Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bluecum o yerine göre değişiyor.kardesimin ankaradan tuttugu ev süper kirası 450 satılışı 120 tabiki yeni yerleşim bölgelerinden merkez değil yani.ama öylesi daha güzel.temiz hava.eşi ögretmen okulada yakın miss walla.
ankaranın evleri burda nerdee evler bitişik sokaklar dar.o daracık evler insanın alası gelmiyor.tayin isteyim diyourm.bilemiyorum.mecburim bitti.istabbulda iyi yerler dolu başka şehir için puan lazım.

amin inş birdaha ki ramazan nasip olursa mutlaka medineyede git mescidin bahçesinde oruç aç derim

gel gel sende ankaraya gelde cümbüş olsun senle bir görüşemedik merakım artuyo

Öyle bi imkanın varsa bence kaç kurtul istanbuldan
İyce yaşanmaz hale geldi
Bu sene iyce kafayı bozdum,uzun vadede istanbul yok gelecek planlarımızda ilk fırsatta kaçıcaz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amaninn ver kaptanim cezami 2 saat eliptik yapsam uygun ilur mu. Kendime ceki duzen vermem lazim. Cek kulaklarimi. Sevgilimde baya fit bide sporunu aksatmiyo.

Evet ya pilot bulcaktim ama beno dahada cok ucmama sebep plcak birini buldum. Galiba amerikaya tasinip tircilik yapicam. O manager ama isi birakip hem tir soforlugu yapip hem amerikayi mi gezsek diyorum :) tirlarda cok konforlu amerikada tr deki gb degil minik bir ev gibi.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

çok sevindim tatlımmm gözün aydınn. uzaktan ilişki çok kolay degil ama şunu da biliyoruz ki hayatıda ilişkileride zorlaştırıp kolaylaştıran bizleriz

Evet canim cok zor heleki arada okyanus olunca daha bi zor. Ama ne biliyim simdilik iyi gidiyor. Belkide aklinda surekli ben oldugunu bildigim icin boyle. En yakin koz arkimin arkadasiydi. 3 yildir bana asikti. Amerika gb bi yerde sevgilim biseyim olmadigi halde kendisi bi baskasina bakamamis. Arkadasim diyodu yapma su cocuga soyle hayatini bile kuramiyo bak diye. O yuzden icim rahat belki. Ama bazi zorluklari olmuyo degil taaa oralarda onu yalniz birakmak insana agir geliyor. Gecen is yerinde calisan kiz opmeye kalkmis soka girdim. Ama eahat insanlar tabi

ay ben yeni gördüm tebrik ederim.inşallah güzel bir başlangıc olur.ooo bizim grup evlenecekler doguracaklar,maşallah.
ozamann şimsi sen bu gazla bu aşk sarhoşluguyla listeleri altüst edersin.

Edicem ins :) ama haftaya simdi ask sarjosu is maduru bayram cilgini derken kendimi toplayamadim ama yeni bi ayca geliyor ins :)

Ayyyy yesinler yakisikli pasamizi. Cok sevindim canim benim Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin ins.

günaydın erken uyanıyorum geri uyuyorum.. iyice bi tuhaf oldum haa denge düzen 0 içimden bişey yapmak gelmiyo yoksa ben gerçekten depresyondamıyım acaba...

neyse kızlar sonra görüşürüz... :97:

Cankm cok entersandir ko seni gordum ruyamda. Yuzunu tam hatirlamiyorum ama 1.65 boylarindaydin beni zoyarette elmissin isin dusmus izmire beraner ist donecektik. Sen nerde yasiyodun? Evli miydin bilmiyorumam ama ruyamda evliydin ve esin is degisikligi yapiyodu. Onunla ilgili durumdan dolayi izmir istanbula fln gidiyodun.

Kizlar gecmis yapmaya calisiyirun ama kopukluklar var banucum nerde ? Biriniz bana yardimci olsada bi ozet geciverse kim nerde napiyor kimler geri dondu. Ben hala is yerindeyim calisiyorum. O yuDen tam odaklanamadim

Bugunku menum.

Dun gece gecis oldugu icin eve sabah 5 te geldim. Ise oglen gittigim icin gun ogle yemegi ile basladi

Ogle : 1 bardak ayran , tavuk izgara salata

Aksam : 1,5 porsiyon doner , 1 bardak ayran salata, bi avuc badem

oyle pislik insanlar çok canım. bir ara birisi takmıştı benim erkek arkadaşıma. gece 3 de arıyodu düşün yani. tabi sorun benimkinde yüz vermese yada terslese arayamaz. neyse ki bunlar geride kaldı. şimdi böyle birşey olsa bir uyarırım ikincide gözünün yaşına bakmam

Bu saatte uyumak gerek dimi peki benim uukumu gören var mi

kaptancım dikkat et kendine uykuna yemene minnakımız için düzenli uyuman gerekli

*** 3. Takım 372.Etap ***

kelebekolacam: (74,6/ / /% )
Valkyrie8973,3/ / /% ) İzine ayrıldı.
gzde19957,1/ / /% )
Sahgul: ( 67,9/ / /% )
Nilyyyaaannn85 / / /% )
_citygirl_67 / / /% )
marbling 70,6 / / /% )
hedef ve başarı74,7/ 74,5/0.2 /% )

3. takım ortalaması:

dogru mu taşıdım bilemedim ama inşallah dogrudur. bu arada yüzdemi hesaplayamadım kusura bakmaz hesaplarsanız sevinirim

*** 3. Takım 372.Etap ***

gzde19957,1/ / /% )
Nilyyyaaannn85 / / /% )
_citygirl_67 / / /% )
marbling 70,6 / / /% )
hedef ve başarı74,7/ 74,5/0.2 /%0,13 )
yüzdesi ikiye bölündü

3. takım ortalaması:

Son düzenleme:
*** 3. Takım 373.Etap ***

yüzdesi ikiye bölündü
gzde19957,1/ / /% )
yüzdesi ikiye bölündü
yüzdesi ikiye bölündü
Nilyyyaaannn85 / / /% )
yüzdesi ikiye bölündü
_citygirl_67 / / /% )
yüzdesi ikiye bölündü
marbling 70,6 / / /% )
371. etapta bildirim yapmadığı için yüzdesi üçe bölündü
hedef ve başarı74,7/ 74,5/0.2 /%0,13 )
yüzdesi ikiye bölündü

3. takım ortalaması:

Günaydınn

Tartıya çıkmaya korkuyorummm

En az 2 kilo aldım bence

İmdatttttt

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

olsun canım sadece izinli üyeyi listeye dahil etmiyoruz izinden dönene kadar eline sağlık
amanınnnn gene sabah sabah gitti çocugun gözler
eminim ki döner ekmek üstü değildir ki menün güzel
canım banucugumun annesi ameliyat olacak ameliyat öncesi de bir ka gün diyalize girecek o gelene kadar takımı bize emanet
hayır olsun inşallah
kız tırcılık nerden çıktı aşk işte hepten uçtu bu tır mır diyor yahu
gülşah bu istanbul seni baya bogmuş beni de ankara bence karadenize gitmeli ohh miss
şeker yükleme konusunda bende 100 grma karsıyım.
bilmiyorum ki drcugum benim dr kaç gr yapıyor acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…