Günaydınn hanımlarr
Gerçi biraz kendi kendime konusuyorum ama
Bugünde çok işim var
Karataya baslamana cok ssevindim canim xamanla yuruyuste olur havalar ne zaman duzelir orda bilmiyirum amahanımlar selamlar kk nın yeni hali hayırlı olsun :)
nasılsınız görüşmeyeli?
karataya döndüm ama yürüyüş yok sıcaklardan..
haftasonu bahreyne gittik, aquapark var çok büyük, güzel bir haftasonu geçirdik çokşükür..
ecemavi bahreyne gitmenizi tavsiye ederim, abhadan ne kadar uzaklıkta bilmiyorum ama eğlenceli oluyor. vize zaten gümrükte alınıyor..
Aynen bakin site degisti dunde gume gitti herkes buraya .günaydınnn.öyle işim var deyip ortadan kaybolmayın.kızlarrr cok dagıldık toparlanalım.
Güzel menu aferin kiz duzene girdin:)Menümm
Kahvaltı
1 haş yumurta
1 domates, 1 küçük salatalık
5 zeytin
1 ince dlm ekmek
Ara
1 tane salatalık
1 kupa biberiye çayı
Akşam
3 parça tavuk
Salata
1 kase yoğurt
1 dlm ekmek
1 bardak çilek komposto
2 lt su
Spor yok ama mutfak dolaplarımı ve cam sildim pertim
aynen. ben genelde burdayım ama kimse olmayınca yazasım da gelmiyoo rakibemsitede tam değişsecek zamanı buldu adepte olamıyoruz.
bluecum alıntılamak istediğin msjların sırayla cevapla butpnuna bas sonra onları aşağıda yazma böölümünde toplandıgını göreceksin.selamlar hanımlar, kk nın yeni halini kimse sevmedi sanırım, ben de sevemedim, mesajlar hangi tarihte yazılmış o bile görünmüyor, toplu alıntılama nasıl yapılacak anlamadım ben de..
dünkü menümü paylaşayım;
kahvaltı: 08.30: 2 yumurtalı meyvesiz karatay kahvaltısı
15:00: 1 bardak süt 2 ceviz
18.00: fırında kıymalı karnabahar, 1 kase yoğurt, salata
önceden beşamel sos da koyardım bu sefer direkt peynir koydum hiç bi farkı olmadı demek ki beşamel sosu boşa koyuyormuşum :)
ifadelerimiz de gitmiş bu arada şimdi onu farkettim
karataya yeniden ısınıyorum. dün yoğurdumu da mayaladım, kefirimi de mayaladım..akşam üzeri yürüyüş imkansız şimdilik, ama keşke sabahları kalkabilsem 7de..
ver sarı kartı kartı kaptancımm :)Herkes burda olacak gelmeyen yer sari karti
Ama herkes gelsin artık günler geçiyor hedefler yerinde sayıyor.tmmozaman.emine gülşah ben erik burdayız.kaybolmak yok ona göre.
ayy bende yemek düzenini yapamadım hala. bu hafta oruç tutuyorum o yüzden bu hafta düzen yok ama haftaya bomba gibi gelecem. bende senin dediğini düşünüyorum sabah 7 de kalkıp yürüyüşe gideyim diyorumselamlar hanımlar, kk nın yeni halini kimse sevmedi sanırım, ben de sevemedim, mesajlar hangi tarihte yazılmış o bile görünmüyor, toplu alıntılama nasıl yapılacak anlamadım ben de..
dünkü menümü paylaşayım;
kahvaltı: 08.30: 2 yumurtalı meyvesiz karatay kahvaltısı
15:00: 1 bardak süt 2 ceviz
18.00: fırında kıymalı karnabahar, 1 kase yoğurt, salata
önceden beşamel sos da koyardım bu sefer direkt peynir koydum hiç bi farkı olmadı demek ki beşamel sosu boşa koyuyormuşum :)
ifadelerimiz de gitmiş bu arada şimdi onu farkettim
karataya yeniden ısınıyorum. dün yoğurdumu da mayaladım, kefirimi de mayaladım..akşam üzeri yürüyüş imkansız şimdilik, ama keşke sabahları kalkabilsem 7de..
bluecum alıntılamak istediğin msjların sırayla cevapla butpnuna bas sonra onları aşağıda yazma böölümünde toplandıgını göreceksin.
ver sarı kartı kartı kaptancımm :)
Ama herkes gelsin artık günler geçiyor hedefler yerinde sayıyor.
ayy bende yemek düzenini yapamadım hala. bu hafta oruç tutuyorum o yüzden bu hafta düzen yok ama haftaya bomba gibi gelecem. bende senin dediğini düşünüyorum sabah 7 de kalkıp yürüyüşe gideyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?