Allah korumuşşşşselam kızlar bayan problem geldi
dün akşam 7 den beri elektirkler yok daha yeni geldi gecede bi kaza atlattık, giriş katta yaşlı teyze oturuyo mumu yakmıs uyuya kalmış gece 12 falandı sanırım daha uyumamıştık tam yatmaya giderken bi bağırtı duyduk dış kapıyı açtık heryer duman eşim hemen indi teyzeyi çıkardı çok şükür ya öyle korktuk ki,
tv nin üzerine koymuş mumu tv nin yarısı erimiş Allahtan tutuşmamış yoksa hiçbirimiz çıkamazdık Allah korudu:26:
şuan öyle uykusuzum ki
oooy yorgunluk üstüne yorgunlukkk :26:günaydın kızlar..
dün eve gittim yemek yaptım,pazara gittim hava sıcaktı baktım cocuklar sıkılıyor onşara havuz vardı şişme su doldurdum çıkışta 3nü yıkadım evle uğraştım dolaba bezelye vişne attım.kızımın kursuna pohaca yaptım yataga yatmadım resmen düştüm.sabah bi uyandım saat 8:15 dr arkadası aradım ben gelmiyorum 2 gün raporluyum demezmi atladım taksiye apar topar geldim.2 bölgenin hastası bende okadarda cok geldiler ki.bu durumdayım.sabah kan tüpleri karıstı onlarlada ugrastım.geçmiş yapıp gelecem
tamam dırr artık bunada dikkat edicemmKaptan sağlıklı beslenirsen vücudun yağ bağlamaz. Aldığım 3,5 kiloda su gibi gider. Uslu anne ol kızarım sana
Pilav yağlı oluyor kuzucum. ekmeği tercih etmek daha doğru
Bu şekilde kilo veremezsin.
Karbonhidratlı yiyiorsun ve çok az. Metabolizmanı yavaşlatıp üstüne kilo alacaksın benden söylemesi.
Yemekhanede illaki salata vardır. En kötü light ton balığı al balık salata ye pratik olur.
Verilmiş sadakanız varmış. Allah korumuş. Çok geçmiş olsun
selam kızlar bayan problem geldi
dün akşam 7 den beri elektirkler yok daha yeni geldi gecede bi kaza atlattık, giriş katta yaşlı teyze oturuyo mumu yakmıs uyuya kalmış gece 12 falandı sanırım daha uyumamıştık tam yatmaya giderken bi bağırtı duyduk dış kapıyı açtık heryer duman eşim hemen indi teyzeyi çıkardı çok şükür ya öyle korktuk ki,
tv nin üzerine koymuş mumu tv nin yarısı erimiş Allahtan tutuşmamış yoksa hiçbirimiz çıkamazdık Allah korudu:26:şuan öyle uykusuzum ki
günaydın kızlar..
dün eve gittim yemek yaptım,pazara gittim hava sıcaktı baktım cocuklar sıkılıyor onşara havuz vardı şişme su doldurdum çıkışta 3nü yıkadım evle uğraştım dolaba bezelye vişne attım.kızımın kursuna pohaca yaptım yataga yatmadım resmen düştüm.sabah bi uyandım saat 8:15 dr arkadası aradım ben gelmiyorum 2 gün raporluyum demezmi atladım taksiye apar topar geldim.2 bölgenin hastası bende okadarda cok geldiler ki.bu durumdayım.sabah kan tüpleri karıstı onlarlada ugrastım.geçmiş yapıp gelecem
h.geldin canım
az besleniyorsun. Patates kızartmasına hayır dediğin için seni ayrıca tebrik ediyorum.Yeseydin pişman olurdun.
Ama söylemeden geçemeyeceğim.
Az yiyorsun kornfleks sürekli yemekte doğru değil.
düzenli beslenmek böyle olmuyor. Et göremiyorum menünde. Düzgün kahvaltı yok. Bu şekilde olmaz. vitaminsiz kalacaksın güçsüz.
Olmaz böyle.
Sevgili takım arkadaşlarım az yemek zayıflayacağınız anlamına gelmez. Daha çok açlık krizine sokar ve kilo almanıza neden olur.
Zararlı besinler hariç dengeli herşeyden yiyerek beslenmelisiniz.
Kuş kadar yiyince zayıflanmıyor. Vücut sağlıklı beslenmeye başladığı an normal doğal kilosuna dönmek için herşeyi yapıyor zaten.
