- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
canım cevapla yazıyo ya onunla yapıyorsun alıntıyıeşleşme olmuş gülşahh :) hadi bakalummm... benim hedefim 70 olsun düz olsun..
bu arada emine alıntıyı nasıl yaptın??
aynen kaptancım. ya eski hali, güzeldi şimdi ne gerek vardı bunaBegen geri gelmis alintilar gitmis
iyiyim canımcım. bu hafta bende pek düşüş olacagını sanmıyorum. bu hafta oruç tutacam ve ben oruç tutarken zayıflayamıyorumebrucum sende yokmu begen butonun yanında cevapla butonu.
eminecim ne yapıyorsun bakim,bu hafta seni yazmıslar bana.gözüm üzerinde.
yaa toplu alıntıda yapamıyoruzuzunn zamandır yeşil çay felanda içmedim ben.belki ara vermek iyi olmustur,bi kutu aldım getirdim saolsun bizim çalışan içine kiraz sapıda katıp demlemiş getirdi.ben bu hafta en az 1,5 kilo diyorum hedefime.
Eki Görüntüle 1214184
HEDEFLERİMİZ
YASEMİN===>76,6=======>
GÜLŞAH===>69,3=======>68,8
AYÇA=====>85,4=======>
BÜŞRA====>67,0======>
EBRU====>70,7=======>
EMİNE====>74,5======>74,3
HATİCE====>74,1======>
AYFER====>65,7=====>65,7
GÖZDE======>57,1=====>
TAKIM İÇİ EŞLEŞMESİ
yasemin=emine
ayça=hatice
gülşah=ebru
büşra=gözde
toparlansam 2 de veririm yeni aldıgımı vermem lazım.ama düzen yok bende.hemen bi listeye sarılmalıyım.yaa toplu alıntıda yapamıyoruzkızz 1,5 .ok degil miiiii. ben bu hafta sadece 200 gr diyebildim. haftaya bende 1,5 diyecem hıhhh
bende kendime liste yapacam yoksa düzen tutturamıyorumtoparlansam 2 de veririm yeni aldıgımı vermem lazım.ama düzen yok bende.hemen bi listeye sarılmalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?