- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
offf büşracım ne kadar sıkıntılı bir durum,cok üzüldüm ya.bir gün değil 2 gün değil yada cocuk değilki.Allah yardımcın olsun sıkıntılarını gidersin canım benim.
ayçacım sanada kolay gelsin.en son taşındıgımı hatırlıyorum.eşim yurtdısındaydı,annem ve babamla kalıyordum.ablam gelmişti arabistandan eşi yoktu yanında.herşeyi ayarladık derken o gece amcam vefat etti annemle bab gitti ben 3 aylık hamileyim bulantım had safhada 2 kücük cocuk bende 2 de ablamda başımızda bi erkek yok.ve hava cokkk sıcak.ablamdan Allah razı olsun ne cok emegi var bende.
Tesekkur ederim canim. Bizde tasinirken teyzemiz vefat ettibaya kotu oldu. Cok sukur tasindik ama yerlesemedik. 2 gunde teyzenin evindeydik. Rabbim mekanini cennet eylesin ins. Bende kendimi sakatladim sanirim sol kasigim aciyor . Annem apandist olmasin diye tuturdu. Bende degildir diye ise geldim ama ins degildir. Bir doktor vel ile baslar kasiga iner sonra ameliyat olunur demisti apandistle ilgili yanlis mi hatirliyoum bilemedim. Bu sekilde mi oluuo canim? Bi gostermeli miyim ?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
sorma kafayı yiycem ben.zaten regl sıkıntısı var üzerimde.bu aralar eşimle fazlasıyla limoniyiz.tutturdu eğer eve alırsan kırarım.neymiş bi baskul bu kadar önemlimiymiş.onun ağzından bi kere alma çıkmış.bende sırf parayı ben kazanırım istediğimi alırım diye alıyormusum.ne büyük yanlış anlama.hayatımda bi kere demedim ona,ben kazanıyorum istediğimi alırım yaparım.bi kere dinlese anlayacak baskul meselesini ama işi öyle bir inada bindirdi ki baskul mu ben miye gitti.şu güzel ayda inşallah güzel bir iş fırsatı olurda oda rahatlar bende.gece yine uyuyamadım zombi gibi geldim işe.Ayy canim gitti baskül neyse sen alirain bi tane daha bellj bu yazidan eniste yormadin kendini bosuna
Günaydın kizlar ben bi kahvalti yapiyim hic hevesim yok ama napiyim
sanmıyorum ayçacım.ateş bulantı kusma vs olması lazım.şiddetli olur ağrısı sağ tarafta kasıgın üst kısmında olur genelde.kasıga dıgru yansıması olur.Tesekkur ederim canim. Bizde tasinirken teyzemiz vefat ettibaya kotu oldu. Cok sukur tasindik ama yerlesemedik. 2 gunde teyzenin evindeydik. Rabbim mekanini cennet eylesin ins. Bende kendimi sakatladim sanirim sol kasigim aciyor . Annem apandist olmasin diye tuturdu. Bende degildir diye ise geldim ama ins degildir. Bir doktor vel ile baslar kasiga iner sonra ameliyat olunur demisti apandistle ilgili yanlis mi hatirliyoum bilemedim. Bu sekilde mi oluuo canim? Bi gostermeli miyim ?
Ah canım ya sahursuz nasıl tutucan ben dayanamadım valla , bence saatini kur bi bardak süt iki bardakta su iç yat gene faydası olur hem 2 dk almaz uykusuzda kalmazsın
Sagol kaptancım. sahurda az yemege çalışıyorum yoksa mide agrısından uyuyamıyorum. yatmadan süt içip yatacam sahura kalkmayacamsahur az olmuş ama iftar güzel
canım yinede kalk bir su iç miden iyice şaşıracak bünyen açlık moduna geçecek zor biliyorum kalk yat işe git ama düşün bir kere biz 12 de ancak yatıyoruz 2,30da sahura kalkıyor eşim ve yatması en erken 3,30 ve saat 5,30da tekar kalkıp işe gitmek için hazırlanıyor
Gunaydin kizlar. Annemlerin orda olunca tel cekmiyor bilgisyarimda yanimda yoktu giremedim bi turlu. Ev yerlestirmedife bitmediBi bakayim dun neler olmus.
kolay gelsin tatlımmm. inşallah biran önce kurarsın düzenini. başınız sagolsun Allah kalanlara ömüğr ve sabır versin. mekanı cennet olsun canım benim.Tesekkur ederim canim. Bizde tasinirken teyzemiz vefat ettibaya kotu oldu. Cok sukur tasindik ama yerlesemedik. 2 gunde teyzenin evindeydik. Rabbim mekanini cennet eylesin ins. Bende kendimi sakatladim sanirim sol kasigim aciyor . Annem apandist olmasin diye tuturdu. Bende degildir diye ise geldim ama ins degildir. Bir doktor vel ile baslar kasiga iner sonra ameliyat olunur demisti apandistle ilgili yanlis mi hatirliyoum bilemedim. Bu sekilde mi oluuo canim? Bi gostermeli miyim ?
benimde 4 gün agrıdı resmen. ama sol tarafımdı agrıyan. şiddetli üşütme muhtemelen benşimki apandist sola vurur dayanamazsın demişlerdi.Basin sagolsun canim yaslimiydi baska birseyden dolayimi uzuldum dabbim mekanini cennet etsin.
