Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

yedik içtik menümüzü yazalım
2.gün
sahur:
midem cok ağrıyordu kalktıgımda 1 tk ballı şerbet içtim
yağsız peynirli omlet(eşimle 2mize 3 yumurtadan yaptım ben anca 1rini yemişimdir
salatalık domates
6-7 zeytin
2 dilim ekmek
yatarken 1 bardak süt(mideme iyi geliyor)

iftar
2 bardak su
1 kepce corba
10-15dk ara
1 tabak etli taze fasulye
1dilim ekmek
salata
1 küçük kase yogurt

şimdi kahvemi içiyorum

2 cevizimle 2 yada 3 kuru kayısılarımıda cayın yanında yerim

kızlar örnek bir menü daha buldum buda diyetisyenden.aşağı yukarı aynı menüler.
SAHUR :
5 tane yesil zeytin yada 3 tane siyah zeytin
2 tane ceviz ici
1 yumurta
1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
3 ince dilim ekmek (kepekli,tam buğday,cavdar)
Domates ,salatalik ,yesillik
Şekersiz acik cay,bitki caylari
10-15 DAK SONRA
1 porsiyon meyve
2 su brd. Ayran yada 1 su brd. Sut yada 1 su brd yogurt
IFTAR :
1 adet zeytin yada hurma
1 kase corba
10-15 DAK. ARA
2 kofte kadar tavuk eti ,balık veya kırmızı et yoksa 2 yemek kasigi peynir
4 yemek kasigi sebze yemegi ( icinde et varsa 6 yemek kasigi yeniliyor ayrica et yenmiyor)
1 porsiyon sogus sebze yada salata
1 ince dilim ekmek
SAAT 22.30
1 porsiyon meyve
2 su brd ayran yada 1 su brd sut yada 1 su brd yogurt

Eger sahurda 3 dilim ekmek cok gelirse sahurda 2 dilim iftarda 2 dilim olarak degistirilebilir.

evet yedik içtik

sahur
5-6 tane hurma
1 kase tarhana çorba
2 haşlanmış yumurta
1 kase vişne komposto

iftar
5 zeytin
1 kase tarhana çorba
sirkeli az zeytinyağlı nar eksişi bol salata
NAMAZ
1 tabak taze fasülye

bugün biraz yürüdüm dışarda (yarım saat kadar)
şimdi yogurt mayalayacam dışarı çıkacam ordan teravihi gidecem gelince 50 squat ve yatışş

hedefim 70

368. etap listesini hedefine en uzak kalan son iki kişi olan Gülşah ve Ebru hazırlayacaktır. Bilginiz olsun kelebekler

eyvallah kaptan hakettim

Teşekkürler güzel menüymüş karatay yapmayı düşünüyodum ama buda iyiymiş

selamlar kızlar...

cuma iş yerinde kornfleks akşam domates beyaz peynir acılı salata 3 lt. su 3 maden suyu yeşil çay normal çay 1 saat yürüyüş
ctesi kahvaltı beyaz peynir domates çeyrek gözleme akşam 2 yemek kaşığı pırınc pılavı 2tavuk incik salata 2 lt su yarım saat yuruyuş
pazar domates peynir yumurta 2 dilim ekmek çay, aksam çilbir 2 dilim ekmek çay 1 saat yürüyüş az su içtim malesef

bugün inşallah sahura kalkıcam.. karatay yapmayı düşünüyorum bakalım..

Son düzenleme:

Nekadarda benzetıım kendıme su teyzeleri

75,200 dümmm
hedefim 74 olmaaakkk :26:

Masallah Masallah takımımıza ne guzel hedefler bunlar bende kendımınkını artırıyorum ya 1 kilo diyorum en az. 87.3 olcam.

Masallah boyle gıderse o kılolar gıdıcek gıbı gorunyor ıns. Ben daha tutmaya baslayamadım. Ins salı gunu baslıyorum. Yumurta susatıyor mu ben bugune lkadar hıc yumurta yemedım sahurda hep karpuz peynır ıle tutuyodum. Aclık onemlı degılde derdım su benım. Sımdı karatay yaptıgım ıcın 2 dılım kocaman karpuzu mıdeme ındırememede. Mecbur yumurtalı zeytınlı bısıler yapmam lazım.

Menulerımıde yazaryım sonra calısmaya gecıcem 2 saat calısıp yatıcam yarın malum yolculuk var yıne

Cumartesi /detoks gunum fakat evde herseyım curuduğü için bulabıldiğim tek seyle kahvaltı yaptım.

