Tebrik ederim canım
olsun canım bazen öyle duraksamalar oluyor takılma yine de eksi çıkmışsın canım benimDokumani bulamadim aradimda. Kilomu yazayim goren birileri benimkini isletebilir mi acaba? Birazdan toplantiya gircem cikamaya ilirim oglene kadar. Cok verememisim ben hatta nerdeyse hic olmuspazratesi 2 kilo kadar + cikmistim. Anca gitmis demekki. 88.3 olmusum. 100 gr gitmis ortamam 0.11
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
valla çok güzel gitmiş canım kilolar aynen süpersin*** 3. Takım 367.Etap ***
kelebekolacam: (76,4 / / /% )
Valkyrie8977,4/ 76,3 / 1,1 /% 1,42)
gzde19957,8/ / /% )
Sahgul:l( 68,7/ / /% )
Nilyyyaaannn88,5/ / /% )
_citygirl_67,1/ / /% )
casum2078,0/ / /% )yeni üye hedef kilo: 70
ebruli_hayat71,8 / / /% )
hedef ve başarı77,3/ / /% )2. takımdan transfer oldu
3. takım ortalaması:%
2 nikinide hesapladım canım 23 msj yazmışsın malesef yeterli değilGeçen cumadan bu yana epey muhabbet etmistk ama 2 nickimle de yazmistm ama simdilik listeye girmiym haftaya girerim artj
duygus sömürüsü yapma kızKaptanim ben listede olmasam da olur be napalim ben bolede takılırim
1 değil kız 23 tekrar bakNe 1 msji cnm yaa ben nickimi degstrdm hilal ben bu arada
Buarada menumude yazayim. Cok heycanliyim yarin icin tarti ne gostericek hafta ici bi ara tartildigimda + dim yarin nolcak acaba. Eft mide yapayim bari :)
Sabah (8.39) tulum peybirli 2 yumurtadan tereyagli omlet ( artik omletlerimi yaga guvenemedigim icin tereyagli yaptirayim dedim ) 2 dilim peynir , salatalik domates, 4 mantar
Oglen (13.00): doner ( pilav ekmek fln bisi yok ) bil salata
Ara (15.00) bir avuc uzun ( elimin altina koymus arkadas bende kod yazarken daldirmisim yedim notmalde ozellikle almiyorum is yerine hergun meyve geliyor uzak tutmak icin kendimi kaciyorum ama oldu iste bi kere ozur )
Aksam (19.00) tavuklu salata.
Uzum icin kendime ceza verdim 100 mekik cektim. Baska spor yok maalesef
Sivilar 3.15 lt su , 2 bardak gesil cay
Selam kizlar. Gecmis yapmadan yine ailemi gormeden yatmaya gonlum razi olmadi :) kocaman opuyorum sizleri. Tamazan icin nolur neler yiyebilecegimizi paylasin. Zaten ben bir dertliykm nasil yapicaksam otelde. Umarim sahur veriyolardir :) buarada guzel haberlerimde var. mudur bizi eve cikaricak :) :) dedik bi otelde her hadta git gel maf oluyoruz. Bize ev tutular belki artik bende saglikli beslenebilirim. Ama tabi 2 hafta sonra :) insallah elim degerde yapabilirim. Oglenleri salatami artik evden goturucem. Yada aksam icin yerim salatayi ama en azindan 1 ogun gotucem ya cok seviniyorum :)
kendi cezanı kendin vermişsin canım benimAralikta terfilerimiz kaptanim. Bide yeni gelenlere egtim ver dediler. Dedim ben daha yeniyim. Sen yaptin masallah ogrendin dediler. Bi aza geldim iste calistirma mantigi :) 2 gazla mutlu olsun calissin :) haklisin kaptanim hayat cok kisa gelip geciyor ne icin kaybediyorum sagligimi ne icin kaybediyorum aile sadetini. Ama iste suan bakiyorum yok ki kalbimi yerinden hoplaticak biri. Olsa benimde gozum gorur mu ki isi gucu. Huzurlu olayim mutlu olayim yeter. Ama onlar yok ee bende diyorum yapabilcek baska daha iyi bir isim yok. Zaten bu yuzden bi yere baglida kalamiyorum. Uzun zaman izmirde kalsam uzulmeye basliyorum kendimi yalniz hisediyorum cunku. Yilbasinda arkadaslarlaydik. Sobra evlere dagildik. Ben 6 da uyandin aksam ustu. Sonra arkadaslarimi aradim hepsi 10 da uyanmis aileleriyle kahvalti etmis. Sonra oturdum agladim benim erken uyanmisim gec uyanmisim be yazar ki ailem yanimda degil sevdigim flnda yok. Ee erken uyanmami gerektricek be var ki doye. Bu yuzden bazen boyle yalnizlik hisediyorum o yuzden cokta kalamiyorum bi yerde. Ise guce vuruyorum kendimi. Hani asktan bahtsiz olan kadinlar ise vurur is kadini olur fln. Yada cirkinsindir unvde derse vurursun fln. Cok sukur cirkin degilim ama asktan yana sansim yok anlasilan. Ama simdilik :) o yuzden siz mutlulugu bulanlarin mutluluklari daim olsun insallah