Agrinida ihmal etme soldaysa sıkıntı diye biliyorum yasemin daha iyi bolir tabi
inşallah hayırlısıyla iş bulur canım. bu sıkıntılarınız geride kalır. kendide rahatlar sende rahatlarsın canım.Dualarımızdasın inşallah sana özel dua edecem Allah kabul ederse.sorma kafayı yiycem ben.zaten regl sıkıntısı var üzerimde.bu aralar eşimle fazlasıyla limoniyiz.tutturdu eğer eve alırsan kırarım.neymiş bi baskul bu kadar önemlimiymiş.onun ağzından bi kere alma çıkmış.bende sırf parayı ben kazanırım istediğimi alırım diye alıyormusum.ne büyük yanlış anlama.hayatımda bi kere demedim ona,ben kazanıyorum istediğimi alırım yaparım.bi kere dinlese anlayacak baskul meselesini ama işi öyle bir inada bindirdi ki baskul mu ben miye gitti.şu güzel ayda inşallah güzel bir iş fırsatı olurda oda rahatlar bende.gece yine uyuyamadım zombi gibi geldim işe.
sanmıyorum ayçacım.ateş bulantı kusma vs olması lazım.şiddetli olur ağrısı sağ tarafta kasıgın üst kısmında olur genelde.kasıga dıgru yansıması olur.
saolasın canım ya meleklerde senin duacın olsuninşallah hayırlısıyla iş bulur canım. bu sıkıntılarınız geride kalır. kendide rahatlar sende rahatlarsın canım.Dualarımızdasın inşallah sana özel dua edecem Allah kabul ederse.
sorma kafayı yiycem ben.zaten regl sıkıntısı var üzerimde.bu aralar eşimle fazlasıyla limoniyiz.tutturdu eğer eve alırsan kırarım.neymiş bi baskul bu kadar önemlimiymiş.onun ağzından bi kere alma çıkmış.bende sırf parayı ben kazanırım istediğimi alırım diye alıyormusum.ne büyük yanlış anlama.hayatımda bi kere demedim ona,ben kazanıyorum istediğimi alırım yaparım.bi kere dinlese anlayacak baskul meselesini ama işi öyle bir inada bindirdi ki baskul mu ben miye gitti.şu güzel ayda inşallah güzel bir iş fırsatı olurda oda rahatlar bende.gece yine uyuyamadım zombi gibi geldim işe.
sanmıyorum ayçacım.ateş bulantı kusma vs olması lazım.şiddetli olur ağrısı sağ tarafta kasıgın üst kısmında olur genelde.kasıga dıgru yansıması olur.
ben sitenizi yeni kesfettim.muhabbetiniz super .banada arkadasliginiz ile yardimci olursaniz sevinirimAhh canım oda bunaldi artık evde iyice dusun ki hep sen sirtladin evi onada hak vermek lazim
Bence biraz sakin kalin persembede isten cikmadan on ce tartil isyerinde malum zaten iftardan once tartiliyoruz hee bide iznin bitti demi bitmediysede bi hal care buljnur ama dedigim gibi biraz sakin kalin arayi iyuce sogutmayin
ohh hoşgeld,n edam hadi toparla gel bakalım ... eeee kızlar nerde diğerleri sendoramamı tutuldunuzSelam bayanlar
sabah girdim alıntıladım hepsi gitti. Pazartesi işlerimi toparlayıp geleceğim.
hoşgeldin canım nasıl yardımcı olabiliriz problem ne kilolar mı kocalar mıben sitenizi yeni kesfettim.muhabbetiniz super .banada arkadasliginiz ile yardimci olursaniz sevinirim
ohh hoşgeld,n edam hadi toparla gel bakalım ... eeee kızlar nerde diğerleri sendoramamı tutuldunuz
hoşgeldin canım nasıl yardımcı olabiliriz problem ne kilolar mı kocalar mı
Merhaba ismim ipek kilo olmaz olur mu .sizinle birlikte kilo kontolu yapmak istiyorum fakat.sitenin calisma sistemini tam kesfedemedim
ohh hoşgeld,n edam hadi toparla gel bakalım ... eeee kızlar nerde diğerleri sendoramamı tutuldunuz
Kaptancım. Gittim kaydımı oldum ama dehşet yoruldumUyu uyu geçmedi yorgunluğum. Geçen hafta çokça yürüdüm bacağım kas yaptı resmen
Ben geçmiş menülerimi paylaşayım hemen
Perşembe
sabah
1 dilim peynir
1 tk reçel
1 dilim ekmek
domates
ara: 15 tane üzüm
öğle
4 köfte
salata
ara: 7 kiraz
ara: 1 activa+4 fındık
akşam
5 tane köfte
salata
cuma
Kahvaltı yok sırada bekledim. Oruçlu insanların arasında birşeyler yemek içimden gelmedi.
ara 6 tane fındık attım ağzıma
öğle:
tavuklu
koccaman bir bardak ayran yemek yerken baygındım resmen
ara yok
akşam evimdeydim.
