Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menümm
Kahvaltı
1 haş yumurta
1 domates, 1 küçük salatalık
5 zeytin
1 ince dlm ekmek

Ara
1 tane salatalık
1 kupa biberiye çayı

Akşam
3 parça tavuk
Salata
1 kase yoğurt
1 dlm ekmek
1 bardak çilek komposto

2 lt su
Spor yok ama mutfak dolaplarımı ve cam sildim pertim

günaydınnn.öyle işim var deyip ortadan kaybolmayın.kızlarrr cok dagıldık toparlanalım.

Karataya baslamana cok ssevindim canim xamanla yuruyuste olur havalar ne zaman duzelir orda bilmiyirum ama
Ordako boy kilo dogru cikmiyor benim oglusum (% 100 olmamakla beraber) biraz onden gidiyor masallah
günaydınnn.öyle işim var deyip ortadan kaybolmayın.kızlarrr cok dagıldık toparlanalım.
Aynen bakin site degisti dunde gume gitti herkes buraya .
Coklu alinti icin neyi alintilamak istiyorsaniz cevaplaya basiyorsunuz biyince cvp alanina gelin hepsini oraya otomatik atmis oluyor

Güzel menu aferin kiz duzene girdin:)

tmmozaman.emine gülşah ben erik burdayız.kaybolmak yok ona göre.

selamlar hanımlar, kk nın yeni halini kimse sevmedi sanırım, ben de sevemedim, mesajlar hangi tarihte yazılmış o bile görünmüyor, toplu alıntılama nasıl yapılacak anlamadım ben de..

dünkü menümü paylaşayım;

kahvaltı: 08.30: 2 yumurtalı meyvesiz karatay kahvaltısı

15:00: 1 bardak süt 2 ceviz

18.00: fırında kıymalı karnabahar, 1 kase yoğurt, salata

önceden beşamel sos da koyardım bu sefer direkt peynir koydum hiç bi farkı olmadı demek ki beşamel sosu boşa koyuyormuşum :)

ifadelerimiz de gitmiş bu arada şimdi onu farkettim
karataya yeniden ısınıyorum. dün yoğurdumu da mayaladım, kefirimi de mayaladım..akşam üzeri yürüyüş imkansız şimdilik, ama keşke sabahları kalkabilsem 7de..

bluecum alıntılamak istediğin msjların sırayla cevapla butpnuna bas sonra onları aşağıda yazma böölümünde toplandıgını göreceksin.

ablam nerelerde ya yine mi neti yok acaba bu ara evdekiler yüzünden kimseylede görüşemedim.

Herkes burda olacak gelmeyen yer sari karti
ver sarı kartı kartı kaptancımm :)
tmmozaman.emine gülşah ben erik burdayız.kaybolmak yok ona göre.
Ama herkes gelsin artık günler geçiyor hedefler yerinde sayıyor.
ayy bende yemek düzenini yapamadım hala. bu hafta oruç tutuyorum o yüzden bu hafta düzen yok ama haftaya bomba gibi gelecem. bende senin dediğini düşünüyorum sabah 7 de kalkıp yürüyüşe gideyim diyorum

hedefvebaşarı selamlar, seninle tanıştık mı hatırlayamadım ben bir süredir izinde olduğum için, hafif toparlanayım öyle döneyim listeye, ama o arada menüleri paylaşayım dedim..suudi arabistanda yaşıyorum, 3 yaşında afacan bir oğlum var:) karataya uygun beslenmeye çalışıyorum.. bikaç ay sonra kısmetse 2.bebek düşünüyorum o yüzden artık hedefime ulaşmam lazım, karataya uygun beslenerek hamilelik geçirirsem abartı bir kilo da almam inşallah böylece formumu korurum diyorum böyle kendi kendime planlar yapıyorum bakalım Rabbim ne gösterir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…