Selam canim. Iyiyiz cok sukur. Hele ben harikayim modum yukseldi resmen.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bugunku menum:
Sabah (9.30 )1 avuc badem ve findik. 4 tane gun kurusu
Oglen (16.00) elti cin yemegi
Aksam ( 20.00) 1 bardak ayran
Cok yememisim gb gorunuyir sanirim ama ogleni cok gec yedigim icin sanirim acikmadim. Artik activa yemiyorum meyve kacamagida yapmiyorum.insallah bu hafta sonu duzgun bir sonuc alabilirim.
Bugünlerde buralarda kimsecikler yok. eskisi kadar muhabbet edemiyoruz kızlaaaar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam arkadaşlar nasılsınız
Dünkü iftar menüm
1kase çorba
2 kaşık patatesli köfte
3 kaşık pilav
1 dilim pide
Bol salata
Sahur menüm
1 dilim pide
1kk peynir
Salatalık
Domates
1 haşlanmış yumurta
1lt su
Kızlar bugün almanyadan misafirlerim var beni mazur görün
Ohh maşallah hep böyle ol cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gülşahın dediği gibi sabah biraz zayıf kalmış Ayçacımm alışverişini de yaptığına göre bundan sonra güzel olur artık menülerin
evet herkes firarda gerçekten
slm cnmmm iyiyiz şükür sen
pilav yediysek pideye gerek yok iftarda dimi bebişimmm
yatılımı :26:
snein menün nerde Gülşahımmmm:26:
günaydınnn herkese. kusura bakmayın haftasonu annemlerdeydim hiç giremedim. tabi diyet felan da hak getire. neyde tekrar döndüm insanın düzeni evinde kaldıgımız yerden devam
gülşahın dediği gibi sabah biraz zayıf kalmış Ayçacımm alışverişini de yaptığına göre bundan sonra güzel olur artık menülerin
evet herkes firarda gerçekten
slm cnmmm iyiyiz şükür sen
pilav yediysek pideye gerek yok iftarda dimi bebişimmm
yatılımı :26:
snein menün nerde Gülşahımmmm:26:
Evet çok kötü yaa. Bakıyorum mesela cokta bozmadım ekmek fln yemedım saglıksız seyler yemedım. meyve yedım uzum karpuzaa hatırladım tabı dondurma yedım hemde detoks gunu neyse artık evım var cok sukur . En azından bı duzene oturtabılcek mıyım bılmıyorum ama 1 hafta duzene oturmakla gecer kendıme yesıllıkler fln alırsam salata yapıp goturebılır sebze haslayabılırım bısıler yapabılırım sanırım ıs yerıne gıturcek. Daha saglıklı beslenebılırım. Sımdı evden gıderken yarın ev yapımı tereyagımı ve bırazcıkda zeytın yagımı gotursem ohh mıs gb. evde hersey ev yapımı ama ıstanbulama tasıyamam kı onları
selam kızlar
yarın ğşleden sonra umre için mekkeye doğru yola çıkıyoruz inş
bayramdan sonra görüşürüz
patatesli köftenin patatesini yemedin inşDünkü iftar menüm
1kase çorba
2 kaşık patatesli köfte
3 kaşık pilav
1 dilim pide
Bol salata
Sahur menüm
1 dilim pide
1kk peynir
Salatalık
Domates
1 haşlanmış yumurta
1lt su
Selam canım iyiyiz sen nasılsın ?selam arkadaşlar nasılsınız
Bugunku menum:
Sabah (9.30 )1 avuc badem ve findik. 4 tane gun kurusu
Oglen (16.00) elti cin yemegi
Aksam ( 20.00) 1 bardak ayran
Cok yememisim gb gorunuyir sanirim ama ogleni cok gec yedigim icin sanirim acikmadim. Artik activa yemiyorum meyve kacamagida yapmiyorum.insallah bu hafta sonu duzgun bir sonuc alabilirim.
günaydınnn herkese. kusura bakmayın haftasonu annemlerdeydim hiç giremedim. tabi diyet felan da hak getire. neyde tekrar döndüm insanın düzeni evinde kaldıgımız yerden devam
selamlar kızlar nasılsınız? geçen selam verdikten sonra tekrar giremedim kusura bakmayın ramazan ister istemez düzeni etkiliyor, siteye telden girmek çok zor geliyor bana.. daha sık gelmeye çalışacağım..
bu hafta oruç tutmayacağm.. ramazan başladığından beri malesef karataya pek uymuyorum canımın istediği şeyler olursa yiyorum, ama ekmek yine hiç yemiyorum bugün tartıldım regl öncesi olmama rağmen 56 kilo çıktım, kilo almamışım yani..
