Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın... iyisinizdir insallah.. ben yorgun bitkin...nasıl anlatacagimi bile bilemedim. 3 gun temizlik yaptik hali kilim duvar cam kapi dolap iç dis ne varsa badana boya yapsaymisiz daha kolay olurmuş vallahi..bizim.balkonns durekli guvercinler geliyo. Surekli temizlemektem gina gelmisti. Misinadan balikci agi yaptik durmadi birde o kadar isin arasinda makreme ipinden ag orduk balkonu cevirdik baya yukardan asagi annem ben kardesimde yardim etti sagolsun ama kol kalkmiyo artik. Et bolunmus heryerimden ama asil.bolunecek yerlerden bolummemiss :))) dun icin izin aldim is yerinden.dunde yazamadim.. vallahi ne yedim ne ictim hatırlamıyorum inanin.. regl oldum birde..
Cuma niyetlidim galiba yada değildim bilmiyorum. Tel den giriyorum bilg. Yok bugün. Aksama eve gidince bi gecmis yapar bakarım hatirlamaya çalışırım.
Cumartesi kahvalti yarim gozleme peynir roka salata cay ogleden sonra diger yarım gozleme cay peynir +temizlik
Pazar domates roka salata peybir zeytin kiymali yumurta 3 ince dilim ekmek aksam hatırlamıyorum+ temizlik
Pazartesi kahvalti peynir zeytin menemen 2dilim ekmek aksam 2 kasik kisir temizlik

Eyvallahh yapabilirim tabi dee yardim olursa sayet :) hedef 70.5 olsun.bari.

reglim kendime kahvaltılık gevrek ve keçi sütü oladım içinede çörek otu kattım kahvaltımı yaptım.çayımıda masamın altşarına biyere sakladım hasta arası yudumluyorum.

12.07.2014

sahur
1 dilim köy ekmegi
1 bardak ayran
1 tabak kıvırcık salata
peynir (100 gr vardır)

iftar
1 dilim köy ekmegi
1 bardak sodalı ayran
1 tabak mantar çorbası
1 tabak zeytinyaglı bamya
1 kırmızı erik
2 erikten küçük nektar

13.07.2014 hatırlamıyorum

14.07.2014
sahur
2 parça pide
1 haşlanmış yumurta
domates salatalık
1 dilim macar salam
peynir zeytin

iftar
1 tabak tarhana çorba
1 parça yagsız fırında kabak mücver
1 bardak ayran
2 parça pide

ara
1 muz
1 kase erimiş dondurma :)
2 lt su

erimiş dondurma ne kız annen yedirmiyor mu
Kurallari okudum.kabul ettim daha once yarismadim.hedefimdeki 60 kg.super olur...:):beer::beer::):)
tammadır canım inşallah en kısa sürede ulaşacaksın hedefine

Eki Görüntüle 1180492 Eki Görüntüle 1187307
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]10/07/2014[/TD]
[TD]11/07/2014[/TD]
[TD]12/07/2014[/TD]
[TD]13/07/2014[/TD]
[TD]14/07/2014[/TD]
[TD]15/07/2014[/TD]
[TD]16/07/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yasemin[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eda[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gözde[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gülşah[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayça[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]büşra[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebru[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ipek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]emine[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ayfer[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1187308 Eki Görüntüle 1180500

hedeflerimiz

yasemin------>74,1----->73,6
eda---------->74,8------>
gözde-------->57,3----->56,9
gülşah------->68,3------>
ayça-------->86,4----->
büşra-------->66,7---->66,5
ebru------->71,2----->70,5
emine-------->74,7---->74,0
bluee------>56------->
ayfer------->65,0----->65,0
yasdere----->74,1------>73,8(yeni üye= ipek)

geçen hafta hedefine en uzak olan ebru cuma günki listemizi yapcaktır( bu konuda yardım edilecektir). Lütfen herkes hedeflerini yazsın bu bir takım kuralı hedefini belirtmeyene kilo almış muamelesi yaparım demedi demeyin.

1407/2014

sabah
zeytin peynir
yumurta yiyemedim öggghh geldi
domates salatalık
ceviz

ara
1 kase yogurt
iki ekşi erik büyük

akşam
1 kase tarhana ev yapımı
1 karnı yarığın içi
su:3 lt

ben gider kızlar uyku bastı birden

buzdolabı yedirmiyo kaptanım. sevdiceğim aldı dolaba koyduk erimiş. ben sırf dondurma yiyebilmek için bademciklerimi aldırdım bendeki dondurma aşkı anlatılmaz

Ah kiyamam canim ya cidden bahtsizlik esindeki. Uzuldum. Insallah en yakin zamanda duzelir. Sen takmasan bile erkekler icin cok zor bir durum. Bol bol sanada dua edelimde esin su sansligi gitsin. Ben biliyorum kiymetini. Cok zor ya.bazen diyorum oh ne rahatim bazen diyorum bi ses olsa yanimda guzel olur.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Eki Görüntüle 1187308 Eki Görüntüle 1180500

hedeflerimiz

yasemin------>74,1----->
eda---------->74,8------>
gözde-------->57,3----->56,9
gülşah------->68,3------>
ayça-------->86,4----->85.6
büşra-------->66,7---->66,5
ebru------->71,2----->70,0
emine-------->74,7---->74,0
bluee------>56------->
ayfer------->65,0----->65,0

geçen hafta hedefine en uzak olan ebru cuma günki listemizi yapcaktır( bu konuda yardım edilecektir). Lütfen herkes hedeflerini yazsın bu bir takım kuralı hedefini belirtmeyene kilo almış muamelesi yaparım demedi demeyin.

balık erkekleri cok hayal perest ve tembel oluyor.o kadar duygusallık erkeklere yakısmıyor.muhtemel dogum tarihi 1 nisandı kuzumun 22 marttan önce inanki dikkat ettim erken dogum olmasın diye.

