Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gunaydin kizlar. Annemlerin orda olunca tel cekmiyor bilgisyarimda yanimda yoktu giremedim bi turlu. Ev yerlestirmedife bitmedi Bi bakayim dun neler olmus.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Tesekkur ederim canim. Bizde tasinirken teyzemiz vefat etti baya kotu oldu. Cok sukur tasindik ama yerlesemedik. 2 gunde teyzenin evindeydik. Rabbim mekanini cennet eylesin ins. Bende kendimi sakatladim sanirim sol kasigim aciyor . Annem apandist olmasin diye tuturdu. Bende degildir diye ise geldim ama ins degildir. Bir doktor vel ile baslar kasiga iner sonra ameliyat olunur demisti apandistle ilgili yanlis mi hatirliyoum bilemedim. Bu sekilde mi oluuo canim? Bi gostermeli miyim ?

Basin sagolsun canim yaslimiydi baska birseyden dolayimi uzuldum dabbim mekanini cennet etsin.
Agrinida ihmal etme soldaysa sıkıntı diye biliyorum yasemin daha iyi bolir tabi

Ayy canim gitti baskül neyse sen alirain bi tane daha bellj bu yazidan eniste yormadin kendini bosuna

Günaydın kizlar ben bi kahvalti yapiyim hic hevesim yok ama napiyim
sorma kafayı yiycem ben.zaten regl sıkıntısı var üzerimde.bu aralar eşimle fazlasıyla limoniyiz.tutturdu eğer eve alırsan kırarım.neymiş bi baskul bu kadar önemlimiymiş.onun ağzından bi kere alma çıkmış.bende sırf parayı ben kazanırım istediğimi alırım diye alıyormusum.ne büyük yanlış anlama.hayatımda bi kere demedim ona,ben kazanıyorum istediğimi alırım yaparım.bi kere dinlese anlayacak baskul meselesini ama işi öyle bir inada bindirdi ki baskul mu ben miye gitti.şu güzel ayda inşallah güzel bir iş fırsatı olurda oda rahatlar bende.gece yine uyuyamadım zombi gibi geldim işe.

sanmıyorum ayçacım.ateş bulantı kusma vs olması lazım.şiddetli olur ağrısı sağ tarafta kasıgın üst kısmında olur genelde.kasıga dıgru yansıması olur.

ayçacım bu arada Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun teyzeciğinin.

Ah canım ya sahursuz nasıl tutucan ben dayanamadım valla , bence saatini kur bi bardak süt iki bardakta su iç yat gene faydası olur hem 2 dk almaz uykusuzda kalmazsın

canım sahura kalkınca daha fena oluyorum. en iyisi sahura kalkmayayım yatmadan süt içip yatayım mantıklı demi

Sagol kaptancım. sahurda az yemege çalışıyorum yoksa mide agrısından uyuyamıyorum. yatmadan süt içip yatacam sahura kalkmayacam

Gunaydin kizlar. Annemlerin orda olunca tel cekmiyor bilgisyarimda yanimda yoktu giremedim bi turlu. Ev yerlestirmedife bitmedi Bi bakayim dun neler olmus.
kolay gelsin tatlımmm. inşallah biran önce kurarsın düzenini. başınız sagolsun Allah kalanlara ömüğr ve sabır versin. mekanı cennet olsun canım benim.
Basin sagolsun canim yaslimiydi baska birseyden dolayimi uzuldum dabbim mekanini cennet etsin.
Agrinida ihmal etme soldaysa sıkıntı diye biliyorum yasemin daha iyi bolir tabi
benimde 4 gün agrıdı resmen. ama sol tarafımdı agrıyan. şiddetli üşütme muhtemelen benşimki apandist sola vurur dayanamazsın demişlerdi.

inşallah hayırlısıyla iş bulur canım. bu sıkıntılarınız geride kalır. kendide rahatlar sende rahatlarsın canım.Dualarımızdasın inşallah sana özel dua edecem Allah kabul ederse.

inşallah hayırlısıyla iş bulur canım. bu sıkıntılarınız geride kalır. kendide rahatlar sende rahatlarsın canım.Dualarımızdasın inşallah sana özel dua edecem Allah kabul ederse.
saolasın canım ya meleklerde senin duacın olsun

Ahh canım oda bunaldi artık evde iyice dusun ki hep sen sirtladin evi onada hak vermek lazim
Bence biraz sakin kalin persembede isten cikmadan on ce tartil isyerinde malum zaten iftardan once tartiliyoruz hee bide iznin bitti demi bitmediysede bi hal care buljnur ama dedigim gibi biraz sakin kalin arayi iyuce sogutmayin