Salata köfte yedim.
ara: 1 muz
c.tesi
1 yumurta
1 dilim ekmek
Ara 1 activia
Öğle:
Tavuklu salata
Ara: 1 nektari
Akşam işte bomba burada :d
Arkadaşlarla iftar yemeğine gittik. Oruçlu değildim lakin pizzacıya gittik.
1 kase domates çorbası
1 dilim pizza yedim.
Pazar
1 yumurta
1tk reçel
1 dilim peynir
1 dilim k.ekmek
Ara: 5 tane fındık
Öğle yok.
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Salata
Ara: 1 muz
Sularım 2 litreden aşağı değil daha fazla olduğuna eminim ama ne kadar olduğunu kestiremiyorum.
39 yasindayim.fazla kilolarim var.15 kilo vermem gerekli dogumdan sonra kilo veremedim.calisiyorum.
Merhaba ismim ipek kilo olmaz olur mu .sizinle birlikte kilo kontolu yapmak istiyorum fakat.sitenin calisma sistemini tam kesfedemedim
ben sitenizi yeni kesfettim.muhabbetiniz super .banada arkadasliginiz ile yardimci olursaniz sevinirim
canım sahura kalkınca daha fena oluyorum. en iyisi sahura kalkmayayım yatmadan süt içip yatayım mantıklı demi
Sagol kaptancım. sahurda az yemege çalışıyorum yoksa mide agrısından uyuyamıyorum. yatmadan süt içip yatacam sahura kalkmayacam
kolay gelsin tatlımmm. inşallah biran önce kurarsın düzenini. başınız sagolsun Allah kalanlara ömüğr ve sabır versin. mekanı cennet olsun canım benim.
benimde 4 gün agrıdı resmen. ama sol tarafımdı agrıyan. şiddetli üşütme muhtemelen benşimki apandist sola vurur dayanamazsın demişlerdi.
inşallah hayırlısıyla iş bulur canım. bu sıkıntılarınız geride kalır. kendide rahatlar sende rahatlarsın canım.Dualarımızdasın inşallah sana özel dua edecem Allah kabul ederse.
sorma kafayı yiycem ben.zaten regl sıkıntısı var üzerimde.bu aralar eşimle fazlasıyla limoniyiz.tutturdu eğer eve alırsan kırarım.neymiş bi baskul bu kadar önemlimiymiş.onun ağzından bi kere alma çıkmış.bende sırf parayı ben kazanırım istediğimi alırım diye alıyormusum.ne büyük yanlış anlama.hayatımda bi kere demedim ona,ben kazanıyorum istediğimi alırım yaparım.bi kere dinlese anlayacak baskul meselesini ama işi öyle bir inada bindirdi ki baskul mu ben miye gitti.şu güzel ayda inşallah güzel bir iş fırsatı olurda oda rahatlar bende.gece yine uyuyamadım zombi gibi geldim işe.
Tesekkur ederim canim. Bizde tasinirken teyzemiz vefat ettibaya kotu oldu. Cok sukur tasindik ama yerlesemedik. 2 gunde teyzenin evindeydik. Rabbim mekanini cennet eylesin ins. Bende kendimi sakatladim sanirim sol kasigim aciyor . Annem apandist olmasin diye tuturdu. Bende degildir diye ise geldim ama ins degildir. Bir doktor vel ile baslar kasiga iner sonra ameliyat olunur demisti apandistle ilgili yanlis mi hatirliyoum bilemedim. Bu sekilde mi oluuo canim? Bi gostermeli miyim ?
Gunaydin kizlar. Annemlerin orda olunca tel cekmiyor bilgisyarimda yanimda yoktu giremedim bi turlu. Ev yerlestirmedife bitmediBi bakayim dun neler olmus.
ay deli olacam yine baskulum kırıldı.gecen sefer ben kırdım bu sefer kızım.banyoda duruyor geneldeve bazen kürli çamaşırlıgın üzerine koyuyorum kızımı kapagı acıvermiş.eşimde tutturdu bir daha alamassın.asmde var zaten orda tartıl vs vs.yok yaaa..
Aynen canim gelsin isterse aparymani alsin gwlsin kusura bakmayin misafirim var siz gecin oturun de otursun balkonda mi nerde istiyosa hic oyle hurmet hizmet etcem diye uğraşma komsuda lafi sok valla giderken kusura bakmayin ilgilenemedim ama misafir vardi bi sorsaydiniz musaitmisin diye deseydin
Ayy canim gitti baskül neyse sen alirain bi tane daha bellj bu yazidan eniste yormadin kendini bosuna
Günaydın kizlar ben bi kahvalti yapiyim hic hevesim yok ama napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?