- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
kaptancım bebiş nasıl? evde misin bi risk mi var? bolca dinlen evinin keyfini çıkar.. aman kendini yorma..
doktorcum wc eğitimine mi başladın? 16 aylık erken gibi ama sen daha iyi bilirsin tecrübelisin.. ben oğlana 2 yaşında denedim kafayı yiyecektim hem de ramazandı.. 32 aylıkken öğrenmiş oldu, çokşükür sorunsuz bitti 1 haftada..
benim de hac tehlikeye girdi, burada personel kalmayacak gibi duruyor gelecek olan kişi geç gelecek, benim nöbetçi kalmam gerekebilir.. seneye kalırsa da tehlike belki öbür sene bizi başka yere yollarlar bir de 2.çocuk projemi bile ertelemek zorunda kalacağım sanırım öbür sene gitme ihtimali nedeniyle..dua ediyorum inşallah gidebilirim bu sene..
edacım sen nasılsın?işler güçler nasıl?
gözde canım tercihlerin hayırlı olsun, umarım istediğin gibidir puanın.. emreye noldu ya yoksa biti mi
Günaydın kızlar bugün eltimi ve k.validemleri iftara alıyorum
Pazartesi iftar menüm
1kase çorba
2yk taze fasulye
2yk tavuklu pilav
Salata
1 dilim pide
1.5 lt su
Sahura kalkmadım çünkülüm tatildeyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu hafta ben yapıcan inş bi aksilik olmazsa
günaydın herkese Allah afetsin ramazan çarptı işler de yogun gelemiyorum bi türlü dün başım çok agrıyodu hala da geçmedi gözlerimi açamıyorum. neyse sayılı gün çabuk geçer
Kızlar bisiklet almak istiyorum ama sürecek yer yok.Bir de diyetisyen spor yok diyor ama ben çok istiyorum.
Günaydınlar
Dünkü menüm
1 dilim beyaz peynir
1 tk reçel
1 dilim ekmek
domates salatalık
ara: 1 küçük muz
öğle:
Kaptancım. Cuma günü siteye giremeyeceğim. Perşembe günü bildirim yapsam ve izne ayrılsam olur mu?
Kaptancım
Benim bir maruzatım var.
Bugün pedagojik formasyon sonuçları açıklandı.
Ben kazanmışım.
Bu hafta cumaya kadar kayıt yaptırmak için eskişehire gitmem gerekiyor ayriyetten bir sürü hazırlık yapmam lazım. Çok yoğun olacağım mesaj sayısından beni muaf mı tutarsın ? Yoksa 2 haftalık iznemi ayrılayım bilemedim ben :18:
Bu arada lütfen benim için dua edin.
Şuan çok kararsız heyecanlı ve panik haldeyim. Napıcam diye başım dönüyor.
Cok sevindim edam ya hayirli ugurlu olsun kuzucum dualarimi seninle
Tammdir sen persembe yap bildirimini izne ayrilmana gerek yok
Allahım nasıl karnım ağrıyo 2 gündür ama hala regli olamadım
bari iftardan sonra olsam
Kaptancım
Benim bir maruzatım var.
Ben kazanmışım.
Bu hafta cumaya kadar kayıt yaptırmak için eskişehire gitmem gerekiyor ayriyetten bir sürü hazırlık yapmam lazım. Çok yoğun olacağım mesaj sayısından beni muaf mı tutarsın ? Yoksa 2 haftalık iznemi ayrılayım bilemedim ben :18:
Kaptancım
Benim bir maruzatım var.
Ben kazanmışım.
tebrik ederiiimmm
gülşah abla sen 2 gün gecikti diyosun ben 8 gündürr kıvranıyorum
İnşallah olmazsin yaseminin rüyası sana cikar
Eda canım hayırlı olsun çok sevindim
Kaptancım hakkında hayırlısı olsun iyi yapmışsın dinlen kendine yeğenimize iyi bak:)
Gözde ne boynuzu ya? Başkasıyla da mı görüşüyormuş? Hani çok seviyordu seni ama
aycacım sana özendim walla.neresiydi senin memleket asmde dr acıgı varmı?