Sabah = 3 gun kurusu

2 saat arayla saat 9 a kadar hazırlaıgım o karısımdan yedım (ayran detoksu karısımı)

Dayımlara ıftara gitmiştik terafı donusu Kapmıs dondurmaları gelmıs. Dedim ben yiyemem dayı kızdı hakkımı helal etmem dedi flm 1 kucuk vanilyalı kornet yedim. HEm detoks çöp oldu hem diyet. Anlamıyor insanlar kendime işkence yapıyomusum gb gelıyor sanırım onlara.

3 lt su 10 km yuruyus

Pazar

Sabah (10.00) = 1 dılım peynır 2 zeytın 1 dılım karpuz,3 gun kurusu

Aksam(16.30) = 7 kofte ızgara , bol salata

Spor yok maalesef, su 3 lt olcak ıns

İyi aklamlar fıstık kelebeklerrrrr

Nekadarda benzetıım kendıme su teyzeleri

malesef canım diyeti sabote etmek isteyen çok oluyor detoksuna mal olmuş sğalık olsun bitanemm evde yalnız olduğun zaman yaparsın kahvaltıda 3 günkurusuylamı yetindinnn

1 kilo baya yğüksek bir rakam başarılar tatlımmm

yumurta konusunda endişe etme haşlanmış yumurtayla marulla dürüm yap tüket süper tok tutuyorrr

detttt neren benziyormuş o teyzelere

Son düzenleme:
banucum seni bu ara takip edemiyorum nasılsın,sende kilo durumları nasıl.hala veriyormusun korumayamı gectin.

hedefim 70

eyvallah kaptan hakettim

Teşekkürler güzel menüymüş karatay yapmayı düşünüyodum ama buda iyiymiş

wuuuuu helall sana 2 kilo iddialısın hadi bakalım inş cnmm

Evett kaptanım sagolsun kıyamadı bıze keske bende daha cok yardımcı olabılsem ona

Bılıncaltını yenmek ıcın herseyı denıyorum ınsallah ınadını kırıcak ve yenılecek bana

elbette kırılavak Ayçacımmm sen yeterki kararlı ol

erikcim hedefim en az 1 kilo.

süperrrrr hadi bakalım bu hafta 3, takım birinci olmalı benceee tam gaz hedeflere

Prinç pilavıydı malesef ama az yemeye çalıştım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugur pilavı tercih et cnm mümkün oldukça

herkese günaydın iyi hafta sonları
herkes sahura kadar oturdu pazar için uyku günü mü tabi sıpaları olanlar için değil bugun anladım sizi anneler

evet cnmmm gece buralardaydım da 80-89 un tablosu vardı onu yapayım derken kaçırdım sizi annesini niye kaldırmıyoki yeğeninnn neyse gelecekteki halini görmüş oldun hayırlısı olsun cnmmm inş güzel bir araba denk gelir artık hamilesin bence çok iyi olur

banucum seni bu ara takip edemiyorum nasılsın,sende kilo durumları nasıl.hala veriyormusun korumayamı gectin.

cnm ben 64,1 e düştüm bu hafta 100 gr daha vermişimm sigarayı bıraktığım için alırım diye korkuyordum fakat almadım çok şürkür bitanemm

Slm kızlar
Bugünkü iftar menüm
1kase çorba
Yarım dilim pide
3yk bulgur pilavı
5yk fırında yağsız patatesli tavuk
Bol salata

Menümü yazayım unutmadan

Sahur
1 yumrta
2 yk menemen
Salatalık
Az peynir, 6 zeytin
Bir parça pide
Ezana yakın bi bardak süt

İftar
1 kase çorba
1 kaşık dünden kalan ciğer
3 yk kadar fırında sebze kızartma domates soslu( kızarma seven arkadaşlara tavsiye ederim çok hafif oluyor)
3 yk bulgur
Ufak bi parça pide ( akşam tamamen kesmek istiyorum )
Salata

Ara: yarım kase kiraz, yarım küçük şeftali

1,5 lt su

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Slm kızlar
Bugünkü iftar menüm
1kase çorba
Yarım dilim pide
3yk bulgur pilavı
5yk fırında yağsız patatesli tavuk
Bol salata

Gayet güzel canımm

Süpersinn , alkış ikonu koyanıyorum telden ama alkışlıyorum gercekten daim olur inşş

Tşk ederim Gülşahcımmm kolay kolay başlayacağımı düşünmüyorummm nefes aldığımı hissettim ressmenn

afiyetolsun menün güzel cnmm fırında kızartma süper oluyor hem de lezzetliii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…