- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ben minimum 2 hafta diye biliyorum maximumunu bilmem ama sorun olmaz bence.kızlar eğer kurallara aykırı değilse kardeşimin dediği gibi ramazandan sonra listeye dahil olayım çünkü tartımıda gidecek bir arkadaşa verdim mağlum bavullarını tartıyor yarına yetişirmi bilemeyeceğim yine buradayken geleyim ama listeye ramazandan sonra gireyim bana uygun bir ramazan listesi yokmu acep
bu arada Mekke medine çok sıcakmış kızımda çok terliyo ALLAH yardımcımız olsun
Tamam canim yazacağım yazmayinca kaciriyorum zatenEnişte inş. güzel bir iş bulacak, sende aradığın yardımcıyı. Üzülme bugünlerde geçecek sende rahata huzura ereceksin.
Hemen menülerini yazıyorsun bakalım ne yapmışsın.
Olsun çook güzel bir menü.
Bende ole düşündüm canim dukanin bir sürü diyet icin pasta tarifleri var eşim pasta istedigi zaman kendime de onlardan yapicamişte bu en kötüsü bu zaralı şeylerden az az yemek.gelin arkadaslar kararlı olalım misafir gelecegini duydukmu hemen kendimizede bişeyler yapalım.elimizin altında olsun ki cışlara muhtac kalmayalım.kızlar mevsim yaz dün pazarda ne güzel yeşillikler vardı cennet bizim ülkemiz.ben gecen açlık krizine girince hemen bi salata yapıp içine peynir ufakladım.doydum.üstünede 2 bardak su..
Ay canım ya keşke yemeseydin insan kendini alamıyo işte şu irademize bi sahip çıkamadık ama umudunu sakın kaybetme vericez kiloları
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim edacım bekliyorum listeni.bi ara beim diyetisyen vermişti oruc için ben onu bulayımda cuma sahurda uygulayayımmm.ayyy cok heyecan yaptım ramazan geliyorrr.öğrenciyken ne zevkliydi,gece şamatadan uyuyamazdık.sahur programı yapardık.evlendikten sonra gebelikti emzirmeydi anlayamadım ramazanlardan.bide iftar gec oluyor tam cocukların uyku zamanı.davete gitmek davet vermek cok zor.istanbulda olupta ramazanda geceye akamamak beni çıldırtıyor
işte bu en kötüsü bu zaralı şeylerden az az yemek.gelin arkadaslar kararlı olalım misafir gelecegini duydukmu hemen kendimizede bişeyler yapalım.elimizin altında olsun ki cışlara muhtac kalmayalım.kızlar mevsim yaz dün pazarda ne güzel yeşillikler vardı cennet bizim ülkemiz.ben gecen açlık krizine girince hemen bi salata yapıp içine peynir ufakladım.doydum.üstünede 2 bardak su..
ablacım bence sen umreden sonra gir listeye.boşver tryisen oralara bir daha zor gidersin tadını çıkar zaman çabuk gececek kavusacagız.her zamanın güzellikleri var iyi değerlendir.
maşallah edacım sallayacaksın listeyi.
edacım sen benim gibi olmassın burdan gördüğüm kadarıyla hakkını savunmasını biliyorsun.bide benim durumum cok özel.ailemin cokta onaylamadıgı bir evlilik yapıp yine aileme muhtaç oldum.cogu şeyi üstüme almak zorunda kaldım bu arada 3 de cocugu arka arkaya dogurdum nasibim böyleymiş.hiç bböyle planlamamıstım.
bide ne yazıkki hem iyi bir dr hemde iyi bir ev hanımı olma psikolojisi var.ev hanımı kısmını devretmem lazım.inşallah eşim en kısa zamanda güzel bir iş bulur bende bir cok işi üzerimden alacak bir bayan bulurum.
günaydın kızlar..
