Eminecim eniste dusuncesizlik etmis galiba olur böyle her iliskide
Ahh bu erkekler yemeden icmeden kestirmisler sizi
Aynen aycacim kacamak yoksa tartida odulunu veriyor
Su yogunlugun azalmiyor senin evet bayram gelsede tatilin keyfini cikarsan ama karatayi bozmak yok bayramda herkes kilo alip doner bizim takimda oyle olmayacak
Günaydın gozde su tercihlerini yapana kadar sana ses cikarmayacagim ama menulerin hala hatalarla gidiyor aycada demis bakalim bu cuma verdigin sözü tutabilecekmisin
Sabah cok az olmamis mi kuxum yaa
Ohh keyfini cikarskn hatice abla valla
Canim simdi esin is bulamadi onun sikintisi var ee malum ne kadar babada olsa evde durup cocuk bakmak senin üstünde olmasi yukun belli etmesede ona agir geliyor ve boyle firsatlarda hem alinganlik hemde kiskanclik tavan yapiyor bak onuda anla. Sende diywceksin simdi hep ben anlıyorum diye ama ne yapalim kadinlar daha cefakar bu bizim dogamizda var
Anladilan dun kavga gunuymus bizde atistik ama hata bende esimin dogum gununu erken kutlamistik cunku gununde basbasa kalmakti amac ama ben rezervasyon olayini unuttum tam cikacaktik aklima geldi bi aradik ki yer yok ve kendi yaptigim hataya kendim trip attim esimde degistirme ustunu baska yrre gidelim dediyaede kar etmedi adamin gününü burnundan getirdim :26:
Savulun tavuklar banu geliyir

Ablacim bakalim kim kazanacak ayca yasemin merve erkek diyor sen ve ailem kiz

Bu arada mervenin slm var msj atmis buyuk ohhtimal kizcesi olacak ama kesinde degil sakliyomus kukusunu

Ayrica kanamasi olmus yine agir is yapmis akillim dr dikkat et demis