Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aralikta terfilerimiz kaptanim. Bide yeni gelenlere egtim ver dediler. Dedim ben daha yeniyim. Sen yaptin masallah ogrendin dediler. Bi aza geldim iste calistirma mantigi :) 2 gazla mutlu olsun calissin :) haklisin kaptanim hayat cok kisa gelip geciyor ne icin kaybediyorum sagligimi ne icin kaybediyorum aile sadetini. Ama iste suan bakiyorum yok ki kalbimi yerinden hoplaticak biri. Olsa benimde gozum gorur mu ki isi gucu. Huzurlu olayim mutlu olayim yeter. Ama onlar yok ee bende diyorum yapabilcek baska daha iyi bir isim yok. Zaten bu yuzden bi yere baglida kalamiyorum. Uzun zaman izmirde kalsam uzulmeye basliyorum kendimi yalniz hisediyorum cunku. Yilbasinda arkadaslarlaydik. Sobra evlere dagildik. Ben 6 da uyandin aksam ustu. Sonra arkadaslarimi aradim hepsi 10 da uyanmis aileleriyle kahvalti etmis. Sonra oturdum agladim benim erken uyanmisim gec uyanmisim be yazar ki ailem yanimda degil sevdigim flnda yok. Ee erken uyanmami gerektricek be var ki doye. Bu yuzden bazen boyle yalnizlik hisediyorum o yuzden cokta kalamiyorum bi yerde. Ise guce vuruyorum kendimi. Hani asktan bahtsiz olan kadinlar ise vurur is kadini olur fln. Yada cirkinsindir unvde derse vurursun fln. Cok sukur cirkin degilim ama asktan yana sansim yok anlasilan. Ama simdilik :) o yuzden siz mutlulugu bulanlarin mutluluklari daim olsun insallah

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Selam kizlar. Gecmis yapmadan yine ailemi gormeden yatmaya gonlum razi olmadi :) kocaman opuyorum sizleri. Tamazan icin nolur neler yiyebilecegimizi paylasin. Zaten ben bir dertliykm nasil yapicaksam otelde. Umarim sahur veriyolardir :) buarada guzel haberlerimde var. mudur bizi eve cikaricak :) :) dedik bi otelde her hadta git gel maf oluyoruz. Bize ev tutular belki artik bende saglikli beslenebilirim. Ama tabi 2 hafta sonra :) insallah elim degerde yapabilirim. Oglenleri salatami artik evden goturucem. Yada aksam icin yerim salatayi ama en azindan 1 ogun gotucem ya cok seviniyorum :)

Buarada menumude yazayim. Cok heycanliyim yarin icin tarti ne gostericek hafta ici bi ara tartildigimda + dim yarin nolcak acaba. Eft mide yapayim bari :)

Sabah (8.39) tulum peybirli 2 yumurtadan tereyagli omlet ( artik omletlerimi yaga guvenemedigim icin tereyagli yaptirayim dedim ) 2 dilim peynir , salatalik domates, 4 mantar

Oglen (13.00): doner ( pilav ekmek fln bisi yok ) bil salata
Ara (15.00) bir avuc uzun ( elimin altina koymus arkadas bende kod yazarken daldirmisim yedim notmalde ozellikle almiyorum is yerine hergun meyve geliyor uzak tutmak icin kendimi kaciyorum ama oldu iste bi kere ozur )
Aksam (19.00) tavuklu salata.

Uzum icin kendime ceza verdim 100 mekik cektim. Baska spor yok maalesef

Sivilar 3.15 lt su , 2 bardak gesil cay

Ben yatiyorum canlarim. Leptin zamani opuyorun sizleri cokkkk z yarintartida superizlerle dolu eksili bi gunumuz olur insallah

Ne 1 msji cnm yaa ben nickimi degstrdm hilal ben bu arada

Bende hep onu düşünüyorum valla tek şey var aklımda sahurda haşlanmış yumurta yicem tok tutuyo diye başkada bişey bilmiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen cnm hani bi liste yapsak ona uysak iyi olur :s ben aksamdan kalan yemeklerden yerim heralde ailem olmadan ilk sahurum annemi ck aricam galiba

Cnm benm yaa Kıyamam valla içim ciz etti seb bole konusunca ailen yokmu bcm bi kardeşin bilemi yokk

Geçen cumadan bu yana epey muhabbet etmistk ama 2 nickimle de yazmistm ama simdilik listeye girmiym haftaya girerim artj

Ben yatiyorum canlarim. Leptin zamani opuyorun sizleri cokkkk z yarintartida superizlerle dolu eksili bi gunumuz olur insallah

