- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
300 nerdeyse iyi bile, Ankara'da evler almış başını gitmiş, işe aZcık yakın olsun desek 400 500 bile görüyorum yuh dedim Noluyor yani..küçük bir şehirden 2 3 ev alırım kirasıyla da ev tutarım dedim
Canım ben de öyle hissediyorum bazen kocama "sen büyüksün bak" diyesim geliyor 2 erkek çocuğu gibi oluyorlar bazen resmen kavga ediyorlar ya
Ben de regl dönemindeyim tartıda çok çıkıyorum o halde listeye geri dönmem mümkün değil valla en kısa zamanda toplamam lazım ama çokşükür başladım karataya
Ya evet çok etkilendim çok düzgün bir insandı diyorlar arabada 10 dk gitse bile kuranını açıp okurmuş, bir de kendisiyle 2,5 aylık bir bebeği beraber defnetmişler, aynı mezara.. Bu da onun için bir şans, iyi bir insan olduğunu gösteriyor demişler.. Ölüm herkese gelecek, Allah iyisini nasip etsin
bluecum o yerine göre değişiyor.kardesimin ankaradan tuttugu ev süper kirası 450 satılışı 120tabiki yeni yerleşim bölgelerinden merkez değil yani.ama öylesi daha güzel.temiz hava.eşi ögretmen okulada yakın miss walla.
ankaranın evleri burda nerdee evler bitişik sokaklar dar.o daracık evler insanın alası gelmiyor.tayin isteyim diyourm.bilemiyorum.mecburim bitti.istabbulda iyi yerler dolu başka şehir için puan lazım.
bluecum o yerine göre değişiyor.kardesimin ankaradan tuttugu ev süper kirası 450 satılışı 120tabiki yeni yerleşim bölgelerinden merkez değil yani.ama öylesi daha güzel.temiz hava.eşi ögretmen okulada yakın miss walla.
ankaranın evleri burda nerdee evler bitişik sokaklar dar.o daracık evler insanın alası gelmiyor.tayin isteyim diyourm.bilemiyorum.mecburim bitti.istabbulda iyi yerler dolu başka şehir için puan lazım.
Vayy vayy ne güzel haberler canim bunlar kiz pilot bul dwdim di amerika yollari tastan sen artik surekli havadasin leylegi gececeksin ama cok sevindim inşallah güzel bir iliski olur
Amanin kunefe mi :26: hemde tantuni hemde bezelye corbasi aklimda yanlış kalmadiysa bezelyede de cok karbonhidrat var bi bak karataya derim
Ayrica cik bayramdan ask gelmis kapini calmis boyuda biyuna uygunmus citir olcan bunu dusun
Hosgeldin canim inşallah biraey fikmaz sinuclardan anlamadik ama inşallah yolundadir hersey
çok sevindim tatlımmm gözün aydınn. uzaktan ilişki çok kolay degil ama şunu da biliyoruz ki hayatıda ilişkileride zorlaştırıp kolaylaştıran bizleriz
ay ben yeni gördüm tebrik ederim.inşallah güzel bir başlangıc olur.ooo bizim grup evlenecekler doguracaklar,maşallah.
ozamann şimsi sen bu gazla bu aşk sarhoşluguyla listeleri altüst edersin.
Selam güzel hatunlar.....
Herkese günaydınn....
Nasılsınız bakalım....
Ben cok iyiyim şükürler olsun... Bayramda memlekete gittim.. Çok güsel oldu bnm için.... Cok özlemişim
Nese sulugözlülüğe gerek yok.. Dün sonunda bebegimin cinsiyetini ögrenebildim.... Teyzoşları bi paşa geliyo....
