- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
aynen pes etmek yok hadi bakalım süper sonuölar alacagız haftaya tam gaz devamBu hafta beklediğimden de kötüydü ama pes etmek yok kilom 66.9 200 gr gitmiş :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canımgeçen haftaki kilon- bu haftaki kilon= verdigin kiloYüzdelik kısım nasıl hesaplanıyor acaba?
dinleyin drcugumu kızlar dinleyinkızlar tatlandırıcılar sinir sistemine zarar veriyor.tatlı ihtiyacınızı meyvelerden karşılayın.özellikle kuru meyveler yanında sütle iyi oluyor.
hiçte süper değil araştırsan zararlarını anlarsın canımaynen canım seker kullanmaktansa tatlandırıcı iyidir bende öle yapıyorum eşim kola içiyor bnmde cnm cekiyo onun yerine ligt gazoz içiyorum süoer oluyo valla
kilo vermek zor ama almak çok kolay o kadar kaçmağın sonucu bugünaydın...
kaçamak yapmayacağıma ve düzelaceğime söz vermiştim ama geç kalmişim
kilom 72
drcugum ben tutayım mıyahu bu islam biz müslümanlar tarafından ne zaman düzgün anlaşılacak,2 aylık bebek annesi mama soruyor oruc tutacamda diyor.tutma daha cok küçük sütüne ihtiyacı var mama yerini tutmaz dedim tuhaf tuhaf baktı bana nasıl oruc tutma dersin diye.
gelmezsen buralara alırsın tabi dikkat etkızlar geçen haftaki kilom -> 75,100
bu hafta -> 75,200
74 düşmüştüm ama aldm
ben dukanı pek sıcak karşılamıyorum benim firmalarımdan 4 kilşi aynı anda başladı 3 üncü evrede hastanelik oldular dalga geçtik png grubu dukan kurbanı diye düşününehehehöle duygu sömürüsü yaparım işte canım ama ben 1 msj anladm neyseki 23 msjmış
canm bi ara dukan yapıodum onda ligt içecekler serbestti valla kola içmektense bu sıcak havalarda bu ligt gazozdan 1 bardak içiyorum beni durduruyo
eda senle eşitlendik,ama benim gecip gitmene izin vermiycem:18:
Valla rakibem hadi atağa geç bakalım. Ne olacak böyle halin
Unutma beraber mezun olacaktık.
Ben yarın eve gelir gelmez ( ne zaman geleceğim belli değil) hemen ramazan menüsünüde paylaşacağım.
günler uzun oyüzden susuzluk özellikle gebeliğin ilk 3 ayı ve son 3 ayında tehlikeli aradaki 3 ayda kişi kendini deneyip tutabilir.emzirme dönemindede bebek 6dan küçükse hiççç tavisye etmem çünkü ilk 6 ay anne sütü açısından cok cok önemli.
edacım degerlerini görsem,hgb , demir , demir bağlama kapasitesi ferritin b12 bunlardan hangileri bakıldı.ben şimdi öğle arası eve geciyorum 2den sonra cevap yazarımSevgili rakibem doktorcum.
Geçenlerde bizim işyerinde genel sağlık taraması yapıldı. Sonuçlar geldi. Benim hastalığımdan ötürü doktor özellikle benim takibimi yapıyor. Yine bende kansızlık var. Bende bu geçmiyor. Düzenli düzgün besleniyorum ama hal bu. Doktorda bunun farkına vardı. Bana hastaneye git araştırılsın dedi. Doğal yollardan düzelmiyorsa ilaç başlanır dedi. Sence bu kadar uzun süredir doğal yollardan düzenli sağlıklı beslendiğim halde neden kan değerleri düzelmez fikrin ne çok merak ediyorum. Hep sınırın altında ve sınırda çıkıyor.