Hadi daha güzel menüler görmek istiyorum ben.
selam kızlar bende bir misafir furyası sormayın akşam 30 kişi vardı neysa ALLAH eksik etmesin inş ayın 3 yada 4 gibi gideceğiz büyük ihtimalde 1 ydan önce dönmeyişz bakalım ben bu hafta bildirim yapacakmıyım
inş bebeğin hakkında hep güzel haberler alırsın
ablacım bence sen umreden sonra gir listeye.boşver tryisen oralara bir daha zor gidersin tadını çıkar zaman çabuk gececek kavusacagız.her zamanın güzellikleri var iyi değerlendir.kardeşim uçta gel yanıma bu yaz yanlızıs
maşallah edacım sallayacaksın listeyi.Günaydın
Dünkü menüm
1 dilim light b.peynir
1 yumurta
1 tk reçel
1 dilim ekmek
ara: 3 tane erik
öğle
2 yk mercimek çorbası
avuc içi kadar rosto
salata
1 bardak yoğurt
ara: 3 tane erik
ara: 1 activia+7 fındık
akşam (dışarıdaydım)
18: 00 15 tane leblebi
19:30 1 sütlü kahve
22:00 8 tane vişne ( saat 11 de uyudum acıkmıştım)
su: 3 litre
1 sade soda
1 saat yürüyüş
edacım sen benim gibi olmassın burdan gördüğüm kadarıyla hakkını savunmasını biliyorsun.bide benim durumum cok özel.ailemin cokta onaylamadıgı bir evlilik yapıp yine aileme muhtaç oldum.cogu şeyi üstüme almak zorunda kaldım bu arada 3 de cocugu arka arkaya dogurdum nasibim böyleymiş.hiç bböyle planlamamıstım.Allah yardımcın olsun. Seni gördükçe ben evlenip nasıl çalışacağım diye kara kara düşünüyorum.
tv nin üzerine koymuş mumu tv nin yarısı erimiş Allahtan tutuşmamış yoksa hiçbirimiz çıkamazdık Allah korudu:26:
şuan öyle uykusuzum ki
doğru diyosun edacım da iş yerinde hem sevdiğim hem olabildiğince kolay kornfleks var. evdede düzenli beslenilmiyor annem ve kardeşim var yemek olmadığında yemek arayan tipler değiliz Allah ne verdiyse yeriz yani işten geliyoruz ne yapıyosak pratik kim önce geldiyse hazırlayıp yıyıyorz. yerine göre kahvaltı oluyo menemen kıymalı yumurta kızartma vs.. o yüzden böyle oluyo. bahane üretmiyorum irademe sahip çıkmam lazım biliyorum
:114:
ablacım bence sen umreden sonra gir listeye.boşver tryisen oralara bir daha zor gidersin tadını çıkar zaman çabuk gececek kavusacagız.her zamanın güzellikleri var iyi değerlendir.
maşallah edacım sallayacaksın listeyi.
edacım sen benim gibi olmassın burdan gördüğüm kadarıyla hakkını savunmasını biliyorsun.bide benim durumum cok özel.ailemin cokta onaylamadıgı bir evlilik yapıp yine aileme muhtaç oldum.cogu şeyi üstüme almak zorunda kaldım bu arada 3 de cocugu arka arkaya dogurdum nasibim böyleymiş.hiç bböyle planlamamıstım.
bide ne yazıkki hem iyi bir dr hemde iyi bir ev hanımı olma psikolojisi var.ev hanımı kısmını devretmem lazım.inşallah eşim en kısa zamanda güzel bir iş bulur bende bir cok işi üzerimden alacak bir bayan bulurum.
Hemen menülerini yazıyorsun bakalım ne yapmışsın.Gunaydin arkadaslar dun biraz kaçırdım hatta iki gundur misafirlerm oldugundan kek pasta borek faln yaptm hepsinden azick yedm ve tartida gram gram yukseldm utancimdan giremedim bide girmedkce iice saldm cok cnm sıkkın(( ama bugun sifirdan basladim bide goren kilomu verdn sen dedkce yedim salak gibi bi gevseme geldi ama yok bu kilolardan kmse kurtaramiyo bni o yüzden vercem bu kilolari !!!
dünki menüm:
sabah:
yumurta
1,5 dilim ekmek
peynir
salatalık
domates
ara:ananas yedim diye hatırlıyorum
öğle:
kabaklı tavuk yemeği vardı asmde 1 servis kaşığı
salata
yogurt
ara:ananas
ara:vişne
akşam:tavuk salata yogurt
ara:1 dilim karpuz
yemek saatleri cok dengesizdi aralar cok oldu.bide insan uykusuz olunca yeme düzeni bozuluyor.
