- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
Slm fıstıklar
slm Edacımmm kolay gelsin bitanemm
Tünaydın İpeğimm afiyetolsun cnmm menülerin gayet güzel fakatttt şerbetli tatlıları 1 taneden fazla yememeye çalış cnm benim
halıları yıkamaya versen daha uygun olmazmı hem çok suyuydu deterjanıydı derken ayno hesaba geliyor yorulman cabası :26:
aynen cnmmmm iftardan sonra yapılabiliyor ama iftar öncesi dün koşu bandında son anlarda emekleyecektim nerdeyse
sen yorulma şirinem ben döverimmm
Ellerine saglik canim. Bayramda buyuk ihtimal bildirim yapmayacsgiz konusulur o puskuutle ve bayram donusu ilk cuma bildirim yapilip kilolar ikiye bolunrcektir canim
Himm evet birde o sikintisi var bluenun bide malum olsylar karisik orada da.
Olur canim yapamayacak olursam msj atarim sana iyi ki varsin
Tmm sen telden gir arada bak cuma gec kalma hatta sen persembeden bildir niyetliysen iftardan once tartil bildir buraya . Hasret gidermek icin gittin dimi ters birsey yok
Yata yata 4 aylik karnim oldu valla öyle kiloda almadim ama aldigim 1, 5 kilo karnimda zula yapti direk [/QUOTE]
evet cnmmm malesef biraz karışık durumlar yazdım inşallah girebilir ne demek cnm benim yeğenime cnm feda siz iyi olun yeterki sende iyi ki varsın kuzumm sıkıntı olutrsa bildirmen yeterli
Tünaydın Eminemmm menü tablosu için öncelikle ellerine sağlık tşkler aminn cnmmm son artık allah seneye nasip etsin tekrarını bildirim konusunu şirinem paylaşımda danışmış püsküüt tatile çıkıyor kaptanlar görüşüp anlaşacak sanırım bu hafta bildirim olmaz
kuruyemiş candır kuzum unutmamaya çalışş çinlilerin ne kendilerini ne yemeklerini hiçbirşeylerini sevmiyorum allah affetsin
Tünaydın fıstığımm
Selam bayanlar
İşlerimi toplaytıp geleceğim ama çok yoğunum.
toparlar toparlamaz buradayım.
slm Edacımmm kolay gelsin bitanemm
Gunaydin arkadaslar
Cumartesi menusu
Sahur
Haslanmis yumurta
salatalik
Domates
Peynir
Az pide
Aksam iftar yemegine davetli idik
Domates corba
az bamya
Iki kofte
Bol salata
2 tulumba tatlisi
Pazar sabah
Peynirli omlet
Salatalik
Domates
Maydanoz
Ogleden sonra hali yikama isi
Aksam yine davette idik
Arpa sehriye corba
Koz patlican salatasi
Yoguru havuc salatasi 1er kasik
Marul ile cig kofte
yarim lahmacun
Ayran
Daha ne olsun,,,,,, ben bile sasirdim simdi bir kisminida yemedim birsuru sey vardi.ll
Tünaydın İpeğimm afiyetolsun cnmm menülerin gayet güzel fakatttt şerbetli tatlıları 1 taneden fazla yememeye çalış cnm benim
halıları yıkamaya versen daha uygun olmazmı hem çok suyuydu deterjanıydı derken ayno hesaba geliyor yorulman cabası :26:
inşallah almayız. memelekete ablama gitmeyi düşünüyorum orda diyet olmaz ama gelince çok sıkı spor ve diyet yapacam bu Ramazanda sporun nasıl büyük bir velinimet olduğunu öğrenmiş oldum cidden
aynen cnmmmm iftardan sonra yapılabiliyor ama iftar öncesi dün koşu bandında son anlarda emekleyecektim nerdeyse
Detttt doverim haa kilo almadan gelin tatli cikolata pilav sarma yok hepsini bana getirin gelirken ben yerim
sen yorulma şirinem ben döverimmm
Ellerine saglik canim. Bayramda buyuk ihtimal bildirim yapmayacsgiz konusulur o puskuutle ve bayram donusu ilk cuma bildirim yapilip kilolar ikiye bolunrcektir canim
Himm evet birde o sikintisi var bluenun bide malum olsylar karisik orada da.
Olur canim yapamayacak olursam msj atarim sana iyi ki varsin
Tmm sen telden gir arada bak cuma gec kalma hatta sen persembeden bildir niyetliysen iftardan once tartil bildir buraya . Hasret gidermek icin gittin dimi ters birsey yok
Yata yata 4 aylik karnim oldu valla öyle kiloda almadim ama aldigim 1, 5 kilo karnimda zula yapti direk
evet cnmmm malesef biraz karışık durumlar yazdım inşallah girebilir ne demek cnm benim yeğenime cnm feda siz iyi olun yeterki sende iyi ki varsın kuzumm sıkıntı olutrsa bildirmen yeterli
Günaydın mutlu haftalarrrr. kaptancım ve sevgili arkadaşlar. şimdi bu hafta bayramdan sonraki son haftamız Allah bol sevaplı bitirmeyi nasip etsin. sorum şudur. bayramda benim gibi ailesinin yanına giden ve internete giremeyecek olanlar vardır. hatta cuma kilo bildiriminde bulunamayacaklarda vardır. bu süreçte ne yapmak gerek.
Tünaydın Eminemmm menü tablosu için öncelikle ellerine sağlık tşkler aminn cnmmm son artık allah seneye nasip etsin tekrarını bildirim konusunu şirinem paylaşımda danışmış püsküüt tatile çıkıyor kaptanlar görüşüp anlaşacak sanırım bu hafta bildirim olmaz
Unutmusum kuruyemisim yemegi banucum iyi hatirlattin. Tesekkur ederim canim. Bu sabah yiyip vikayim evden. Cin rest. Gittik salatalari sevmedim o yuzden etli sebzeli bisey yiyim dedim. Nirmalde aksamlari aslinda et salata yapmaya calisiyorum.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
kuruyemiş candır kuzum unutmamaya çalışş çinlilerin ne kendilerini ne yemeklerini hiçbirşeylerini sevmiyorum allah affetsin
Gunaydin kizlar.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Tünaydın fıstığımm