Selam canmlarrr geçmiş yaptımda geldimm..
dün iftarda : 1 kase yayla çorbası
2 ısırıklık ekmekk
2 yk makarna + yarım domates
evde tek olunca bişey yiyesim gelmiyo
sahur: 2 haş. yumurta peynir biraz zeytin yarım domates + salatalık 2 dilim ekmek 1 çay
bende cumartesi günü dershaneye gidince hoacalar aklıma girdi. edirneyi en fzla yaya yaya gezsen 1 haftada her yerini gezersin senin amacın gezmek değilmi orada sıkılırsın üniversitelilik istanbulda yaşanır dediler. ve ben babamla gidiceğim için ev tutmamızda gerekli. istanbulda rahatım babam burda evde olmuyo ama orada sürekli evde olacaktı geliş gidiş vaktime krışıcaktı. ve masraflarda bi dünya sadece ev kirası su elektrik mutfak deyince en az 1000tl ediyo. daha benim masrafım yok. sırf merkezde olup ortam kurmak istersemde istemedğim bölümü okumuş olucam. o yüzdende istanbulda kalma fikri en mantıklısı hemde masrafım yarı yarıya denk geliyo. bilemedm artık yaptım tecihleri bundan sonrası nasip kısmet :26:
Mevlam sağ salim kucağına almayıda nasip etsin İnşallah kaptanımm
ayy ne kadar kötü bişey ama ya o nasıl saçma bi durum. kendi işini gücünü bırakıp birde gebe aranıyor hey mevlammm
yukarıdada anlattım ablacımm, masraflar çok artıyo istanbulda kalmam daha karlı geldi, babamlada konuşmaya çalıştım gidelim mi kalalım mı diye hiç bişey demio. dese ki Gözde heves ettim başka yerde oku çok fazla yer tutuyodu ben bukadar beklemiyodum kafam aşırı karıştı. 4ten fazla bölüm ve bi okadar il tutunca kafam karıştı. ama ne gidelim dedi ne kalalım sen bilirsin dedi. bende kaldım :44: ki okadar çook istanbuldan gitmek isterken bi anlık gaflet işte, arkadaşımla aynı üniversiteyi yazdık sanırım ona kapıldım :26:
dün iftarda : 1 kase yayla çorbası
2 ısırıklık ekmekk
2 yk makarna + yarım domates
evde tek olunca bişey yiyesim gelmiyo
sahur: 2 haş. yumurta peynir biraz zeytin yarım domates + salatalık 2 dilim ekmek 1 çay
şartlarım edirneyi istiyodum bildiğiniz gibi ama istediğim bölüm merkezde tutmayacak gibiydi puanları uçukkolay gelsin canım çokta yorma kendini bu arada menüler nerde menüler
ay ben burdayım ama gizli moddayım
kısmet işte doktorcum inşallah ankaraya gelmeden bulur iş
yok artık ciddi misin sen balık olmasın diye içinde mi tuttun çozugu zorla
böylede zor oluyor insan yemeye ara verince sanki yerse tuhaf yemesse tuhaf
özzgürlük elinden alınmadı canım ya bazen idare etmek zorunda oluyoruz diyelim
canımm maşallah götürmüşsün yine
neden istanbulda kaldın şartlar neden değişti :26:
vuu 2,5 saat yürürüş gayet iyi
aynen şu aralar zor zamanlar geçirdin görmedik biz bu menüleri
gülün canım gülün hep güülün
etkilemiyorsa iyi ama sende bile bile güneşe çıkmışsın çok dikkat et
Eki Görüntüle 1187308 Eki Görüntüle 1180500
hedeflerimiz
yasemin------>74,1----->
eda---------->74,8------>
gözde-------->57,3----->56,9
gülşah------->68,3------>
ayça-------->86,4----->
büşra-------->66,7---->66,5
ebru------->71,2----->70,0
emine-------->74,7---->74,0
bluee------>56------->
ayfer------->65,0----->65,0
geçen hafta hedefine en uzak olan ebru cuma günki listemizi yapcaktır( bu konuda yardım edilecektir). Lütfen herkes hedeflerini yazsın bu bir takım kuralı hedefini belirtmeyene kilo almış muamelesi yaparım demedi demeyin.
anladım doktoruummben aile hekimiyim gözdecim bu gebeler bana kayıtlıyken bekarmıs evlenip gitmişler oralara şimdide hamile olunca benden soruyorlar.gebliz diye bi sistem var istanbulun neresinde olursan ol kadındoguma gebe olarak gidince hemen listede görülüyorsun ve gebelik takibine alınıyorsun.
