Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam canmlarrr geçmiş yaptımda geldimm..
dün iftarda : 1 kase yayla çorbası
2 ısırıklık ekmekk
2 yk makarna + yarım domates
evde tek olunca bişey yiyesim gelmiyo

sahur: 2 haş. yumurta peynir biraz zeytin yarım domates + salatalık 2 dilim ekmek 1 çay

şartlarım edirneyi istiyodum bildiğiniz gibi ama istediğim bölüm merkezde tutmayacak gibiydi puanları uçuk bende cumartesi günü dershaneye gidince hoacalar aklıma girdi. edirneyi en fzla yaya yaya gezsen 1 haftada her yerini gezersin senin amacın gezmek değilmi orada sıkılırsın üniversitelilik istanbulda yaşanır dediler. ve ben babamla gidiceğim için ev tutmamızda gerekli. istanbulda rahatım babam burda evde olmuyo ama orada sürekli evde olacaktı geliş gidiş vaktime krışıcaktı. ve masraflarda bi dünya sadece ev kirası su elektrik mutfak deyince en az 1000tl ediyo. daha benim masrafım yok. sırf merkezde olup ortam kurmak istersemde istemedğim bölümü okumuş olucam. o yüzdende istanbulda kalma fikri en mantıklısı hemde masrafım yarı yarıya denk geliyo. bilemedm artık yaptım tecihleri bundan sonrası nasip kısmet :26:
anladım doktoruumm
Allah korusun her türlü kötülüklerden minik bebişimiziii Mevlam sağ salim kucağına almayıda nasip etsin İnşallah kaptanımm

ayy Allahım bu marbling kim diyorum sonra hatırladım ebruydu bu

kız gözde bu arada arkaşın hilale söyle onu listeye almaycagım azmini görelim diye beklettim ama o ugramıyor bile kusura bakmasın valla
tamam kaptanım söylerim :26:

Gebe avcısı doktoruum ayy ne kadar kötü bişey ama ya o nasıl saçma bi durum. kendi işini gücünü bırakıp birde gebe aranıyor hey mevlammm
evet ya banucugumda demişti burçmuşda kabul etmemişler önceden dışlamışlar oda şimdi çekilin ulennn bende varım demiş hepsinin ayağını kaydırmış
geçen duydum ama ne olduğunu bilmyodum burçlar mı değişmiş yahu :44: bende teraziyken başak olmuşum. sevmedim ben teraziyken mutluydum

yukarıdada anlattım ablacımm, masraflar çok artıyo istanbulda kalmam daha karlı geldi, babamlada konuşmaya çalıştım gidelim mi kalalım mı diye hiç bişey demio. dese ki Gözde heves ettim başka yerde oku çok fazla yer tutuyodu ben bukadar beklemiyodum kafam aşırı karıştı. 4ten fazla bölüm ve bi okadar il tutunca kafam karıştı. ama ne gidelim dedi ne kalalım sen bilirsin dedi. bende kaldım :44: ki okadar çook istanbuldan gitmek isterken bi anlık gaflet işte, arkadaşımla aynı üniversiteyi yazdık sanırım ona kapıldım :26:

günaydın kızlar herkes uyuyor galiba bende uyumus kalmısım zor yetiştim işe.
haklısın banucum ama üzerimde iş yükü fazlayken ince düşünce yapıp onu haklı göremiyorum artık.o gelecek rahata erecem diye sabrettim zamanında.ama bitmemeiş sabırla olan savaşım.
ben o reklamı görmedim ama reyyan da görmesin:))cok şükür tekrar ateşlenmedi.diş çıkarıyor sıkıntılı bugünlerde.bi baktım mutfak sandalyesini kemiriyor:))
Hanimlar ust bedeni nasil inceltebiliriz.yada bu mumkun mu acaba. Omuzlarim genis ve kollarim cok kalin
bende tam tersi alışverişe cıktım alt bedenim 42-44.belden 40 bile ollurda basen hopp der.üstten 40.bi elbise begendim mürdüm rengini severim o renkten sadece 42 benden kalmıs üstten bol geldi elbise oldugundan alttan iyi oldu.mağazanın bütün şubelerinde o renk elbise kalmamıs.tadilat yaptılar aldım bende.
spoara gidecek vaktim olsa gitmek isterim aslında.

