- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ay kızlar nerelerdesiniz görünüp görünüp kayboluyorsunuz.
bluecum demek sende umredeydin.ne güzel.
bende 2 hafta ankaraya gittim dönüp işe başlamak zor oldu.cocuklarda bende adepte olamadık.ev hala dandini valizimi bile tam yerleştiremeidm.ankara oğluşuma pek yaramadı.bayramın 3.günü arkadasa gittik orda altını ıslattı.hemde 3 defa arka arkaya.Allahtan arkadasım kızıda yeni öğreniyormusta ve arkadas beni cok iyi tanırda sorun olmadı.ogünden beridir arada su koyveriyoruz.tam olmasada başa döndük gibi oldu.cocuklar cok hassas oluyor özellikle haşarı olmayan erkek cocukları ay yoksa benim oğlum gercekten balıkmı Allah muhafaza
dün daha iyiydi.gündüz kaçırmadı gecede kaldırıyoruz.reyyan aslında öğrenebilir ama ne yazıkki ne vaktim nede mekanımmüsait oldu.Inşallah ıslatma olayı devam etmez, en küçük için de deniyordun bıraktın mı Doktorcum? Tam hazır değil diyordun zaten daha çok küçük..
Çocukla tatile gitmek iyi mi kötü mü anlamadım ben de :)) Türkiye'ye gidip gelince hiç dinlenmiş olmadık malesef. Oğlumun huyu berbat oluyor zaten birilerini görünce, ama umre çok iyi geldi oğlumu götürmedim bakıcıyla kaldılar, eşimle sabah gittik gece döndük 1 güncük ama oh dedim nasıl güzel bişey..
Bugün sabah 7 de uyandım ve yürüyüşe gittim her zaman yürüdüğü Parkta ilaçlama vardı ben de geze geze 40 dk ya tamamladım eve döndüm iyi geldi :)
Yarın Bahreyn'e gitme ihtimalimiz var, son gezilerimiz bunlar.. Sonrasında her hafta sonu buradayız Aralık'a kadar
istanbulda zor malesef senide 2+1 asla kurtarmaz canım dubleks şart ısınma problemi olmayacaksa tabi :26:dün daha iyiydi.gündüz kaçırmadı gecede kaldırıyoruz.reyyan aslında öğrenebilir ama ne yazıkki ne vaktim nede mekanımmüsait oldu.
beni gören komsularım sen yine mi kilo verdin diyor ama ben biliyorum tatilde aldım.baskule cıkmaya korkuyorum birde regl oldum yogun mu yogun.öğle tatilinde eve gidemiyorum.
blueee ben 4 cocukla geziyorum walla erkek milleti bir yere gidince cocuk gibioluyor.
şimdide ev arayısındayım,ne yapacagımı bilemiyorum.geniş ev istiyorum ama burda yeni yapılanlar max 90 m2 ve 2+1.geniş istersen dublex diyorlar fiyatlar uçmuş zaten.gecen ay 180ne satılan eski binadan 200e nazla veriyorlar.dublexe 300 dediler.
kız bu mevsimde depresyona girilmez depresyonun bile mevsimi var biraz bekle kışın girersingünaydınerken uyanıyorum geri uyuyorum.. iyice bi tuhaf oldum haa denge düzen 0 içimden bişey yapmak gelmiyo yoksa ben gerçekten depresyondamıyım acaba...
neyse kızlar sonra görüşürüz... :97:
canım ne güzel sende giip görebilmişsin valla süper Rabbim bizlerede nasip etsin inşallahInşallah ıslatma olayı devam etmez, en küçük için de deniyordun bıraktın mı Doktorcum? Tam hazır değil diyordun zaten daha çok küçük..
Çocukla tatile gitmek iyi mi kötü mü anlamadım ben de :)) Türkiye'ye gidip gelince hiç dinlenmiş olmadık malesef. Oğlumun huyu berbat oluyor zaten birilerini görünce, ama umre çok iyi geldi oğlumu götürmedim bakıcıyla kaldılar, eşimle sabah gittik gece döndük 1 güncük ama oh dedim nasıl güzel bişey..
