Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bu hafta ben yapıcan inş bi aksilik olmazsa

günaydın herkese Allah afetsin ramazan çarptı işler de yogun gelemiyorum bi türlü dün başım çok agrıyodu hala da geçmedi gözlerimi açamıyorum. neyse sayılı gün çabuk geçer

Kızlar bisiklet almak istiyorum ama sürecek yer yok.Bir de diyetisyen spor yok diyor ama ben çok istiyorum.

haklısın kaptancım bende işte edanın dediği pedagojik formasyon yüzünden çok yogunum. tamam bugünden itibaren yogunda olsa girmeye çalışacam.
tam hatırlamasamda yazayım

07.07.2014 menü
sahur
1 porsiyon sebzeli köfte

iftar
2 paket hazır bardak çorba
1 tabak kavun
1 domates
5-6 hurma
baya bol ramazan pidesi

08.07.2014
sahur
1 domates
5-6 hurma
ramazan pidesi (çöpe gitmesin yedim bi daha almayacam zaten )
peynir zeytin
1 yk kadar reçel
kibrit kutusu kadar tereyağ

tebrik ederiiimmm

gülşah abla sen 2 gün gecikti diyosun ben 8 gündürr kıvranıyorum

tebrik ederiiimmm

gülşah abla sen 2 gün gecikti diyosun ben 8 gündürr kıvranıyorum

Canım kıyamam ,aslında geçikme değil benim ki gelmeden 2, 3 gün kıvrandırıyo özellikle ayaklarımı üşüttüysem geçen mutfagın halısını yıksmıstım onun marifeti,
Sen bi doktora git canım sürekli böyleyse ihmal etme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah olmazsin yaseminin rüyası sana cikar

Canım benim çok şükür eşimin tedavisinde ilerleme var ümidim var olcak bi gün ama şuan olmadığını biliyorum
Hayırlısı artık canım sen dualarında beni unutma yeter :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eda canım hayırlı olsun çok sevindim

Kaptancım hakkında hayırlısı olsun iyi yapmışsın dinlen kendine yeğenimize iyi bak:)

Gözde ne boynuzu ya? Başkasıyla da mı görüşüyormuş? Hani çok seviyordu seni ama

başkalarıylada görüşmüş abla baya bikaç kişi şimdi koşuyo peşimden ama bnde bitti napalım kısmettt

Valla fena yoruldum ama çok şükür başımın agrısı geçti. eve gideyim ufaktan temizlige başlayacam halıları felan yıkamaya verecem camlar dolaplarr çok iş var.

aycacım sana özendim walla.neresiydi senin memleket asmde dr acıgı varmı?

Benim memleket aydın canım. Muhendıs olmasam kesınlıkle orda yasardım. Kusadası , bodruum didim fethiye yakın. hayat ucuz. kiralar ucuz. Millet ogretmene doktara saygısı var. Pazara cıkarsın hersey taptaze. bulursunda hormonsuz. Seviyorum ben memleketımı ya. bence gelmelısın

aynen oyle kaptanım dıyorum hep anneye ne vardı zorla ekmegın tadına alıstırtcak benı. bende ılkokul 3 e kadar yememısım. Zaten 4 sınıfta onlugume sıgmamaıstımda yenı onluk almıslardı. O kadar ekmek yemısım 1 yılda kı tupac gb olmusum.

bu seferde akşam yemeğin çok zayıf
ayran içmekle çok iyi yapmışsın

Bi dengeyi tuturamadım yaa diğer turlude cok yıyomusum gb gelıyor.

Hayırlı olsun edacım. Çok sevındımmmm

8 temmuz

Sabah: 2 yumurtadan omlet. 1 ınce dılım ezıne maydanoz salatalık 3 gun kurusu 4 badem

oglen: 150 gr tavuk gogus ızgara , Mantar salatası

Aksam: yarım tantunı 2 bardak ayran

sıvılar : 2 bardak ada cayı 1 bardak rezene 3 lt su

Spor yıne yok esortmanlarımı evden getıremedım bu geldıgımde o yuzden ancak haftaya baslıcam.

tebrik ederim canım Allah yardımcın olsun

sonunda regli oldum ,inşallah cumayaa kadar atarım ödemimi acayip şişim şuan

08/07/2014 menüm

sahur

az menemen
peynir, 5 zeytin
az pide, tereyağ

iftar
1 tabak fırında patlıcan kebap
3 yk sebzeli bulgur pilavı
4 dlm karpuz
2 yk semizotu salatası
1 parça pide

eşim dondurmalı irmik helvası diye tutturdu yaptım şuan demleniyor irmik azcıkta ben yesem malum bide regli fenalardayım:111::111:

1 lt su

Su firin latlican kwbabi bendemi denesem nadil yapiyirsun gulsahim
Gozun donmus irmikten uc catal izin var fazlasi ykk bak bide odem diyorsun sen benim gibi sisko hamile kalma gitsin kilolar zayif anne ol
sonunda regli oldum ,inşallah cumayaa kadar atarım ödemimi acayip şişim şuan
Gider canim cumaya kadar
Tantuniyi canan hicanin lahmacunu yerine saydik hadi
Ben ilk kiloyu lisede aldim sonra unide verdim 45filandim evlenebe kadar yine aldim malum meslekten dolayi 53 ile evlendim simdide durum malum
Valla fena yoruldum ama çok şükür başımın agrısı geçti. eve gideyim ufaktan temizlige başlayacam halıları felan yıkamaya verecem camlar dolaplarr çok iş var.
Kolay gelsin canim
Blue ozledik canım seni ya
Iyiyim sukur yaseminde izinde cocuklardan vakit bulamiyor galiba
Gozdeye hayat suan hayatinda gereksizleri tanidi inşallah gerekliler olacak ilerde
Hic unutmuyorum canim inan
Tez zaman da sifa bulsun

