- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
Slm fıstıklar
aynen cnmmmm iftardan sonra yapılabiliyor ama iftar öncesi dün koşu bandında son anlarda emekleyecektim nerdeyse
Ellerine saglik canim. Bayramda buyuk ihtimal bildirim yapmayacsgiz konusulur o puskuutle ve bayram donusu ilk cuma bildirim yapilip kilolar ikiye bolunrcektir canim
Tünaydın Eminemmm menü tablosu için öncelikle ellerine sağlık tşkler aminn cnmmm son artık allah seneye nasip etsin tekrarını bildirim konusunu şirinem paylaşımda danışmış püsküüt tatile çıkıyor kaptanlar görüşüp anlaşacak sanırım bu hafta bildirim olmaz
Şu ramazanı ve bayramı anlatsam daha rahat olacagim.galiba yanlış zaman da başladım.
Tmm cnm bu hafta bildirimden sonra izinli yazalim seni kolay gelsin vallaKaptancım. Ben bu cumadan itibaren 2 haftalık izine ayrılmak istiyorum.
Bayramda buraya girme fırsatım olmayacak. sonraki haftada düğün ve sınav vs için eskişehire gideceğim.
Dugunr fistik gibi gitcen dimi kapmis ayran diyetinide sen bayramdada dikkat edersin zaten ohh foto isteriz ben dugun fotolarini koyacakgim dimiKızlar bu hafta ayran çorbası diyeti var.
2 kilo gideceğini söylüyoo diyetisyen bayram öncesi ilginizi çekebilir
sabah:
1 dilim k.ekmek, çavdar,buğday
1 yumurta
domates salatalık
5 tuzsuz zeytin
1 dilim b.peynir
ara 1 pors meyve
öğle
1 pors. ayran çorbası
salata
ara 1 pors meyve
ara: 1 bardak light süt + 2 kepekli galeta
akşam
1 pors. ayran çorbası
salata
ara 1 pors meyve
ayran çorbasının yapılışı çok basit
yarım su bardağı buğdayı haşlıyorsunuz
yarısını öğlen yarısını akşam kullanıyorsunuz
1 öğün için 1 su bardağı ayran hazırlıyorsunuz buğdayı içine koyuyorsunuz tercihe göre nane dere otu biber vs koyabilirisiniz.
Afiyet olsun
Olsun güzel menü
Kaptancım öyle pis bir dönemki anlatamam. Bayramdan dolayı herşeyi bitirmemiz gerek. Dün işlerimin büyük kısmını bitirdim masamı toparladım. Bu haftada beyanname ile haftayı kapatıcaz. Bayrama dönüşü bir beyannamemiz sıkışıyor maalesef :18: Napıcaz bilmiyorum. Bayramdan sonraki 2 gün çalışıcam sonraki hafta 3 günlük iznim var. Oda düğün ve sınav dolayısıyla bitiyor. İşe böyle başlıcamDahada beter olmamak için bitirmem lazım şimdiden
Akşam yemeğindeki patates ve pilav olmamış canım. Birde pide değilde kepek çavdar tercih etsen daha iyi olabilir.
Tulumba tatlısı olmamış
Olsun menün güzel en azından ordan kurtarıyorsun
pilav tavuklu patatesinin patatesi olmamış.
Karpuzu ara öğün yapmalıydın.
hem pilav hem biber dolması
çokokrem, baklava
spora maşallahhh diyorum.
Oyy allah kolaylik versin beyanname zamani zaten igrenc bir donem icinde tam olarak olmasamda bulasmisligim var ve her bityiginde ohh derdim bizde herkes kendi firmasinin pesine duserdi sizde daha zor vallaUyku sirasinda beyne aclik sinyali gider mi ?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kiz sen nerelerdesin iki cicek bi böcek annesikızlar cok yogunum cok.3 gündür yeni oturdum.yarın geçmiş yaparım
Şu ramazanı ve bayramı anlatsam daha rahat olacagim.galiba yanlış zaman da başladım.
