- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
benimkinin de benimkinide
ikinizi birden aradan çıkarıyım o haldeEvet hatunlar bize sağlam bi gaz lazım
Topiğin yeniden şenlenmesi lazım
Benim artık kurbana kadar bu işi bitirmem lazım
Al ver çok sıkıldım artık, boğazımı tutunca veriyorum, sıkın benim boğazımı :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ahh kuzumm dünlük bugünlük olsa keşke.. kuyruğu dik tutmaya çalıştıkça illa bi yerden patlak veriyor. aklıma öyle şeyler getirmemeye çalışıyorum aslında dr. aklıma getirdi. ondan etkilendim heralde..
yok yok varmış biraz bande :18: canım ne diyim işte yapı olarak aslında hiç öyle değilim hep güçlü olmaya çalıştım halada öyle UMUTSUZLUK YASAK bende omuzlar düşüyo arada. dr. dan etkilendim diye düşünüyorum.. toplarım yine kendimi.. bir sürü sebebim var.
hayırolsun inş yavrum eskişehirde yaşıyorum evli değilim. olabilecek ihtimalimide dün itibariyle bıraktım.bende normalde rüyalarımı hatırlamam 2 seferdir hatırlıyorum ve güzel rüyalar görüyorum.. hayra yoralım hayırolsun...
evet canım bende şaşırdım birde anladım ki yemedikçe alıyorum ben. geçtiğimiz süre zarfında hiç kasmadım normal yedim çok almamışım.
Kızlar 1,5 ay sonra düğünümüz var kuzenimin elbise aldım kına için netten sarıyo bedeni becerebilirsem bakayım foto koyucam bi 5 kilo vermem şart göbik çikiyor.biran önce şu melankoliden kurtulup sarılmam gerekiyor 4 elle..
Evdeyim telden giriyom arti 2 neyazikki 2 gibi iste olurum eklerseniz sevinirim
ekledim canım gidecek haftay o iki kilo yoksa tependeyim heee
ayrıca kızlar artık menüleri görelim yoksa bilmem yani tehtit var direk dalarım tavaylaEki Görüntüle 1213231
bu arada bizim bızdık yok ortalarda galiba bizi terk etti
ayrıca büşracım daha öncede uyardım hatta bir hafta bildirimini tekrar düzelttim ama geç kalmak yok mazeret bildirmeden hele ki
takım kurallarını okurken görmüş olmalısın
kardeş eylülde kimin düğünü var
0.19 olunca 0.2 ye yuvarlanıyor diye biliyordum yanlış biliyormuşumkaptan
kızlar bu arada bayramd herkesler annesinin yanındaydı galiba yenilmiş içilmiş tabi biz garibanlar otelde maalesef bu seferki otelin yemeklerinin hiç beğenmedim insan bayram diye bir değişiklik yapar demi ama nerde kahvaltı bile çok kötüydü bide diyanetin neyse
bir sarma bir baklava yemedik ama ben 9 hafta olduğunun farkına varmamışıtm tabi araya internet bozukluklarıda girince uzun olmuş tatil hedefim inş tr gidene kadar en azından 60 olmak
gülşahım biraz dinleneyim ben kim napmış analizini yapacağım sen hiç dert etme
hatice abla 0,195 ise yada 0,196 gibi 3 rakam 5ve 5den büyükse bir üstüne yuvarlanıyor
zaman hızlı bak tam 9 hafta olmuş 365de bildirimsiz ayrılmıştın
gülşahım biraz dinleneyim ben kim napmış analizini yapacağım sen hiç dert etme
Hatice abla 0,195 ise yada 0,196 gibi 3 rakam 5ve 5den büyükse bir üstüne yuvarlanıyor
zaman hızlı bak tam 9 hafta olmuş 365de bildirimsiz ayrılmıştın
geçtim gördünmü ay ne utanc verici artı cıkmakta yarışıyor olduk.Hadi bakalım geçebilecekmisin beni :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tmm tmmekledim canım gidecek haftay o iki kilo yoksa tependeyim heee
ayrıca kızlar artık menüleri görelim yoksa bilmem yani tehtit var direk dalarım tavaylaEki Görüntüle 1213231
n
eşimin teyze oğlunun.elticiklerime hava basacam dermişimmmkardeş eylülde kimin düğünü var
0.19 olunca 0.2 ye yuvarlanıyor diye biliyordum yanlış biliyormuşumkaptan
kızlar bu arada bayramd herkesler annesinin yanındaydı galiba yenilmiş içilmiş tabi biz garibanlar otelde maalesef bu seferki otelin yemeklerinin hiç beğenmedim insan bayram diye bir değişiklik yapar demi ama nerde kahvaltı bile çok kötüydü bide diyanetin neyse
bir sarma bir baklava yemedik ama ben 9 hafta olduğunun farkına varmamışıtm tabi araya internet bozukluklarıda girince uzun olmuş tatil hedefim inş tr gidene kadar en azından 60 olmak
sağol canım düzeltildi yaseminin liste bile reddetti bugunkizlar paylasim listenizde kelebekolcam in yuzdesi yazilmamis onu duzeltin kaptancim gormus
ok cnm sende sagolsağol canım düzeltildi yaseminin liste bile reddetti bugun
sizin listenizde doğru
ayrıca büşracım malesef düzeltmeyeceğim bildirim saatini biliyorun ki bu kuralı senin için daha önce iki kez esnettim her esnekli zaten sonunda sorumsuzluk getiriyor kusura bakma bildirimsiz yazıldın ve 2. kez bildirimsiz yazılırsan diskalifiye oluyorsun bilgin olsun
kızlar malumunuz ben hamişim ve rabbim izin verirse doğuma yakın buralarda olmayacağım
ayrıca doğum sonrasıda hemen gelemeyecegim bu süreçte takımı da içinizden birine devredeceğim
herkes her kuralı her işleyişi öğrensin bakalım kabak hanginizin başına patlayacak
ikinizi birden aradan çıkarıyım o halde
dediğin gibi doktor demese morelim bozuk diyecektin sen şöyle düşün tahlil için git ama depreşmeyi düşünme asla
az yemekte vucudu kıtlık moduna sokuyor oda yanlış iste kilo vermiyor bünye kendini korumaya alıyor
umarım o şanslı kişi ben değilimdir :)
malesef...
evet baculuar ve kendimi deşifre ediyorum. eylül de kuzenimin kınasında giyeceğim elbise, göbikim ve babayiğit kollarım vee sırtım ve vee dahası
netten almıştım L istedim böyle oldu. bu arada elbise kesilecek boydan sadece görün istedim. inşallah 3-5 kilo veririmde yanlardanda gider. ]
göbek göbekkk dedigin gibi canım göbek fırtlamış malesef başka yerde gözüme çok batan birşey görmedimumarım o şanslı kişi ben değilimdir :)
malesef...
evet baculuar ve kendimi deşifre ediyorum. eylül de kuzenimin kınasında giyeceğim elbise, göbikim ve babayiğit kollarım vee sırtım ve vee dahası
netten almıştım L istedim böyle oldu. bu arada elbise kesilecek boydan sadece görün istedim. inşallah 3-5 kilo veririmde yanlardanda gider.Eki Görüntüle 1213518 Eki Görüntüle 1213519 Eki Görüntüle 1213520 Eki Görüntüle 1213521
Kaptanımmm geç oldu ama gürcistan daydm tel çekmedi. Kilom 67.1 bu hafta almışım tatilden oldu düzeltcem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?