Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

vayy tartımı aldın kuzum sen
herkesi gölgede ben bıraktım allahtan listede değilim ilk 3 ayda 3,2kg

Kaptancimm nasil gidiyor hamilelik ins her sey yolundadirrr

Bu arada herkese selammm... Ben de hazirliklara tam gaz devamm.. Ev esyalarimi tamamladim sayilir, 1 hafta sonra gene Antalyadayim esyalarim gelecek yavastan yerlesecegim artikk ) hepinize opucukk

bana günaydın size tünaydın :)

önce bildirim yapayım sonra geçmiş yapıcam. şaşırtmadı tartı beni daha fazla bekliyodum regl olucam bir iki güne beklemedeyim.

70.7

6. takımdada yazdığım gibi canım ben çok güzel olsun senin için herşey fıstık gibi gelin olacaksın

z, bu hafta list,
317]beni hep o sıska kardesim yaktı.tabak tabak sarmalar baklavalar bende takıldım ona onun kadar yemedim ama çok pişmanım cok.eylül sonu düğün var 6lı rakamları görmem lazım.bu düğünlerde iyioluyor bizi gaza getiriyor[/QUOTE]

kızlarrrrr beni listeye eklememişsinizzzz
sen ne uyuyon ona

çoktannn.sen hamilesinde bana ne oluyor sen 3 ayda aldıgını galiba ben 3 haftada aldım.
senin kilo bboş kilo dikkat edince hoppala gidecek varmısın iddeasına sen on kiloyu dikkat etsen bir haftada verirsin canım
bana günaydın size tünaydın :)

önce bildirim yapayım sonra geçmiş yapıcam. şaşırtmadı tartı beni daha fazla bekliyodum regl olucam bir iki güne beklemedeyim.

70.7
günaydın canım 0,1 almışsın bayrama göre iyi valla regllerinizi olun haftaya bomba gibi girelim

Son düzenleyen: Moderatör:
*** 3. Takım 373.Etap ***

kelebekolacam: (74,6/ / /% )
yüzdesi ikiye bölündü
gzde19957,1/ / /% )
yüzdesi ikiye bölündü
Sahgul: ( 67,9/ 69,3/1,4 /%-1,03 )
yüzdesi ikiye bölündü
Nilyyyaaannn85 /85.4 /0.4 /% -0.24 )
yüzdesi ikiye bölündü
_citygirl_67 / / /% )
yüzdesi ikiye bölündü
marbling 70,6 /70,7 / 0,1/%-0,05 )
371. etapta bildirim yapmadığı için yüzdesi üçe bölündü
hedef ve başarı74,7/ 74,5/0.2 /%0,13 )
yüzdesi ikiye bölündü
Ecemavi75,4/ / /% )365. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü

3. takım ortalaması:

kızlarrrrr beni listeye eklememişsinizzzz
sen ne uyuyon ona[/QUOTE]

ekledim abla ekledim

selam kızlar ben bu hafta listeye girecektim ama yokum
eğer listeye alırsanız kilom 74.1
kaç hafta izizn aldığımı hatırlamadığım için hesaplayamıyorum bu seferlik siz hesaplarsanız yada kaç hafta izin aldığımı söylerseniz ben hesaolarım şimdiden çok teşekkürler zahmet verdiğim için hakkınızı helal edin

yüzdesi ikiye bölündü
gzde19957,1/ / /% )
yüzdesi ikiye bölündü
yüzdesi ikiye bölündü
yüzdesi ikiye bölündü
_citygirl_67 / / /% )
yüzdesi ikiye bölündü
yüzdesi ikiye bölündü
Ecemavi75,4/74,1 /1,3 /% 0,2 )365. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü

3. takım ortalaması:

tamam galiba ünş doğrudur

yüzdesi ikiye bölündü
gzde19957,1/ / /% )
yüzdesi ikiye bölündü
yüzdesi ikiye bölündü
yüzdesi ikiye bölündü
_citygirl_67 / / /% )
yüzdesi ikiye bölündü
yüzdesi ikiye bölündü
Ecemavi75,4/74,1 /1,3 /%0.19)365. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü

3. takım ortalaması:

büşra- gözde hadi ama

keşke bende görmesem kendimi yaa tartıdaaaaaaaa

Senin kilo alman çok normal cnm ama genede dikkat et tabi son aylarda daha çok alıcan
Sağlıklı seyler tüketmeye çalış harekette sınırlı sende oyuzden bu aldın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kız bu mevsimde depresyona girilmez depresyonun bile mevsimi var biraz bekle kışın girersin kışında kar yağar bembeyaz karı görüncede girilmez valla senin ki miskinlik şartlama kendini yok depreşmek filan yasak

ahh kuzumm dünlük bugünlük olsa keşke.. kuyruğu dik tutmaya çalıştıkça illa bi yerden patlak veriyor. aklıma öyle şeyler getirmemeye çalışıyorum aslında dr. aklıma getirdi. ondan etkilendim heralde..

Yok cnm ne depresyonu
Bilinçaltına yerleştirme
Havalar çok sıcak bunaltıcı bence ondan ben öyleyim

yok yok varmış biraz bande :18: canım ne diyim işte yapı olarak aslında hiç öyle değilim hep güçlü olmaya çalıştım halada öyle UMUTSUZLUK YASAK bende omuzlar düşüyo arada. dr. dan etkilendim diye düşünüyorum.. toplarım yine kendimi.. bir sürü sebebim var.

hayırolsun inş yavrum eskişehirde yaşıyorum evli değilim. olabilecek ihtimalimide dün itibariyle bıraktım. bende normalde rüyalarımı hatırlamam 2 seferdir hatırlıyorum ve güzel rüyalar görüyorum.. hayra yoralım hayırolsun...

günaydın canım 0,1 almışsın bayrama göre iyi valla regllerinizi olun haftaya bomba gibi girelim

evet canım bende şaşırdım birde anladım ki yemedikçe alıyorum ben. geçtiğimiz süre zarfında hiç kasmadım normal yedim çok almamışım.

Kızlar 1,5 ay sonra düğünümüz var kuzenimin elbise aldım kına için netten sarıyo bedeni becerebilirsem bakayım foto koyucam bi 5 kilo vermem şart göbik çikiyor. biran önce şu melankoliden kurtulup sarılmam gerekiyor 4 elle..

Evet hatunlar bize sağlam bi gaz lazım
Topiğin yeniden şenlenmesi lazım

Benim artık kurbana kadar bu işi bitirmem lazım

Al ver çok sıkıldım artık, boğazımı tutunca veriyorum, sıkın benim boğazımı :)

benimkinin de benimkinide

Hoşgeldin cnm ohh baya kolaylamışsın işleri düğünede çok az kalmış
Hayırlısıyla atlatırsın inşallah cnm

Evdeyim telden giriyom arti 2 neyazikki 2 gibi iste olurum eklerseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…