Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok geç girdim bugün kızlar hemen dünkü menümü paylaşıyorum. Dün eşimle yemeğe çıktık (gönül alma) ve ben birazcıkkk kaçırdım.
Sabah evde eşim vardı oruçlu tabii bende birşey yemedim. 1 bardak form bitki çayı içtim
Öğle yok (alışverişte)
Akşam
1 kase çorba
1 iskender (dayanamadım napiiim)
Salata
2 lt su

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende basliyorum sizinle birlikte neler yediklerimi yarin bildirim __su anda 74 kiloyum.degisim tarihi takvimde 14.07.2014 olarak isaretliyorum.artik hunu cok istiyorum....

Hoşgeldin canım aramıza kurtulucaz kilolardan

Selammm
Bütün gün hastanedeydim rutin kontroll ama sonuvlar ğek iç açıcı değil 10 gün sonra bidaha gidicem bakalım hayırlısı, bu sıcaklar beni mahvefiyor

Biraz soluklanayım gecmiş yapıcam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun canım inşallah önemli birşey çıkmaz

Kızlar ben bikaç gün yokum. Eşimle yine kavga ettik dayımda kalmaya karar verdim ne zaman dönerim bilmiyorum

Kızlar ben bikaç gün yokum. Eşimle yine kavga ettik dayımda kalmaya karar verdim ne zaman dönerim bilmiyorum

hayda dur kuzum ya eminmisin
bu durum pekte doğru degil yani kavganın derecesini bilmiyorum ama gitmek çözüm değil
o cadı kv mutlu olur ayrıca gidişler arayı sogutur tabi sen daha iyi bilirsin ama

hayırdır canım ya sonuçlarda ne sıkıntı var bak endişelendim şimdi inşallah kötüye gitmemiştir değerlerin ya
ahh kuzum aklım gidişine takıldı iskender feda olsun sana kahvaltıda öğlede yok zaten

Bende basliyorum sizinle birlikte neler yediklerimi yarin bildirim __su anda 74 kiloyum.degisim tarihi takvimde 14.07.2014 olarak isaretliyorum.artik hunu cok istiyorum....

hoşgeldin canım ben takım kaptanı
daha önce hiç yarıştın mı gruplarda canım hatırlıyorsan geçmişe bakalım
yarışmadıysan sorun yok canım ...
ayrıca ilk sayfadaki takım kurallarını okuyup kabul ettim dersen deneme süren başlar

Canım bence evini terketme
Sen bilirsin ama herşeyi daha da çıkmaza sokar
Gerekirse eşin uzaklaşsın
Nasıl aile bunlar ya insan evladının mutsuzluğuyla kendini tatmin edermi

Canım değerlerim düşük çıktı
Kendi kendine toparlayabilir dedi doktor sıcaktan falan etkilenmiiş olabilirmişim
Şuanda müdahale etmeyelim tehlike sınırında değil çünkü 10 gün sonra tekrar gidicem
Tabi bu arada kanama morarma olursa acile gel dedi
İnş toparlar oluyor bazen böyle kendiliğinden yükseliyor

anladım canım inaşlalh düzelir kendi kendine çok scıakta kalma sen
peki niyetli olmanın bi sakıncası var mı onuda sorsaydın malum sağlık konu olunca herşeyi konuş açık açık doktorunla zaten artık baya bi samimi oldunuz seni srekli takip eden dr değil mi

o senin tatlılığın banuşum
midem sabahları öğlenleri hiç keyfi yok valla zorla yiyorum lakin iki gündür akşamları çozutuyor yani yemek olarak değilde yemekten sonra dondurma en limonlusundan ekşisinden ve bugun son valla hemen tartıda fark ettim 65.0 ı gördüm bu sabah emin oalmadım valla 3 kere çıktım oda inatla 3 kere 65 dedi gıcık nolcak hamile indirimi yapar insan o kaadar yıllık muhabbetimiz üstüne çıkmışılıgımı hiçe saydı
hayırlı ugurlu olsun edacım kaydın rabbim bir çırpıdada sınavlarını geçirsin
ve gelellim bombaya sen pizza mı yedin kız neyse buda senin kayıt ödülün olsun ordalarda bile dikkat etmişsin arkadaş iftarında verilen fireden birşey olmaz tabi bu senin için geçerli malum eda çok çok çok nadir kaçamak yapar
39 yasindayim.fazla kilolarim var.15 kilo vermem gerekli dogumdan sonra kilo veremedim.calisiyorum.
hoşgeldin canım ama demeyin öyle doğumdan sonra ben tıktır tıkır veririm diye motive ediyorum kendimi
süpersin kaptancım yaa çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün

canım kilo vermek mi istiyorsun yoksa olan kilonu korumak mı istiyorsun kendini tanıtır mısın
Allah hepimizin yüzünü güldürsün bitanem bu arada menün nerde kızzzzz
Merhaba ismim ipek kilo olmaz olur mu .sizinle birlikte kilo kontolu yapmak istiyorum fakat.sitenin calisma sistemini tam kesfedemedim
gel ipekcim gel tam yeri burası
şuan kaç kilosun:
hedef kilon kaç:
boyun kaç:
daha önce başka bir takımda yada zayıflama gruplarında yarıştın mı canım

sağol canım

orucuda daha öncede sormuştum bugun de sordum etkilemez dedi

canım üniversite hastanesi oldugu için sürekli değişiyor asistanlar ama bugun prof denk geldi oda oruç etkilemez dedi

evden çıkmıyorum korkudan ama 2 gündür öğlen markete falan çıktım güneş koruyucu kullanıyorum ama etkiliyor genede

Is bulsun hele duzelicek insallah. Meslegi neydi ? Rabbim su mubarek gunlerde yardimci olsun insallah hayirlisiyla.

Cok tesekkur ederim canimbenimki solda o zaman paniklemem gerek yok. Sanirim ters bi hareket yapmisimdir.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

ohh hoşgeld,n edam hadi toparla gel bakalım ... eeee kızlar nerde diğerleri sendoramamı tutuldunuz

hoşgeldin canım nasıl yardımcı olabiliriz problem ne kilolar mı kocalar mı

Ayy kaptanim cok yasa emi. Ne gdum gece gece. Kilolar mi kocalar mi :)

Tebrik ederim edacim o yogunluga bozmamisin bile. Bir dilim pizzada bisi olmaz. Masallah canim.

Ayy kaptanim gece gece ne iyi geldin. Yapmadimo bi hamile indirimi sana :)

Canim ben kacirmisim. Cokkk gecmis olsun noldu neyin var ?

Kizlar tek tek alintilamayi ayni anda telefondan nasil yaparim bilmiyorum o yuzden hepinize cok tesekkur ediyorum. Mekani cennet olsun insallah. Bu mubarek gunlerde guzelce gulerek vefat etti bizim en buyuk destegimiz bu oldu cok sukur. 74 yasindaydi.

3 gunluk katliyam gibi menum geliyor kizlar neresinden tutsam elimde kaliyor.

CUMARTESI ( evi topladigimiz gun)

Sabah = 2 salatalik 1 dilim peynir,1 haslanmis misir

Oglen= 1 haslanmis misir yarim kepekli simit , yarim normal simit 1 ucgen peynir

Aksam = yok

Pazar ( kendi evimi yerlestirdigin cebazeye gittigim gun)

Sabah= 2 yumurtadan peynirli (yumurtalar koyden) maydonozlu omlet

Ogle= 1 tabak menemen, 1 salatalik,1 misir

Aksam = 250 gr tavuk gogsu, yogurt

Pazrtesi ( bugun)

Sabah= 1 haslanmis koy yumurtasi , 1 avuc peynir , 2 salatalik, 1 dilim ekmek, 1 dilim kasar , 4 zeytin

Oglen= 4 parmak boyutunda lazanya 100 gr kofte, yogurt

Aksam= yengecli salata

Sahur (simdi yapicam) 2 hasanmis yumurta 1 avuc peynir, maydanoz,1salatalik , 3 kuru kayisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…