Eki Görüntüle 1187308 Eki Görüntüle 1180500
hedeflerimiz
yasemin------>74,1----->
eda---------->74,8------>
gözde-------->57,3----->
gülşah------->68,3------>
ayça-------->86,4----->
büşra-------->66,7---->
ebru------->71,2----->
emine-------->74,7---->
bluee------>56------->
ayfer------->64,5----->64,5
geçen hafta hedefine en uzak olan ebru cuma günki listemizi yapcaktır( bu konuda yardım edilecektir). Lütfen herkes hedeflerini yazsın bu bir takım kuralı hedefini belirtmeyene kilo almış muamelesi yaparım demedi demeyin.
o senin tatlılığın banuşum
midem sabahları öğlenleri hiç keyfi yok valla zorla yiyorum lakin iki gündür akşamları çozutuyor yani yemek olarak değilde yemekten sonra dondurma en limonlusundan ekşisinden ve bugun son valla hemen tartıda fark ettim 65.0 ı gördüm bu sabah emin oalmadım valla 3 kere çıktım oda inatla 3 kere 65 dedi gıcık nolcak hamile indirimi yapar insan o kaadar yıllık muhabbetimiz üstüne çıkmışılıgımı hiçe saydı
hayırlı ugurlu olsun edacım kaydın rabbim bir çırpıdada sınavlarını geçirsin
ve gelellim bombaya sen pizza mı yedin kızneyse buda senin kayıt ödülün olsun ordalarda bile dikkat etmişsin arkadaş iftarında verilen fireden birşey olmaz tabi bu senin için geçerli malum eda çok çok çok nadir kaçamak yapar
hoşgeldin canım ama demeyin öyle doğumdan sonra ben tıktır tıkır veririm diye motive ediyorum kendimi
Allah hepimizin yüzünü güldürsün bitanem bu arada menün nerde kızzzzz
gel ipekcim gel tam yeri burası
şuan kaç kilosun:
hedef kilon kaç:
boyun kaç:
daha önce başka bir takımda yada zayıflama gruplarında yarıştın mı canım
reglim kendime kahvaltılık gevrek ve keçi sütü oladım içinede çörek otu kattım kahvaltımı yaptım.çayımıda masamın altşarına biyere sakladım hasta arası yudumluyorum.
Eki Görüntüle 1180492 Eki Görüntüle 1187307
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]10/07/2014[/TD]
[TD]11/07/2014[/TD]
[TD]12/07/2014[/TD]
[TD]13/07/2014[/TD]
[TD]14/07/2014[/TD]
[TD]15/07/2014[/TD]
[TD]16/07/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemin[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eda[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gözde[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülşah[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayça[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]büşra[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebru[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfer[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
erimiş dondurma ne kız annen yedirmiyor mu12.07.2014
sahur
1 dilim köy ekmegi
1 bardak ayran
1 tabak kıvırcık salata
peynir (100 gr vardır)
iftar
1 dilim köy ekmegi
1 bardak sodalı ayran
1 tabak mantar çorbası
1 tabak zeytinyaglı bamya
1 kırmızı erik
2 erikten küçük nektar
13.07.2014 hatırlamıyorum
14.07.2014
sahur
2 parça pide
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 dilim macar salam
peynir zeytin
iftar
1 tabak tarhana çorba
1 parça yagsız fırında kabak mücver
1 bardak ayran
2 parça pide
ara
1 muz
1 kase erimiş dondurma :)
2 lt su
tammadır canım inşallah en kısa sürede ulaşacaksın hedefineKurallari okudum.kabul ettim daha once yarismadim.hedefimdeki 60 kg.super olur...:):beer::beer::):)
erimiş dondurma ne kız annen yedirmiyor mu
tammadır canım inşallah en kısa sürede ulaşacaksın hedefine
Eki Görüntüle 1180492 Eki Görüntüle 1187307
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]10/07/2014[/TD]
[TD]11/07/2014[/TD]
[TD]12/07/2014[/TD]
[TD]13/07/2014[/TD]
[TD]14/07/2014[/TD]
[TD]15/07/2014[/TD]
[TD]16/07/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemin[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eda[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gözde[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülşah[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayça[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]büşra[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebru[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfer[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Eki Görüntüle 1187308 Eki Görüntüle 1180500
hedeflerimiz
yasemin------>74,1----->73,6
eda---------->74,8------>
gözde-------->57,3----->56,9
gülşah------->68,3------>
ayça-------->86,4----->
büşra-------->66,7---->66,5
ebru------->71,2----->70,5
emine-------->74,7---->74,0
bluee------>56------->
ayfer------->65,0----->65,0
yasdere----->74,1------>73,8(yeni üye= ipek)
geçen hafta hedefine en uzak olan ebru cuma günki listemizi yapcaktır( bu konuda yardım edilecektir). Lütfen herkes hedeflerini yazsın bu bir takım kuralı hedefini belirtmeyene kilo almış muamelesi yaparım demedi demeyin.
