- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
gülşahcım görüşürüz canım ben biraz uzanayım bizim bızdıgın annesi kalktı
Allah kabul etsin canım.istambulda hava güzeldi.zamanda cabuk gecti beklediğim kadar etkilemedi oruc.
Aynen oyle bir ay kadar once arkadaslarla eve donuyoruz otobüs duraginda durup seyretsen kimse fark etmez herkesin ekinde telefon
Afiyet olsun canım
Ayy o kadar cok ki viberi esimle kullanıyorum onun icin var canim
Artik her evde 3-4 tv var birak atmayi her oda tv dolu
Simdiye kadar iki uc kez ancak kustum
Kokulara dhyarliyim midem bulaniyor ama kusmuyorum oyle sadece tatli hicbirsey yiyemiyorum bugunde iftarda tayli ysdim oda terk etti beni durmadi midemde bol eksi aci baharatli istiyor canim
Annem 9 ay kusarmis şükür ona benzememisim
Acaba benimde tatliyla aram bozuk mu olacak hep ahh keske
[TABLE="width: 369"]
[TR]
[TD="align: right"]kelebekolcam(Yasemin)====>76,2=====>
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]valkyrie89(Eda)====>76,3=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]gzde199+(Gözde)====>57,8=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]Sahgull+(Gülşah)====>69,0=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]Nilyyyaaannn(Ayça)====>88,3=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]city girl(Büşra)====>66,9=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]ebruli_hayat+(Ebru)====>72,0=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]hedef ve başarı(Emine)====>75,7=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]casum20Duygu)====>76,5=====>
kkumtanesi(Hilal)====> =====>
Ecemavi(Hatice)====> =====>
eriğim(Ayfer)====>64,4=====>64,4
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
İyi geceler fıstıklarrrr offf hepinizi kaçırdımmm yetişemedimmm neyse sağlık olsun sahura kadar burdayım belki biriniz gelir
afiyetolsun cnmmm allah kabul etsinnn teravih namazında erimiştir o baklava üzülme fakat yine de yememeliydin tavayı yiyeceksin büyük ihtimal
iyi geceler cnmm
allah kabul etsin cnmm pirinç pilavı değilse gayet güzell
hakikaten atsamakta haklısın cnmm teknoloji sohbeti öldürüyor gerçekten
yok kuzummm espri yaptımmm siz bizmi varki
oturabilirsin cnmcımmm be burdayım
whats up kullanmayav yoktur herhalde yasemincimmm sen şirineme ver telini o uyandırsın olmazsa gönül rahatlığıyla uyuyabilirsin
allah kabul etsin cnmmm nihayet başbaşa kalabildiniz
bence çok olmaz cnmmm afiyetolsun
tşkler eminecimmmm
sende sağol bebişimmmm
Günaydın kızlar
Sahur menüm
1kk peynir
1 haşlanmış yumurta
2yk biber kızartması
1dilim pide
Salatalık
1 şekersiz çay
1.5 lt su içtim..
Herkese iyi günler diliyorummmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizartma olmamis canim hem cok yagli hemde susatir 30 mekik cezan var :
Baklava dışında güzel
Afiyet olsun Allah kabul etsin canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İyi geceler fıstıklarrrr offf hepinizi kaçırdımmm yetişemedimmm neyse sağlık olsun sahura kadar burdayım belki biriniz gelir
afiyetolsun cnmmm allah kabul etsinnn teravih namazında erimiştir o baklava üzülme fakat yine de yememeliydin tavayı yiyeceksin büyük ihtimal
Haklısınız bende yemeyecektim hatta ben almıyorum öle şeyler arkadaşın eşi getirdi bende yedimteravide erittiğini var sayarak ve hemende uykuya geçmediğin için ilk gün için yok sayıyorum o baklavayı
kim birileri baklavamı yemişbak hilal sen o baklava yiyenlere uyma sonra tartı üzer seni
evdeki hesap çarşıya uymaz zaten bide havada sıcak öyle 13:00'e kadar yatmak nerede sıcaktan uyunmuyor ki
bizde oturduk sahurda babam aradı araba bakmaya gideceklermiş ( arabamızı sattık sözüm ona belli bir süre almayacaktık ama ben hamile kalınca işler değişti) eşimle saat 8'de buluşalım dedi eşimin bütün uyku planları suya düştü tam gelince uyurum diyordu ki market listesini tutuşturdum eline aşkım kıtlık mı çıktı demez mi sanki her ay birlikte yapmıyoruz alışverişi tek başına yapmak zoruna gitti
evet erikcim insan ilk zamanlar cok halsiz oluyor gebelikte.hani filimlerde oluyor ya o denli bayılmıyor insan ama benim cok defa başım dönerdi sürekli uykum gelirdi.
senin şimdi 7. haftamı oluyor benim 6 haftada birde bulantı başlardı hemde nasıl.sadece yiyeceklere olsa iyi bişey insan kokusu bile.hatta inanmayacaksınız ben yatardım koltukta eşimde ingilizce çalışırdı,o ingilizce programından midem bulandı,oğlumda sürekli bir salça reklamı cıkardı onun adı gecsin hala midem bulanır 3 numaradada bi dizi var onun müziğini duyuyum hala midem bulanır.işten eve gelirdim evdekiler seyrederdi,eti kongo mu nedir o çikoltalalı biskuviden yerlerdi onlarla hala aram bozuk.Allahtan 1000 küsür bölümü deviren dizi bitti sanırım.