Bugün sabah 7 de uyandım ve yürüyüşe gittim her zaman yürüdüğü Parkta ilaçlama vardı ben de geze geze 40 dk ya tamamladım eve döndüm iyi geldi :)
Yarın Bahreyn'e gitme ihtimalimiz var, son gezilerimiz bunlar.. Sonrasında her hafta sonu buradayız Aralık'a kadar
2. düzey ultrason ayrıntılı ultrason mu peki ona kaçıncı haftada girmeliyim drum herşey normal diyor ama bilemedim bugun gittim sonuçlarım güzelmişayfercim ben hiç o testleri,yaptırmadım.cok ölçücü değiller,sende sorun cıkmamıs.bence önemli olan 2. düzey ultrason.onda tüm organ sistemleri inceleniyor.
canım ödül sistemi yapsan dha öncede demiştim bizim ablamınkide çok duygusal içli bir çocuk biz ona öyle öğretmiştik aşkım her yaomadığın günde bir ödül hakkın var desen ve küçük ödüller versen bilinçli yaomıyor zaten ama o zaman daha hevesli oluyorlar yada gerçekten hazır değilay kızlar nerelerdesiniz görünüp görünüp kayboluyorsunuz.
bluecum demek sende umredeydin.ne güzel.
bende 2 hafta ankaraya gittim dönüp işe başlamak zor oldu.cocuklarda bende adepte olamadık.ev hala dandini valizimi bile tam yerleştiremeidm.ankara oğluşuma pek yaramadı.bayramın 3.günü arkadasa gittik orda altını ıslattı.hemde 3 defa arka arkaya.Allahtan arkadasım kızıda yeni öğreniyormusta ve arkadas beni cok iyi tanırda sorun olmadı.ogünden beridir arada su koyveriyoruz.tam olmasada başa döndük gibi oldu.cocuklar cok hassas oluyor özellikle haşarı olmayan erkek cocukları ay yoksa benim oğlum gercekten balıkmı Allah muhafaza
oo mervem oğluşun geliyormuş senin dr kız demişti yanılmış demek ki başta valla sevindim yok benim ki saklıyor utangaç çıktı hiç annesine çekmemişSelam güzel hatunlar.....
Herkese günaydınn....
Nasılsınız bakalım....
Ben cok iyiyim şükürler olsun... Bayramda memlekete gittim.. Çok güsel oldu bnm için.... Cok özlemişim
Nese sulugözlülüğe gerek yok.. Dün sonunda bebegimin cinsiyetini ögrenebildim.... Teyzoşları bi paşa geliyo....
Cicegime böcüş bi kardeş geliyo
Erigim seninli belli oldumu....
allah allah telden gir canım demek ki sorun oluyor netten girince . Allah mekanını cennet etsin günahlarını affetsinKızlar selamlar çok enteresan ama siteden girip menülerimi yazdım ve 2 mesajım da burada yok, ayrıca sanki kimse mesaj yazmamış gibi görünüyor.. Cepten girince yazdıklarımı görmüyorum ama sizlerin yazdıklarını görüyorum 2 gündür yazdım halbuki..
Kaptanım sonuclarına çok sevindim bakalım beyfendi mi hanımefendi mi gelecek
Doktorum nasılsın Bücürler nasıllar
Banucuğum inşallah en kısa zamanda iyileşir annen ve evinize dönersiniz
Ayça çok sevindim Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla..
Ecemavi Ramazan'da umreye gittik çok güzeldi hakkaten, çok başkaydı,sanki tüm yükümü orada bıraktım döndüm..burada yaşamanın en güzel yönü bu.. Riyad Türk Okulu'ndan bir öğretmen trafik kazasında vefat etti ona çok üzüldüm ama sahabelerin ve Hz Hatice'nin kabrinin olduğu mezarlığa defnetmişler onun adına çok güzel bir şans tabi..