ınşallah bu sene gidebilirsin canım . Ve inşallah planların aksamazda gelir ikinci bebişte sırasında
bebiş iyi şükür haftaya kontrolvar ben işi bıraktım canım tm haklarımıda verdiler sağolsunlar yavrucuk daha önemliydi
iyi tatiller
ooo kendini biliyorrrrrrr
sayılı gün çabuk geçer ama kural ihlalleri geçmez canım can yakar . Menüler yok paylaşım az bunlar yakışmıyor
bence diyetistyeni beklemelisin canım nolur nolmaz sen şimdiye kadar uydun ve kaybetmedin şimdide uy derim :13:
ohh afiyet olsun
bugunde idare ederim canım . ama dönün artık valla herkes saldı kimse kusura bakmasın canım sadece senin için söylemiyorum belli kiişler dışında kimse yok valla msjda sayacagım menüde bu hafta
günaydın seninde günün aydın olsun
hadi bakalım inşallah canım
not alındı
afiyet olsun canım
aha gidiyor dr istanbuldan bıktı tabi
hadi bakalım kimler haklı çıkacak aşağı yukarı 4-5 haftaya ögreniriz galiba rabbimin izniyle
ahh ahhh hep diyorum çocukluğumuzdaki gibi beslensek kimse kilo almaz annem bana asla ekmek yediremezmiş herşeyi yer ama ekmek yemezmişim ee bol bolda hareket vardı ve eskiden nerdeydi öyle şimdiki çocuklar gibi zırt pırt abur cbubur çikolata nerdeeee kırk yılda birdi sğplıklıydı vucutlar
bu seferde akşam yemeğin çok zayıf
ayran içmekle çok iyi yapmışsın
Kaptancım
Benim bir maruzatım var.
Ben kazanmışım.
Kaptancım
Benim bir maruzatım var.
Ben kazanmışım.
Su firin latlican kwbabi bendemi denesem nadil yapiyirsun gulsahim08/07/2014 menüm
sahur
az menemen
peynir, 5 zeytin
az pide, tereyağ
iftar
1 tabak fırında patlıcan kebap
3 yk sebzeli bulgur pilavı
4 dlm karpuz
2 yk semizotu salatası
1 parça pide
eşim dondurmalı irmik helvası diye tutturdu yaptım şuan demleniyor irmik azcıkta ben yesem malum bide regli fenalardayım:111::111:
1 lt su
Gider canim cumaya kadarsonunda regli oldum ,inşallah cumayaa kadar atarım ödemimi acayip şişim şuan
Tantuniyi canan hicanin lahmacunu yerine saydik hadi8 temmuz
Sabah: 2 yumurtadan omlet. 1 ınce dılım ezıne maydanoz salatalık 3 gun kurusu 4 badem
oglen: 150 gr tavuk gogus ızgara , Mantar salatası
Aksam: yarım tantunı 2 bardak ayran
sıvılar : 2 bardak ada cayı 1 bardak rezene 3 lt su
Spor yıne yok esortmanlarımı evden getıremedım bu geldıgımde o yuzden ancak haftaya baslıcam.
Ben ilk kiloyu lisede aldim sonra unide verdim 45filandim evlenebe kadar yine aldim malum meslekten dolayi 53 ile evlendim simdide durum malumaynen oyle kaptanım dıyorum hep anneye ne vardı zorla ekmegın tadına alıstırtcak benı. bende ılkokul 3 e kadar yememısım. Zaten 4 sınıfta onlugume sıgmamaıstımda yenı onluk almıslardı. O kadar ekmek yemısım 1 yılda kı tupac gb olmusum.
Kolay gelsin canimValla fena yoruldum ama çok şükür başımın agrısı geçti. eve gideyim ufaktan temizlige başlayacam halıları felan yıkamaya verecem camlar dolaplarr çok iş var.
Blue ozledik canım seni yaEda canım hayırlı olsun çok sevindim
Kaptancım hakkında hayırlısı olsun iyi yapmışsın dinlen kendine yeğenimize iyi bak:)
Gözde ne boynuzu ya? Başkasıyla da mı görüşüyormuş? Hani çok seviyordu seni ama
Hic unutmuyorum canim inanCanım benim çok şükür eşimin tedavisinde ilerleme var ümidim var olcak bi gün ama şuan olmadığını biliyorum
Hayırlısı artık canım sen dualarında beni unutma yeter :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haklısın kaptancım bende işte edanın dediği pedagojik formasyon yüzünden çok yogunum. tamam bugünden itibaren yogunda olsa girmeye çalışacam.
