Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugün kü menü
sahur
1 kase tarhana çorba
100 gr koyun yogurduyla ayran
yarım yulaflı krep
1 lt su

iftar
2 hurma
3 zeytin
1 kase tarhana çorba
1 kase yogurt
bol marullu salata
Namaz
1 tabak(300 gr ) zeytinyaglu taze fasülye
1 bardak ayran
2 kaşık mantı
1 tanecik baklava :18:

teravihe gidildi
2,5 lt su
50 squat
15 dk kalça titretme

benden bu kadar hayırlı gecelerrrrr

İyi geceler fıstıklarrrr offf hepinizi kaçırdımmm yetişemedimmm neyse sağlık olsun sahura kadar burdayım belki biriniz gelir

afiyetolsun cnmmm allah kabul etsinnn teravih namazında erimiştir o baklava üzülme fakat yine de yememeliydin tavayı yiyeceksin büyük ihtimal

iyi geceler cnmm
allah kabul etsin cnmm pirinç pilavı değilse gayet güzell

anam bide viber diye mi bişey var.teknoloji cahili oldum vesselam.bana kalsa evdeki tvyide atacam ben.

hakikaten atsamakta haklısın cnmm teknoloji sohbeti öldürüyor gerçekten

yok kuzummm espri yaptımmm siz bizmi varki
oturabilirsin cnmcımmm be burdayım

whats up kullanmayav yoktur herhalde yasemincimmm sen şirineme ver telini o uyandırsın olmazsa gönül rahatlığıyla uyuyabilirsin

ay cok güzel bir iftardı saolasın kuzummm.cocuklar öğle uyumadı 8:30da hepsi uyumustu.uzuuun süredir ilk defa mideme mi nerme gitti demediğim bir akşam yemeği yedim kocacımla başbaşa

allah kabul etsin cnmmm nihayet başbaşa kalabildiniz

bence çok olmaz cnmmm afiyetolsun

herkese hayırlı iftarlarr olsun.. dualarımdasınız ve dualarınızda olmak dilegi ile ..

tşkler eminecimmmm

sende sağol bebişimmmm

Menümm

Sahur
1 küçük tabak menemen
Salatalık
Peynir, 5 zeytin
1 bardak süt
2 dlm ekmek

İftar
1 kase çorba
4 yk ciğer sote
4 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
1 parça pide

2 lt su

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Baklava dışında güzel
Afiyet olsun Allah kabul etsin canım

herkese iyi sahurlar kızlaarrr kimsecikler yok grupta
akşamdan kalma şişkinliğimi halaa atamadım
iftar
1 biber dolması
1 kase çorba
2 dilim ekmek
1 bardak ayran
2-3 kaşık sütlaç

şimdi gene akşamdan kalma yemekleri yiyorum eşim yok evde gececi o yuzden böle yedimm
1 dolma
1 kase çorba
1 dilim ekmek

Son düzenleme:

cok az ve karbonhidrat agırlıklı olmus canım.bu seni olumsuz etkiler.iftarda salata yeseydin sahurda domates salatalık yeşillik.iftardan sonra ara öğün yapsaydın.

inşallah bugun açıkmazsın canım baksana gece fazla karbonhidrat olmuş bence kalanları ertesi akşam yemelisin gece kahvaltı yap derim
hurma yememişsin sütlaçda az yemişsin aferin dozunu kaçırmamışsın
hımm gayet güzel afiyet olsun canım
buralardamıydın ablam bir ara sizin takıma girdim kimse yoktu sonra bizdede kimse yoktu takıldım bir filme sahura kadar ve sabahın 7sindede sevgili yegenim teyze acıktım diye geldi anneciğine kıyamıyor sıpam şuan aynen bu moddayım
teravide erittiğini var sayarak ve hemende uykuya geçmediğin için ilk gün için yok sayıyorum o baklavayı
kim birileri baklavamı yemiş bak hilal sen o baklava yiyenlere uyma sonra tartı üzer seni

herkese günaydın iyi hafta sonları
herkes sahura kadar oturdu pazar için uyku günü mü tabi sıpaları olanlar için değil bugun anladım sizi anneler

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1171478 Eki Görüntüle 1171479 Eki Görüntüle 1171480

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]cuma[/TD]
[TD]c.tesi[/TD]
[TD]pazar[/TD]
[TD]ptesi[/TD]
[TD]salı[/TD]
[TD]çarşamba[/TD]
[TD]perşembe[/TD]
[TD]toplam[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemin[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eda[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gözde[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülşah[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayça[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]büşra[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebru[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duygu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hilal[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emine[/TD]
[TD][/TD]
[TD]
:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1172072

368. etap hedeflerimiz

[TABLE="width: 369"]
[TR]
[TD="align: right"]kelebekolcam(Yasemin)====>76,2=====>
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]valkyrie89(Eda)====>76,3=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]gzde199+(Gözde)====>57,8=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]Sahgull+(Gülşah)====>69,0=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]Nilyyyaaannn(Ayça)====>88,3=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]city girl(Büşra)====>66,9=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]ebruli_hayat+(Ebru)====>72,0=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]hedef ve başarı(Emine)====>75,7=====>[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"]casum20Duygu)====>76,5=====>
kkumtanesi(Hilal)====> =====>
Ecemavi(Hatice)====> =====>
eriğim(Ayfer)====>64,4=====>64,4

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

herkese günaydın iyi hafta sonları
herkes sahura kadar oturdu pazar için uyku günü mü tabi sıpaları olanlar için değil bugun anladım sizi anneler

Günaydın canımm

Evet bizde eşimle oturduk sabah namazını kılıp yattık planımız 1 e kadar yatmaktı ama ben uyku özürlüyüm 😄 sabah 8 de kalktım gelip koltukta 10 kadar da yarı uyur yattım.

