- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Yakindi demek ki ablam allah korusun. Blue ile gorusursen söyle helsin menu paylassin yoksa zaten adapte olamaz malum burdan uzaklasinca kilolar yaklasiyor.Slm fıstıklarrrr
afiyetolsun cnmmm hem kavun hem baklava fazla olmuş gerçi enişte sabote etmiş ama yaramasın diyelim o zaman kuzum şirinem tavayı çıkarırmı bilemem ama
afiyetolsunnnn cnmmm 4 dilim okuyunca ebatlar minikti sanırımmm:26:
afiyetolsunnn cnmm gayet dozunda herşey iftarda salata veya yoğurt türü tüketirsen bağırsakların daha iyi çalışır cnmm karpuz dozunda
evetttt şirinem iki canlı olunca yeğenimide saymışımmm
yediklerimiz doğru seçimle rolunca tok tutuyor bitanemm kesinlikle şirinemin çizelgesini okumak arkası yarın gibi oldu bende çok zevkli
bak sen yeğenimeee hangi tür müzikleri seviyor acaba3,7 şiddetindeymiş şirinem fakat 9-30 yıldır böylesini hissetmemiştim çok garipti ki bizim evlerin altı kayalık sürekli olur biz hiç duymazdık rabbim korusun artık
kuzum blue henüz diyete adapte olamamış ona canı sıkkın birde çok yoğunmuş bu ara aklı burda ama giremiyorda iş yerinden yakında gelir inşş
Amanin kavun cokokrem baklava noldu kiz ramazan karatayina:26:18/07/2014 menüm
Sahur
Domates, salatalık
Peynir, zeytin
2 çatal çokokrem
1 parça bide tereyağ
İftar
1 kepçe çorba
1 kepçe sulu köfte
3 yk pilav+ 1 parça biftek
3 dlm kavun
Eşimin zoruyla 1 dlm baklava yedim
1,5 lt su
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Karpuzzzzz:18:Dünki menüm(19/07/2014)
Sahur
1 yumurta
Peynir
Domates, salatalık
Bir parça pide, tereyağ
İftar
1 kase çorba
2 yk izmir köfte
2 yk pilav
1 tane biber dolması
Cacık
Ara: 4 dlm karpuz
1,5 lt su
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Herkese merhabalar
Bu arada kaptanım ben yarın anneme gidiyorumda çok fazla takip edemesemde menülerimi paylaşıcam izin var mııı?
Dünkü menüm
İftar
1 kase çorba
3 yk nohut yemeği
2 kaşık pilav
1 kaşık tavuklu patates
İftardaydım 2 tanecik karpuz kaçırdımmm
Sahur
1 dilim pide
1 haşlanmış yumurta
Salatalık Domates
1 şekersiz çay
1.5 lt su
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim spor oncesi isinma hareketleri var netten bak hatta uat bolge ve gobek icibde ise yariyor su kollarinin arasina sopa yada supurge sopasi (ben elktrik supurgesini kullaniyirdum) onunla sag sol bel hareketleri gibi hem idinirsin hemde bolgesel calisma olur canim
Bebek bi mucize hele gelisimini gordukce bkr gun oncesiyle birgun sonrasinda nasil fark var bu rabbimin mucizesi degilde ne rabbim ol derse oluyor gor derse goruyoruz
Evet biz ablamda basinda beklerdir bir gererdi karnini ayaklari kafasi belli olurdu cok garip
Slm fıstıklarrrr
afiyetolsun cnmmm hem kavun hem baklava fazla olmuş gerçi enişte sabote etmiş ama yaramasın diyelim o zaman kuzum şirinem tavayı çıkarırmı bilemem ama
afiyetolsunnnn cnmmm 4 dilim okuyunca ebatlar minikti sanırımmm:26:
afiyetolsunnn cnmm gayet dozunda herşey iftarda salata veya yoğurt türü tüketirsen bağırsakların daha iyi çalışır cnmm karpuz dozunda
evetttt şirinem iki canlı olunca yeğenimide saymışımmm
yediklerimiz doğru seçimle rolunca tok tutuyor bitanemm kesinlikle şirinemin çizelgesini okumak arkası yarın gibi oldu bende çok zevkli
bak sen yeğenimeee hangi tür müzikleri seviyor acaba3,7 şiddetindeymiş şirinem fakat 9-30 yıldır böylesini hissetmemiştim çok garipti ki bizim evlerin altı kayalık sürekli olur biz hiç duymazdık rabbim korusun artık
kuzum blue henüz diyete adapte olamamış ona canı sıkkın birde çok yoğunmuş bu ara aklı burda ama giremiyorda iş yerinden yakında gelir inşş
Yakindi demek ki ablam allah korusun. Blue ile gorusursen söyle helsin menu paylassin yoksa zaten adapte olamaz malum burdan uzaklasinca kilolar yaklasiyor.