canım sen tatil dönüşü gir listeye demiştim sen görmemişsinkaptan benim izin konusuna ne diyorsun acaba cevap yazdında ben mi kaçırdım
canım eda menü getirecek diyetisyenden ama yinede karatay ramazan listesini deneybilirsinizşimdi kendime güzel bir menü hazırlayacam böyle olmuyo yoksa. ramazanda ne yiyeceğimi bilmezsem iftarda ona buna saldırırım Allah korusun :18:
bende şimdi menü hazırlayayım diyorum bakalım nasıl becerebilecem
ohhh tadını çıkarmışsın sefan olsunkusuruma bakmayınız iki gündür gelemedim hiç. erkek arkadaşım geldi dün arkadaşlarla balık tutmaya gittik otdan piknik derken saat 1 oldu giremedim bugün de izinliydim ama sıcaktan uyumuş durmuşum. yeni kendime geliyorum valla. budan sonra menü paylaşımlarıma ve yediklerime çok çok dikkat edecem benden de sözzzz
gazoz yok gazoz onlar çok şekerli diyette soda içebilirsin canımMenummm
Sabah
Lor peynirli omlet 1 yumurtayla
2 dilim ekmek
Öğle
4 diyet bisküvi
1 bardak süt
Aksam
3 kaşık pilav
4-5 kasik taze fasulye
1 bardak ligt gazoz
süper menü ama suuuu suuu ekle canım şu içtiğin suyu canım benimBugünkü menüm
Sabah 3kaşık kıymalı yumurta 1kk yağsız peynir 1salatalık 1şekersiz çay 2dilim ekmek
Öğle 4köfte bol salata 1 bardak ayran
Akşam 1kase çorba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aminn cnm
Evet biz genelde kahvaltı yapıyorduk tost falan ama bu sene kiloda vermek istiyorum başka bi çözüm lazım karatay düşünüyorum bakalım
1 bardakta kefir içersem ohh miss :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tamam sen aktifleş sileriz sarı kartını ama bi daha olmayacak canımEnee yedik sarı kartı haklısın cnm
Pazarlık yapalım ozaman bu hafta ful gün menü paylaşayım minimumda 50 msj yazayım sil sarı kartımı 😁
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
olabilir canımKızlar sahurda kahvaltılık+çorba yapmayı düşünüyorum biraz araştırdımda çorbayı öneriyorlar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin canımtok tutcaktan ziyade susatmıcak bişeyler olması lazım, insan acıkmaktan çok susuyo zaten ramazanda.. Allah hepimizn yardımcısı olsun..
aferin bızdıkhehehe ama valla öyle oldu ona laf skuyorum başkası alınıyo
inşllah artık hakettiğim çıkar ablam karşıma mevlam hayırlısını versin bi üniversite kapısından adım atsamm ahh ahh
tamam kaptaniçkemm seni üzmicemm düzenli menü düzenli kilooo
aynen akrepcim hem bebiş bekliyorum hemde burdaki bebişlerimle ilgileniyorumKuzum sen hem bebiş bekleyip hem de mesajmı sayıyosun buralarda oyyy oyy yerim ben seni amaa:103::103:
canım eda menü getirecek diyetisyenden ama yinede karatay ramazan listesini deneybilirsiniz
şahsen ben her ramzan eşimede aynı kahvaltıyı hazırlarım ve açlık duymayız
ohhh tadını çıkarmışsın sefan olsun
kuzu biz tutmuoruz ki seni sen koş*** 3. Takım 367.Etap ***
kelebekolacam: (76,4 /76,2 /0,2 /% 0,26)
Valkyrie8977,4/ 76,3 / 1,1 /% 1,42)
gzde19957,8/57,8 /0 /%0 )
Sahgul: ( 68,7/69,0 / -0,3/%-0,44 )
Nilyyyaaannn88,5/88,3 /0,2/%0,23)
_citygirl_67,1/ / /% )
casum2078,0/ / /% )yeni üye hedef kilo: 70
ebruli_hayat71,8 / / /% )
hedef ve başarı77,3/75,7 /1,6/%2,07 )2. takımdan transfer oldu .hedef kilo: 65
3. takım ortalaması:%
edaaa yakaladın beni..uff ben yerimde sayıyorumm.tutmayın beni kızlar.