Bak gordun mu tamda dogru zamanda baslamissin yoksa diyette olmadigin icin 7-8 tane goturecektin tatlilari ac kalirim diye cok yiyecektin sonra ramazanda kilo üstüne kilo ekleyecektinEşim de aynı şeyi söyledi .geçen sefer onun kalmadım.daha tazminat bitmedi .kapılar kapanınca bi sefer yıkamaya veririm .sol canım benim.tatlı konusunda ınan kendimi zor tutuyorum.oturmam 7 -8tane yerim herhalde şimdiye kadar tatlıya hiç bu kadar kendimi kismamistim .:beer:
21.07.2014
Sabah : 1 haslanmis yumurta 4 kuru kayisi 2 dilim peynir, 1 bardak sut , 8 yesil zeytin cherry domates, 3 badem
Oglen: 1avuc buyuklugunde kofte , kozlenmis biber salatasi 150 gr yogurt
Aksam (18.00 spor oncesi) kocaman 1 bardak ayran
21.00 1 avuc tel peynir, 1 kacaman bardak sut, yarim cay bardagi badem 1 kuru kayisi ( yemicem dedim baya yemisim yine :) )
Spor: 6.5 km yuruyus
Sivilar yatana simdilik 1.5 lt oldu kadar 2.5 lt yapicam
Bugun toplanti toplanti kosmaktan su icemedim
Spor cok güzel kuzum . Bu arada gezin tabi kavusun ailelerinize bende yatiyimBende ailemin yabina gidicem ora tel cekmiyor maalesef bide turkcell . O zaman izinli yazdirmamiza gerek yok yani. Bayram haftasi per cumada izinli olcam ailemin yaninda olcam 1 hafta ohhh :) :)
Ellerine saglik canim. Bayramda buyuk ihtimal bildirim yapmayacsgiz konusulur o puskuutle ve bayram donusu ilk cuma bildirim yapilip kilolar ikiye bolunrcektir canim
Himm evet birde o sikintisi var bluenun bide malum olsylar karisik orada da.
Olur canim yapamayacak olursam msj atarim sana iyi ki varsin
Tmm sen telden gir arada bak cuma gec kalma hatta sen persembeden bildir niyetliysen iftardan once tartil bildir buraya . Hasret gidermek icin gittin dimi ters birsey yok
Yata yata 4 aylik karnim oldu valla öyle kiloda almadim ama aldigim 1, 5 kilo karnimda zula yapti direk
Tmm cnm bu hafta bildirimden sonra izinli yazalim seni kolay gelsin valla
Dugunr fistik gibi gitcen dimi kapmis ayran diyetinide sen bayramdada dikkat edersin zaten ohh foto isteriz ben dugun fotolarini koyacakgim dimionlarda yslan oldu göbek fotosu koyacagim artik
Oyy allah kolaylik versin beyanname zamani zaten igrenc bir donem icinde tam olarak olmasamda bulasmisligim var ve her bityiginde ohh derdim bizde herkes kendi firmasinin pesine duserdi sizde daha zor valla
Canim sahurdaki pide ne kadar :26:Günaydın arkadaşlar
Pazartesi menü
Sahur
Yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Maydanoz
Sivri biber
Zeytin
Pide
Çay
İftar
Mercimek çorba
Kavrulmuş domates biber kıyma yemeği
Bol yeşil sakata
Su
Off ojurken yoruldum ya ben dikkat et iyi beslen buldugjn her firsatta dinlen ki vucudun direncsiz kalmasinValla kaptan gözüm çok korkuyor. Şimdi kansızlık yüzünden zaten çok kötü haldeyim.Sürekli yorgun resmen kemiklerim sızlıyor.
Bayramda ders çalışıcam , perşembe cuma işe gelip çalışıcam cumartesi sabah uçakla malatyayaya gidiyorum. Aynı gün akşam kına gecesi.
Pazar günü düğün. düğün saat 6 da bitiyor. Ben 7,30 da malatyadan istanbula otobüsle geliyorum(18 saat sürüyor)
Pazar günü dinleniyorum. Salı sabah doktora gidiyorum. Salı gece eskişehire yola çıkıyorum. Çarşamba sabah oradayım. saat 10 da 4 ders saat 2 de 3 derslik sınavlara giriyorum. saat 6 da istanbula dönüş otobüsüne biniyorum. Gece 1 de evde olucam. Sabah 7 de kalkıp işe gelicem
Yazarken yoruldum:18:
Kaptan fotoyu ben sana özelden mesaj atarım. Çünkü benimkisi geçen koyduğum selfie pozlardan sonra kıskançlık krizine girdi boğa gibi kudurdu
O resimleri koyarsam beter olur.
Canim cok gecmis olsun orucu sonra odersin Rtik saglik onemlide neden hastalandin acaba ya dikkat edin kendinizekızlar nasılsınız ben hafta sonundan beri çok rahatsızım bugn zar zr işe geldm ama halm yok ateşim çıkıyo başım ağryo vücudum titriyo. oruç tutamadım bugün. geçmilş yapıcam ama halm yok inanın akşam braz toparlanmş olrum yazarım olrmu kusura bkmayın
kızlar nasılsınız ben hafta sonundan beri çok rahatsızım bugn zar zr işe geldm ama halm yok ateşim çıkıyo başım ağryo vücudum titriyo. oruç tutamadım bugün. geçmilş yapıcam ama halm yok inanın akşam braz toparlanmş olrum yazarım olrmu kusura bkmayın
günaydın herkeseee. mutlu günler
günaydın şekerimmmGünaydın canımm
Günaydın kozlar nasilsiniz herkese hhayirli olsun bu mübarek gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?