unutmusum bi arada 4 salatalık yedim
işte bu en kötüsü bu zaralı şeylerden az az yemek.gelin arkadaslar kararlı olalım misafir gelecegini duydukmu hemen kendimizede bişeyler yapalım.elimizin altında olsun ki cışlara muhtac kalmayalım.kızlar mevsim yaz dün pazarda ne güzel yeşillikler vardı cennet bizim ülkemiz.ben gecen açlık krizine girince hemen bi salata yapıp içine peynir ufakladım.doydum.üstünede 2 bardak su..Gunaydin arkadaslar dun biraz kaçırdım hatta iki gundur misafirlerm oldugundan kek pasta borek faln yaptm hepsinden azick yedm ve tartida gram gram yukseldm utancimdan giremedim bide girmedkce iice saldm cok cnm sıkkın(( ama bugun sifirdan basladim bide goren kilomu verdn sen dedkce yedim salak gibi bi gevseme geldi ama yok bu kilolardan kmse kurtaramiyo bni o yüzden vercem bu kilolari !!!
edacım bu hafta diyetisyen işi yattı benim,izin almam imkansız.haftasonuda gidemiyorum.asmde 8 kişi yerine 4 kişi bakıyoruz kimse yerime bakamaz.dişimin dolgusu düştü onun için bile izin alamadım
en erken ptesi giderim ben sen cumartesi gidiyordun değil mi listeyi alınca buraya eklersen cok memnun olurum.elimizde bi örnek olsun.
şuan öyle uykusuzum ki
Gunaydin arkadaslar dun biraz kaçırdım hatta iki gundur misafirlerm oldugundan kek pasta borek faln yaptm hepsinden azick yedm ve tartida gram gram yukseldm utancimdan giremedim bide girmedkce iice saldm cok cnm sıkkın(( ama bugun sifirdan basladim bide goren kilomu verdn sen dedkce yedim salak gibi bi gevseme geldi ama yok bu kilolardan kmse kurtaramiyo bni o yüzden vercem bu kilolari !!!
Allah korumuşşşş
Allah korumuş canım cok geçmiş olsun
Canım geçmiş olsun ya allah korumuş valla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam gülsahcım buhafta hıc aramadın benı:44::44:ben 2 3gun hastaydım fazla gıremedım senı arayamadım senınde yatılı mısafırlerın varmıs okudum buhafta menu paylasımı bakındım ama göremedım neyse yarına sürpsız olsun kılolarımız bende gecen cumadan berı tartılmadım gercı korkuyom tarıdan ama neyse bakıcaz yarın artık ramazan geldı cattı ben 65ı göremedım offya neyse ramazanda hedefım almamak ama verırsekte fena olmaz ramazandan sonra tamgaz devam vermeye ınsallah.nuarada cook gecmıs olsun allah korumus hakıkaten mubarek gunlerdeyız allah korumus sızı
kaptan sağlıklı beslenirsen vücudun yağ bağlamaz. Aldığım 3,5 kiloda su gibi gider. Uslu anne ol kızarım sana
Pilav yağlı oluyor kuzucum. Ekmeği tercih etmek daha doğru
Karbonhidratlı yiyiorsun ve çok az. Metabolizmanı yavaşlatıp üstüne kilo alacaksın benden söylemesi.
Yemekhanede illaki salata vardır. En kötü light ton balığı al balık salata ye pratik olur.
Verilmiş sadakanız varmış. Allah korumuş. çok geçmiş olsun
sen izin alınca denetlemeye gelirler bak bunlar yokken kuş uçmaz anca hasta geliredacım bu hafta diyetisyen işi yattı benim,izin almam imkansız.haftasonuda gidemiyorum.asmde 8 kişi yerine 4 kişi bakıyoruz kimse yerime bakamaz.dişimin dolgusu düştü onun için bile izin alamadım
en erken ptesi giderim ben sen cumartesi gidiyordun değil mi listeyi alınca buraya eklersen cok memnun olurum.elimizde bi örnek olsun.
yeni gelenler çok yaramazlık yapıyor ama olacak bu iş ablasıişte bu en kötüsü bu zaralı şeylerden az az yemek.gelin arkadaslar kararlı olalım misafir gelecegini duydukmu hemen kendimizede bişeyler yapalım.elimizin altında olsun ki cışlara muhtac kalmayalım.kızlar mevsim yaz dün pazarda ne güzel yeşillikler vardı cennet bizim ülkemiz.ben gecen açlık krizine girince hemen bi salata yapıp içine peynir ufakladım.doydum.üstünede 2 bardak su..