ben sultangazideyim,mecburi hizmetim buraya cıktı
Allah korusun her türlü kötülüklerden minik bebişimiziiiaile hekimimle dün konuştum kendinsi yoktuda dogum uzmanı vardı yanında onunla konuştum o not aldı hepsini ilk gebeliğim düşükle sonlandığı için şimdikide riskli oldugu için zaten gelme ben gelirim bayramdan sonraya kadar bekleyelim dedi malum düşürsem diye bekliyoryok ya pışıkkkkkk iyiyiz biz hissediyorum agrım yok denecek kadar az lekem yok ve bugun kalp durması riskimde bitmiş öyle yazıyor nette
rabbime emanet
tamam kaptanım söylerim :26:ayy Allahım bu marbling kim diyorumsonra hatırladım ebruydu bu
kız gözde bu arada arkaşın hilale söyle onu listeye almaycagımazmini görelim diye beklettim ama o ugramıyor bile kusura bakmasın valla
Gebe avcısı doktoruumavusturyada mutterkind pass diye bişey var,takip için bilgilerin girildiği gebelere veriyorlar,benim ilk gebeliğimde ilk gittiğimde vermemişlerdi 3 ay dolsun düşmesse veririz diye.ay ne tuhaf olmustum.seninkiside o hesap.bende çarşamba ptesi 3den sonra sokak sokak kaçak,riskli gebe arıyorum
geçen duydum ama ne olduğunu bilmyodum burçlar mı değişmiş yahu :44: bende teraziyken başak olmuşum. sevmedim ben teraziyken mutluydumevet ya banucugumda demişti burçmuşda kabul etmemişler önceden dışlamışlar oda şimdi çekilin ulennn bende varım demiş hepsinin ayağını kaydırmış
Slm fıstıklarrrr
allahtan annem var ve çevre geniş o yüzden hiç eksikliğini hissetmiyorum sadece düğünlerde gızık olurumm o kadar dans esnasında sap gibi kalmak kötü
:93::93:
ne aşkmışşşşafiyetolsun cnmm erimese iyiymiş ama
şirinem yumurta yerine muz yesen menün bana az gibi geldi çünkü benim yeğenim aç kalmasın sonra
evet balıklar kadar romantik duygusal alıngan yok hakikaten bende sevmem
insan sevdiğine yapar ya yasemincim enişteninkide o hesap sanırımm kimseye birşey diyemiyor seni üzüyor ama bence isteyerek yapmıyor inan bana yaptığın fedakarlıkları enişte de elbette unutmamıştır hayırlısıyla bir işe girse ikinizde çok mutlu olacaksınız
ageçmiş olsun cimcimeye reyyan deyince dün sizi andım reklamlarda konuşan lazımlık vardı tam dedim reyyana göre hiç kalkmaz artık ama bir güzel yapmışlar çocuk olasım geldi bir an
hakkında hayırlısı olsun bızdıkımm neden başka yeri yazmadınki:26:
Edacım maşallah 2,5 saat iyi yürümüşsünnnbacakların şoka girmiştir ama omuzlarının ağrıması hakikaten ilginç
taşınma esnasında normal menülerinin böyle olması cnmm birde cenazeniz vardı tekrar başın sağolsun
dondurmada sıcakta yenmeyecek gibi değilki mübarekk ama yiene de sen sabahları kahvaltını sağlam yapmaya çalış kuzumm
Geçmiş olsun Gülşahcımm snein bol bol kan yapıcı gıdalar yemen lazım bitanemm inş hastaneye yatmana gerek kalmaz toparlarsın
durumların bu hale gelmesine üzüldüm Büşracımm biraz kafanı dinle ama fazla arayı açmadan dön bence evine
yukarıdada anlattım ablacımm, masraflar çok artıyo istanbulda kalmam daha karlı geldi, babamlada konuşmaya çalıştım gidelim mi kalalım mı diye hiç bişey demio. dese ki Gözde heves ettim başka yerde oku çok fazla yer tutuyodu ben bukadar beklemiyodum kafam aşırı karıştı. 4ten fazla bölüm ve bi okadar il tutunca kafam karıştı. ama ne gidelim dedi ne kalalım sen bilirsin dedi. bende kaldım :44: ki okadar çook istanbuldan gitmek isterken bi anlık gaflet işte, arkadaşımla aynı üniversiteyi yazdık sanırım ona kapıldım :26: