Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Slm fıstıklar

Selam bayanlar
İşlerimi toplaytıp geleceğim ama çok yoğunum.
toparlar toparlamaz buradayım.

slm Edacımmm kolay gelsin bitanemm

Tünaydın İpeğimm afiyetolsun cnmm menülerin gayet güzel fakatttt şerbetli tatlıları 1 taneden fazla yememeye çalış cnm benim
halıları yıkamaya versen daha uygun olmazmı hem çok suyuydu deterjanıydı derken ayno hesaba geliyor yorulman cabası :26:

inşallah almayız. memelekete ablama gitmeyi düşünüyorum orda diyet olmaz ama gelince çok sıkı spor ve diyet yapacam bu Ramazanda sporun nasıl büyük bir velinimet olduğunu öğrenmiş oldum cidden

aynen cnmmmm iftardan sonra yapılabiliyor ama iftar öncesi dün koşu bandında son anlarda emekleyecektim nerdeyse

Detttt doverim haa kilo almadan gelin tatli cikolata pilav sarma yok hepsini bana getirin gelirken ben yerim

sen yorulma şirinem ben döverimmm

Ellerine saglik canim. Bayramda buyuk ihtimal bildirim yapmayacsgiz konusulur o puskuutle ve bayram donusu ilk cuma bildirim yapilip kilolar ikiye bolunrcektir canim

Himm evet birde o sikintisi var bluenun bide malum olsylar karisik orada da.
Olur canim yapamayacak olursam msj atarim sana iyi ki varsin

Tmm sen telden gir arada bak cuma gec kalma hatta sen persembeden bildir niyetliysen iftardan once tartil bildir buraya . Hasret gidermek icin gittin dimi ters birsey yok

Yata yata 4 aylik karnim oldu valla öyle kiloda almadim ama aldigim 1, 5 kilo karnimda zula yapti direk [/QUOTE]

evet cnmmm malesef biraz karışık durumlar yazdım inşallah girebilir ne demek cnm benim yeğenime cnm feda siz iyi olun yeterki sende iyi ki varsın kuzumm sıkıntı olutrsa bildirmen yeterli

Tünaydın Eminemmm menü tablosu için öncelikle ellerine sağlık tşkler aminn cnmmm son artık allah seneye nasip etsin tekrarını bildirim konusunu şirinem paylaşımda danışmış püsküüt tatile çıkıyor kaptanlar görüşüp anlaşacak sanırım bu hafta bildirim olmaz

kuruyemiş candır kuzum unutmamaya çalışş çinlilerin ne kendilerini ne yemeklerini hiçbirşeylerini sevmiyorum allah affetsin

Gunaydin kizlar.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Tünaydın fıstığımm

Yasemin Gözde Büşra ebruş nerdesiniz sizler bakimmm Gülşahda kayıplarda :26:

geldimmmmm

malum pazartesi temizlik günü evi sildim süpürdüm
banka işlerim vardı onu hallettim
orucun son zamanları vücut yoruldu sanırım, baya sıkıntılı geçiyor uyukluyorum iftara kadar

geldimmmmm

orucun son zamanları vücut yoruldu sanırım, baya sıkıntılı geçiyor uyukluyorum iftara kadar

Hoşgeldin Gülşahımmm iyi insan lafının üstüne gelirmişş yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik sabır bitanemm biraz uzan istersen

Selam bayanlar
İşlerimi toplaytıp geleceğim ama çok yoğunum.
toparlar toparlamaz buradayım.
Edam toparlayamadin mi isleri eee malum ptesi

evet cnmmm malesef biraz karışık durumlar yazdım inşallah girebilir ne demek cnm benim yeğenime cnm feda siz iyi olun yeterki sende iyi ki varsın kuzumm sıkıntı olutrsa bildirmen yeterli

Tünaydın Eminemmm menü tablosu için öncelikle ellerine sağlık tşkler aminn cnmmm son artık allah seneye nasip etsin tekrarını bildirim konusunu şirinem paylaşımda danışmış püsküüt tatile çıkıyor kaptanlar görüşüp anlaşacak sanırım bu hafta bildirim olmaz

kuruyemiş candır kuzum unutmamaya çalışş çinlilerin ne kendilerini ne yemeklerini hiçbirşeylerini sevmiyorum allah affetsin

Tünaydın fıstığımm[/QUOTE]
Hoşgeldin ablam
Buyuk ihtimal kabul edilir yoksa bildirimler sikinti olur
geldimmmmm

AZ kaldo sabor Gülsahim bi elin parmagina dustu kalan

Ellerine saglik canim. Bayramda buyuk ihtimal bildirim yapmayacsgiz konusulur o puskuutle ve bayram donusu ilk cuma bildirim yapilip kilolar ikiye bolunrcektir canim

Himm evet birde o sikintisi var bluenun bide malum olsylar karisik orada da.
Olur canim yapamayacak olursam msj atarim sana iyi ki varsin

Tmm sen telden gir arada bak cuma gec kalma hatta sen persembeden bildir niyetliysen iftardan once tartil bildir buraya . Hasret gidermek icin gittin dimi ters birsey yok

Yata yata 4 aylik karnim oldu valla öyle kiloda almadim ama aldigim 1, 5 kilo karnimda zula yapti direk [/QUOTE]

Yok kaptanım merak etme herşey yolunda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar anca girebildim bugün annemdeyimm
Dünkü menüm
İftar
1kase çorba
4yk taze fasulye
2yk pilav
2yk tavuklu patates
Salata
Sahur
1 dilim pide
1kk peynir
Salatalık Domates
1 haşlanmış yumurta
1lt su