hava çok sıcak 44-45 oluyor gündüz.. gece 40a düşüyor ama en azından dışarda evin önünde sıcak bile olsa oturabiliyoruz azcık..
işte haberler böyle.. öpüyorum.. daha sık geleceğim en azından menülerimi yazayım ki kaçamak yapmayayım..
aa unutmuşum yazmayı
dünki menüm
sahur
salatalık,domates
peynr, zeytin
az pide, tereyağ
1 bardak süt
iftar
1 kase domates çorbası
1 baget
1 dilim fırın makarna
salata
1,5 lt su
ya ben regli olucam karnım ağrıyo akşamadan beri inşallah iftara yakın olmam :26:
Günaydın kizlar birazdan gelecegim ufak bir isim var malum ablam gitti ev bana kaldi yemegi yapıyorum sadece zaten onada dr izin verdi bi halledeyim bakalim kimler napmis
Günaydın... nasılsınız??
Hafta sonu giremedim yoğun geçti biraz. hafta sonuda niyetlenmedim malum resmi tatil
cuma sahur 2 yumurta 2 domates el içi kadar peynir 10 zeytin 2 b.çay 2 kayısı 5 badem 5 fındık
iftar ballı sirkeli su, 1 tabak nohut yemeği 3 kaşık pilav
c.tesi kahvalti domates roka salata, 2y.k süzme yoğurt,1 dilim pide
akşam misafirlikte 3 y.kaşık pilav, 2 kepçe nohut, 1 biber dolma,2 tavuk but
pazar kahvaltı
3yk menemen biraz peynir 2 dilim ekmek üstüne ev tereyağı çay
öğleden sonra
4 y kaşik mantı sonrasında yemedim bişey
bugün niyetliyim Allah kabul ederse yalan yok benim ki biraz diyetli
ne güzel herşey ev yapımı.. azar azar da olsa götürürdüm yerinde olsam...
Hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin Allah..
patatesli köftenin patatesini yemedin inşgerisi iyi
Selam canım iyiyiz sen nasılsın ?
Çoook az olmuş. Neredeyse aç gezmişsin.
Hafta içi toparlarsın kuzucum.
Selam bluecum hoşgeldin özledik seni
Kilo almadan dönmen harika. Tebrik ederim seni.
Makarna doğru seçim olmamasına rağmen her zaman yenmiyor ramazanda hoş gördük
Günaydın kaptancım. Allah kolaylık versin.
Selam canım iyiyiz sen nasılsın?
c.tesi akşam biraz fazla geldi ama gerisi güzel.
mantıyıda 4 kaşık diye hoş gördüm
tmm sen sözünü tuttun bende tuttuyorum:) :)
Aklımdan geçmiyor değill
Ödül yokmu kaptanın
Bu arada benim sarıkart noldu :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anam banu ablama bak dayının tavuklara göz diktiAyçacımmm şanslısın o zaman dayına gittiğinde kestir bri aylık tavuğunu at dolaba gönül rahatlığıyla yersinn biz özgür tavuk bulacağız diye kırk takla atıyoruzhedefine ulaşana dek sabret cnmmm ben sabrettim bak şimdi rahatlıkla yiyorum ama sporumu yine yapıyorum
merdiven çıkmak iyi fakat dizlerde tahribat yapabiliyor cnmm aman dikkat et
başınsagolsun canım babaannemi dedemi bu illetten kaybetmiş biri olarak anlıyorum seni malesef eşimin ailesindede bizim ailedede çıkan bir illet rabbim yaşatmasın tekrar kız öyle bahçemiz olsa ben ağaç dalında yaşarım iki kilo meyve ile yırttıgınıza şükredinBizim hep boyle banucum hersey bahceden. Dayim aile icin mesela tavuk fln bakiyo. Dayimlarlar annemler cok hasas bu konuda benim hem anane hem dede kanserden vefat etti cok dikkat ediyilar bu yuzden. Kurbanini bile kendi kuzu iken alir dogal buyutur. Yumurtamiz koy yumurtasi yaglarimiz kendimiz yaptirirz. Bahcelerimiz desen bir uctan bir uca istedigin meyve cok sukur. Sebzeler desen oyle. Ama hepimiz etli butluyuz cunku bilmeyiz sinirli yemeyi. Alismamisiz. Bahcenin bir yerinde girer her agactan 2 ser meyve koparip yiye yiye gideriz. Bir bahce turu = 2 kilo meyveo yuzden dikkat etmem lazim canim. Annede diyodu nasil yasican sen meyvesiz. Dedim bilmiyorum ama denicem. Allahtan istanbuldayim diyorum bu yuzden.
