Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydinlarrr herkeseee.herkesin gunu bol aydin ve neseli olsun insallah. Opuyorum herkesii

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

günaydın kızlarr geçmiş yapacak keyfim yok inanın hafta sonu cumartei akşamı ablamda iftara davetlydik pazr günü abimde. dünde giremedim tercihlerle uğraşıyorum kaptanım beni bugünde idare edermisin. yarın yine düzenli paylaşıma girerim. bide emre salağı aradı iyice keyfim kaçtı mevlam insanın yüzsüzündende korusun tüm enerjm çekldi şuan. menülerimi paylaşıcam sizler napıyosunz

Menün güzel. Kurabiyelerden kurtul artık

Allah kolaylık versin :18:

Arkadaşının art niyeti yok bence.

Güzel menü

Günaydınlar
Dünkü menüm

1 dilim beyaz peynir
1 tk reçel
1 dilim ekmek
domates salatalık

ara: 1 küçük muz

öğle:
2 köfte
salata
1dilim ekmek

ara:1 dilim kavun

ara:1 activa+4 fındık

akşa
5 köfte
1dilim ekmek
salata

ara:1 sütlü kahve

su: 3 litre

Kızlar bisiklet almak istiyorum ama sürecek yer yok.Bir de diyetisyen spor yok diyor ama ben çok istiyorum.

günaydın herkese Allah afetsin ramazan çarptı işler de yogun gelemiyorum bi türlü dün başım çok agrıyodu hala da geçmedi gözlerimi açamıyorum. neyse sayılı gün çabuk geçer

Günaydın kızlar bugün eltimi ve k.validemleri iftara alıyorum
Pazartesi iftar menüm
1kase çorba
2yk taze fasulye
2yk tavuklu pilav
Salata
1 dilim pide
1.5 lt su
Sahura kalkmadım çünkülüm tatildeyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kaptancım bebiş nasıl? evde misin bi risk mi var? bolca dinlen evinin keyfini çıkar.. aman kendini yorma..

doktorcum wc eğitimine mi başladın? 16 aylık erken gibi ama sen daha iyi bilirsin tecrübelisin.. ben oğlana 2 yaşında denedim kafayı yiyecektim hem de ramazandı.. 32 aylıkken öğrenmiş oldu, çokşükür sorunsuz bitti 1 haftada..

benim de hac tehlikeye girdi, burada personel kalmayacak gibi duruyor gelecek olan kişi geç gelecek, benim nöbetçi kalmam gerekebilir.. seneye kalırsa da tehlike belki öbür sene bizi başka yere yollarlar bir de 2.çocuk projemi bile ertelemek zorunda kalacağım sanırım öbür sene gitme ihtimali nedeniyle..dua ediyorum inşallah gidebilirim bu sene..

edacım sen nasılsın?işler güçler nasıl?

gözde canım tercihlerin hayırlı olsun, umarım istediğin gibidir puanın.. emreye noldu ya yoksa biti mi

ınşallah bu sene gidebilirsin canım . Ve inşallah planların aksamazda gelir ikinci bebişte sırasında
bebiş iyi şükür haftaya kontrolvar ben işi bıraktım canım tm haklarımıda verdiler sağolsunlar yavrucuk daha önemliydi
iyi tatiller
bu hafta ben yapıcan inş bi aksilik olmazsa
ooo kendini biliyorrrrrrr
günaydın herkese Allah afetsin ramazan çarptı işler de yogun gelemiyorum bi türlü dün başım çok agrıyodu hala da geçmedi gözlerimi açamıyorum. neyse sayılı gün çabuk geçer
sayılı gün çabuk geçer ama kural ihlalleri geçmez canım can yakar . Menüler yok paylaşım az bunlar yakışmıyor
Kızlar bisiklet almak istiyorum ama sürecek yer yok.Bir de diyetisyen spor yok diyor ama ben çok istiyorum.
bence diyetistyeni beklemelisin canım nolur nolmaz sen şimdiye kadar uydun ve kaybetmedin şimdide uy derim :13:
ohh afiyet olsun
bugunde idare ederim canım . ama dönün artık valla herkes saldı kimse kusura bakmasın canım sadece senin için söylemiyorum belli kiişler dışında kimse yok valla msjda sayacagım menüde bu hafta
Gunaydinlarrr herkeseee.herkesin gunu bol aydin ve neseli olsun insallah. Opuyorum herkesii