dün eve gittim yemek yaptım,pazara gittim hava sıcaktı baktım cocuklar sıkılıyor onşara havuz vardı şişme su doldurdum çıkışta 3nü yıkadım evle uğraştım dolaba bezelye vişne attım.kızımın kursuna pohaca yaptım yataga yatmadım resmen düştüm.sabah bi uyandım saat 8:15 dr arkadası aradım ben gelmiyorum 2 gün raporluyum demezmi atladım taksiye apar topar geldim.2 bölgenin hastası bende okadarda cok geldiler ki.bu durumdayım.sabah kan tüpleri karıstı onlarlada ugrastım.geçmiş yapıp gelecem
selam kızlar bayan problem geldi
dün akşam 7 den beri elektirkler yok daha yeni geldi gecede bi kaza atlattık, giriş katta yaşlı teyze oturuyo mumu yakmıs uyuya kalmış gece 12 falandı sanırım daha uyumamıştık tam yatmaya giderken bi bağırtı duyduk dış kapıyı açtık heryer duman eşim hemen indi teyzeyi çıkardı çok şükür ya öyle korktuk ki,
tv nin üzerine koymuş mumu tv nin yarısı erimiş Allahtan tutuşmamış yoksa hiçbirimiz çıkamazdık Allah korudu:26:
şuan öyle uykusuzum ki
yok kaptanım bunu anlatmadım sanırım size. biz sözlü gibiydik ailelerimiz biliyodu beni aşırı sıkmaya başlamıştı en snunda bana benim gururumu onurumu kırıcak bi laf söyledi ve bitmişti. barışmak istedi dönmedm şmdide laf sokuyor
zaten üni olursa inşallah parasız kalıcam diye sskdan alıcağım parayı falan yemiycem kenarda tutucam çok lazım olur babam para verme bakımından çok sıkıntılı birisi
bulgur pilavı olunca masum geldi :26:
vallahi öyle canım yaa. hatta dalga geçiyorum kumkapıdakine laf soktum bizim köydekinden ses geldi diye
Eda arada kacamak yapta kiziyim kizahaa eda leblebi yemis visneler gitmistir gisi yuksek degildir zaten sanmıyorum açligini bastirmissin
Gozde senin ask maceralarin bana yaslandigimi hissettiriyor
Bosver sen onu da x de oooo unide kimbilir ne duzgun cocuklar cikacak inşallah
O da sakasina sana tokat atmisti dimi
Sebze isine gelince etcil baban bencillik mi yapiyor canim bundan sonra kenara koy parani evrt kendi parani harcamak güzel sma sen yine garantiye al
İnşallah ablacigim ablam kilo almadiysan listeye aliyim bu jafta ama aldiysan hic gir cik yapmayalim tatil donusu gir
Günaydın canım
Abla hic mantikli degil askin sevginin kiraligimi olur
Sen aklina sokma boyle seyleri mazallah bize kiralik eniste filan bulursunistemem ben kiralik eniste ask evliligi yapacaksinbsen gamzelerin gulecek enistemize bakinca
Canim yasin genc daha ama para ve kariyerde hersey degil
Ayrica sorsak simdi yasemine 3 cocuk mu yoksa kariyerini artırmak mi diye yasemin bi cocuk daha yaparım der
Canim xsu hayattir. Al yanins 2 lt bir sise acarken yufkayi ic arada
Afiyet u canım
Evet bu guven gistergesi inşallah su terfi isin tez zamanda olur
Canım daha evvelden sen yokken bunun konuşmasını çok yapmıştık.
Doğal şeker tüketmek ve hazır yiyecekler yemediğin sürece o şeker tatlı krizleri eskisi gibi asla olmaz. Çünkü hazır gıdalarda seni bağımlı yapacak maddeler kullanıyorlar. Canın sürekli ister. 20 25 gün hiç bu gıdalardan yemezsen o his geçiyor.
Banu ablanın dediği gibi 6 ayda kaçamak yapmadı yaptığı 2-3 ü geçmez. 6 ayda 3 kere dondurma yemişsin hiç bir şey değil. Ama her hafta ödül mantığı kabul edilemez bir şey.
Aynen oyle canım . bu arada o ola gercek adınıda verdı ceo nun ama hatırlamıyorum Amerıkanın en saglam zengınlerınden. Demek adamların mantıgı boyle ıslıyor. Insallah canım ınsallah. en azından mutluyum calısırken ıpıpn ucunu kacırmıyorum yemek konusunda. yoksa bır 20 daha kosam hayata kusebılırdım
msj sayısı menü sayısı
kelebekolcam 33 2
valkyrie89 38 6
gzde199 33 2
Sahgull 19 0
Nilyyyaaannn 61 5
city girl 40 6
ebruli_hayat 23 2
casum20 43 3
hilal 24 1
hedef ve bas. 55 1
hilal+ gülşah+ebru===> msj ve menü sayılarınız standardın altında hafta içide sayacağımı söylemiştim sarıkart aldınız.(hilal bu hafta listeye girmiyor)
yasemin+gözde+duygu+emine===> menü paylaşımları ihmal edilmeyecek
genel olarak durum ortada zaten daha fazla paylaşım gerekli
cumadan perşembeye hesapladığım için msj sayısının sınırının 30 menü sınırını 6 aldım.