sende bulantı yok sanırım.
en son ne zaman kendi kendime kalktım hatırlamıyorum.yine 8e gelmeden uyandık.herkese günaydın iyi hafta sonları
herkes sahura kadar oturdu pazar için uyku günü mü tabi sıpaları olanlar için değil bugun anladım sizi anneler
yazacaktım hatta yazdım sildim çünkü pizzaya olan bulantı hissim gecti.pizzayı unutmuşsun
akşama misafirim var bekar öğretmenler bide bugün görev süresi dolup giden bir arkadaş ayrılıklar her zaman zor ne çabuk geçti 4 yıl
cok az ve karbonhidrat agırlıklı olmus canım.bu seni olumsuz etkiler.iftarda salata yeseydin sahurda domates salatalık yeşillik.iftardan sonra ara öğün yapsaydın.
inşallah bugun açıkmazsın canım baksana gece fazla karbonhidrat olmuş bence kalanları ertesi akşam yemelisin gece kahvaltı yap derim
hurma yememişsin sütlaçda az yemişsin aferin dozunu kaçırmamışsın
hımm gayet güzel afiyet olsun canım
buralardamıydın ablam bir ara sizin takıma girdim kimse yoktu sonra bizdede kimse yoktu takıldım bir filme sahura kadar ve sabahın 7sindede sevgili yegenim teyze acıktım diye geldi anneciğine kıyamıyor sıpam şuan Eki Görüntüle 1172053 aynen bu moddayım
teravide erittiğini var sayarak ve hemende uykuya geçmediğin için ilk gün için yok sayıyorum o baklavayı
kim birileri baklavamı yemişbak hilal sen o baklava yiyenlere uyma sonra tartı üzer seni
Eki Görüntüle 1171478 Eki Görüntüle 1171479 Eki Görüntüle 1171480
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]cuma[/TD]
[TD]c.tesi[/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]ptesi[/TD]
[TD]salı[/TD]
[TD]çarşamba[/TD]
[TD]perşembe[/TD]
[TD]toplam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemin[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eda[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gözde[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülşah[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayça[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]büşra[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebru[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duygu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilal[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emine[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
bende uyuyamıyorum yaa sabah 5e kadar oturdum ama saat 10bucukta uyandım eşimle yatacaktık ama erken kalkmaya alışmışım :26:Günaydın canımm
Evet bizde eşimle oturduk sabah namazını kılıp yattık planımız 1 e kadar yatmaktı ama ben uyku özürlüyüm 😄 sabah 8 de kalktım gelip koltukta 10 kadar da yarı uyur yattım.
Canım sen gelmişsin ben çıkmışım karşılaşamadık
Canım orucun ilk günleri bünye şaşırdı tabi gecer inş şişkiliğin bende de afedersin cırcırım :) bi karın ağrısı geliyo.
Menüde zamanla düzelir canım ama önerim sahurda kahvaltı yapman yumurtalı peynirli zeytinli protein ağırlıklı yaparsan açıkmazsında
Haklısınız bende yemeyecektim hatta ben almıyorum öle şeyler arkadaşın eşi getirdi bende yedimneyse bi daha yok söz :))
Haklısınız bende yemeyecektim hatta ben almıyorum öle şeyler arkadaşın eşi getirdi bende yedimneyse bi daha yok söz :))
[TABLE="width: 369"]
[TR]
[TD="align: right"]kelebekolcam(Yasemin)====>76,2=====>
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]valkyrie89(Eda)====>76,3=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]gzde199+(Gözde)====>57,8=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]Sahgull+(Gülşah)====>69,0=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]Nilyyyaaannn(Ayça)====>88,3=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]city girl(Büşra)====>66,9=====>66[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]ebruli_hayat+(Ebru)====>72,0=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]hedef ve başarı(Emine)====>75,7=====>75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]casum20Duygu)====>76,5=====>
kkumtanesi(Hilal)====> =====>
Ecemavi(Hatice)====> =====>
eriğim(Ayfer)====>64,4=====>64,4
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ohhh ben yattaım valla 12.30 da kalktım :) yanlız yaşamanın tek güzel yanı galiba. telin sesini de kapattım
Slm fıstıklar sağlıklı mutlu bolluk bereket içinde hakkını vererek bir ramazan geçiririz inşallahhh
Evet Ayçacım ben de bayıldım ellerine sağlık şirinemmmm bak sana kıyamadı sevildiğini bil Ayçacım
tşkler cnm sanada karatayla devam etmen harika olur bence de
aşkolsun şirinemmm siz bizmi varhepimzie faydası olur inşş
hayırlı ramazanlar cimcimemmmm
Herşey bilinçaltında bitiyor cnmmmm bilinçaltını sürekli tekrarla kandırabilirsen o olay gerçekleşiyor
herkescikler iftar hazırlıgında galiba. ben hala yatakta iki gündür amma yattım heee
Ohh canım valla yerinde olsam keske iftar telaşındayız kociş koltuğa yapıştı bugun uyukluyo😄 koştur gülşah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?