Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dün söz verdim sözümde durdum kaçamak yapmadım ve yemek yaglı diye az yedim. teravihe gittim yanımda bi teryza vardı çok kiloluydu (belkide gençtir kilolu diye büyük duruyor olabilir) garibim namaz kılarken nasıl zorlanıyordu nefes nefese kaldı kan ter içindeydi dedim Emine bak kilo ibadeti bile zorlaştırıyo insana zevk verdirmiyo.Allah o kadıncağacada bizlerede tüm kilolulara da hayırlı zayıflamalar versin...neyse bi koku geliyo burnuma ter kokusu kimden bilemem eve geldim dedim Emine hemen duşa. zorla girdim duşa çıktım yattım eee vucut rahatlayınca sagur hak getire. uykumda diyorum çok hoş bir melodi var bu ne meğer ezanmış okunmuş bitmiş bu arada erkek arkadaşımda aramış tel çekmemiş kalkamadım vesselam. sabah uyandım susuzum derken regl oldum Allahın hikmeti işte kulunu sıkıntıya sokmuyo.
öyle işte neyse şimdi de eve gittim yemeğimi yedim sade nescafe içtim gözlerim açıldı ya. Türk kahvesi benim uykumu açmıyo kaptancım yoksa türk kahvesini çok severim

2 ayda 10 kılo nefısne yenılmezsın verırsın canım benım. Benımde ıddam 10 agıstosta 80 olmalıyım.anaaa 40 gun kalmıs yaaaa 8.3 kılo verılecek daha.

62 gün 10 kg aslında olmayacak şey degil helede bu takımda :103:10 Agustosta ne var kuzum özel bir gün mü

aferin sana kızz o zumbaya çok niyet ettim yapamadım bi türlü çok yorucu ama süper bişey yaaa

Temmuz sonu arkadasimin nisani var canim. Bu nisanla biz 2 bekar kaldik iddaya girdik. Kaybeden kazanana elbise alicak. Ikimizde kazanirsak birbirimize alicaz boylelikle hem dugun kiyafeti i cikarmis olcaz hemde kilo vermis olcaz :)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

anladım tatlımm ee arkadaşının diyeti nasıl gidiyor :) hedef mi koydunuz yoksa kim daha çok verirse diye mi iddealaştınız

ayy anlatım tarzına gelişen olaylardan ders çıkartmana ve olumlamalarına bayıldım yahuu

merhaba canım nasılsın

epeydir uğramadın merak ettim

hamilelik nasıl giidiyor, bebiş nasıl, işi bıraktın mı

anladım tatlımm ee arkadaşının diyeti nasıl gidiyor :) hedef mi koydunuz yoksa kim daha çok verirse diye mi iddealaştınız

Hedrf koyduk %11 ini vercez kilomuzun. Onun iyi gb habide detoks yapiyor is yerinden arkadaslari destke gln oluyomus merdiven durduk yere merdien inip cikiyo. Bide memur 6 diyince evde evdede platese baslamis . Bunun sonunda nolcak bakalim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

hahahaha %11 çok ilginç ya neden %10 felan degil detoks dediğin sürekli yapılmaz ki kuzum merdiven işe yarar ama plates kilo verdirse bile daha çok sıkılaşma vucudu şekle sokma amaçlı. sende ip atla çok işine yarar

Diyete uygun bir menü değil.
Patates baş düşman
sütlaç
Kola fanta?
Toparlanman gerek.

kızlar bunları yiyince açlık krizine girmiyormusunuz.

haklısnız ama ben önceki ramazanlarda hep kilo alırdım ve cok fazla yerdim bunlarıb yediğim halde gecen cuma 75.2 düm bugün 74.200üm aslında yediklerim fazla gibi duruyor ama cok azıcık yiyorum nefsimi köreltsin diye yoksa başka türlü diyet yapamıyorum :26:

cok geçmiş olsun canım..
saol canım

idrar yollarında ilerlemiş enfeksiyon olabilir.ama tahlil şart.

gec bile kalmıssın.inşallah basit bişeydir.
haklısın ablacm perşembe gitcem bakalım hayırlısı :26:

kankaaa nasıl oldunn ? öyle kesin bi sorun var deyipte karartma içini bi dur bakalım. kötü düşünce kötü şeyler çağırır Allah korusunn
sağol bacım ne bileyim işte bazen dayanılmaz oluyo o yuzden doğru Allah korusun

öncelikle saol cnm ..
haklısın galiba ben size burda kötü örnek oluyorum aslında ben bu şekilde kilo verebiliyorum gözde'de bilir önceden böle yaparak (tam bunun kadar olmasada 75ten 58e düştüm ) şimdide böle yiyorum ama cumadan bugüne 75.200düm 74.200e düşmüşüm 1 kilo gitmiş ama menülerim örnek değilll haklısnız beni listeye şimdilik almayın ramazanda tam diyet yapamıyorum cok acıktığım için gözüm dönüyo bu aslında benm için büyük başarı tabaklarım cok küçük önceden 2 bardak kola tatlı pideler yemekler cok yerdim ama bu kadar azalttım dediğim gibi benm için büyük bişey
neyse ramazanda listeye almayın beni inşallah ramazandan sonra olur...

made niyetli degilim bende spora niyet edeyim :93:
işten çıktıktan sonra yemelk yapacam yiyecem sonra ki programım

15 dk squat
15 dk ip atlama
1 saat yürüyüş

Menümm
3yk menemen
1 tereyağda yumurta
Salatalık
Az peynir, 4 zeytin
1 prça pide

İftar
1 kepçe çorba
1 pors etli taze fasulye
3 yk bulgur pilavı
Salata
Çok az pide

1,5 lt su
Ev sil süpür :)

Bide azcık meyve yiycem :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

meselede bu zaten hilalcim bak vermişsin ama geride almıssın.sağlıklı değil az ve karbonhidrat agırlıklı yemek.

elbisemi denedim pilesi açılıyordu artık acılmıyor ama hala üzerime göre değil bu iş olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…