bizim bey bu konularda gercekten biraz nasipsiz.biz viyanada tanıstık onunla.bende viyana mezunuyum,hukuk okumak için gitmiş viyanaya bi kaçgünle kayıtları kaçırmış trye dönüp tekrar üni sınavına girmiş,işletmeyle tekrar viyanadaya gelmiş o arada 1-2 sene gitmiş tabi,sonra işletme viyanada cok zor ekonomi üniversitesi var orda okudu türklerin cok zorlandıgı bir kaç ders var onları genelde türkiyede yapıp saydırıp bitirdi arkadasları ama benim eşim ne zaman o dersleri türkiyede aldı ozaman derslerin kabulu kalktı.hem trde hem viyanada yapmak zorunda kaldı.üstelik burda milyarlar verip özel ünide yapmıstık.
iş konusundada onunla aynı üniden mezunları havada kaptılar kpssye bile girmeden güzel işlere girdiler.okudugu üni uluslararası kabul gören birüni.ama bize gelince sanki işlerin suyu çekildi.hayırlısı.ben takmıyorum ama haklı olarak o takıyor.şimdi bayramada ankaraya gideceğiz benim ailemin yanına.gitmeden biryerlerden haber çıkar inşallah onun sıkıntıya girmesini istemem
bu aralar hem kocalardan hem kilolardan muzdaribiz bekarlarrr kıymetini bilin özgürlüğün ama sakın evlenme fikrinizden uzaklaşmayın.
bakayım listelerine beni gaza getiriyor.
balık erkekleri cok hayal perest ve tembel oluyor.o kadar duygusallık erkeklere yakısmıyor.muhtemel dogum tarihi 1 nisandı kuzumun 22 marttan önce inanki dikkat ettim erken dogum olmasın diye.
1407/2014
sabah
zeytin peynir
yumurta yiyemedim öggghh geldi
domates salatalık
ceviz
ara
1 kase yogurt
iki ekşi erik büyük
akşam
1 kase tarhana ev yapımı
1 karnı yarığın içi
su:3 lt
ben gider kızlar uyku bastı birden
Ah kiyamam canim ya cidden bahtsizlik esindeki. Uzuldum. Insallah en yakin zamanda duzelir. Sen takmasan bile erkekler icin cok zor bir durum. Bol bol sanada dua edelimde esin su sansligi gitsin. Ben biliyorum kiymetini. Cok zor ya.bazen diyorum oh ne rahatim bazen diyorum bi ses olsa yanimda guzel olur.
