Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

*** 3. Takım 373.Etap ***

kelebekolacam: (74,6/76,6 /2,0 /% )
yüzdesi ikiye bölündü
gzde19957,1/0,0 /0,0 /%0,0 )
1. kez bildirimde bulunmadı
Sahgul: ( 67,9/ 69,3/1,4 /%-1,03 )
yüzdesi ikiye bölündü
Nilyyyaaannn85 /85.4 /0.4 /% -0.24 )
yüzdesi ikiye bölündü
_citygirl_67 /0,0 /0,0 /%0,0 )
1. kez bildirimde bulunmadı
marbling 70,6 /70,7 / 0,1/%-0,05 )
371. etapta bildirim yapmadığı için yüzdesi üçe bölündü
hedef ve başarı74,7/ 74,5/0.2 /%0,13 )
yüzdesi ikiye bölündü
Ecemavi75,4/74,1 /1,3 /%0.19)365. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye geri döndü kilosu 9'a bölündü

3. takım ortalaması: -0,29

benimkinin de benimkinide

ikinizi birden aradan çıkarıyım o halde

dediğin gibi doktor demese morelim bozuk diyecektin sen şöyle düşün tahlil için git ama depreşmeyi düşünme asla
az yemekte vucudu kıtlık moduna sokuyor oda yanlış iste kilo vermiyor bünye kendini korumaya alıyor

Evdeyim telden giriyom arti 2 neyazikki 2 gibi iste olurum eklerseniz sevinirim

ekledim canım gidecek haftay o iki kilo yoksa tependeyim heee

ayrıca kızlar artık menüleri görelim yoksa bilmem yani tehtit var direk dalarım tavaylaEki Görüntüle 1213231

bu arada bizim bızdık yok ortalarda galiba bizi terk etti
ayrıca büşracım daha öncede uyardım hatta bir hafta bildirimini tekrar düzelttim ama geç kalmak yok mazeret bildirmeden hele ki
takım kurallarını okurken görmüş olmalısın

kızlar malumunuz ben hamişim ve rabbim izin verirse doğuma yakın buralarda olmayacağım
ayrıca doğum sonrasıda hemen gelemeyecegim bu süreçte takımı da içinizden birine devredeceğim
herkes her kuralı her işleyişi öğrensin bakalım kabak hanginizin başına patlayacak

kardeş eylülde kimin düğünü var
0.19 olunca 0.2 ye yuvarlanıyor diye biliyordum yanlış biliyormuşumkaptan
kızlar bu arada bayramd herkesler annesinin yanındaydı galiba yenilmiş içilmiş tabi biz garibanlar otelde maalesef bu seferki otelin yemeklerinin hiç beğenmedim insan bayram diye bir değişiklik yapar demi ama nerde kahvaltı bile çok kötüydü bide diyanetin neyse
bir sarma bir baklava yemedik ama ben 9 hafta olduğunun farkına varmamışıtm tabi araya internet bozukluklarıda girince uzun olmuş tatil hedefim inş tr gidene kadar en azından 60 olmak

Tamam kaptanım bugun itibari ile paylaşıyorum menülerimi söz veriyorum
Söz verince tıtarım ben :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ya annemin yanındaydım yaktı beni :))

Ya benim pc ye virüs girdi sanırım sapıttı :) donuyo falan
Bende telefondan giriyorum ama pc gibi değil mesela listeyi tam olarak göremiyorum kim ne almış ne vermiş

gülşahım biraz dinleneyim ben kim napmış analizini yapacağım sen hiç dert etme

hatice abla 0,195 ise yada 0,196 gibi 3 rakam 5ve 5den büyükse bir üstüne yuvarlanıyor
zaman hızlı bak tam 9 hafta olmuş 365de bildirimsiz ayrılmıştın

Dinlen cnm sen önemli değil sonrada bakarım :)

Kaptanımmm geç oldu ama gürcistan daydm tel çekmedi. Kilom 67.1 bu hafta almışım tatilden oldu düzeltcem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

