Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlar haftasonu malum kpss vardı eşim girdi.yogun bir haftasonuydu.bu hafta işten izin aldım zaten genelde yıllık iznimi ramzanda kullanırım ben.ev daha yogun pc açmakta zorlanıyorum illa tepemde biri oluyor gecen onca laıntı yaptım reyyan rsetledi.
6 temmuz menü
sahur:4-5 kaşık menemen
2dilim ekmek
domates salatalık
peynir

iftar
2 kepce düğün çorbası
haşlanmış et miktarı cok değil ama kestiremiyorum.kucağımda reyyanla iftar yaptım
avuc içi kadar pide
boll salata
2 kaşık yogurt

ara:3 gün kurusu
10 kadar badem

bi ara kalan kurabiyelerden ısırdım yani bi ısırıkcık ama ne zaman hatırlamıyorum.

yukardaki msjı yazıncaya kadar reyyan altına kaçırdı fatih wcye gidelim dedi.oğluşuma ne zaman wc ye gitse reyyan deli oluyor bende diye daha 16 aylık ama bugün denemeye karar verdim 1 saatde 3 kere üstüne yaptı.

ebucum o uykusuzluk yüzünden izne ayrıldım.12den sonra yat sahura kalk gece bide cocuklara kalkarsam sabah sürünerek gidiyordum.evde olsam sabah gecmi kalkıyorum tabiki hayır yine kalktık 8e gelmeden ama 12 gibi koltukta sızmısım eşimin talimatıyla kızımın yatagına gectim oğlumla kızım bi kaç kere başıma geldi ama uyudum walla.
erikcim hatırlarsan ben rüyamda hamile görmüştüm kendimi senin hamileliğini öğrendik,bu gecede rüyamda bi baktım doguruyorum bi erkek cocuk dogurdum tabire baktım mütiş.iş hayatı aile hayatı başarılı huzurlu gibi şeyler yazıyordu,sonra aklıma geldi yoksa seninki erkek olmasın.merak ettim şimdi.

reyyan yine altına kaçırdı.yok yok bezliycem ben bunu daha cok küçük.

canım gecede uyku bölündüğü için oluyor bol bol yüzünü yıkayacaksın başka yolu yok varsada ben bilmiyorum
fırsat buldukça uyuyorum. fırsat genelde de oluyo. bereket stajyerimde bişey diyen yok.

hayır olsun rüyan.. yaa hadi sizin çoluk çoçuk normal ben dün eve gelince bi yattım 9 da gece 2 ye kadar. sahurdan sonrada 4.5 tu heralde yatmam 7 ye kadar. hala uyukluyorum ara ara..

reyyann

Son düzenleme:
bugün hava sıcak.evde bi şişme havuz var onu ılık suyla dolduruyorum atıyorum cocukları içine cocuk odasının halısını kaldırıyorum oda zate güneşli.oynuyorlar.
kardesimi aradım iftarı piknikle yapacaklarmıs bende özendim eltimi aradım.eltim bizim beyi arayım müsaitse yapalım dedi.4 gibi aradı iftarda müsaitmişiz gidebiliriz dedi.yanlız ben şimdi cocukları aldım kardesimle kitap fuarına gidiyorum dönüşte anca iftara yetişirim dedi.eltim benim 10 küsür yıllık arkadasım dostum eşiyle bizim düğünde tanıstı.kötü niyet aramam,ama eşim gcık oldu onu çorba yapayım diyorum yapma diyor tatlı yapayım diyorum onuda onlar alsın diyor.uff arada kaldım.

Sen kotu niyet arama ama bu eltinin kv ve kp olayinda attigi golde aklima geldi birdenplansiz oldugu icin bu seferlik planli isi vardi diyelim
Hadi bakalim yaseminim herkes kiz diyor ama bakalim aslina bakarsab bende esime sakasina takiliyorum bazen al oglunu sen tasi cok fena bu cocuk diye ama allah mi soyletiyor bilmem . Saglikli sihatli olsunda inşallah
Ayy bu reyyan beni öldürecek

Afiyet olsun canim kurabiyeleri tirtiklama ama artik

Kahvaltın çok zayıf canım iş yoğunluğundan biliyorum ama bari süt içsen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Temizlikciler vardi canim onlar otuctu. Bende ayip olur diye bisi yiyemedim. Mutfaktan onlar gormez yerden birazalabildiklerimle balkona cikip yedim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Diksin kaptanim banucim goz istedigi tavuk olsun kestirir getiriz onada :) bizde inmiyoruz kaptanim. Ben bu yasimdayim hala en buyuk keyfim agac tepesinden meyve yemek. Gecenlerde resmen bi meyveye dalindan koparip yemeye as erdim. Eskiden kucukken cikamazdim tepesine benim kuzen cikardi ben hemen agacinkendi govdesine o toplar bana verirdi :) hey gidi gunler heyyy. Eskiden cikip yiyemezdim simdi cikabiliyorum ama yiyemiyorum

Ne zor seymos cocuklara wc egtimi vermek. Kolay gelsin canim. Demekki aralarini cok tutmadan 2. Cocugu yapmak lazim ikisini ayni anda ogretmek lazim.

Ayyy bak hafi hayirlisi. Kaptancim bende hep erkek hisediyorum yegenimizi. Daha cok var dimi cinsiyetini ogrenmemize

aycacım sana özendim walla.neresiydi senin memleket asmde dr acıgı varmı?

7 temmuz

Sabah(8.00) 1 haslanmis yumurta, 1 bardak sut , 1 dilim ezine, 7 badem, 4 kuru kayisi

Oglen (12.30) 1 kase yogurt corbasi , 1 avuc ici buyukligunde kofte , 150 gr yogurt

Aksam 6 badem 10 findik 2 bardak ayran.

Spor malesef yok yine. Su 3 lt , 1 adacayi

Ben bu hafta regl. Gecen haftada bisi vermeedim artik yuksek hedef koymaya korkuyorum. Bu haftanin topige tasima cezalisi kim kaptan ?

Bu haftaki hedefim 66. Bu arada bende regl oldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…