Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben minimum 2 hafta diye biliyorum maximumunu bilmem ama sorun olmaz bence.
herkes memleketine giderken kalanlardan olmak ben bilirim.amannn abla en azından ailen yanında.
en sıcak mevsime denk geldi.kendinize dikkat edin.sağlık herşeyden önemli.

teşekkür ederim edacım bekliyorum listeni.bi ara beim diyetisyen vermişti oruc için ben onu bulayımda cuma sahurda uygulayayımmm.ayyy cok heyecan yaptım ramazan geliyorrr.öğrenciyken ne zevkliydi,gece şamatadan uyuyamazdık.sahur programı yapardık.evlendikten sonra gebelikti emzirmeydi anlayamadım ramazanlardan.bide iftar gec oluyor tam cocukların uyku zamanı.davete gitmek davet vermek cok zor.istanbulda olupta ramazanda geceye akamamak beni çıldırtıyor

Tamam canim yazacağım yazmayinca kaciriyorum zaten ( bugunden itibaren yaziyorum
Bende ole düşündüm canim dukanin bir sürü diyet icin pasta tarifleri var eşim pasta istedigi zaman kendime de onlardan yapicam

Ay canım ya keşke yemeseydin insan kendini alamıyo işte şu irademize bi sahip çıkamadık ama umudunu sakın kaybetme vericez kiloları

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canim 2gun kaçırdım diye diyeti tamamen birakmicm hep bole yapiodum verdiklerimide geri aliodum bu kez devam edicm pes etmicm

Slm fıstıklarrr nasılsınız herşey yolundadır inşşş foçaya teyzemi ve anneannemi bırakıp geldimmm bu ne sıcaktırrr zor attım kendimi duşa

bebişler büyüyünce inşallah cnmcımmmm bu arada yeni resmine bayıldımmmmm

çok güzel hareketler bunlarrrrrr afiyetolsun cnmmmmm

inş cnmmm enişte güzel bir iş bulur da sen de yardımcı bayan alıp rahat edersinn

bende vişne suyu yaptım dün allah afiyetle yemeyi nasip etsinnn bitnemmm maşallahın var hakikatenn kendi hastaların yetmez gibii ne diyimmm allah yardımcın olsun

Allah korumuş Gülşahım geçmiş olsun cnmmmm verilmiş sadakanız varmışşş ah teyzemmm kimbilir nerelere daldı tek başınamı kalıyor

alemsinnnn bızdıkımmmm son cümlen süperdiiii

boşver bızdıkımmmm ex aşklar bitti kadrini kıymetini bilecekler çıkacaktır ünv de

napimmmm şirinemmmmm senden fayda yok kiralayalım olmazsa böyle bir film de vardı kiralık sevgili diye espri tabiki cnmmm

allah verecekse hayırlısını versin bu saatten sonra henüz o kadar marjinal olamadık

her dediğin kelimeye katılıyorummmm Edacımmmmm bu yemek ödülü mantıklı gelmiyor hiç her ödül hedeften 2 gün uzaklaştırıyor malesef
bunun yerine minik hediyeler olabilir

evet cnmmm bazılarının gözünü para bürümüşşş hep daha daha diyorlarrr ne diyelim onlar da böyle mutlu demekki hayata küsmek yokkk heleki biz varkennn

msj sayısı menü sayısı
kelebekolcam 33 2
valkyrie89 38 6
gzde199 33 2
Sahgull 19 0
Nilyyyaaannn 61 5
city girl 40 6
ebruli_hayat 23 2
casum20 43 3
hilal 24 1
hedef ve bas. 55 1

hilal+ gülşah+ebru===> msj ve menü sayılarınız standardın altında hafta içide sayacağımı söylemiştim sarıkart aldınız.(hilal bu hafta listeye girmiyor)

yasemin+gözde+duygu+emine===> menü paylaşımları ihmal edilmeyecek

genel olarak durum ortada zaten daha fazla paylaşım gerekli

cumadan perşembeye hesapladığım için msj sayısının sınırının 30 menü sınırını 6 aldım.