tam hatırlamasamda yazayım
07.07.2014 menü
sahur
1 porsiyon sebzeli köfte
iftar
2 paket hazır bardak çorba
1 tabak kavun
1 domates
5-6 hurma
baya bol ramazan pidesi
08.07.2014
sahur
1 domates
5-6 hurma
ramazan pidesi (çöpe gitmesin yedim bi daha almayacam zaten )
peynir zeytin
1 yk kadar reçel
kibrit kutusu kadar tereyağ
bugün tartı bana gülümsemek ne kelime kahkaha attı desem.1200 vermişim ama gecen haftada salı günü 800 gr vermiştim perşembeye 600 anca eksik çıktım oyüzden ödem yapacak şeylerden uzak durmam ve demir ilacımı mutlaka ama mutlaka içmem lazım bir tek o beni wcye cıkarıyorVayy hem regl olcaksiniz hem yuksek hedefler cokcok tebrik ediyoruz kizlar sizi :)
gözdecim kendine zarar veriyorsun engelle o cocugu pişman olursun.günaydın kızlarr geçmiş yapacak keyfim yok inanın hafta sonu cumartei akşamı ablamda iftara davetlydik pazr günü abimde. dünde giremedim tercihlerle uğraşıyorum kaptanım beni bugünde idare edermisin. yarın yine düzenli paylaşıma girerim. bide emre salağı aradı iyice keyfim kaçtı mevlam insanın yüzsüzündende korusun tüm enerjm çekldi şuan. menülerimi paylaşıcam sizler napıyosunz
kurtuldum cok şükür.Menün güzel. Kurabiyelerden kurtul artık
:
azmin sonu mezuniyet olacak inşallah maşallah sana eda .bu sefer mezuniyete kadar su koyverip vakit kaybetmek yok.Günaydınlar
Dünkü menüm
1 dilim beyaz peynir
1 tk reçel
1 dilim ekmek
domates salatalık
ara: 1 küçük muz
öğle:
2 köfte
salata
1dilim ekmek
ara:1 dilim kavun
ara:1 activa+4 fındık
akşa
5 köfte
1dilim ekmek
salata
ara:1 sütlü kahve
su: 3 litre
hala mı spor yasak.merak ettim şimdi yürüyüşüde miyapma diyor.Kızlar bisiklet almak istiyorum ama sürecek yer yok.Bir de diyetisyen spor yok diyor ama ben çok istiyorum.
eminecim suyu azmı tüketiyorsun.birde kızlar çayı cok tüketmekte iyi olmuyor.çay idrar söktürüyor ve susuz bırakıyor.günaydın herkese Allah afetsin ramazan çarptı işler de yogun gelemiyorum bi türlü dün başım çok agrıyodu hala da geçmedi gözlerimi açamıyorum. neyse sayılı gün çabuk geçer
ayy o davetleri bende özledim.Günaydın kızlar bugün eltimi ve k.validemleri iftara alıyorum
Pazartesi iftar menüm
1kase çorba
2yk taze fasulye
2yk tavuklu pilav
Salata
1 dilim pide
1.5 lt su
Sahura kalkmadım çünkülüm tatildeyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Su firin latlican kwbabi bendemi denesem nadil yapiyirsun gulsahim
canım benim ilki kız 2 yaşında cok kolay öğrendi.2.erkek bi kaç deneme yaptım baktım olmadı sonrada bana zaman uymadı derken 3 yaşını doldurduk 4 hafta önce başladık işte maşallah 2 günde öğrendi gecede bezlemiyorum o 9-10 gibi yatıyor ben 12i gecerken uyku arası onu wcye alıyorum yapıyor.bide sahurda yaptırıyorum.büyüğünü tutuyor onu yaparken cekiniyor bi seferde yapmıyor 3-4 kez gidiyoruz onun için bazen onu azcık kaçırabiliyor.işte onunla uğraşırken benim 3 numara heves etti.abisini wcde görünce hemen soyunuyor.çiş varmı diyorum hıhı diyor.cadı yaaa.deneyim dedim ama izinde bile olsam ramazan zor oluyor.kaptancım bebiş nasıl? evde misin bi risk mi var? bolca dinlen evinin keyfini çıkar.. aman kendini yorma..
doktorcum wc eğitimine mi başladın? 16 aylık erken gibi ama sen daha iyi bilirsin tecrübelisin.. ben oğlana 2 yaşında denedim kafayı yiyecektim hem de ramazandı.. 32 aylıkken öğrenmiş oldu, çokşükür sorunsuz bitti 1 haftada..