Kaptanim ya su senin hale bakimca insanin hamis olasi geliyor.
ayçacım inşallah coom mutlu huzurlu olacagın birisiyle evlenirsin.bence evlenmek lazım neolursa olsun.Ah kiyamam canim ya cidden bahtsizlik esindeki. Uzuldum. Insallah en yakin zamanda duzelir. Sen takmasan bile erkekler icin cok zor bir durum. Bol bol sanada dua edelimde esin su sansligi gitsin. Ben biliyorum kiymetini. Cok zor ya.bazen diyorum oh ne rahatim bazen diyorum bi ses olsa yanimda guzel olur.
nerden cıktı şu yılan burcu ona göre bizim evdeki erkekler hep balık oldu.:111:Ayy cidden oyle. Bende hic sevmem balik erkeklerini. Ve cocugumda balik olcak diye senin yaptigini yapabilrdim. Ama simdi baktim gunu geliyor balik olucak cok hareket edip erken mi dogursam diye dusunuyorum :)
iş yapma sorunluluk azlığı konusunda bekarlık rahartlık ama birşeyle ugraşırken zor durumdayken hastayken yanlızlık çekilmiyor. bak ramazanda herkes ailesiyle ben sahurda iftarda hep yanlız.
kız benim hep var.evleneyim hemen yapacam inşallah bebiş
buzdolabı yedirmiyo kaptanım. sevdiceğim aldı dolaba koyduk erimiş. ben sırf dondurma yiyebilmek için bademciklerimi aldırdım bendeki dondurma aşkı anlatılmaz
1407/2014
sabah
zeytin peynir
yumurta yiyemedim öggghh geldi
domates salatalık
ceviz
ara
1 kase yogurt
iki ekşi erik büyük
akşam
1 kase tarhana ev yapımı
1 karnı yarığın içi
su:3 lt
ben gider kızlar uyku bastı birden
Kurallari okudum.kabul ettim daha once yarismadim.hedefimdeki 60 kg.super olur...:):beer::beer::):)
walla erikcim ben aslanlardan ve balıklardan cok cektim.oyüzden önyargım var.
ama şimdi yılancı mı ne bi burc cıkmıs listeler alt üst.eski listede oğlak olması lazım.amann.icat çıkartmasalar olmaz.
aman yorma kendini.
saolasın edacım.hata bende aslında cok kötü alıştırdım.aman sınavı var aman gurbette yanlız dedim bütünn yükü yüklendim.sokaklarda gizligizli ağladıgımı bilirim.o etkilenmesin diye cogu olayları yuttugumu.iki ucu keskin bıcak.herşeyi ona yansıtsam bu okul zor biterdi.olan hep bana.aslında düşünmesi lazım,şimdi benim arabam yoksa evimdeki bütün eşyalar kendi zevkim değilse herşey idareten olduysa hep onun için.benimde hayallerim vardı düğünüme evime dair ama hepsi idareten oldu.eşim öğrenci diye.amannn.nasip böyleymiş.cok düşünmek akla zarar.Allah ince düşünce nasip etsin.banada bol bol gönül genişliği.
en zoruda cocuklar varken huzursuzluk sırf onlar için yutuyorum şimdide.küslüğümü devam ettiremiyorum..
bu hafta regl ve düzensizlik had safhada su 3 günde toplamam lazım yoksa sollama sırası sende.ama ara acmak yok.dürtelim birbirimizi.birlikten kuvvet dogar.
günaydın kızlar sahalara geri döndüm.sabah sabah laptop arıza cıkardı hasta bakamaz hale geldim neyseki basit bişeydi elektrikciyle hallettik,gecede reyyan ateşlendien azından eşimle arayı biraz tadlandırdık.
uff menü paylaşımında nerde kaldım acaba.gecmişe bakayım.bende toparlayım gözde gibi.