Kuzummmmm hayırdırrrr ne bu karamsarlık bakayımmmmmm bak şimdi ben sana geleceğini anlatayım şu an çok yoruluyorsun yalnızsın böyle düşünmen çok normallll ama sen en fazla 6 ay içinde fazlalıklardan kurtulup manken gibi olacaksın bu birrrr ikincisiii kariyerinde yükselip terfi edeceksinnnnnnnnnn sonrasında nemi olacakkkkkk bu mesajımı kopyalayıp sakla ne olurrr bir gün bir müjdeyle geleceksin ve diyeceksinkiiii
banu ablacımm ben aşık oldummmmmen fazla 2 ay sonrada sana gelinlik beğenmeye başlayacağızzzz sonrasında aynen yasemincim gibi hem iş hem evde harikalar yaratacaksınnnn

eve çıkacak olmanıza çok sevindimmm bak herşey düzelmeye başladııı pozitif düşün lütfennnn çekim yasasını hiç unutma hayat senin düşüncelerinden ibarettir menün de gayet güzellll cezanı da yapmışsınnnn iyi geceler demeye gelmiştim ama yazını görünce bir fırça atayım dedim kızkardeşime

yarın tartı hepinizin gönlünden geçen rakamı göstersin inşşşşş kelebeklerimmm s3 . takım birinci 8, takım ikinci ve bizde üçüncü oluyoruz ona göre notalar siliniyor bizde akrepciğimle olan yarışımızı kazanıyoruz:13::13: hadi bakalımmm allah rahatlık versinnn

Insalah canim benim. Nasilda guzel demissin. Okurken bile gozlerim doldu. :)

Dokumani bulamadim aradimda. Kilomu yazayim goren birileri benimkini isletebilir mi acaba? Birazdan toplantiya gircem cikamaya ilirim oglene kadar. Cok verememisim ben hatta nerdeyse hic olmus pazratesi 2 kilo kadar + cikmistim. Anca gitmis demekki. 88.3 olmusum. 100 gr gitmis ortamam 0.11

*** 3. Takım 367.Etap ***

kelebekolacam: (76,4 / / /% )
Valkyrie8977,4/ 76,3 / 1,1 /% 1,42)
gzde19957,8/ / /% )
Sahgul:l( 68,7/ / /% )
Nilyyyaaannn88,5/ / /% )
_citygirl_67,1/ / /% )
casum2078,0/ / /% )
yeni üye hedef kilo: 70
ebruli_hayat 71,8 / / /% )
hedef ve başarı77,3/ / /% )
2. takımdan transfer oldu

3. takım ortalaması:%

gzde19957,8/ / /% )
Nilyyyaaannn88,5/88,3 /0,2/%0,23)
_citygirl_67,1/ / /% )
casum2078,0/ / /% )

ayyy canım benim aynı ben. bende aynen senin gibiyim. burda yanlızım hele haftasonları özel günlerde o kadar yanlızlık çekyorum ki. kimse yok kimseyide arayamıyorum herkez ailesiyle oluyo bende çok bilirim yanlızlıktan oturup agladığımı bende hep kendimi sınavlara verdim. yok oturdum tekrar üniye çalıştım yok mğh. sınavına girdim falan filan. bir ara kitap okuma manyagı olmuştum son zamanlarda da film izleme manyagı oldum :) ama ne olursa olsun çok şükür halimize saglığımız yerinde burda kocaman bir aileyiz. derdimizi yanlızlığımızı sevincimizi üzüntümüzü paylaşıyoruz en güzelide bu hepiniz iyi ki varsınız ve ben iyiki buraya gelmişim

günaydın canlar hadi bakalım süper bir güne başlıyoruz

günaydınn kaptancımm mutlu saglıklı günler. Hayırlı cumalarrr

Son düzenleme:

gzde19957,8/ / /% )
Sahgul:l( 68,7/69,0 / -0,3/%-0,44 )
_citygirl_67,1/ / /% )
casum2078,0/ / /% )

gzde19957,8/57,8 /0 /%0 )
Nilyyyaaannn88,5/ / /% )
_citygirl_67,1/ / /% )
casum2078,0/ / /% )

kızlar bu hafta böyle kendime gelmem lazım sıyrılamadım bi türlü şu ruh halimden.

dün ki menüm;
1 kase mercimek çorbası 1 dilim ekmek + 1 çay

ara : 10 tane kiraz

öğlen: 1 kase sebzeli tavuk çorbası + 1 kase yoğurt + 1 minicik dolma (burgurlu)

ara : 1 türk kahvesi

akşam: 1 minik kepçe şehriyeli çorba + 3 yk taze fasülye yemeği + yarım dilim ekmek

su: 2 lt
spor yine aynı parka gittik yürüdük bu sefer biraz daha uzattık yolu

gzde19957,8/57,8 /0 /%0 )
Sahgul:l( 68,7/69,0 / -0,3/%-0,44 )
_citygirl_67,1/ / /% )
casum2078,0/ / /% )
hedef ve başarı77,3/75,7 /1,6/ 2,06% )
2. takımdan transfer oldu hedef kilo 65

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…