- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
canım akşamda çok dikkkat et lütfen çorba illa ki olacaktır. çorbayı içtikten sonra hemen yemege saldırma biraz bekle ve sebze yada et yemeğiyle devam et lütfen
hoşgeldin canım gider o 2,5da sınav düğün kadar devam eder
çok güzel canım ellerine sağlık
ayy canım bilsem arardım ben 2de uyandım tutmadım ama ablamla eşimi kaldırdım namaza kadar eşlik ettim onlara
iyi ki akşamdan birşeyler hazırlamışsın canım aç kalmamışsın en azından
afiyet olsun canım
evet canım sağlık olsun sildiririz notamızı ama bu birazda durumu ciddiye almakla alakalı
mesela gözde bu hafta hiç kilo vermemiş ben onun aldığı kilolardan kolayca vermesini bekliyordum zaten hemen kayıp olmuş o buraya gelecek ama tavanın tadına bakacak:
tarttı piskolojisi işte
o nasıl bir maddedir öyle ya çok saçma inşallah anlaşırsınız canm
evet canım içine tereyagla
Dünki menüm çok düzensiz oldu temizlik yaptım akşam üstüde çarşıya alışverişe gittik
Kahvaltı 12 gibi
1 yumurta
2 dlm ekmek
5 çeri domates, salatalık
Az peynir, 6 zeytin
Akşam
1 kase ayran çorba
1 kase kiraz
2 küçük armut
2 lt su
En az 3 saat çarşıda yürüdük
Sabah 8 den 12 ye kadarda temizlik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1171478 Eki Görüntüle 1171479 Eki Görüntüle 1171480
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]cuma[/TD]
[TD]c.tesi[/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]ptesi[/TD]
[TD]salı[/TD]
[TD]çarşamba[/TD]
[TD]perşembe[/TD]
[TD]toplam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eda[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gözde[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülşah[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayça[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]büşra[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebru[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duygu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilal[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kaptanım elıne saglıkk cok guzel olmusss. Cok mutlu oldum bennn
Selam kızlar hayırlı ramazanlarr
Bende ramazanda karataya başlıyorum gece hazırlıksızdım ama iftar itibariyle başlıyorum
Başka türlü olmaycakçünkü baktım verebiliyorum sonrada devam ederim inşş
rica ederim canım 6. takımdan caldım
aferin çalışkan kelebek
hayırlı ramazanlar
hadi bakalım dogu tercih canım
Herkese selamm nasıl gidiyor hatunlarrr
Ben de bugün tartılayım dedim 62,6 kg geldim sanırım ayrılırken de o civardaydım, regl olduğumdan zaten oruca başlayamadım ama sınava kadar başlayıp başlamayacağımdan da emin değilim, ay bu sıcaklar herkesi eritecekk
Herkese hayırlı Ramazanlar, Allah herkese sabır versn
Bugunlerde bende inanıyorum canım.insallah. Teşekkür ederim. Bende çok sasırıyorum Psikolojık olarak beyin kendını cuma gunune mı hazırlıyor. Pazartesı gunuydu galıba Sabah 90 a yakın cıktım cok moralım bozulmustu sonra cuma yıne gıtmıs mınacıkta olsa
şükür yok canım hada iyiyim ağrılarım baya baya azaldı salı gidecegim dra kan sonuçlarım çıkmamış onları bekliyorum canım sen nasılsın sınava az kaldı inşallah gönlünüzdekii olur rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Slm fıstıklar sağlıklı mutlu bolluk bereket içinde hakkını vererek bir ramazan geçiririz inşallahhh
Evet Ayçacım ben de bayıldım ellerine sağlık şirinemmmm bak sana kıyamadı sevildiğini bil Ayçacım
tşkler cnm sanada karatayla devam etmen harika olur bence de
aşkolsun şirinemmm siz bizmi varhepimzie faydası olur inşş
hayırlı ramazanlar cimcimemmmm
Herşey bilinçaltında bitiyor cnmmmm bilinçaltını sürekli tekrarla kandırabilirsen o olay gerçekleşiyor
saolasın.bende ptesiye randevu aldım gidebilirsem.Kalkis 1 bardak ilik su
15 dk sonra sahur
2 dilim kepek ekmek
2 dilim beyaz peynir
1 yumurta
Domates peynir salatalik yesillik
5 tuzsuz zeytin
20 -25 dk sonra ara
1 cay bardagi yogurt + yarim porsiyon meyve
Kalkistan yatana kadar en 1 litre su mutlaka icilmeli
İftar
1 kepce corba
15 dk sonra 8 kasik etli kiymali sebze yemegi
1 su bardagi yogurt
Salata yagsiz
1,5 dilim k.ekmek
1 saat sonra ara
1 pors. Meyve +2 ceviz
Aksam yatana kadar 1,5 litre su en az
ay cok güzel bir iftardı saolasın kuzummm.cocuklar öğle uyumadı 8:30da hepsi uyumustu.uzuuun süredir ilk defa mideme mi nerme gitti demediğim bir akşam yemeği yedim kocacımla başbaşaherkese hayırlı iftarlarr olsun.. dualarımdasınız ve dualarınızda olmak dilegi ile ..
biz mazur görürüzde metabolizman görmez aman dikkat et sen onlara bakma.Günaydın kızlar eşim bu hafta gece çalıştığından sahurumu k.validemde yaptım oda yapmış makarnaları yemekleri kendime yumurta yaptım bende çok sağlıksız bir sahurdu yani suyumu içtim neyseki. Akşamda eşim olmadığı için yine ordayım. Beni mazur görün bu gün son.
.
benim canım oğluşum kaldırdı bizi ama ben dedim bizim beye 2 kere kur alarmı 2:30-2:40 dedim şimdi diyorki ben ya 2:30 ya 2:40 anladım diyor.öyle olsun dedim.bugün sahur yapar yatarım.sabah 7:30da kalktım cocuklarla kahvaltıları ev topla eşim anca kalktı o arada benim miniğin uykuvaktiydi bende onu alıp yattım 2-3 saat uyumusum.ayy canım bilsem arardım ben 2de uyandım tutmadım ama ablamla eşimi kaldırdım namaza kadar eşlik ettim onlara
iyi ki akşamdan birşeyler hazırlamışsın canım aç kalmamışsın en azından
Selam kızlar hayırlı ramazanlarr
Bende ramazanda karataya başlıyorum gece hazırlıksızdım ama iftar itibariyle başlıyorum
Başka türlü olmaycakçünkü baktım verebiliyorum sonrada devam ederim inşş
seni köfteeee duydun sıcak pide tereyağ karataycı oldunKaptancım izledim karatay teyzeyi avuç içi kadar pideyede izin verdi süper valla :)
Var canim whats upda viberdabiz mazur görürüzde metabolizman görmez aman dikkat et sen onlara bakma.
benim canım oğluşum kaldırdı bizi ama ben dedim bizim beye 2 kere kur alarmı 2:30-2:40 dedim şimdi diyorki ben ya 2:30 ya 2:40 anladım diyor.öyle olsun dedim.bugün sahur yapar yatarım.sabah 7:30da kalktım cocuklarla kahvaltıları ev topla eşim anca kalktı o arada benim miniğin uykuvaktiydi bende onu alıp yattım 2-3 saat uyumusum.
whats up kullanıyormusun?
seni köfteeee duydun sıcak pide tereyağ karataycı oldun
Ohh sefan olsun afiyet bal olsunay cok güzel bir iftardı saolasın kuzummm.cocuklar öğle uyumadı 8:30da hepsi uyumustu.uzuuun süredir ilk defa mideme mi nerme gitti demediğim bir akşam yemeği yedim kocacımla başbaşa
Bence cok degil hurmada yememissinsaolasın.bende ptesiye randevu aldım gidebilirsem.
sahurumu yazmıstım buda iftarım
1 posiyon çorba
10-15 dk sonra
2-3 kaşık bulgur pilavı
7-8 kaşık taze fasulye
salata yağsız
yoğurt
1,5 dilim kepek ekmek yemedim iftardan az evvel cocukları yedirdim tabakta kalan bulguru yemek zorunda kaldım ona saydım birde pidenin sadece tadına baktım begenmedim nerdeee o eski pideler.iyikide begenmedim.
kahvemi içtim birazdan çayın yanında 2 ceviz 3 kuru kayısı düşünüyorum meyve yerine.umarım çok olmaz ne dersin edacım.