*** 6. Takım 373. Etap ***

ayyuzlum0211 ( 80,3/79,3 /1 /%0,62 ) yüzdesi ikiye bölündü
cemreq(55.6/ 53,8/1,8 /% 1,61)yeni üye hedef kilo 49 yüzdesi ikiye bölündü
eylül sıla ( 66,3 /66 / 0.3/%0,23 ) yüzdesi ikiye bölündü
ferideei ( 76,4 /76,4 /0,00 /%0,00)
kilosu sabit
lisbeth93 (74,4/71.9 /2,5 /%1,68)
yüzdesi ikiye bölündü
merinetya (75,3/76,6 / -1,3/% -0,86)
yüzdesi ikiye bölündü
miss_wong (72,7 / 72,4/ 0,3/%0,21)
yüzdesi ikiye bölündü
neslihank4 (81/ 79.9/1.1 /% 0,68)
yüzdesi ikiye bölündü
senasevval(54,9/ 54,3/0,6 /% 0,55)
yüzdesi ikiye bölündü
sindi564 ( 80,1 /79,8 /0,3 /% 0,19)
yüzdesi ikiye bölündü
tekaskim( 63,8 / / /%&#82032. defa bildirimde bulunmadi

6. takım ortalaması: %0,44

kizlar size zahmet listemizi kontrol eder misiniz

tmm mesaj alındı

Hadi bakalım geçebilecekmisin beni :))

geçtim gördünmü ay ne utanc verici artı cıkmakta yarışıyor olduk.

ekledim canım gidecek haftay o iki kilo yoksa tependeyim heee

ayrıca kızlar artık menüleri görelim yoksa bilmem yani tehtit var direk dalarım tavaylaEki Görüntüle 1213231
n
tmm tmm
eşimin teyze oğlunun.elticiklerime hava basacam dermişimmmestagfirullah..
bu hafta izin dönüşü 2 bölge hasta bakmak zorunda kaldım zaman zaman 3-4 bölge baktım kafayı sıyırmak üzereyim.ankaradan pazar günü gec döndük yerleşemeden işe geldim düzen sıfır.ilk defa bugün oda öğle vakti dgru dürüst kahvaltı yapabildim.

kizlar paylasim listenizde kelebekolcam in yuzdesi yazilmamis onu duzeltin kaptancim gormus
sağol canım düzeltildi yaseminin liste bile reddetti bugun
sizin listenizde doğru

ayrıca büşracım malesef düzeltmeyeceğim bildirim saatini biliyorun ki bu kuralı senin için daha önce iki kez esnettim her esnekli zaten sonunda sorumsuzluk getiriyor kusura bakma bildirimsiz yazıldın ve 2. kez bildirimsiz yazılırsan diskalifiye oluyorsun bilgin olsun

ok cnm sende sagol

Son düzenleyen: Moderatör:

umarım o şanslı kişi ben değilimdir :)

malesef...

evet baculuar ve kendimi deşifre ediyorum. eylül de kuzenimin kınasında giyeceğim elbise, göbikim ve babayiğit kollarım vee sırtım ve vee dahası
netten almıştım L istedim böyle oldu. bu arada elbise kesilecek boydan sadece görün istedim. inşallah 3-5 kilo veririmde yanlardanda gider.

Güzelmiş elbise canm yakışmışta maşallah ama azcık gaz vaereyim göbek fena 5 kilo şart benden söylemesi bakalım verebilecekmisin :)

göbek göbekkk dedigin gibi canım göbek fırtlamış malesef başka yerde gözüme çok batan birşey görmedim
canım onun için hem diyetine dikkat ediyorsun hemde düğüne kdar karın egzersizini ihmal etmiyorsun bak gör nasıl olacak
Kaptanımmm geç oldu ama gürcistan daydm tel çekmedi. Kilom 67.1 bu hafta almışım tatilden oldu düzeltcem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kusura bakma canım daha önce bildirmeliydin yani bildirebilirdin gitmeden geçikirim diye daha önce iki kez affettim ama sürekli aynı kuralı ihmal etmen olmaz canım bu hafta bildirimsiz yazıldın haftaya kilon üçe bölünecek diyeti bırakma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…