4 salatalk mı hemde bir aradünki menüm:
sabah:
yumurta
1,5 dilim ekmek
peynir
salatalık
domates
ara:ananas yedim diye hatırlıyorum
öğle:
kabaklı tavuk yemeği vardı asmde 1 servis kaşığı
salata
yogurt
ara:ananas
akşam:tavuk salata yogurt
ara:1 dilim karpuz
yemek saatleri cok dengesizdi aralar cok oldu.bide insan uykusuz olunca yeme düzeni bozuluyor.
unutmusum bi arada 4 salatalık yedim
menüleri görelim canımn yok öyle az yedim azcık yedim menüler yazılacakGunaydin arkadaslar dun biraz kaçırdım hatta iki gundur misafirlerm oldugundan kek pasta borek faln yaptm hepsinden azick yedm ve tartida gram gram yukseldm utancimdan giremedim bide girmedkce iice saldm cok cnm sıkkın(( ama bugun sifirdan basladim bide goren kilomu verdn sen dedkce yedim salak gibi bi gevseme geldi ama yok bu kilolardan kmse kurtaramiyo bni o yüzden vercem bu kilolari !!!
inşallah canım benim eşin iş bulur sende rahata erecek bir bayan bulursunablacım bence sen umreden sonra gir listeye.boşver tryisen oralara bir daha zor gidersin tadını çıkar zaman çabuk gececek kavusacagız.her zamanın güzellikleri var iyi değerlendir.
edacım sen benim gibi olmassın burdan gördüğüm kadarıyla hakkını savunmasını biliyorsun.bide benim durumum cok özel.ailemin cokta onaylamadıgı bir evlilik yapıp yine aileme muhtaç oldum.cogu şeyi üstüme almak zorunda kaldım bu arada 3 de cocugu arka arkaya dogurdum nasibim böyleymiş.hiç bböyle planlamamıstım.
bide ne yazıkki hem iyi bir dr hemde iyi bir ev hanımı olma psikolojisi var.ev hanımı kısmını devretmem lazım.inşallah eşim en kısa zamanda güzel bir iş bulur bende bir cok işi üzerimden alacak bir bayan bulurum.
patatese hayır demiş brova diyorum . şu konflekse de çözüm bulsak
doğru diyosun edacım da iş yerinde hem sevdiğim hem olabildiğince kolay kornfleks var. evdede düzenli beslenilmiyor annem ve kardeşim var yemek olmadığında yemek arayan tipler değiliz Allah ne verdiyse yeriz yani işten geliyoruz ne yapıyosak pratik kim önce geldiyse hazırlayıp yıyıyorz. yerine göre kahvaltı oluyo menemen kıymalı yumurta kızartma vs.. o yüzden böyle oluyo. bahane üretmiyorum irademe sahip çıkmam lazım biliyorum
:114:
spor nerde sporrrrrrrrrrrrr
Günaydınumarım iyisinizdir, herşey yolundadır.
Emek çok değerli inşallah emeğinin karşılığını alırsın canım..
Taktir ettim
dün ki menüm
aç karnına yeşil çay
sabah öğle - yoğurt kornfleks
akşam domates peynirli acılı salata (fix çok seviyorum:)) 1 ince dilim ekmek
3 lt su yeşil çay
din eve giderken kardeşim aradı kendine yemek hazırlıyomuş yermisin dedi. Patetes kızartmasiyok dedim sen kendine göre yap eve girdim bi kokuyo kii burcu burcu.. offf yemedim hemen kendi salatami yapıp yedim. devamı gelecek inşallah..
uslu anne oluyorum canım kız 3,5 kg degil ya 2 kg almışım ama bence kgdan degil acayip siskinlik var hedefimde ilk üç ayı bu kg ile kapatmak varKaptan sağlıklı beslenirsen vücudun yağ bağlamaz. Aldığım 3,5 kiloda su gibi gider. Uslu anne ol kızarım sana
Pilav yağlı oluyor kuzucum. ekmeği tercih etmek daha doğru
Allah kolaylık versin canım yagünaydın kızlar..
Çok geçmiş olsun allah korumuşselam kızlar bayan problem geldi
şuan öyle uykusuzum ki
hadi bakalım duygucumüzgünüm........
DAHA güzel menülerle gelicem artık söz..
kötü çeken bir mıknatıs var inşallah ünide hayırlısını bulursun canımhemde ne takip canımm o fotodan bikç saat sonra tabikide sevindm pişmanlığını gördüm
aynen kaptanım bu 3yıl çıktığım çocuk içlerinden en adamı buydu ama bana kursumun ve öğretmenlermle gittiğim piknik için dedi ki sen ağaç altlarında erkeklerle napıosn o pikniğe nasıl gidersin dedi o yzden bitti.
çok sevdiğim bi abim var diyoki gözde senin bu eski sevgililerinin özgüveni nerden geliyo hepsi benden iyisini buldunmu diye soruyo onlar ne acaba diyo. ama haklılar hep birbirlerinden beterini buldum hepsi birbirinden kötü
herkes bugun cok dikkat ediyor ve yarın aç karına tartılıp bildiriyor 12'den önce
mümkünse akşam sebze ve salata tüketiyoruz kelebekler
ablacım bence sen umreden sonra gir listeye.boşver tryisen oralara bir daha zor gidersin tadını çıkar zaman çabuk gececek kavusacagız.her zamanın güzellikleri var iyi değerlendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?