Bayramın kalan çikolatalatini yutmuyoruz dolaba kaldirip gelen misafire kahveyle veriyoruz ki hem ikram olsun hemde kaloriler onlarinMenümü yazayım zamanla düzelticem yeni başlıyor gibi hissediyorum kendimi
Kahvaltı
Soğanlı yumurta
1 yemek k kadar tulum peyniri
1 dlm ekmek üzerine tereyağ bal
Akşam
1 kase çorba
1 tabak fırın poşetinde karışık kızartma
Salata
1 dlm ekmek
2 lt su
2 tanede bitter madlen çikodan yedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bayramın kalan çikolatalatini yutmuyoruz dolaba kaldirip gelen misafire kahveyle veriyoruz ki hem ikram olsun hemde kaloriler onlarin
Tereyag balda sabah hupletilmis
Bak böyle gidersen seni listeye iki hafta sinra alirim deneme suren uzar fasulye
geçtim gördünmü ay ne utanc verici artı cıkmakta yarışıyor olduk.
tmm tmm
eşimin teyze oğlunun.elticiklerime hava basacam dermişimmmestagfirullah..
bu hafta izin dönüşü 2 bölge hasta bakmak zorunda kaldım zaman zaman 3-4 bölge baktım kafayı sıyırmak üzereyim.ankaradan pazar günü gec döndük yerleşemeden işe geldim düzen sıfır.ilk defa bugün oda öğle vakti dgru dürüst kahvaltı yapabildim.
Eki Görüntüle 1214184
HEDEFLERİMİZ
YASEMİN===>76,6=======>
GÜLŞAH===>69,3=======>
AYÇA=====>85,4=======>
BÜŞRA====>67,0======>
EBRU====>70,7=======>
EMİNE====>74,5======>
HATİCE====>74,1======>73.5
AYFER====>65,7=====>65,7
GÖZDE======>57,1=====>
TAKIM İÇİ EŞLEŞMESİ
yasemin=emine
ayça=hatice
gülşah=ebru
büşra=gözde
Eki Görüntüle 1214202
aynen bende yaa bu nasıl bişey dün girdim siteye nasıl kullanacagımı anlamadım geri çıktım.nolmuş kk ya hiç hoşlanmadım.. eskisi daha pratikti alıntı yapamıyorum...
cok hastam geldi.bebekler gebeler kan tahlilleri.bide beni tescillilerden geldi.takıntılı tipler.görünce tuhaf oluyorum.gereksiz istekleri oluyor ısrarcı oluyorlar aman sende deyip yapmak pek bana göre değil.günaydın... bu hasta yorgunluğu derken hasta olduğun içinmi yorgun hissediyosun yoksa hastalardan iş yorgunluğumu?? çıkmaza soktun beni kafam karıştıiş yorgunluğu ise kolay gelsin diğer yorgunluk ise geçmiş olsun :) Yasemin bişey sorucam ama bugün ilaçlı mr a gidicem ya cumartes günü akşam kuzenlerle otururken bi iki duble alkol aldım mr gireceğimi unuttum. bişey olmaz heralde değilmi
kk sıkıntı gerçekten umarım biran önce düzelir. benim taa ne zamandan imzam gözüküyo.. kaldırmaya çalişiyorum beceremiyorum.şikayet olursa belki eskiye dönerler..denemeye değer bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?