benim de hac tehlikeye girdi, burada personel kalmayacak gibi duruyor gelecek olan kişi geç gelecek, benim nöbetçi kalmam gerekebilir.. seneye kalırsa da tehlike belki öbür sene bizi başka yere yollarlar bir de 2.çocuk projemi bile ertelemek zorunda kalacağım sanırım öbür sene gitme ihtimali nedeniyle..dua ediyorum inşallah gidebilirim bu sene..
edacım sen nasılsın?işler güçler nasıl?
gözde canım tercihlerin hayırlı olsun, umarım istediğin gibidir puanın.. emreye noldu ya yoksa biti mi
güzel menü sıvıyı arttırsan daha güzel olurdünki menüm (07,07,2014)
sahur
peynir
domates
salatalık
5 zeytin
1 parça pide, tereyağ
1 bardak süt
iftar
1 hurma
1 kepçe çorba
1 baget
yoğurtlu köz patlıcan
yoğurtlu semizotu salatası
komşum fırında pide yaptırmış bizde gönderdi eşim lüpletti bende 2 ısırık aldım
1lt su
edacım tebrikler canım.bencede izne ayrılma.bildirimini perşembe yap idare ederiz seni kopmazsın böylece.Kaptancım
Benim bir maruzatım var.
Ben kazanmışım.
telli yasemin gibi olacamİnşallah olmazsin yaseminin rüyası sana cikar
sahurda yumurta yesen.iftarda cok karbonhidrat olmus canım ya.sonra açlık krizine girersin.bide hurmaya dikkat şeker oaranı cok yüksek yanında süt iç.haklısın kaptancım bende işte edanın dediği pedagojik formasyon yüzünden çok yogunum. tamam bugünden itibaren yogunda olsa girmeye çalışacam.
tam hatırlamasamda yazayım
07.07.2014 menü
sahur
1 porsiyon sebzeli köfte
iftar
2 paket hazır bardak çorba
1 tabak kavun
1 domates
5-6 hurma
baya bol ramazan pidesi
08.07.2014
sahur
1 domates
5-6 hurma
ramazan pidesi (çöpe gitmesin yedim bi daha almayacam zaten )
peynir zeytin
1 yk kadar reçel
kibrit kutusu kadar tereyağ
rabbim gönlüne göre versin.Canım benim çok şükür eşimin tedavisinde ilerleme var ümidim var olcak bi gün ama şuan olmadığını biliyorum
Hayırlısı artık canım sen dualarında beni unutma yeter :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim evinde ihtiyacı var.haliları uzun süredir vermedim wc olayını bekledim.ramzanda kadında gelmez.bi arayım bakalım belki regldrValla fena yoruldum ama çok şükür başımın agrısı geçti. eve gideyim ufaktan temizlige başlayacam halıları felan yıkamaya verecem camlar dolaplarr çok iş var.
aydın demek.benim kardes nazillideydi bende gecen ay ona gittim.esnafa cok şaşırdım ne kadar saygılı geldi bana.viyanada kaldım 10 sene ordan istanbuşa mecburi hizmete geldim.mecburen sultangazideyim ama ilk zamanlar cok zorlandim.eanaf bi tuhaf.şimdi tanıyorlarda daha düzgün davranıyorlar.bir sferinde eşarp alacam bi kaç tane açtırdım açmadan olmaz ki tezgahtar kız gayet güzel ilgilendi ama dükan sahibi adam sen alıcı değil bakıcısın burda bakacak mal yok demezmi ay ne sinir oldum o magazaya bidaha girmedim onlara sinirime gidip 2 tane esarp aldım başka bi magazadan.Benim memleket aydın canım. Muhendıs olmasam kesınlıkle orda yasardım. Kusadası , bodruum didim fethiye yakın. hayat ucuz. kiralar ucuz. Millet ogretmene doktara saygısı var. Pazara cıkarsın hersey taptaze. bulursunda hormonsuz. Seviyorum ben memleketımı ya. bence gelmelısın
yemee08/07/2014 menüm
sahur
az menemen
peynir, 5 zeytin
az pide, tereyağ
iftar
1 tabak fırında patlıcan kebap
3 yk sebzeli bulgur pilavı
4 dlm karpuz
2 yk semizotu salatası
1 parça pide
eşim dondurmalı irmik helvası diye tutturdu yaptım şuan demleniyor irmik azcıkta ben yesem malum bide regli fenalardayım:111::111:
1 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?