şimdi kvnin sana duyguları daha cok alevlenmiştir.oğlunu perişan ettin ya peşinden kosturdun ya.Allah akılfikir versin ev düzenini bozan herşeye karısan insanlara.

ben en az 2 yıl derdim ama sanırım bende evleneyim hemen yapıcam. Göbeği kocaman olup aca aca gezdiği tek zaman herhalde bayanın
ay evet hamileliğin en güzel yanı.

ben en az 2 yıl derdim ama sanırım bende evleneyim hemen yapıcam. Göbeği kocaman olup aca aca gezdiği tek zaman herhalde bayanın
o da bir bakış açısı demi :))

canım benim. sen ne zaman tartıştın neden gittin. ben kaçırmışmıyım anlamadım ne oldu kuzum

hakkına hayırlısı olsun canım benim. önemli olan sıkıntısız mutluluğun. daha önce de demiştim arkadaş ortamını kurup keyfin yerinde olunca şehrin önemi kalmayacak. İnşallah Allah seni hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Doyduysan iyi. Suyu keşke içebilseymişsin.

Rakibem bende aynı durumdayım.
üst 40 beden alt 42 beden. geçen gün bir kot pantolon aldım. 42 beden beli bol geldi bacaklar normal.Küçüğünü alsan bir dert almasadan bir dert mecbur aldım. Kemerle sıkarak giyiniyorum

Düğün için kumaş pantolon aldım yine aynı dert ondada var. Beli geniş , bacaklar normal yine mecburen aldım. Yine bir bluz beğendim 38 beden. 40 yoktu. Dedim zayıflar giyerim ben bunu aldım vallahi

Gunaydin arkadaslar
15.Temmuz
Sabah
3 ince dilim ekmek
5 zeytin
2 dilim peynir

Öglen

Az bezelye yemegi
2 kaşik makarna
Yogurt

Ara ögun
1 adet salatalik

Aksam
Bugday corbasi
Zeytin yagli taze fasulye
Ufak bir parca pide

hatırladıgın kadarıyla menülerimi paylaşayım

14.07
sabah:ne yazıkki kahvaltı yapamadım

öğle:kahvaltı yaptım
yumurta zeytin peynir 2 dilim ekmekle

ara:1 şeftali

ara:1 kase corba

akşam:
1 porsiyon yeşil fasulye bol salata ayran

ara:hurma kuru kayısı badem işte burda biraz fazla oldu

15.07
sabah:küçük bi kase keçi sütlü kahvaltılık gevrek

öğle:eve gidemedim asmde yemek yok
sabahkinin aynısından yedim

ara:3-4 fındık

akşam:eltime gittik biber dolması ve kızartma vardı
bende 3 küçük kase cacık bi kase corba bol salata yedim.biber kızartmasından aldım bi kaç tane.bir türlü doyamadım gün içindede cok acıkmıstım.

ara:1-2 tatlı kaşığı sütlaç

ara:biraz peynir ayran.
ay ne sacma yedim ya.insanın sorunları olunca kendiyle uğraşamıyor birde açlık krizine giriyor.kendimi ancak bu kadar frenleyebildim ama pişmanım onuda diyim yani

bugün gidip herhangi bi magazadan etek ,pantolon deniycem.bu tesettür magazaları bizi komplekse sokuyor.42 beden orda bana cok dar oluyor 44de anca.haftasonu ordan 40 beden gömlek aldım,2 ay önce normal bi magazadan 38 beden gömlek aldım.üst bedenimle alt bedenim cok farklı cok.
iyi yapmıssın.bende aldıgım 40 beden elbiseye giriyorum ama normalleşmesi zaman alacak sanırım.oyüzden 42 beden bi elbise alıp yaptırdım bayramda ortada kalmayım

hoş geldin canım
bizim burda hedefimiz herzaman yapamasakta saglıklı beslenerek kilo vermek.
sana tüyolar.sabah güzel ye.yumurtan olsun mesela.hem tok tutar hemde kaliteli bir besin,yeşillik tabagında olsun bagırsaklarını calıstırır.zindelik verir vitamin deposu.
makarna yerine bulgur pilavı daha iyiolur.bezelyeyide sık tüketmemeye bak.sebze olarak diyete cokta uygun olmayanlar arasında.
ara ögünde şekerini biraz cıkarıp seni rahatlatacak bişeyler ye.meyve gibi kuru meyvede olabilir,yanında sütle mütiş olur
akşamda yogurt salata takviyeli beslenmekte fayda var.