İşte böyle, bundan sonra telden gireyim bari :)
sağol canımsın çektiricem zaten pazartesi randevum.
Ayfer gözün aydın diyim bende ailemizin dr. u henüz yorum yapmadı benimde anladığım kadarıyla yok gibi..
Ayçam tebrik ederim senide umarım mutlu çok olursun
evet bizim paşada ödül işe yarıyor kakasını wcye yapar yapmaz dondurma diyoristanbulda zor malesef senide 2+1 asla kurtarmaz canım dubleks şart ısınma problemi olmayacaksa tabi :26:
reyyanım öğrenir tabi zeki fıstıgım benim
kız bu mevsimde depresyona girilmez depresyonun bile mevsimi var biraz bekle kışın girersinkışında kar yağar bembeyaz karı görüncede girilmez valla senin ki miskinlik şartlama kendini yok depreşmek filan yasak
canım ne güzel sende giip görebilmişsin valla süper Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
2. düzey ultrason ayrıntılı ultrason mu peki ona kaçıncı haftada girmeliyim drum herşey normal diyor ama bilemedim bugun gittim sonuçlarım güzelmiş
ayrıca benim ki annesi gibi yatmış karnın üstüne göstermedi kız mı erkek mi önemlide değil rabbim sağlıklı sıhati eksiksiz hayırlı evlat versin
annemin değişiyle ikisinede muhtacız ikiside yok diyorama işte renk için sabırsızlar
canım ödül sistemi yapsan dha öncede demiştim bizim ablamınkide çok duygusal içli bir çocuk biz ona öyle öğretmiştik aşkım her yaomadığın günde bir ödül hakkın var desen ve küçük ödüller versen bilinçli yaomıyor zaten ama o zaman daha hevesli oluyorlar yada gerçekten hazır değil
oo mervem oğluşun geliyormuş senin dr kız demişti yanılmış demek ki başta valla sevindim yok benim ki saklıyor utangaç çıktı hiç annesine çekmemiş
allah allah telden gir canım demek ki sorun oluyor netten girince . Allah mekanını cennet etsin günahlarını affetsin
sağol canım benim
evet kızlar artık şu menüleri görelim yoksa ben sizi göreceğim. bu arada edadaa sosyal ortamda geziyor maşallahı var
evet bizim paşada ödül işe yarıyor kakasını wcye yapar yapmaz dondurma diyor
bende dublex istiyorum bakacaz bugün
acaba burda link vermek yasakmı sana bi link yazayım orda son adet tarihini gir hangi tahlil tetkik nezamanlar arası yapılır cıkar seker yüklemeyi ve ayrıntılı usgyi kaçırma.şeker yüklemeyi 50 yada 75 grlık yaptır 100 isterse bence yaptırma.
http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/gebelik_takvimi.asp
günaydınerken uyanıyorum geri uyuyorum.. iyice bi tuhaf oldum haa denge düzen 0 içimden bişey yapmak gelmiyo yoksa ben gerçekten depresyondamıyım acaba...
neyse kızlar sonra görüşürüz... :97:
Sagol canim girdim yaptimevet bizim paşada ödül işe yarıyor kakasını wcye yapar yapmaz dondurma diyor
bende dublex istiyorum bakacaz bugün
acaba burda link vermek yasakmı sana bi link yazayım orda son adet tarihini gir hangi tahlil tetkik nezamanlar arası yapılır cıkar seker yüklemeyi ve ayrıntılı usgyi kaçırma.şeker yüklemeyi 50 yada 75 grlık yaptır 100 isterse bence yaptırma.
http://www.doktornevra.com/otomatik_hesaplayicilar/gebelik_takvimi.asp
Karatay teyze şeker yuklemesini kesinlikle önermiyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gayet güzel haber baristmanizBende bugun tam anlamıyla başladım tekrar
60 a inmeden bırakmak yokkk :)
Tranbolinimlede barıştık :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah öle olur yasminim ya .....merve bebek topiğinde cosmussunne güzel ya..paşanıda tebrik ederim.ablalı erkek cocugu daha iyi oluyor.
