- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
albendende o kadar bu hafta bildirimde bulunmasammı acaba uyarı alsam.regl artı bayram sonrası baklavalar sarmalar off offf.Günaydınn
Tartıya çıkmaya korkuyorummm
En az 2 kilo aldım bence
İmdatttttt
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oyle pislik insanlar çok canım. bir ara birisi takmıştı benim erkek arkadaşıma. gece 3 de arıyodu düşün yani. tabi sorun benimkinde yüz vermese yada terslese arayamaz. neyse ki bunlar geride kaldı. şimdi böyle birşey olsa bir uyarırım ikincide gözünün yaşına bakmam
kaptancım dikkat et kendine uykuna yemene minnakımız için düzenli uyuman gerekli
Ben uyarmam bile canim icime kurt duserse ben bu insanla bir omur yasayamam. O yuzden direk ayrilirim ki yapmisligim var. Rabbimin isi bisiler ters olacaksa eger insanin elbkni ayagina doalstiriyor. Eski erkek arkadasim ogrencine bir mesaj atmisti benim icime suphe dusurecek cinsten ama hata ile bana atti sonrada ayrildik. Simdiki tum bunlari biliyor bu yuzden belkide daha dikkatli. Tek skintimiz dini olarak benden daha fazla. Ben acik biriyim ama ilerde bana kapan diye baski yapar mi bundan emin olamiyorum. Bunu soyledigimde asla dedi ama tabi evlenince degisirmi ki bilemedim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
olsun canım sadece izinli üyeyi listeye dahil etmiyoruz izinden dönene kadar eline sağlık
amanınnnn gene sabah sabah gitti çocugun gözler
eminim ki döner ekmek üstü değildir ki menün güzel
canım banucugumun annesi ameliyat olacak ameliyat öncesi de bir ka gün diyalize girecek o gelene kadar takımı bize emanet
hayır olsun inşallah
kız tırcılık nerden çıktı aşk işte hepten uçtu bu tır mır diyor yahu
gülşah bu istanbul seni baya bogmuş beni de ankara bence karadenize gitmeli ohh miss
bilmiyorum ki drcugum benim dr kaç gr yapıyor acaba :26:
*** 3. Takım 373.Etap ***
kelebekolacam: (74,6/ / /% )yüzdesi ikiye bölündü
gzde19957,1/ / /% )yüzdesi ikiye bölündü
Sahgul: ( 67,9/ / /% )yüzdesi ikiye bölündü
Nilyyyaaannn85 /85.4 /0.4 /%0.28 ) yüzdesi ikiye bölündü
_citygirl_67 / / /% )yüzdesi ikiye bölündü
marbling70,6 / / /% ) 371. etapta bildirim yapmadığı için yüzdesi üçe bölündü
hedef ve başarı74,7/ 74,5/0.2 /%0,13 )yüzdesi ikiye bölündü
3. takım ortalaması:
bu listeden devam edin kızlar.
inşallah çıkmaz canım şu ara ekmekge çok düştüm karataya dönmeliyim kilo alımımda hızlandı ekmek yüzünden biliyorumerikcim genelde ilk etapta 75 gr yükleme yapıyorlar ondan sorun cıkrasa 100 yapıyorlar.umarım sende cıkmaz.
sen ordasın eda izinli idye onu sildim.
algıda secicilik olmasın sakınBen kendimi göremiyorum
Telefondan giriyorum ondan mı acaba
Ben kendimi göremiyorum
Telefondan giriyorum ondan mı acaba
erikcim ben 12 gibi eve gecip kilomu paylaşacam.en az 2 kilo hazır olun gülşah sen benim gölgemde kalırsın.
çoktannn.sen hamilesinde bana ne oluyor sen 3 ayda aldıgını galiba ben 3 haftada aldım.vayy tartımı aldın kuzum sen
herkesi gölgede ben bıraktım allahtan listede değilim ilk 3 ayda 3,2kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?