Ayy cidden oyle. Bende hic sevmem balik erkeklerini. Ve cocugumda balik olcak diye senin yaptigini yapabilrdim. Ama simdi baktim gunu geliyor balik olucak cok hareket edip erken mi dogursam diye dusunuyorum :)

Kaptanim ya su senin hale bakimca insanin hamis olasi geliyor.

iş yapma sorunluluk azlığı konusunda bekarlık rahartlık ama birşeyle ugraşırken zor durumdayken hastayken yanlızlık çekilmiyor. bak ramazanda herkes ailesiyle ben sahurda iftarda hep yanlız.

Kaptanim ya su senin hale bakimca insanin hamis olasi geliyor.

kız benim hep var.evleneyim hemen yapacam inşallah bebiş

ayçacım inşallah coom mutlu huzurlu olacagın birisiyle evlenirsin.bence evlenmek lazım neolursa olsun.

Ayy cidden oyle. Bende hic sevmem balik erkeklerini. Ve cocugumda balik olcak diye senin yaptigini yapabilrdim. Ama simdi baktim gunu geliyor balik olucak cok hareket edip erken mi dogursam diye dusunuyorum :)
nerden cıktı şu yılan burcu ona göre bizim evdeki erkekler hep balık oldu.:111:

Slm fıstıklarrrr

allahtan annem var ve çevre geniş o yüzden hiç eksikliğini hissetmiyorum sadece düğünlerde gızık olurumm o kadar dans esnasında sap gibi kalmak kötü
:93::93:

buzdolabı yedirmiyo kaptanım. sevdiceğim aldı dolaba koyduk erimiş. ben sırf dondurma yiyebilmek için bademciklerimi aldırdım bendeki dondurma aşkı anlatılmaz

ne aşkmışşşş afiyetolsun cnmm erimese iyiymiş ama

şirinem yumurta yerine muz yesen menün bana az gibi geldi çünkü benim yeğenim aç kalmasın sonra

Kurallari okudum.kabul ettim daha once yarismadim.hedefimdeki 60 kg.super olur...:):beer::beer::):)

walla erikcim ben aslanlardan ve balıklardan cok cektim.oyüzden önyargım var.
ama şimdi yılancı mı ne bi burc cıkmıs listeler alt üst.eski listede oğlak olması lazım.amann.icat çıkartmasalar olmaz.

evet balıklar kadar romantik duygusal alıngan yok hakikaten bende sevmem

insan sevdiğine yapar ya yasemincim enişteninkide o hesap sanırımm kimseye birşey diyemiyor seni üzüyor ama bence isteyerek yapmıyor inan bana yaptığın fedakarlıkları enişte de elbette unutmamıştır hayırlısıyla bir işe girse ikinizde çok mutlu olacaksınız

ageçmiş olsun cimcimeye reyyan deyince dün sizi andım reklamlarda konuşan lazımlık vardı tam dedim reyyana göre hiç kalkmaz artık ama bir güzel yapmışlar çocuk olasım geldi bir an

hakkında hayırlısı olsun bızdıkımm neden başka yeri yazmadınki:26:

Edacım maşallah 2,5 saat iyi yürümüşsünnn bacakların şoka girmiştir ama omuzlarının ağrıması hakikaten ilginç

taşınma esnasında normal menülerinin böyle olması cnmm birde cenazeniz vardı tekrar başın sağolsun

dondurmada sıcakta yenmeyecek gibi değilki mübarekk ama yiene de sen sabahları kahvaltını sağlam yapmaya çalış kuzumm

Geçmiş olsun Gülşahcımm snein bol bol kan yapıcı gıdalar yemen lazım bitanemm inş hastaneye yatmana gerek kalmaz toparlarsın

Kızlar ben bikaç gün yokum. Eşimle yine kavga ettik dayımda kalmaya karar verdim ne zaman dönerim bilmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

durumların bu hale gelmesine üzüldüm Büşracımm biraz kafanı dinle ama fazla arayı açmadan dön bence evine

Kaptanımm merak etme ben iyiyim. Hepinize çok teşekkür ederim destek oldunuz hep. Hala dayımdayım eşim eve dönmemi istiyor baya korkmuş durumda çok fazla kalmıcam burda şimdiden evimi özledimmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben en az 2 yıl derdim ama sanırım bende evleneyim hemen yapıcam. Göbeği kocaman olup aca aca gezdiği tek zaman herhalde bayanın

çok sağolun arkadaşlar. Mekanı cennet olsun. Rabbim geride kalanlara uzun ve huzurlu mutlu omurler versin.

Gulsahcım cok cok gecmıs olsun canım.

Gunaydin kizlar. Herkese guzel bir gun dilerim..

15.06.2014 menusu

Iftar: 200 gr tavuk incik izgara , bol sebze haslamasi (brokoli , karnibahar, kabak, fasulye)

Sahur: 2 yumurta 1 avuc ezine , maydonoz , 1 salatalik , 5 kayisi kurusu

1.75 lt su baska bisi yok

Hanimlar ust bedeni nasil inceltebiliriz.yada bu mumkun mu acaba. Omuzlarim genis ve kollarim cok kalin
Canim sporla kollarin incelecek ve tabi onuzundaki fazla kilolarda gidibce kotu durmayacak omuzlarin yuzucu omuzu hibi olur ne guzel simdi disardayim evde gecince atarım kol ve bel hareketlerink

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…