edacım degerlerini görsem,hgb , demir , demir bağlama kapasitesi ferritin b12 bunlardan hangileri bakıldı.ben şimdi öğle arası eve geciyorum 2den sonra cevap yazarım
olsun canım bazen öyle duraksamalar oluyor takılma yine de eksi çıkmışsın canım benim
valla çok güzel gitmiş canım kilolar aynen süpersin
2 nikinide hesapladım canım 23 msj yazmışsın malesef yeterli değil
duygus sömürüsü yapma kızcanım ilk sayfada kurallarda yer alıyor herkes günlük menüsünü yazacak ve günde en az 5 msj yazacak
ben cumadan perşembe bitmeden hesaplamaddığım için 30 ve 6 üzerinden tuttum
1 değil kız 23 tekrar bak
kendi cezanı kendin vermişsin canım benim
bu kadar olumsuzluk sana hiç yakışmıyor lütfen canım banucugumda demiş bizim ayçamız güçlü kuvvetli hepimiz bazen dipte kimsesiz hissediyoruz
ama önce ailenin kalbi seninle sonra bizim ve sonra bi bakmışız aşk böcüğü olmuşsun ayy hiç dikkat etmeden kilo veriyorum dersin bizde aşktandır deriz
canım sen tatil dönüşü gir listeye demiştim sen görmemişsin
canım eda menü getirecek diyetisyenden ama yinede karatay ramazan listesini deneybilirsiniz
şahsen ben her ramzan eşimede aynı kahvaltıyı hazırlarım ve açlık duymayız
ohhh tadını çıkarmışsın sefan olsun
gazoz yok gazoz onlar çok şekerli diyette soda içebilirsin canım
ve akşam fasulyeyi artırabilirsin
süper menü ama suuuu suuu ekle canım şu içtiğin suyu canım benim
tamam sen aktifleş sileriz sarı kartını ama bi daha olmayacak canım
olabilir canım
amin canım
aferin bızdık
aynen akrepcim hem bebiş bekliyorum hemde burdaki bebişlerimle ilgileniyorum
ihmal etmeye gelmiyorlar maşallah hemen şımarıyorlar
seni bıralarda görmek ne güzel gel böyle sık sık
*** 3. Takım 367.Etap ***
kelebekolacam: (76,4 /76,2 / 0,2/%0,26)
Valkyrie8977,4/ 76,3 / 1,1 /% 1,42)
gzde19957,8/57,8 /0 ,0/%0,0 )kilosu sabit
Sahgul: ( 68,7/69,0 / -0,3/%-0,44 )
Nilyyyaaannn88,5/88,3 /0,2/%0,23)
_citygirl_67,1/ 66,9/0,2 /%0,30 )
casum2078,0/ / /% )yeni üye hedef kilo: 70
ebruli_hayat71,8 / / /% )
hedef ve başarı77,3/75,7 /1,6/%2,07 )2. takımdan transfer oldu .hedef kilo: 65
3. takım ortalaması:%
Aminn cnm
Evet biz genelde kahvaltı yapıyorduk tost falan ama bu sene kiloda vermek istiyorum başka bi çözüm lazım karatay düşünüyorum bakalım
1 bardakta kefir içersem ohh miss :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benimde kan degerlerim baya düşüktü doktor ilaç verdi biraz kullandım bu arada serumla takviye verdi çok düşük diye. sonra ilaçlar mideme dokundu yanma yaptı bende bıraktım. ara ara gel serum takalım dedi. şimdi keçiboynuzu özü aldım eczaneden onu kullanıyorum ve işe yaradıgını düşünüyorum saç dökülmelerim azaldı çünkü
kefirin faydaları canımkefir ne ya ne işe yarıyo ?
Slm fıstıklar listemizi kontrol edebilirmisiniz şekerlerr
tbrk ediyorummm sizi harika kilolar verilmiş Eminecim 3, yakım yaradı sana tbrk ederim tatlımm
Yaa aynı dert bendede var bende kuru üzüm aldım saçımda çok dökülüyor senin keçiboynuzu işe yaradıysa bende alıyım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?