Cicegime böcüş bi kardeş geliyo
Erigim seninli belli oldumu....
günaydınerken uyanıyorum geri uyuyorum.. iyice bi tuhaf oldum haa denge düzen 0 içimden bişey yapmak gelmiyo yoksa ben gerçekten depresyondamıyım acaba...
neyse kızlar sonra görüşürüz... :97:
Evet canim cok zor heleki arada okyanus olunca daha bi zor. Ama ne biliyim simdilik iyi gidiyor. Belkide aklinda surekli ben oldugunu bildigim icin boyle. En yakin koz arkimin arkadasiydi. 3 yildir bana asikti. Amerika gb bi yerde sevgilim biseyim olmadigi halde kendisi bi baskasina bakamamis. Arkadasim diyodu yapma su cocuga soyle hayatini bile kuramiyo bak diye. O yuzden icim rahat belki. Ama bazi zorluklari olmuyo degil taaa oralarda onu yalniz birakmak insana agir geliyor. Gecen is yerinde calisan kiz opmeye kalkmis soka girdim. Ama eahat insanlar tabi
Bu saatte uyumak gerek dimi peki benim uukumu gören var mi
olsun canım sadece izinli üyeyi listeye dahil etmiyoruz izinden dönene kadar eline sağlık*** 3. Takım 372.Etap ***
kelebekolacam: (74,6/ / /% )
Valkyrie8973,3/ / /% ) İzine ayrıldı.
gzde19957,1/ / /% )
Sahgul: ( 67,9/ / /% )
Nilyyyaaannn85 / / /% )
_citygirl_67 / / /% )
marbling70,6 / / /% )
hedef ve başarı74,7/ 74,5/0.2 /% )
3. takım ortalaması:
dogru mu taşıdım bilemedim ama inşallah dogrudur. bu arada yüzdemi hesaplayamadım kusura bakmaz hesaplarsanız sevinirim
amanınnnn gene sabah sabah gitti çocugun gözleroyle pislik insanlar çok canım. bir ara birisi takmıştı benim erkek arkadaşıma. gece 3 de arıyodu düşün yani. tabi sorun benimkinde yüz vermese yada terslese arayamaz. neyse ki bunlar geride kaldı. şimdi böyle birşey olsa bir uyarırım ikincide gözünün yaşına bakmam
kaptancım dikkat et kendine uykuna yemene minnakımız için düzenli uyuman gerekli
eminim ki döner ekmek üstü değildir ki menün güzelBugunku menum.
Dun gece gecis oldugu icin eve sabah 5 te geldim. Ise oglen gittigim icin gun ogle yemegi ile basladi
Ogle : 1 bardak ayran , tavuk izgara salata
Aksam : 1,5 porsiyon doner , 1 bardak ayran salata, bi avuc badem
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
canım banucugumun annesi ameliyat olacak ameliyat öncesi de bir ka gün diyalize girecek o gelene kadar takımı bize emanetKizlar gecmis yapmaya calisiyirun ama kopukluklar var banucum nerde ? Biriniz bana yardimci olsada bi ozet geciverse kim nerde napiyor kimler geri dondu. Ben hala is yerindeyim calisiyorum. O yuDen tam odaklanamadim
hayır olsun inşallahCankm cok entersandir ko seni gordum ruyamda. Yuzunu tam hatirlamiyorum ama 1.65 boylarindaydin beni zoyarette elmissin isin dusmus izmire beraner ist donecektik. Sen nerde yasiyodun? Evli miydin bilmiyorumam ama ruyamda evliydin ve esin is degisikligi yapiyodu. Onunla ilgili durumdan dolayi izmir istanbula fln gidiyodun.
kız tırcılık nerden çıktı aşk işte hepten uçtu bu tır mır diyor yahuAmaninn ver kaptanim cezami 2 saat eliptik yapsam uygun ilur mu. Kendime ceki duzen vermem lazim. Cek kulaklarimi. Sevgilimde baya fit bidesporunu aksatmiyo.
Evet ya pilot bulcaktim ama beno dahada cok ucmama sebep plcak birini buldum. Galiba amerikaya tasinip tircilik yapicam. O manager ama isi birakip hem tir soforlugu yapip hem amerikayi mi gezsek diyorum :) tirlarda cok konforlu amerikada tr deki gb degil minik bir ev gibi.
gülşah bu istanbul seni baya bogmuş beni de ankara bence karadenize gitmeli ohh missÖyle bi imkanın varsa bence kaç kurtul istanbuldan
İyce yaşanmaz hale geldi
Bu sene iyce kafayı bozdum,uzun vadede istanbul yok gelecek planlarımızda ilk fırsatta kaçıcaz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bilmiyorum ki drcugum benim dr kaç gr yapıyor acaba :26:şeker yükleme konusunda bende 100 grma karsıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?