Kuzum sen hem bebiş bekleyip hem de mesajmı sayıyosun buralarda oyyy oyy yerim ben seni amaa :103::103:

hehehe ama valla öyle oldu ona laf skuyorum başkası alınıyo
inşllah artık hakettiğim çıkar ablam karşıma mevlam hayırlısını versin bi üniversite kapısından adım atsamm ahh ahh
tamam kaptaniçkemm seni üzmicemm düzenli menü düzenli kilooo

Anlamadım ki.. haftalık 30 mu olacak menüde 6.. günlük bildiriyorum ya nasıl 2 oluyo :44:

çıkacağına inanıyorum bızdıkımmmm sen gönlünü ferah tut atsam yok atacağım diyeceksin cnmcımmm

Anlamadım ki.. haftalık 30 mu olacak menüde 6.. günlük bildiriyorum ya nasıl 2 oluyo :44:

tatlım günlük en az 5 mesaj yazma zorunluluğu var

Kizlarrr ramazan da nasil diyet uygulayacaksinz listenizi paylasirmisiniz nasıl yapicm diye düşünüyorum da

Bende hep onu düşünüyorum valla tek şey var aklımda sahurda haşlanmış yumurta yicem tok tutuyo diye başkada bişey bilmiyorum.

tok tutcaktan ziyade susatmıcak bişeyler olması lazım, insan acıkmaktan çok susuyo zaten ramazanda.. Allah hepimizn yardımcısı olsun..

Kızlar sahurda kahvaltılık+çorba yapmayı düşünüyorum biraz araştırdımda çorbayı öneriyorlar.

Enee yedik sarı kartı haklısın cnm
Pazarlık yapalım ozaman bu hafta ful gün menü paylaşayım minimumda 50 msj yazayım sil sarı kartımı 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tok tutcaktan ziyade susatmıcak bişeyler olması lazım, insan acıkmaktan çok susuyo zaten ramazanda.. Allah hepimizn yardımcısı olsun..

Aminn cnm

Evet biz genelde kahvaltı yapıyorduk tost falan ama bu sene kiloda vermek istiyorum başka bi çözüm lazım karatay düşünüyorum bakalım
1 bardakta kefir içersem ohh miss :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugünkü menüm
Sabah 3kaşık kıymalı yumurta 1kk yağsız peynir 1salatalık 1şekersiz çay 2dilim ekmek
Öğle 4köfte bol salata 1 bardak ayran
Akşam 1kase çorba

*** 3. Takım 367.Etap ***

kelebekolacam: (76,4 / / /% )
Valkyrie8977,4/ / /% )
gzde19957,8/ / /% )
Sahgul:l( 68,7/ / /% )
Nilyyyaaannn88,5/ / /% )
_citygirl_67,1/ / /% )
casum2078,0/ / /% )
yeni üye hedef kilo: 70
ebruli_hayat 71,8 / / /% )
hedef ve başarı77,3/ / /% )
2. takımdan transfer oldu

3. takım ortalaması:%

Menummm

Sabah
Lor peynirli omlet 1 yumurtayla
2 dilim ekmek

Öğle
4 diyet bisküvi
1 bardak süt

Aksam
3 kaşık pilav
4-5 kasik taze fasulye
1 bardak ligt gazoz

kusuruma bakmayınız iki gündür gelemedim hiç. erkek arkadaşım geldi dün arkadaşlarla balık tutmaya gittik otdan piknik derken saat 1 oldu giremedim bugün de izinliydim ama sıcaktan uyumuş durmuşum. yeni kendime geliyorum valla. budan sonra menü paylaşımlarıma ve yediklerime çok çok dikkat edecem benden de sözzzz

şimdi kendime güzel bir menü hazırlayacam böyle olmuyo yoksa. ramazanda ne yiyeceğimi bilmezsem iftarda ona buna saldırırım Allah korusun :18:
bende şimdi menü hazırlayayım diyorum bakalım nasıl becerebilecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…