22 aagustosta randevum var bakalım.. İnşallah hersey yolunda giderayfercim ben hiç o testleri,yaptırmadım.cok ölçücü değiller,sende sorun cıkmamıs.bence önemli olan 2. düzey ultrason.onda tüm organ sistemleri inceleniyor.
istanbulda zor malesef senide 2+1 asla kurtarmaz canım dubleks şart ısınma problemi olmayacaksa tabi :26:
reyyanım öğrenir tabi zeki fıstıgım benim
kız bu mevsimde depresyona girilmez depresyonun bile mevsimi var biraz bekle kışın girersinkışında kar yağar bembeyaz karı görüncede girilmez valla senin ki miskinlik şartlama kendini yok depreşmek filan yasak
canım ne güzel sende giip görebilmişsin valla süper Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
2. düzey ultrason ayrıntılı ultrason mu peki ona kaçıncı haftada girmeliyim drum herşey normal diyor ama bilemedim bugun gittim sonuçlarım güzelmiş
ayrıca benim ki annesi gibi yatmış karnın üstüne göstermedi kız mı erkek mi önemlide değil rabbim sağlıklı sıhati eksiksiz hayırlı evlat versin
annemin değişiyle ikisinede muhtacız ikiside yok diyorama işte renk için sabırsızlar
canım ödül sistemi yapsan dha öncede demiştim bizim ablamınkide çok duygusal içli bir çocuk biz ona öyle öğretmiştik aşkım her yaomadığın günde bir ödül hakkın var desen ve küçük ödüller versen bilinçli yaomıyor zaten ama o zaman daha hevesli oluyorlar yada gerçekten hazır değil
oo mervem oğluşun geliyormuş senin dr kız demişti yanılmış demek ki başta valla sevindim yok benim ki saklıyor utangaç çıktı hiç annesine çekmemiş
allah allah telden gir canım demek ki sorun oluyor netten girince . Allah mekanını cennet etsin günahlarını affetsin
sağol canım benim
evet kızlar artık şu menüleri görelim yoksa ben sizi göreceğim. bu arada edadaa sosyal ortamda geziyor maşallahı var
300 nerdeyse iyi bile, Ankara'da evler almış başını gitmiş, işe aZcık yakın olsun desek 400 500 bile görüyorum yuh dedim Noluyor yani..küçük bir şehirden 2 3 ev alırım kirasıyla da ev tutarım dedimdün daha iyiydi.gündüz kaçırmadı gecede kaldırıyoruz.reyyan aslında öğrenebilir ama ne yazıkki ne vaktim nede mekanımmüsait oldu.
beni gören komsularım sen yine mi kilo verdin diyor ama ben biliyorum tatilde aldım.baskule cıkmaya korkuyorum birde regl oldum yogun mu yogun.öğle tatilinde eve gidemiyorum.
blueee ben 4 cocukla geziyorum walla erkek milleti bir yere gidince cocuk gibioluyor.
şimdide ev arayısındayım,ne yapacagımı bilemiyorum.geniş ev istiyorum ama burda yeni yapılanlar max 90 m2 ve 2+1.geniş istersen dublex diyorlar fiyatlar uçmuş zaten.gecen ay 180ne satılan eski binadan 200e nazla veriyorlar.dublexe 300 dediler.
blu eşimin mülakatta tanıştığı üğretmenin eşi vefat etmiş çocuğuda komadaydı ALLAH rahmet eylesin umreden dönerken taif yolunda kaza olmuş cennetülmuallaya defnetmişler
merve inş hayırlısıyla kucağınada alırsın oğluşunu ikisininda tadı başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?