- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
vayy tartımı aldın kuzum sen
herkesi gölgede ben bıraktım allahtan listede değilim ilk 3 ayda 3,2kg
Kaptancimm nasil gidiyor hamilelik ins her sey yolundadirrr
Bu arada herkese selammm... Ben de hazirliklara tam gaz devamm.. Ev esyalarimi tamamladim sayilir, 1 hafta sonra gene Antalyadayim esyalarim gelecek yavastan yerlesecegim artikk) hepinize opucukk
senin kilo bboş kilo dikkat edince hoppala gidecek varmısın iddeasına sen on kiloyu dikkat etsen bir haftada verirsin canımçoktannn.sen hamilesinde bana ne oluyor sen 3 ayda aldıgını galiba ben 3 haftada aldım.
günaydın canım 0,1 almışsın bayrama göre iyi valla regllerinizi olun haftaya bomba gibi girelimbana günaydın size tünaydın :)
önce bildirim yapayım sonra geçmiş yapıcam. şaşırtmadı tartı beni daha fazla bekliyodumregl olucam bir iki güne beklemedeyim.
70.7
z, bu hafta list,
317]beni hep o sıska kardesim yaktı.tabak tabak sarmalar baklavalar bende takıldım ona onun kadar yemedim ama çok pişmanım cok.eylül sonu düğün var 6lı rakamları görmem lazım.bu düğünlerde iyioluyor bizi gaza getiriyor
*** 3. Takım 373.Etap ***
kelebekolacam: (74,6/ / /% )yüzdesi ikiye bölündü
gzde19957,1/ / /% )yüzdesi ikiye bölündü
Sahgul: ( 67,9/ 69,3/1,4 /%-1,03 )yüzdesi ikiye bölündü
Nilyyyaaannn85 /85.4 /0.4 /% -0.24 ) yüzdesi ikiye bölündü
_citygirl_67 / / /% )yüzdesi ikiye bölündü
marbling70,6 /70,7 / 0,1/%-0,05 ) 371. etapta bildirim yapmadığı için yüzdesi üçe bölündü
hedef ve başarı74,7/ 74,5/0.2 /%0,13 )yüzdesi ikiye bölündü
Ecemavi75,4/ 74.1 / 1.3 /% o.2 )365. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü
3. takım ortalaması:
keşke bende görmesem kendimi yaa tartıdaaaaaaaa
erikcim ben 12 gibi eve gecip kilomu paylaşacam.en az 2 kilo hazır olun gülşah sen benim gölgemde kalırsın.
kız bu mevsimde depresyona girilmez depresyonun bile mevsimi var biraz bekle kışın girersinkışında kar yağar bembeyaz karı görüncede girilmez valla senin ki miskinlik şartlama kendini yok depreşmek filan yasak
Yok cnm ne depresyonu
Bilinçaltına yerleştirme
Havalar çok sıcak bunaltıcı bence ondan ben öyleyim
Cankm cok entersandir ko seni gordum ruyamda. Yuzunu tam hatirlamiyorum ama 1.65 boylarindaydin beni zoyarette elmissin isin dusmus izmire beraner ist donecektik. Sen nerde yasiyodun? Evli miydin bilmiyorumam ama ruyamda evliydin ve esin is degisikligi yapiyodu. Onunla ilgili durumdan dolayi izmir istanbula fln gidiyodun.
günaydın canım 0,1 almışsın bayrama göre iyi valla regllerinizi olun haftaya bomba gibi girelim
Evet hatunlar bize sağlam bi gaz lazım
Topiğin yeniden şenlenmesi lazım
Benim artık kurbana kadar bu işi bitirmem lazım
Al ver çok sıkıldım artık, boğazımı tutunca veriyorum, sıkın benim boğazımı :)
Kaptancimm nasil gidiyor hamilelik ins her sey yolundadirrr
Bu arada herkese selammm... Ben de hazirliklara tam gaz devamm.. Ev esyalarimi tamamladim sayilir, 1 hafta sonra gene Antalyadayim esyalarim gelecek yavastan yerlesecegim artikk) hepinize opucukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?