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tünaydın fıstığımm[/QUOTE]

Yedim canim bgn unutmadan ama bgnde vitamin almayi unutmusum. Benim karnim cok sis yenek yemesem bgn aksam olmaz mi. Yuruyusten yeni gelebildimde

Bende ailemin yabina gidicem ora tel cekmiyor maalesef bide turkcell . O zaman izinli yazdirmamiza gerek yok yani. Bayram haftasi per cumada izinli olcam ailemin yaninda olcam 1 hafta ohhh :) :)

21.07.2014

Sabah : 1 haslanmis yumurta 4 kuru kayisi 2 dilim peynir, 1 bardak sut , 8 yesil zeytin cherry domates, 3 badem

Oglen: 1avuc buyuklugunde kofte , kozlenmis biber salatasi 150 gr yogurt

Aksam (18.00 spor oncesi) kocaman 1 bardak ayran

21.00 1 avuc tel peynir, 1 kacaman bardak sut, yarim cay bardagi badem 1 kuru kayisi ( yemicem dedim baya yemisim yine :) )

Spor: 6.5 km yuruyus

Sivilar yatana simdilik 1.5 lt oldu kadar 2.5 lt yapicam
Bugun toplanti toplanti kosmaktan su icemedim

Eşim de aynı şeyi söyledi .geçen sefer onun kalmadım.daha tazminat bitmedi .kapılar kapanınca bi sefer yıkamaya veririm .sol canım benim.tatlı konusunda ınan kendimi zor tutuyorum.oturmam 7 -8tane yerim herhalde şimdiye kadar tatlıya hiç bu kadar kendimi kismamistim .:beer:

Ayy bende ayniydin ama bu aralar artik cokta cezbetmiyor beni. Bi sekilde alisiyosun. Bazen kriz anlatim geliyo ama yemiyorum geciyor.

İyi geceler fıstıklarrrr

kızlar cok yogunum cok.3 gündür yeni oturdum.yarın geçmiş yaparım

kolay gelsin cnmmm

Şu ramazanı ve bayramı anlatsam daha rahat olacagim.galiba yanlış zaman da başladım.

ipekcim hayatımızda bayramlarda davetlerde her zaman olacak önemli olan dengeyi koruyabilmek ne kadar ve ne zaman yediğimiz önemli iki dklık bir damak zevkinin sonu malesef pişmanlık mümkün olduğunca 1 adeti geçmezsek hedefimize daha çabuk ulaşırız

afiyetolsun cnmmmm

ohhh güzelce dinlennn cnmmmm

Yedim canim bgn unutmadan ama bgnde vitamin almayi unutmusum. Benim karnim cok sis yenek yemesem bgn aksam olmaz mi. Yuruyusten yeni gelebildimde

yemezsen akşamın ilerleyen saatlerinde yemek zorunda kalırsın buda saat olarak yanlış olur veya acıkırsın beyne açlık sinyali gittiği anda da leptin olayı biter cnm benim neyseki yemişsin

Uyku sirasinda beyne aclik sinyali gider mi ?

Olsun güzel menü

Edam toparlayamadin mi isleri eee malum ptesi

Kaptancım öyle pis bir dönemki anlatamam. Bayramdan dolayı herşeyi bitirmemiz gerek. Dün işlerimin büyük kısmını bitirdim masamı toparladım. Bu haftada beyanname ile haftayı kapatıcaz. Bayrama dönüşü bir beyannamemiz sıkışıyor maalesef :18: Napıcaz bilmiyorum. Bayramdan sonraki 2 gün çalışıcam sonraki hafta 3 günlük iznim var. Oda düğün ve sınav dolayısıyla bitiyor. İşe böyle başlıcam Dahada beter olmamak için bitirmem lazım şimdiden

Akşam yemeğindeki patates ve pilav olmamış canım. Birde pide değilde kepek çavdar tercih etsen daha iyi olabilir.

Tulumba tatlısı olmamış

19.07.2014

Sabah: 2 yunurtadan penirli onlet , 2 tel penir, domates , 1 bardak sut , 1 bardak ayran

Aksam : etli sebzeli soya soslu yemek. 1 bardak ayran

Sivilar : 3.5 lt su

Spor : yok

Olsun menün güzel en azından ordan kurtarıyorsun

pilav tavuklu patatesinin patatesi olmamış.
Karpuzu ara öğün yapmalıydın.
hem pilav hem biber dolması

çokokrem, baklava

spora maşallahhh diyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bu hafta ayran çorbası diyeti var.
2 kilo gideceğini söylüyoo diyetisyen bayram öncesi ilginizi çekebilir

sabah:
1 dilim k.ekmek, çavdar,buğday
1 yumurta
domates salatalık
5 tuzsuz zeytin
1 dilim b.peynir

ara 1 pors meyve

öğle
1 pors. ayran çorbası
salata

ara 1 pors meyve

ara: 1 bardak light süt + 2 kepekli galeta

akşam
1 pors. ayran çorbası
salata

ara 1 pors meyve

ayran çorbasının yapılışı çok basit
yarım su bardağı buğdayı haşlıyorsunuz

yarısını öğlen yarısını akşam kullanıyorsunuz
1 öğün için 1 su bardağı ayran hazırlıyorsunuz buğdayı içine koyuyorsunuz tercihe göre nane dere otu biber vs koyabilirisiniz.
Afiyet olsun

Kaptancım. Ben bu cumadan itibaren 2 haftalık izine ayrılmak istiyorum.
Bayramda buraya girme fırsatım olmayacak. sonraki haftada düğün ve sınav vs için eskişehire gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…