Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eki Görüntüle 1214184
HEDEFLERİMİZ

YASEMİN===>76,6=======>
GÜLŞAH===>69,3=======>68,8
AYÇA=====>85,4=======>
BÜŞRA====>67,0======>
EBRU====>70,7=======>
EMİNE====>74,5======>74,3
HATİCE====>74,1======>
AYFER====>65,7=====>65,7
GÖZDE======>57,1=====>

TAKIM İÇİ EŞLEŞMESİ
yasemin=emine
ayça=hatice
gülşah=ebru
büşra=gözde

Eki Görüntüle 1214202

Günayydın
Ya kızlar nolmuş böyle telefondaji uygulamadan giremiyorum
Pc yede virüs girmiş sapıttı
İki gündür sinir oldum
Bu iki gün temizlik yspıcam ara ara bu şekilde girmeye çalışırım ams çok zor oluyor
Düzelsin biran önce ya

ebrucum sende yokmu begen butonun yanında cevapla butonu.
eminecim ne yapıyorsun bakim,bu hafta seni yazmıslar bana.gözüm üzerinde.

ya bizim eski smileymiydi neydi o hoplayan zıplayan karakterlerimiz nerde

uzunn zamandır yeşil çay felanda içmedim ben.belki ara vermek iyi olmustur,bi kutu aldım getirdim saolsun bizim çalışan içine kiraz sapıda katıp demlemiş getirdi.ben bu hafta en az 1,5 kilo diyorum hedefime.

ebrucum sende yokmu begen butonun yanında cevapla butonu.
eminecim ne yapıyorsun bakim,bu hafta seni yazmıslar bana.gözüm üzerinde.
iyiyim canımcım. bu hafta bende pek düşüş olacagını sanmıyorum. bu hafta oruç tutacam ve ben oruç tutarken zayıflayamıyorum haftaya bomba gibi olacam ama korkun benden

uzunn zamandır yeşil çay felanda içmedim ben.belki ara vermek iyi olmustur,bi kutu aldım getirdim saolsun bizim çalışan içine kiraz sapıda katıp demlemiş getirdi.ben bu hafta en az 1,5 kilo diyorum hedefime.
yaa toplu alıntıda yapamıyoruz kızz 1,5 .ok degil miiiii. ben bu hafta sadece 200 gr diyebildim. haftaya bende 1,5 diyecem hıhhh

hedefim 700 gr. canım..

alıntı yaptık şükür dee çoklu alıntı yok.. sıldırazağimm...

Eki Görüntüle 1214184
HEDEFLERİMİZ

YASEMİN===>76,6=======>75,1
GÜLŞAH===>69,3=======>68,8
AYÇA=====>85,4=======>
BÜŞRA====>67,0======>
EBRU====>70,7=======>70,0
EMİNE====>74,5======>74,3
HATİCE====>74,1======>73,5
AYFER====>65,7=====>65,7
GÖZDE======>57,1=====>

TAKIM İÇİ EŞLEŞMESİ
yasemin=emine
ayça=hatice
gülşah=ebru
büşra=gözde

Eki Görüntüle 1214202

uff ya çoklu alıntıyı nasıl yapacağız kızlar bu düzelir bence yoksa çok zor böyle ya

yaa toplu alıntıda yapamıyoruz kızz 1,5 .ok degil miiiii. ben bu hafta sadece 200 gr diyebildim. haftaya bende 1,5 diyecem hıhhh
toparlansam 2 de veririm yeni aldıgımı vermem lazım.ama düzen yok bende.hemen bi listeye sarılmalıyım.

hanımlar selamlar kk nın yeni hali hayırlı olsun :)
nasılsınız görüşmeyeli?
karataya döndüm ama yürüyüş yok sıcaklardan..
haftasonu bahreyne gittik, aquapark var çok büyük, güzel bir haftasonu geçirdik çokşükür..
ecemavi bahreyne gitmenizi tavsiye ederim, abhadan ne kadar uzaklıkta bilmiyorum ama eğlenceli oluyor. vize zaten gümrükte alınıyor..

kaptan, imza kısmında bebeğinin gelişimini anlatıyor ya bayıldım bugün 74 mm cikmiş sevsinler onu yaa :))

kaptan, imza kısmında bebeğinin gelişimini anlatıyor ya bayıldım bugün 74 mm cikmiş sevsinler onu yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…