelenler çok yaramazlık yapıyor ama olacak bu iş ablası
4 salatalk mı hemde bir ara
yinede güzel önceki menülere göre süper hatta
menüleri görelim canımn yok öyle az yedim azcık yedim menüler yazılacak
ayrıca kararlı birisin aslında yaseminde demiş güzel fikirlerde vermş vazgeçmek yok
inşallah canım benim eşin iş bulur sende rahata erecek bir bayan bulursun
patatese hayır demiş brova diyorum . şu konflekse de çözüm bulsak
spor nerde sporrrrrrrrrrrrr
uslu anne oluyorum canım kız 3,5 kg degil ya 2 kg almışım ama bence kgdan degil acayip siskinlik var hedefimde ilk üç ayı bu kg ile kapatmak var
dün arkadaş geldi bize 19 kg almış ama tabi kötü durmuyor 50kg ile hamile kalınca kız 36 haftasındaydı baya agrısı var gibiydi bziden gidincede doğurmuş zaten
Allah kolaylık versin canım ya
Çok geçmiş olsun allah korumuş
üzgünüm........
DAHA güzel menülerle gelicem artık söz..
hadi bakalım duygucum
kötü çeken bir mıknatıs var inşallah ünide hayırlısını bulursun canım

herkes bugun cok dikkat ediyor ve yarın aç karına tartılıp bildiriyor 12'den önce
mümkünse akşam sebze ve salata tüketiyoruz kelebekler

kızlar eğer kurallara aykırı değilse kardeşimin dediği gibi ramazandan sonra listeye dahil olayım çünkü tartımıda gidecek bir arkadaşa verdim mağlum bavullarını tartıyor yarına yetişirmi bilemeyeceğim yine buradayken geleyim ama listeye ramazandan sonra gireyim bana uygun bir ramazan listesi yokmu acep
bu arada Mekke medine çok sıcakmış kızımda çok terliyo ALLAH yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…