- 4 Ocak 2011
- 1.341
- 1.057
- 133
Bende basliyorum sizinle birlikte neler yediklerimi yarin bildirim __su anda 74 kiloyum.degisim tarihi takvimde 14.07.2014 olarak isaretliyorum.artik hunu cok istiyorum....
Selammm
Bütün gün hastanedeydim rutin kontroll ama sonuvlar ğek iç açıcı değil 10 gün sonra bidaha gidicem bakalım hayırlısı, bu sıcaklar beni mahvefiyor
Biraz soluklanayım gecmiş yapıcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben bikaç gün yokum. Eşimle yine kavga ettik dayımda kalmaya karar verdim ne zaman dönerim bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırdır canım ya sonuçlarda ne sıkıntı var bak endişelendim şimdi inşallah kötüye gitmemiştir değerlerin yaSelammm
Bütün gün hastanedeydim rutin kontroll ama sonuvlar ğek iç açıcı değil 10 gün sonra bidaha gidicem bakalım hayırlısı, bu sıcaklar beni mahvefiyor
Biraz soluklanayım gecmiş yapıcam
ahh kuzum aklım gidişine takıldı iskender feda olsun sana kahvaltıda öğlede yok zatenÇok geç girdim bugün kızlar hemen dünkü menümü paylaşıyorum. Dün eşimle yemeğe çıktık (gönül alma) ve ben birazcıkkk kaçırdım.
Sabah evde eşim vardı oruçlu tabii bende birşey yemedim. 1 bardak form bitki çayı içtim
Öğle yok (alışverişte)
Akşam
1 kase çorba
1 iskender (dayanamadım napiiim)
Salata
2 lt su
Bende basliyorum sizinle birlikte neler yediklerimi yarin bildirim __su anda 74 kiloyum.degisim tarihi takvimde 14.07.2014 olarak isaretliyorum.artik hunu cok istiyorum....
Kızlar ben bikaç gün yokum. Eşimle yine kavga ettik dayımda kalmaya karar verdim ne zaman dönerim bilmiyorum
hayırdır canım ya sonuçlarda ne sıkıntı var bak endişelendim şimdi inşallah kötüye gitmemiştir değerlerin ya
ahh kuzum aklım gidişine takıldı iskender feda olsun sana kahvaltıda öğlede yok zaten
anladım canım inaşlalh düzelir kendi kendine çok scıakta kalma senCanım değerlerim düşük çıktı
Kendi kendine toparlayabilir dedi doktor sıcaktan falan etkilenmiiş olabilirmişim
Şuanda müdahale etmeyelim tehlike sınırında değil çünkü 10 gün sonra tekrar gidicem
Tabi bu arada kanama morarma olursa acile gel dedi
İnş toparlar oluyor bazen böyle kendiliğinden yükseliyor
o senin tatlılığın banuşumSlm fıstıklarrrr
Hadi bakalım hayırlı olsun Edacımmm halledip dönmüşsünn 1 dilim pizzadan da birşey olmaz kuzumm menülerin güzel
hoşgeldin cnmmm buradaki motivasyon çok güzel eminim sağlıklı bir şekilde vereceksin kilolarını
sen çok yaşa emiiii şirinem çok tatlısınmiden düzelmedimi bitanemmm yemek yemekte zorlanıyorsun sanırımm:26:
elbette canımmmm destek bizden azim senden
hiçbirşey yememktense en azından süt içmen iyi olur eminemm
yasemincim eniştenin tüm bu huysuzluğu işe girince geçecek bu zaman zarfında allah peygamber sabrı versin sana tartıyı işyerine alıp koyma imkanın yokmu cnm:26: bu arada ikizler burcundan boğa burcuna terfi etmişiz
başın sağolsun Ayçacım teyzeciğinin mekanı cennet olsun allah kalanlara sabır versin. Sen ihmal etme bir doktora görün bitanemm içimiz rahat olur en azından
hayırlı ugurlu olsun edacım kaydın rabbim bir çırpıdada sınavlarını geçirsinKaptancım. Gittim kaydımı oldum ama dehşet yoruldumUyu uyu geçmedi yorgunluğum. Geçen hafta çokça yürüdüm bacağım kas yaptı resmen
Ben geçmiş menülerimi paylaşayım hemen
Perşembe
sabah
1 dilim peynir
1 tk reçel
1 dilim ekmek
domates
ara: 15 tane üzüm
öğle
4 köfte
salata
ara: 7 kiraz
ara: 1 activa+4 fındık
akşam
5 tane köfte
salata
cuma
Kahvaltı yok sırada bekledim. Oruçlu insanların arasında birşeyler yemek içimden gelmedi.
ara 6 tane fındık attım ağzıma
öğle:
tavuklu
koccaman bir bardak ayran yemek yerken baygındım resmen
ara yok
akşam evimdeydim.
Salata köfte yedim.
ara: 1 muz
c.tesi
1 yumurta
1 dilim ekmek
Ara 1 activia
Öğle:
Tavuklu salata
Ara: 1 nektari
Akşam işte bomba burada :d
Arkadaşlarla iftar yemeğine gittik. Oruçlu değildim lakin pizzacıya gittik.
1 kase domates çorbası
1 dilim pizza yedim.
Pazar
1 yumurta
1tk reçel
1 dilim peynir
1 dilim k.ekmek
Ara: 5 tane fındık
Öğle yok.