Selam kızlarr. hafta sonu ve dün uğrayamadım işler çoktu dün. hafta sonuda bilirsinizki Gözde her zaman arazii.. ama geldiim. dün tercihlerimi hallettim artık içim rahat gibi gibi :18: en azından belli başlı kararlar aldım ve yine istanbulda kalıyorumgidemedim gidemedim şuralardann oof oof. neysee
az bi geçmiş yaptım nilyann başın sağolsun canım Mekanı cennet olur İnşallah
menülerimi bi toparlıyım geliyorum..
dünü yazıyım ama:
iftar: 1 kase yayla çorbası + 1 dolma biber+ booolca ton balıklı mısırlı salata + 1 maden suyu
sonrası 1 türk kahvesi
nekadr su içtim bilmiyorumm
sahur: 2 haşlanmış yumurta 2 dilim ekmek biraz bal tereyağı + 2 bardak süt
cuma günü teyzeme gittim burada çok az kaçtıı
iftar: 1 kase mercimek çorbası ( 1 ufacık kepçe) + 1 tane kürdan kebabı + biraz tavuk 1 kaşık pilav 1 dilim patates ve 2 tane sarma. yarım dilim pide ve ayran
10 tane kadar kiraz
sahur köşe dilim ekmek peynir zeytin 2 bardak çay. oruçlu değildim nasıl olsa diye teyzemle atışıtrdım.
cumartesi saat 3te iskender yedik arkadaşımla hemde dershaneye gittk tercihler için. iskenderin tamamını bitirmedim bile.
akşam: bi kase domates çorbası + salata,
:26::26: ama yinede kilo vereceğimm
hedefim: 56,9 olmak
Çok geçmiş olsun Gülşahcım
Sağol kaptancım. Dün pizzanın cezasını çektim bence. İstanbulu biliyormusun bilmem ama ben dün merterden marmara forum- oradan bakırköy meydan, - meydandan sahile, sahilden mertere kadar tempolu 2,5 saat yürüdüm.Çok iyi geldi. Lakin bugün omuzlarım ağrıyor
ee taşınma falan filan hoş görülür bence...
Başın sağolsun canım. Mekani cennet olsun ....
3 gunluk katliyam gibi menum geliyor kizlarneresinden tutsam elimde kaliyor.
CUMARTESI ( evi topladigimiz gun)
Sabah = 2 salatalik 1 dilim peynir,1 haslanmis misir
Oglen= 1 haslanmis misir yarim kepekli simit , yarim normal simit 1 ucgen peynir
Aksam = yok
Pazar ( kendi evimi yerlestirdigin cebazeye gittigim gun)
Sabah= 2 yumurtadan peynirli (yumurtalar koyden) maydonozlu omlet
Ogle= 1 tabak menemen, 1 salatalik,1 misir
Aksam = 250 gr tavuk gogsu, yogurt
Pazrtesi ( bugun)
Sabah= 1 haslanmis koy yumurtasi , 1 avuc peynir , 2 salatalik, 1 dilim ekmek, 1 dilim kasar , 4 zeytin
Oglen= 4 parmak boyutunda lazanya100 gr kofte, yogurt
Aksam= yengecli salata
Sahur (simdi yapicam) 2 hasanmis yumurta 1 avuc peynir, maydanoz,1salatalik , 3 kuru kayisi
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
o senin tatlılığın banuşum
midem sabahları öğlenleri hiç keyfi yok valla zorla yiyorum lakin iki gündür akşamları çozutuyor yani yemek olarak değilde yemekten sonra dondurma en limonlusundan ekşisinden ve bugun son valla hemen tartıda fark ettim 65.0 ı gördüm bu sabah emin oalmadım valla 3 kere çıktım oda inatla 3 kere 65 dedi gıcık nolcak hamile indirimi yapar insan o kaadar yıllık muhabbetimiz üstüne çıkmışılıgımı hiçe saydı
hayırlı ugurlu olsun edacım kaydın rabbim bir çırpıdada sınavlarını geçirsin
ve gelellim bombaya sen pizza mı yedin kızneyse buda senin kayıt ödülün olsun ordalarda bile dikkat etmişsin arkadaş iftarında verilen fireden birşey olmaz tabi bu senin için geçerli malum eda çok çok çok nadir kaçamak yapar