368. etap listesini hedefine en uzak kalan son iki kişi olan Gülşah ve Ebru hazırlayacaktır. Bilginiz olsun kelebekler

evdeki hesap çarşıya uymaz zaten bide havada sıcak öyle 13:00'e kadar yatmak nerede sıcaktan uyunmuyor ki
bizde oturduk sahurda babam aradı araba bakmaya gideceklermiş ( arabamızı sattık sözüm ona belli bir süre almayacaktık ama ben hamile kalınca işler değişti ) eşimle saat 8'de buluşalım dedi eşimin bütün uyku planları suya düştü tam gelince uyurum diyordu ki market listesini tutuşturdum eline aşkım kıtlık mı çıktı demez mi sanki her ay birlikte yapmıyoruz alışverişi tek başına yapmak zoruna gitti

Canım orucun ilk günleri bünye şaşırdı tabi gecer inş şişkiliğin bende de afedersin cırcırım :) bi karın ağrısı geliyo.

Menüde zamanla düzelir canım ama önerim sahurda kahvaltı yapman yumurtalı peynirli zeytinli protein ağırlıklı yaparsan açıkmazsında

Tabi canım iyi yapmıssınız araba şart bebek olunca enişte uykusuz kaldı ama artık gelince yatar hemde zaman geçmiş olur :)

3. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.

Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT

3.TAKIM KAPTANI : erigim
3.TAKIM KAPTAN YARDIMCISI : Nilyyyaaannn

3.TAKIM KURALLARI:

1.Günde en az 5 mesaj yazma zorunlulugu vardir,bu en az rakamdir,haftada 35 mesaj altina düsen üye 2.sari karttan sonra takimdan cikarilacaktir..

2.Her gün sabah bir önceki gün ne yedik,ne ictik,hangi sporu kac dakika yaptik yazmak mecburidir.

3.Diger arkadaslarin listelerine yorum yapilacak ve kendimizce dogru ve yanlislari yazilacaktir.

4.Yapilan her kacamaga ceza verilecektir,örnek verirsek o gün disardaydiniz ve caniniz hamburgermi istedi ,veya cok cikolatayemek istediniz ve yediniz,afiyet olsun ama bu yediklerinizin kalorisi kadar spor yapilacakatir,cezalari uygulamak mecburidir,eger 1 hafta icinde cezalar cekilmez ve herhangi bir bilgi verilmezse,o üye 2.hafta takim listesine alinmayacaktir. Üyenin aktifkigine bagli olarak bu süre uzatılabilir yada kisaltilabilir

5.Saglikli beslenmeye gayret gösterilecek ve ögün atlamamaya calisilacaktir...

6.Eger 2 hafta sonunda listeye alinirsaniz kendi kilonuzu kendiniz yüzde olarak hesaplayip,takim listesine ekleyeceksiniz ve takim listesini sirayla her hafta 1 üye paylasim alanina tasiyacaktir,eger o hafta isiniz cikarsa yer degistirilebilir.

7.Kilo bildirimi cuma günü en gec 12 ye kadar yapilmalidir.

8.Her gün mutlaka spor yapmaya gayret gösterilecektir(bunu takim kurali oldugu icin degil,kendi saglimiz icin yapmaliyiz)

9. 2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir
Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir

10.
Ay sonunda her uye ay basindaki kilosunun % 2 sini vermek zorundadir ( buda 57 kilo birisi icin 1 kg 78 kg biri icin 1, 5 kg ediyor ortalama ki bunu bir ayda verilebilecek bir rakamdir)bu kuralı iki kez gerceklestiremeyen uye diskalifiye edilecektir

11. Takım içerisinde herhangi bir siyasi konuşma, siyasi içerikli paylaşımda bulunma, din-dil-ırk-mesheple ilgili rencide edici taraf tututucu herhangi bir paylaşım kesinlikle yasaktir. Bu tür yaklaşımda bulunan üye diskalifiye edilecektir. Meshep cemeat vb yorumlarda bulunulmayacaktir. Burasinin zayiflamak icin olduğu unutulmasin lutfen...

Yeni gelen arkadaşlar lütfen kuralları tekrar okusun ve anlamadıkları maddeler varsa sorsunlar

Tabi canım iyi yapmıssınız araba şart bebek olunca enişte uykusuz kaldı ama artık gelince yatar hemde zaman geçmiş olur :)

haklısın canım acelesi yok kısmet baksınlar bakalım ama araba seçerken çok sıkıcı oluyoruz biz ya elinde sürekli tel yada pc ilanlar ilanlar
Ok canım
Hakettim ben bi ileri iki geri

hadi bakalım toparlayacaksın canım ramazanda güzel kilo vereceksin hissediyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…