hehehe ama valla öyle oldu ona laf skuyorum başkası alınıyoSlm fıstıklarrr nasılsınız herşey yolundadır inşşşfoçaya teyzemi ve anneannemi bırakıp geldimmm bu ne sıcaktırrr zor attım kendimi duşa
bebişler büyüyünce inşallah cnmcımmmm bu arada yeni resmine bayıldımmmmm
çok güzel hareketler bunlarrrrrrafiyetolsun cnmmmmm
inş cnmmm enişte güzel bir iş bulur da sen de yardımcı bayan alıp rahat edersinn
bende vişne suyu yaptım dün allah afiyetle yemeyi nasip etsinnn bitnemmm maşallahın var hakikatennkendi hastaların yetmez gibii ne diyimmm allah yardımcın olsun
Allah korumuş Gülşahım geçmiş olsun cnmmmm verilmiş sadakanız varmışşş ah teyzemmm kimbilir nerelere daldı tek başınamı kalıyor
alemsinnnn bızdıkımmmm son cümlen süperdiiii
boşver bızdıkımmmm ex aşklar bitti kadrini kıymetini bilecekler çıkacaktır ünv de
napimmmm şirinemmmmm senden fayda yok kiralayalım olmazsa böyle bir film de vardı kiralık sevgili diyeespri tabiki cnmmm
allah verecekse hayırlısını versin bu saatten sonra henüz o kadar marjinal olamadık
her dediğin kelimeye katılıyorummmm Edacımmmmm bu yemek ödülü mantıklı gelmiyor hiç her ödül hedeften 2 gün uzaklaştırıyor malesef
bunun yerine minik hediyeler olabilir
evet cnmmm bazılarının gözünü para bürümüşşş hep daha daha diyorlarrr ne diyelim onlar da böyle mutlu demekki hayata küsmek yokkk heleki biz varkennn
tamam kaptaniçkemm seni üzmicemm düzenli menü düzenli kilooomsj sayısı menü sayısı
kelebekolcam 33 2
valkyrie89 38 6
gzde199 33 2
Sahgull 19 0
Nilyyyaaannn 61 5
city girl 40 6
ebruli_hayat 23 2
casum20 43 3
hilal 24 1
hedef ve bas. 55 1
hilal+ gülşah+ebru===> msj ve menü sayılarınız standardın altında hafta içide sayacağımı söylemiştim sarıkart aldınız.(hilal bu hafta listeye girmiyor)
cumadan perşembeye hesapladığım için msj sayısının sınırının 30 menü sınırını 6 aldım.
msj sayısı menü sayısı
kelebekolcam 33 2
valkyrie89 38 6
gzde199 33 2
Sahgull 19 0
Nilyyyaaannn 61 5
city girl 40 6
ebruli_hayat 23 2
casum20 43 3
hilal 24 1
hedef ve bas. 55 1
hehehe ama valla öyle oldu ona laf skuyorum başkası alınıyo
inşllah artık hakettiğim çıkar ablam karşıma mevlam hayırlısını versin bi üniversite kapısından adım atsamm ahh ahh
tamam kaptaniçkemm seni üzmicemm düzenli menü düzenli kilooo
Anlamadım ki.. haftalık 30 mu olacak menüde 6.. günlük bildiriyorum ya nasıl 2 oluyo :44:
Kizlarrr ramazan da nasil diyet uygulayacaksinz listenizi paylasirmisiniz nasıl yapicm diye düşünüyorum da
msj sayısımenü sayısı
kelebekolcam332
valkyrie89386
gzde199 332
Sahgull 190
Nilyyyaaannn615
city girl 406
ebruli_hayat232
casum20 433
hilal 241
hedef ve bas.551
tok tutcaktan ziyade susatmıcak bişeyler olması lazım, insan acıkmaktan çok susuyo zaten ramazanda.. Allah hepimizn yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?