günaydın seninde günün aydın olsun
benimde hedefim 1 kilo vermek.reglde yaklaşıyor.
hadi bakalım inşallah canım
Bu haftaki hedefim 66. Bu arada bende regl oldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
not alındı
afiyet olsun canım
aycacım sana özendim walla.neresiydi senin memleket asmde dr acıgı varmı?
aha gidiyor dr istanbuldan bıktı tabi
Ayyy bak hafi hayirlisi. Kaptancim bende hep erkek hisediyorum yegenimizi. Daha cok var dimi cinsiyetini ogrenmemize

hadi bakalım kimler haklı çıkacak aşağı yukarı 4-5 haftaya ögreniriz galiba rabbimin izniyle
ahh ahhh hep diyorum çocukluğumuzdaki gibi beslensek kimse kilo almaz annem bana asla ekmek yediremezmiş herşeyi yer ama ekmek yemezmişim ee bol bolda hareket vardı ve eskiden nerdeydi öyle şimdiki çocuklar gibi zırt pırt abur cbubur çikolata nerdeeee kırk yılda birdi sğplıklıydı vucutlar

dünki menüm (07,07,2014)

sahur

peynir
domates
salatalık
5 zeytin
1 parça pide, tereyağ
1 bardak süt

iftar
1 hurma
1 kepçe çorba
1 baget
yoğurtlu köz patlıcan
yoğurtlu semizotu salatası
komşum fırında pide yaptırmış bizde gönderdi eşim lüpletti bende 2 ısırık aldım

1lt su

süper canım bu haftada 1 kilo garanti bence

kolay gelsin cnm

menün gayet güzel

bu seferde akşam yemeğin çok zayıf
ayran içmekle çok iyi yapmışsın

Allahım nasıl karnım ağrıyo 2 gündür ama hala regli olamadım

bari iftardan sonra olsam

evet ablacım bittii boynuzlarım baki kaldı

tamam kaptanım bugün gerçekten iyi değildim şuan iyiyim biraz. menülerimi paylaşıyım

cuma hatırlamıyorum

cumartesi iftar: 1 kase yayla çorbası , 2 yk barbunya, 1 tane sigara böreği, 3 ince dilim patates, 3 minik köfte, 1 yk pilav, 1 bardak ayran 2 bardak su, ağlayan kek yapmış ablam aybükenin diliminden kalan 1 çatal keki yedim acaip canm çekti. ( bu arada ablamdaydık ondan bukadar fazla kaçtı)

sahur: 1 haş. yumurta 1 dilim ekmek 5 dilim patates kızartması ( ufak ufak yani) zeytin peynir biraz taze kaşar 3 bardak çay

pazar: 1 kase mantar çorbası, 4 yk bulgur pilavı 1 kase yoğurt + biraz taze fasülye

sahur: yarım gözleme 1 bardak ayran..

pazartesi: tavuk göğsünü küp küp dilimledim az yağda bi mühürledim sonra az su koyup tekrar pişirdim baharatla tatlandırdım.
1 kase mantar çorbası ve biraz bu tavuk kızartması mayonez ketçap 2 dilim pide yedim. snrası : 4 kayısı 5 kiraz 1 kahve
sahur: domates 2 haş yumurta biraz peynir zeytin ve 1 dilim pide..

bu akşamda Sultanahmete gidiyoruz nasipse arkadaşlarla. plana ben sonradan dahil oldum ben gidip gelme konusunda rahatım diye planı yapınca haber veriyolar bana ne yicez ne hazırlıyolar bilmiyorum. daha doğrusu süt kardeşim ve onun 2 arkadaşıyla gidiyoruz. ne hazırlıycak bilmyorum
ve ben aşırı derecede şiştim kızlar 8 gündür regl olmadım ya bılkım bılkım oldu karnım kaskatıı korkuyorumm

Kaptancım
Benim bir maruzatım var.
Bugün pedagojik formasyon sonuçları açıklandı.
Ben kazanmışım.
Bu hafta cumaya kadar kayıt yaptırmak için eskişehire gitmem gerekiyor ayriyetten bir sürü hazırlık yapmam lazım. Çok yoğun olacağım mesaj sayısından beni muaf mı tutarsın ? Yoksa 2 haftalık iznemi ayrılayım bilemedim ben :18:
Bu arada lütfen benim için dua edin.
Şuan çok kararsız heyecanlı ve panik haldeyim. Napıcam diye başım dönüyor.

Kaptancım. Cuma günü siteye giremeyeceğim. Perşembe günü bildirim yapsam ve izne ayrılsam olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…