Sana da eminecimherkese hayırlı iftarlarr olsun.. dualarımdasınız ve dualarınızda olmak dilegi ile ..
Yok ablam olur mu hic bizi sizi ben öyle mi demisim:26:Slm fıstıklar sağlıklı mutlu bolluk bereket içinde hakkını vererek bir ramazan geçiririz inşallahhh
Evet Ayçacım ben de bayıldım ellerine sağlık şirinemmmm bak sana kıyamadı sevildiğini bil Ayçacım
tşkler cnm sanada karatayla devam etmen harika olur bence de
aşkolsun şirinemmm siz bizmi varhepimzie faydası olur inşş
hayırlı ramazanlar cimcimemmmm
Herşey bilinçaltında bitiyor cnmmmm bilinçaltını sürekli tekrarla kandırabilirsen o olay gerçekleşiyor
Rica ederim canim siz paylasin menu yeter kiKaptanım elıne saglıkk cok guzel olmusss. Cok mutlu oldum bennn
Allah kabul etsin canım.istambulda hava güzeldi.zamanda cabuk gecti beklediğim kadar etkilemedi oruc.İftar menüm
Bir kase çorba
3 köfte
3yk pilav
1 dilim pide
Bol salata
Çok güzel bir iftardı benim için.. orucumuda tuttum zorlanmadan rabbim yardım etti çok şükür..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay cok güzel bir iftardı saolasın kuzummm.cocuklar öğle uyumadı 8:30da hepsi uyumustu.uzuuun süredir ilk defa mideme mi nerme gitti demediğim bir akşam yemeği yedim kocacımla başbaşa
anam bide viber diye mi bişey var.teknoloji cahili oldum vesselam.bana kalsa evdeki tvyide atacam ben.
Aynen oyle bir ay kadar once arkadaslarla eve donuyoruz otobüs duraginda durup seyretsen kimse fark etmez herkesin ekinde telefonohhh sefan olsun canımm. bende senin gibiyim tüm gün bilgisayat başındayım ama o kadar :) Aslında ben bilerek ilgilenmiyorum fazla teknoloji sakıncalı bana göre :) sosyalliği öldürdüğünü ilişkileri yıprattıgını düşünüyorum
Afiyet olsun canımİftar menüm
Bir kase çorba
3 köfte
3yk pilav
1 dilim pide
Bol salata
Çok güzel bir iftardı benim için.. orucumuda tuttum zorlanmadan rabbim yardım etti çok şükür..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayy o kadar cok ki viberi esimle kullanıyorum onun icin var canimanam bide viber diye mi bişey var.teknoloji cahili oldum vesselam.bana kalsa evdeki tvyide atacam ben.
Simdiye kadar iki uc kez ancak kustumevet erikcim insan ilk zamanlar cok halsiz oluyor gebelikte.hani filimlerde oluyor ya o denli bayılmıyor insan ama benim cok defa başım dönerdi sürekli uykum gelirdi.
senin şimdi 7. haftamı oluyor benim 6 haftada birde bulantı başlardı hemde nasıl.sadece yiyeceklere olsa iyi bişey insan kokusu bile.hatta inanmayacaksınız ben yatardım koltukta eşimde ingilizce çalışırdı,o ingilizce programından midem bulandı,oğlumda sürekli bir salça reklamı cıkardı onun adı gecsin hala midem bulanır 3 numaradada bi dizi var onun müziğini duyuyum hala midem bulanır.işten eve gelirdim evdekiler seyrederdi,eti kongo mu nedir o çikoltalalı biskuviden yerlerdi onlarla hala aram bozuk.Allahtan 1000 küsür bölümü deviren dizi bitti sanırım.
sende bulantı yok sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?