hoşgeldin canım ama demeyin öyle doğumdan sonra ben tıktır tıkır veririm diye motive ediyorum kendimi
Allah hepimizin yüzünü güldürsün bitanem bu arada menün nerde kızzzzz
gel ipekcim gel tam yeri burası
şuan kaç kilosun:
hedef kilon kaç:
boyun kaç:
daha önce başka bir takımda yada zayıflama gruplarında yarıştın mı canım
Canım değerlerim düşük çıktı
Kendi kendine toparlayabilir dedi doktor sıcaktan falan etkilenmiiş olabilirmişim
Şuanda müdahale etmeyelim tehlike sınırında değil çünkü 10 gün sonra tekrar gidicem
Tabi bu arada kanama morarma olursa acile gel dedi
İnş toparlar oluyor bazen böyle kendiliğinden yükseliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben bikaç gün yokum. Eşimle yine kavga ettik dayımda kalmaya karar verdim ne zaman dönerim bilmiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kurallari okudum.kabul ettim daha once yarismadim.hedefimdeki 60 kg.super olur...:):beer::beer::):)
iş yapma sorunluluk azlığı konusunda bekarlık rahartlık ama birşeyle ugraşırken zor durumdayken hastayken yanlızlık çekilmiyor. bak ramazanda herkes ailesiyle ben sahurda iftarda hep yanlız.
Canim sporla kollarin incelecek ve tabi onuzundaki fazla kilolarda gidibce kotu durmayacak omuzlarin yuzucu omuzu hibi olur ne guzel simdi disardayim evde gecince atarım kol ve bel hareketlerinkHanimlar ust bedeni nasil inceltebiliriz.yada bu mumkun mu acaba. Omuzlarim genis ve kollarim cok kalin
Slm fıstıklarrrr
allahtan annem var ve çevre geniş o yüzden hiç eksikliğini hissetmiyorum sadece düğünlerde gızık olurumm o kadar dans esnasında sap gibi kalmak kötü
:93::93:
ne aşkmışşşşafiyetolsun cnmm erimese iyiymiş ama
şirinem yumurta yerine muz yesen menün bana az gibi geldi çünkü benim yeğenim aç kalmasın sonra
evet balıklar kadar romantik duygusal alıngan yok hakikaten bende sevmem
insan sevdiğine yapar ya yasemincim enişteninkide o hesap sanırımm kimseye birşey diyemiyor seni üzüyor ama bence isteyerek yapmıyor inan bana yaptığın fedakarlıkları enişte de elbette unutmamıştır hayırlısıyla bir işe girse ikinizde çok mutlu olacaksınız
ageçmiş olsun cimcimeye reyyan deyince dün sizi andım reklamlarda konuşan lazımlık vardı tam dedim reyyana göre hiç kalkmaz artık ama bir güzel yapmışlar çocuk olasım geldi bir an
hakkında hayırlısı olsun bızdıkımm neden başka yeri yazmadınki:26:
Edacım maşallah 2,5 saat iyi yürümüşsünnnbacakların şoka girmiştir ama omuzlarının ağrıması hakikaten ilginç
taşınma esnasında normal menülerinin böyle olması cnmm birde cenazeniz vardı tekrar başın sağolsun
dondurmada sıcakta yenmeyecek gibi değilki mübarekk ama yiene de sen sabahları kahvaltını sağlam yapmaya çalış kuzumm
Geçmiş olsun Gülşahcımm snein bol bol kan yapıcı gıdalar yemen lazım bitanemm inş hastaneye yatmana gerek kalmaz toparlarsın
Ablam muzda tatli oldugunfan yiyemiyorum valla bu sicaklarda çabası karnim cikti ama aldigim kilo 1, 5 ama boyle yanlarim filan dolu dolu oldu kocaman olan giguslerde cabasi
durumların bu hale gelmesine üzüldüm Büşracımm biraz kafanı dinle ama fazla arayı açmadan dön bence evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?