Selam bayanlar
sabah girdim alıntıladım hepsi gitti. Pazartesi işlerimi toparlayıp geleceğim.

ben sitenizi yeni kesfettim.muhabbetiniz super .banada arkadasliginiz ile yardimci olursaniz sevinirim

Selam bayanlar
sabah girdim alıntıladım hepsi gitti. Pazartesi işlerimi toparlayıp geleceğim.
ohh hoşgeld,n edam hadi toparla gel bakalım ... eeee kızlar nerde diğerleri sendoramamı tutuldunuz
ben sitenizi yeni kesfettim.muhabbetiniz super .banada arkadasliginiz ile yardimci olursaniz sevinirim
hoşgeldin canım nasıl yardımcı olabiliriz problem ne kilolar mı kocalar mı

Merhaba ismim ipek kilo olmaz olur mu .sizinle birlikte kilo kontolu yapmak istiyorum fakat.sitenin calisma sistemini tam kesfedemedim

ohh hoşgeld,n edam hadi toparla gel bakalım ... eeee kızlar nerde diğerleri sendoramamı tutuldunuz

süpersin kaptancım yaa çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün

Merhaba ismim ipek kilo olmaz olur mu .sizinle birlikte kilo kontolu yapmak istiyorum fakat.sitenin calisma sistemini tam kesfedemedim

canım kilo vermek mi istiyorsun yoksa olan kilonu korumak mı istiyorsun kendini tanıtır mısın

Kaptancım. Gittim kaydımı oldum ama dehşet yoruldum Uyu uyu geçmedi yorgunluğum. Geçen hafta çokça yürüdüm bacağım kas yaptı resmen

Ben geçmiş menülerimi paylaşayım hemen

Perşembe
sabah
1 dilim peynir
1 tk reçel
1 dilim ekmek
domates

ara: 15 tane üzüm

öğle
4 köfte
salata

ara: 7 kiraz

ara: 1 activa+4 fındık

akşam
5 tane köfte
salata

cuma

Kahvaltı yok sırada bekledim. Oruçlu insanların arasında birşeyler yemek içimden gelmedi.
ara 6 tane fındık attım ağzıma

öğle:
tavuklu
koccaman bir bardak ayran yemek yerken baygındım resmen

ara yok

akşam evimdeydim.
Salata köfte yedim.

ara: 1 muz

c.tesi

1 yumurta
1 dilim ekmek

Ara 1 activia

Öğle:
Tavuklu salata

Ara: 1 nektari

Akşam işte bomba burada :d
Arkadaşlarla iftar yemeğine gittik. Oruçlu değildim lakin pizzacıya gittik.
1 kase domates çorbası
1 dilim pizza yedim.

Pazar

1 yumurta
1tk reçel
1 dilim peynir
1 dilim k.ekmek

Ara: 5 tane fındık

Öğle yok.

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Salata

Ara: 1 muz

Sularım 2 litreden aşağı değil daha fazla olduğuna eminim ama ne kadar olduğunu kestiremiyorum.

Slm fıstıklarrrr

Hadi bakalım hayırlı olsun Edacımmm halledip dönmüşsünn 1 dilim pizzadan da birşey olmaz kuzumm menülerin güzel

39 yasindayim.fazla kilolarim var.15 kilo vermem gerekli dogumdan sonra kilo veremedim.calisiyorum.

hoşgeldin cnmmm buradaki motivasyon çok güzel eminim sağlıklı bir şekilde vereceksin kilolarını

sen çok yaşa emiiii şirinem çok tatlısın miden düzelmedimi bitanemmm yemek yemekte zorlanıyorsun sanırımm:26:

elbette canımmmm destek bizden azim senden

hiçbirşey yememktense en azından süt içmen iyi olur eminemm

yasemincim eniştenin tüm bu huysuzluğu işe girince geçecek bu zaman zarfında allah peygamber sabrı versin sana tartıyı işyerine alıp koyma imkanın yokmu cnm:26: bu arada ikizler burcundan boğa burcuna terfi etmişiz

başın sağolsun Ayçacım teyzeciğinin mekanı cennet olsun allah kalanlara sabır versin. Sen ihmal etme bir doktora görün bitanemm içimiz rahat olur en azından

Bende basliyorum sizinle birlikte neler yediklerimi yarin bildirim __su anda 74 kiloyum.degisim tarihi takvimde 14.07.2014 olarak isaretliyorum.artik hunu cok istiyorum....

Canım yaa kırılacağı varmış demek ki alırsın yenisini eşin sakinleşince

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende öyle yapıyorum kaptanım kapattım kapımı oturuyorum evimde

Başın sağolsun canım benim allah rahmet eylesin teyzene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…