Canim bardak corbalari icme valla bi mercimek koysan hemen okur yada tarhana yada sehriye 5 dklik isi var kavunuda tabak tabak yeme bak o cok sekwrli kalorili

kızlar bugün pcyi actım alıntıda yaptım ama reyyan sürekli peşimde ve ilk fırsatta resetliyor.öğleyin bir kere uyuyor ondada ben fırsat bulmusken uyuyorum.
Vayy hem regl olcaksiniz hem yuksek hedefler cokcok tebrik ediyoruz kizlar sizi :)
bugün tartı bana gülümsemek ne kelime kahkaha attı desem.1200 vermişim ama gecen haftada salı günü 800 gr vermiştim perşembeye 600 anca eksik çıktım oyüzden ödem yapacak şeylerden uzak durmam ve demir ilacımı mutlaka ama mutlaka içmem lazım bir tek o beni wcye cıkarıyor

gözdecim kendine zarar veriyorsun engelle o cocugu pişman olursun.

Menün güzel. Kurabiyelerden kurtul artık
:
kurtuldum cok şükür.

azmin sonu mezuniyet olacak inşallah maşallah sana eda .bu sefer mezuniyete kadar su koyverip vakit kaybetmek yok.

Kızlar bisiklet almak istiyorum ama sürecek yer yok.Bir de diyetisyen spor yok diyor ama ben çok istiyorum.
hala mı spor yasak.merak ettim şimdi yürüyüşüde miyapma diyor.

günaydın herkese Allah afetsin ramazan çarptı işler de yogun gelemiyorum bi türlü dün başım çok agrıyodu hala da geçmedi gözlerimi açamıyorum. neyse sayılı gün çabuk geçer
eminecim suyu azmı tüketiyorsun.birde kızlar çayı cok tüketmekte iyi olmuyor.çay idrar söktürüyor ve susuz bırakıyor.

ayy o davetleri bende özledim.

Su firin latlican kwbabi bendemi denesem nadil yapiyirsun gulsahim

canım
yarım kilo dana kuşbaşını üzerine çıkacak kadar su koyup düdüklüde yaklasık 25 dk haşlıyorum
1 kilo patlıcanı küp şeklinde doğrayıp kızartıyorum yada hafif olsun istiyorsak az yaplayıp fırınada verilebilir ama kızartma daha lezzetli oluyor, altına kağıt havlu koyup fazla yağını çektirebilirsin
2 tane ortaboy soğanı ve 2 tane yesil biberi az yağda soteliyorum sonra etleri ekleyip 1 yk salça baharatlar ve tuzunuda ekleyıp biraz daha soteliyorum
fırın kabına patlıcan ve sotelenmiş karışımı karıştırıp üzerine haş etin suyunu ekliyorum ,
üzerine domates ve biber dilimleri fırına
eşim çok beğendi bu ölçüden 5 kişi rahat doyar cnm

bide tarifin orjinalinde fırın kabı toprak kap, ben borcam da yaptım bence toprak kapta daha lezzetli olur,

canım benim ilki kız 2 yaşında cok kolay öğrendi.2.erkek bi kaç deneme yaptım baktım olmadı sonrada bana zaman uymadı derken 3 yaşını doldurduk 4 hafta önce başladık işte maşallah 2 günde öğrendi gecede bezlemiyorum o 9-10 gibi yatıyor ben 12i gecerken uyku arası onu wcye alıyorum yapıyor.bide sahurda yaptırıyorum.büyüğünü tutuyor onu yaparken cekiniyor bi seferde yapmıyor 3-4 kez gidiyoruz onun için bazen onu azcık kaçırabiliyor.işte onunla uğraşırken benim 3 numara heves etti.abisini wcde görünce hemen soyunuyor.çiş varmı diyorum hıhı diyor.cadı yaaa.deneyim dedim ama izinde bile olsam ramazan zor oluyor.

güzel menü sıvıyı arttırsan daha güzel olur

edacım tebrikler canım.bencede izne ayrılma.bildirimini perşembe yap idare ederiz seni kopmazsın böylece.

İnşallah olmazsin yaseminin rüyası sana cikar
telli yasemin gibi olacam

sahurda yumurta yesen.iftarda cok karbonhidrat olmus canım ya.sonra açlık krizine girersin.bide hurmaya dikkat şeker oaranı cok yüksek yanında süt iç.

rabbim gönlüne göre versin.

benim evinde ihtiyacı var.haliları uzun süredir vermedim wc olayını bekledim.ramzanda kadında gelmez.bi arayım bakalım belki regldr

aydın demek.benim kardes nazillideydi bende gecen ay ona gittim.esnafa cok şaşırdım ne kadar saygılı geldi bana.viyanada kaldım 10 sene ordan istanbuşa mecburi hizmete geldim.mecburen sultangazideyim ama ilk zamanlar cok zorlandim.eanaf bi tuhaf.şimdi tanıyorlarda daha düzgün davranıyorlar.bir sferinde eşarp alacam bi kaç tane açtırdım açmadan olmaz ki tezgahtar kız gayet güzel ilgilendi ama dükan sahibi adam sen alıcı değil bakıcısın burda bakacak mal yok demezmi ay ne sinir oldum o magazaya bidaha girmedim onlara sinirime gidip 2 tane esarp aldım başka bi magazadan.
yemee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…