olsun canım bazen öyle duraksamalar oluyor takılma yine de eksi çıkmışsın canım benim
valla çok güzel gitmiş canım kilolar aynen süpersin
2 nikinide hesapladım canım 23 msj yazmışsın malesef yeterli değil
duygus sömürüsü yapma kızcanım ilk sayfada kurallarda yer alıyor herkes günlük menüsünü yazacak ve günde en az 5 msj yazacak
ben cumadan perşembe bitmeden hesaplamaddığım için 30 ve 6 üzerinden tuttum
1 değil kız 23 tekrar bak
kendi cezanı kendin vermişsin canım benim
bu kadar olumsuzluk sana hiç yakışmıyor lütfen canım banucugumda demiş bizim ayçamız güçlü kuvvetli hepimiz bazen dipte kimsesiz hissediyoruz
ama önce ailenin kalbi seninle sonra bizim ve sonra bi bakmışız aşk böcüğü olmuşsun ayy hiç dikkat etmeden kilo veriyorum dersin bizde aşktandır deriz
canım sen tatil dönüşü gir listeye demiştim sen görmemişsin
canım eda menü getirecek diyetisyenden ama yinede karatay ramazan listesini deneybilirsiniz
şahsen ben her ramzan eşimede aynı kahvaltıyı hazırlarım ve açlık duymayız
ohhh tadını çıkarmışsın sefan olsun
gazoz yok gazoz onlar çok şekerli diyette soda içebilirsin canım
ve akşam fasulyeyi artırabilirsin
süper menü ama suuuu suuu ekle canım şu içtiğin suyu canım benim
tamam sen aktifleş sileriz sarı kartını ama bi daha olmayacak canım
olabilir canım
amin canım
aferin bızdık
aynen akrepcim hem bebiş bekliyorum hemde burdaki bebişlerimle ilgileniyorum
ihmal etmeye gelmiyorlar maşallah hemen şımarıyorlar
seni bıralarda görmek ne güzel gel böyle sık sık
bende yaptım canım onu protein bakımında mantıklı ama light şeyler saglıklı gelmiyo banada. evde tatlandırıcım felan var ama zararlı oldugunu düşündüğümden kullanmıyorum.gerçi normal şekerdense tatlandırıcı daha mantıklı. belki canım tatlı isterse kullanırımehehehöle duygu sömürüsü yaparım işte canım ama ben 1 msj anladm neyseki 23 msjmış
canm bi ara dukan yapıodum onda ligt içecekler serbestti valla kola içmektense bu sıcak havalarda bu ligt gazozdan 1 bardak içiyorum beni durduruyo
yahu bu islam biz müslümanlar tarafından ne zaman düzgün anlaşılacak,2 aylık bebek annesi mama soruyor oruc tutacamda diyor.tutma daha cok küçük sütüne ihtiyacı var mama yerini tutmaz dedim tuhaf tuhaf baktı bana nasıl oruc tutma dersin diye.
aynen canım seker kullanmaktansa tatlandırıcı iyidir bende öle yapıyorum eşim kola içiyor bnmde cnm cekiyo onun yerine ligt gazoz içiyorum süoer oluyo vallabende yaptım canım onu protein bakımında mantıklı ama light şeyler saglıklı gelmiyo banada. evde tatlandırıcım felan var ama zararlı oldugunu düşündüğümden kullanmıyorum.gerçi normal şekerdense tatlandırıcı daha mantıklı. belki canım tatlı isterse kullanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?