Insallah canim insallah cikmaz. Artik gucum kalmadi cunku. Sizin takimada yazdim evime tasindim :) 27. Kat is donusleri 2 kere inip cikmayi planliyorum sporumu bi sekilde yaparim bi muddet artik.olur mu ki. Su merdiven cikmak basen yapar olayi gercek midir yoksa.
ablacıgım çizgi film karakterlerinin isimlerini yazmışlar hepSlm fıstıklarrrr güzel bir pazar olsun hepimiz içinnn
inş bşr sorun çıkmaz bitanemmm 1 ay dinlenirsin birazcıkk
kıyamam sana ne yazdılarki çok merak ettimmmm
Güle güle gidin gelin inş Haticecimmm
bahçedeki kayısı da yenmöezmi kuzummm hiç olmazsa alsaydın yanına kahvaltılarda yerdin birer tanecikama haklısın koruma döneminde yersin önce iddiayı kazanalım bitanemm:13:
eniştenin doğum günü kutlu olsun cnmmmm
sanada bu yakışırdı cnm benim
afiyet olsundünki menüm
sahur
az menemen
salatalık,domates
az peynir,4 zeytin
1 parça pide tereyağ
iftar (davetteydik)
1 kase yoğurtlu çorba
3 yk kuru fasulye
5 yk etli patlıcan yemeği
3 yk pilav
az pide
salata
çayın yanında tatlı vardı yemedim 2 avuç kadar mısır patlatması yedim
3 dlm karpuz
1,5 lt su
ay canım çok susatmaz mı gece öyle yemekler:26:Dünkü iftar menüm
1kase çorba
2yk pilav
4yk güveçte et
Bol salata
1 dilim pide
Sahur menüm
K.validemin gazabına uğrayıp sahurda etli yemekten yedim. Yemez olaydım sabahtan beri midem yanıyor. Çok pişmanımm. Birdahada ona sahura gitmicem.
ohh maşallah vallaSelam bayanlarPazartesi çook yoğun geçiyor.
Hemen menülerimi yazayım geçmiş yapacağım müsait zamanda
C.tesi menüm
sabah
1 muz +6 fındık
öğle:
tavuk ızgara+ salata
ara: 1 sütlü kahve
akşam
5 tane köfte
1dilim ekmek
salata
ara 1 activa
pazar
yumurta
domates
1dilim ekmek
1 dilim peynir
1 tk reçel
ara: yok sabah geç kahvaltı yaptık
öğlen 2 köfte
salata
ara: 7 fındık
ara. 1 sütlü kahve
akşam
5 tane köfte
salata
ara: 1 activia
ve c.tesi pazar alışverişte saatlerce yürüdüm.eve gelince böyle oldum
yutmuşsun fırın makarnayı hadi eda affetmiş ceza vermeyim dedim ama yok yok cezaya gidiyor elim 20 squataa unutmuşum yazmayı
dünki menüm
sahur
salatalık,domates
peynr, zeytin
az pide, tereyağ
1 bardak süt
iftar
1 kase domates çorbası
1 baget
1 dilim fırın makarna
salata
1,5 lt su
ya ben regli olucam karnım ağrıyo akşamadan beri inşallah iftara yakın olmam :26:
hoşgeldin canım banucgum söyledi yogunmuşsun canım evet artıık menülerini ğaylaş canım kilonuda revize edelim dimi yakın zamandaselamlar kızlar nasılsınız? geçen selam verdikten sonra tekrar giremedim kusura bakmayın ramazan ister istemez düzeni etkiliyor, siteye telden girmek çok zor geliyor bana.. daha sık gelmeye çalışacağım..
bu hafta oruç tutmayacağm.. ramazan başladığından beri malesef karataya pek uymuyorum canımın istediği şeyler olursa yiyorum, ama ekmek yine hiç yemiyorum bugün tartıldım regl öncesi olmama rağmen 56 kilo çıktım, kilo almamışım yani..
hava çok sıcak 44-45 oluyor gündüz.. gece 40a düşüyor ama en azından dışarda evin önünde sıcak bile olsa oturabiliyoruz azcık..
işte haberler böyle.. öpüyorum.. daha sık geleceğim en azından menülerimi yazayım ki kaçamak yapmayayım..
hadi bakalım kaldığın yerden devam morel bozma ama acısını çıkar bu haftayı yakalamk için sporu artır canımgünaydınnn herkese. kusura bakmayın haftasonu annemlerdeydim hiç giremedim. tabi diyet felan da hak getire. neyde tekrar döndüm insanın düzeni evinde kaldıgımız yerden devam
canım gecede uyku bölündüğü için oluyor bol bol yüzünü yıkayacaksın başka yolu yok varsada ben bilmiyorumkimse yok galiba
çok uykum var kızlar napıcam bu uykuyu yaa.. fırsat bulukça kafamı koyuyorum kaldıramıyorum kafamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?