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Salata
Ara: 1 muz
Sularım 2 litreden aşağı değil daha fazla olduğuna eminim ama ne kadar olduğunu kestiremiyorum.
hoşgeldin canım ama demeyin öyle doğumdan sonra ben tıktır tıkır veririm diye motive ediyorum kendimi39 yasindayim.fazla kilolarim var.15 kilo vermem gerekli dogumdan sonra kilo veremedim.calisiyorum.
Allah hepimizin yüzünü güldürsün bitanem bu arada menün nerde kızzzzzsüpersin kaptancım yaa çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün
canım kilo vermek mi istiyorsun yoksa olan kilonu korumak mı istiyorsun kendini tanıtır mısın
gel ipekcim gel tam yeri burasıMerhaba ismim ipek kilo olmaz olur mu .sizinle birlikte kilo kontolu yapmak istiyorum fakat.sitenin calisma sistemini tam kesfedemedim
anladım canım inaşlalh düzelir kendi kendine çok scıakta kalma sen
peki niyetli olmanın bi sakıncası var mı onuda sorsaydın malum sağlık konu olunca herşeyi konuş açık açık doktorunla zaten artık baya bi samimi oldunuz seni srekli takip eden dr değil mi
sorma kafayı yiycem ben.zaten regl sıkıntısı var üzerimde.bu aralar eşimle fazlasıyla limoniyiz.tutturdu eğer eve alırsan kırarım.neymiş bi baskul bu kadar önemlimiymiş.onun ağzından bi kere alma çıkmış.bende sırf parayı ben kazanırım istediğimi alırım diye alıyormusum.ne büyük yanlış anlama.hayatımda bi kere demedim ona,ben kazanıyorum istediğimi alırım yaparım.bi kere dinlese anlayacak baskul meselesini ama işi öyle bir inada bindirdi ki baskul mu ben miye gitti.şu güzel ayda inşallah güzel bir iş fırsatı olurda oda rahatlar bende.gece yine uyuyamadım zombi gibi geldim işe.
sanmıyorum ayçacım.ateş bulantı kusma vs olması lazım.şiddetli olur ağrısı sağ tarafta kasıgın üst kısmında olur genelde.kasıga dıgru yansıması olur.
ohh hoşgeld,n edam hadi toparla gel bakalım ... eeee kızlar nerde diğerleri sendoramamı tutuldunuz
hoşgeldin canım nasıl yardımcı olabiliriz problem ne kilolar mı kocalar mı
Kaptancım. Gittim kaydımı oldum ama dehşet yoruldumUyu uyu geçmedi yorgunluğum. Geçen hafta çokça yürüdüm bacağım kas yaptı resmen
Ben geçmiş menülerimi paylaşayım hemen
Perşembe
sabah
1 dilim peynir
1 tk reçel
1 dilim ekmek
domates
ara: 15 tane üzüm
öğle
4 köfte
salata
ara: 7 kiraz
ara: 1 activa+4 fındık
akşam
5 tane köfte
salata
cuma
Kahvaltı yok sırada bekledim. Oruçlu insanların arasında birşeyler yemek içimden gelmedi.
ara 6 tane fındık attım ağzıma
öğle:
tavuklu
koccaman bir bardak ayran yemek yerken baygındım resmen
ara yok
akşam evimdeydim.
Salata köfte yedim.
ara: 1 muz
c.tesi
1 yumurta
1 dilim ekmek
Ara 1 activia
Öğle:
Tavuklu salata
Ara: 1 nektari
Akşam işte bomba burada :d
Arkadaşlarla iftar yemeğine gittik. Oruçlu değildim lakin pizzacıya gittik.
1 kase domates çorbası
1 dilim pizza yedim.
Pazar
1 yumurta
1tk reçel
1 dilim peynir
1 dilim k.ekmek
Ara: 5 tane fındık
Öğle yok.
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Salata
Ara: 1 muz
Sularım 2 litreden aşağı değil daha fazla olduğuna eminim ama ne kadar olduğunu kestiremiyorum.
o senin tatlılığın banuşum
midem sabahları öğlenleri hiç keyfi yok valla zorla yiyorum lakin iki gündür akşamları çozutuyor yani yemek olarak değilde yemekten sonra dondurma en limonlusundan ekşisinden ve bugun son valla hemen tartıda fark ettim 65.0 ı gördüm bu sabah emin oalmadım valla 3 kere çıktım oda inatla 3 kere 65 dedi gıcık nolcak hamile indirimi yapar insan o kaadar yıllık muhabbetimiz üstüne çıkmışılıgımı hiçe saydı
hayırlı ugurlu olsun edacım kaydın rabbim bir çırpıdada sınavlarını geçirsin
ve gelellim bombaya sen pizza mı yedin kızneyse buda senin kayıt ödülün olsun ordalarda bile dikkat etmişsin arkadaş iftarında verilen fireden birşey olmaz tabi bu senin için geçerli malum eda çok çok çok nadir kaçamak yapar
hoşgeldin canım ama demeyin öyle doğumdan sonra ben tıktır tıkır veririm diye motive ediyorum kendimi
Allah hepimizin yüzünü güldürsün bitanem bu arada menün nerde kızzzzz
gel ipekcim gel tam yeri burası
şuan kaç kilosun:
hedef kilon kaç:
boyun kaç:
daha önce başka bir takımda yada zayıflama gruplarında yarıştın mı canım
sağol canım
orucuda daha öncede sormuştum bugun de sordum etkilemez dedi
canım üniversite hastanesi oldugu için sürekli değişiyor asistanlar ama bugun prof denk geldi oda oruç etkilemez dedi
evden çıkmıyorum korkudan ama 2 gündür öğlen markete falan çıktım güneş koruyucu kullanıyorum ama etkiliyor genede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?