Amanin kavun cokokrem baklava noldu kiz ramazan karatayina:26:
Cok az kaldi biliyorum tatlı istiyor caniniz ama ramazanda kilo vermis olmak hemde oyle sudan degil avantaj olacak size
Karpuzzzzz:18:
Yarın icin mi gidiyorsun sadece canim yoksa kalcan mi biraz :26:
Kaptanım bayrama kadar ordayım bayramda döncem inşallah ama bildirimlerimi unutmıcam söz
19.07.2014
Sabah: 2 yunurtadan penirli onlet , 2 tel penir, domates , 1 bardak sut , 1 bardak ayran
Aksam : etli sebzeli soya soslu yemek. 1 bardak ayran
Sivilar : 3.5 lt su
Spor : yok
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Cok gecmis olsun canim. Rabbim korusun cumlemizi
Yakindi demek ki ablam allah korusun. Blue ile gorusursen söyle helsin menu paylassin yoksa zaten adapte olamaz malum burdan uzaklasinca kilolar yaklasiyor.
Amanin kavun cokokrem baklava noldu kiz ramazan karatayina:26:
Cok az kaldi biliyorum tatlı istiyor caniniz ama ramazanda kilo vermis olmak hemde oyle sudan degil avantaj olacak size
Karpuzzzzz:18:
Yarın icin mi gidiyorsun sadece canim yoksa kalcan mi biraz :26:
Slm fıstıklarrr herkes firarda olmazki ama böyle
güle güle git gel cnmmm iyi yolculuklar
Fıstığımmm etli yemeklerin yanında slata tyercih edersen daha iyi olur bitanemmm spor yapacak zamanın yokki nasıl yapasın üzme kendini biraz rahatlayınca yaparsın inş hele şu projelerin bitsinbirde kuruyemiş yemeyi bıraktınmı bitanemm:26:
çok sağol bitanemm aminnn rabbim afetlerden hepimşizi korusun inşşş
tamam bitanem söylerim ama işyerinden girme sıkıntısı var yoksa zaten gelir aklı burda evet bitanemm şiddeti az gösteriyor ama ilk kez bu denli korktum allah beterinden korusun hepimizi şirinemmm listeyi istersen ben de yapabilirim zorda kalma cnmm
[/QUOTE][TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]18/07/2014[/TD]
[TD]19/07/2014[/TD]
[TD]20/07/2014[/TD]
[TD]21/07/2014[/TD]
[TD]22/07/2014[/TD]
[TD]23/07/2014[/TD]
[TD]24/07/2014[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasemin[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eda[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gözde[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gülşah[/TD]
[TD]:125:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayça[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Büşra[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ebru[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İpek[/TD]
[TD]:131:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Emine[/TD]
[TD][/TD]
[TD]:18:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayfer[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Himm evet birde o sikintisi var bluenun bide malum olsylar karisik orada da.Slm fıstıklarrr herkes firarda olmazki ama böyle
güle güle git gel cnmmm iyi yolculuklar
Fıstığımmm etli yemeklerin yanında slata tyercih edersen daha iyi olur bitanemmm spor yapacak zamanın yokki nasıl yapasın üzme kendini biraz rahatlayınca yaparsın inş hele şu projelerin bitsinbirde kuruyemiş yemeyi bıraktınmı bitanemm:26:
çok sağol bitanemm aminnn rabbim afetlerden hepimşizi korusun inşşş
tamam bitanem söylerim ama işyerinden girme sıkıntısı var yoksa zaten gelir aklı burda evet bitanemm şiddeti az gösteriyor ama ilk kez bu denli korktum allah beterinden korusun hepimizi şirinemmm listeyi istersen ben de yapabilirim zorda kalma cnmm
Tmm sen telden gir arada bak cuma gec kalma hatta sen persembeden bildir niyetliysen iftardan once tartil bildir buraya . Hasret gidermek icin gittin dimi ters birsey yokKaptanım bayrama kadar ordayım bayramda döncem inşallah ama bildirimlerimi unutmıcam söz
Evet seninkide oyke olcak :) karnin bi saga bi sola gidicek :) :)
Ellerine saglik canim. Bayramda buyuk ihtimal bildirim yapmayacsgiz konusulur o puskuutle ve bayram donusu ilk cuma bildirim yapilip kilolar ikiye bolunrcektir canim
tamam kaptancımm. ayy bayramda kilo almasak bari :))
Detttt doverim haa kilo almadan gelin tatli cikolata pilav sarma yok hepsini bana getirin gelirken ben yerim
Anlayamadım bu yazmış oldugunuz liste nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?