Selam tam menune yorum yapıyordum ki bire bir düşündüklerimi kelebekolacam yazmış.
Bezelye makarna maalesef ddiyete uygun olmamış. Ha haşlanmış bir kaç kaşık makarna yağsız salata olsa belki olurdu ama hergün olmaz.
1 pors. bezelye yiyip yanında yeseydin yine tek seferlik kabul olurdu.
Sen yinede bunları çok tercih etme.

artık öğrendik bir çok şeyide uygulama zayıf bende.edacım sen sen ol evlenmeden 30 olmadan ver kiloları 30dan sonra bide evlenip coluk cocuk olunca cok zor oluyor cok.bi bakıyorsun öğün atlamıssın bi bakıyorsun cocukları yedirirken ondan bundan tırtıklamıssın

Valla 14ündeki akşam yemeğinden sonraki ara fazla olmuş. hurma varken kayısı yemeseydin olurmuş.
Dünde gün içerisinde düzgün beslenmediğin için açlık krizi yaşamışsın ve dayanamamışsın.
Keşke eltine gitmeden önce bir ara öğün yapsaydın.
Rakibem kendine bir paket galete al.
akşam yemeklerinden önce bir yere gidiyorsan 2 tane ye yanına 1 bardak ayran doyarsın inan.

O olay beni sinir ediyor. Bazı mağazalarda 38 beden oluyor bazısında olmuyor pöff diyorum.
Sen yine kendini salma rakibem o 42 bedeni giyersin belki daha 15 gün var. 2,3 kilo gider biliyorsun

Bu sene bitecek zaten. Hamilelikte diyetisyene gidip yine sağlıklı beslenmek için ne yapmam gerekiyor öğreneceğim.3,5 kilo ile yırtmak istiyorum. En büyük korkum hamilelikte ne olacak
Sende başaracaksın yavaş yavaş veriyoruz kalıcı veriyoruz.

amin inşallah canım. dediğin gibi arkadaş ortamı kurulursa her yer güzel. ben biraz masrafından kaçtım şuan babamada yazık. iki yılda nerden bakılsa 25 mlyar gidicek. az buz değil ben gezip eğlencem diye babam bu yaşında çalışıyo onu heba edemiycem. ordada aynı bölüm burdada :26: blmyorum yada kendmi kandırmaya çalşyorum öyle bişey iste

çok güzel düşünmüşsün tatlım benim. ama üniversiteye başlayınca daha iyi anlayacaksın demek istediğimi. gerçekten mekanın önemi yok. sen en mantıklısını yapmışsın .baban senin gibi fedakar bir evladı olduğu için şanslı

bombardıman yagmuruna hazırım. kızmak caza vermek serbest ( cezalar ramazandan sonra yapılmak kaydıyla )

sahur
yok

iftar
1 hurma
1 tabak mercimek yemegi
1 tabak yogurtlu makarna
2 kaşık irmik helva

ara
1 çikolatalı gofret
çekirdek

yatmadan önce
1 muz
2-3 erik
2-3 minik nektar

2,5 lt su

sağol canımm

ya meyvelerden vazgeçmeliydin yada çikolata ve gofretten şimdi farkettimde ramazan başladğından beri hiç çikolata yemek istemedi canım ilginç
ha birde 2 kaşık irmik helvasıda var :18:
ceza işlerine ben pek karışmam ama kaptnım gelince baya tava yiyeceksn sanırım kafana

Son düzenleme:
benim niyetim yemek yeyip gitmekti zaten oruc değildim ama evdeki hesap carsıya uymadı.eltim iftarı piknik alanında yapalım dedi.sen corba yap bende yemek dedi ok dedim.eve bi gittim eşim cocuklar perişan,öğle arası gitmemiştim.eşim gece uyuyamamıs vurdu kafayı yattı.ne yemek yiyebildim corbayıda zor yaptım,o hurmalar ve kayısıları yerken eşimle tartışıyorduk hüplettim işte.

O olay beni sinir ediyor. Bazı mağazalarda 38 beden oluyor bazısında olmuyor pöff diyorum.
Sen yine kendini salma rakibem o 42 bedeni giyersin belki daha 15 gün var. 2,3 kilo gider biliyorsun
ay hiç sorma.diyete başlamadan önce tesettür magazalarına girmek istemiyordum size uygun bedenimiz yok deyince deli oluyordum ya alemin kilolusu benmiydim yokmuydu benden kilolu onlar ne giyiyordu.nerde yaşlı bayanlar için penyeler etekler var onları cıkarıyorlardı.

ben 3.gebeliğime diyetisyenle başlamıstım ama bulantılar yüzünden devam edemedim.benim genelde kilo alma sürecm emzirme dönemi oluyor.

eminecim salata yeşillik bunlarla doldur mideni.yedin bitti olmuyor o bi akşam sana uzun süre kaybettirir.hem veremesin hemde açlık krizine engel olamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…