- 28 Nisan 2014
- 2.265
- 1.698
- 158
hedefvebaşarı selamlar, seninle tanıştık mı hatırlayamadım ben bir süredir izinde olduğum için, hafif toparlanayım öyle döneyim listeye, ama o arada menüleri paylaşayım dedim..suudi arabistanda yaşıyorum, 3 yaşında afacan bir oğlum var:) karataya uygun beslenmeye çalışıyorum.. bikaç ay sonra kısmetse 2.bebek düşünüyorum o yüzden artık hedefime ulaşmam lazım, karataya uygun beslenerek hamilelik geçirirsem abartı bir kilo da almam inşallah böylece formumu korurum diyorum böyle kendi kendime planlar yapıyorum bakalım Rabbim ne gösterir :)
çok memnun oldum bluecum. bende 26 yaşındayım.memurum ailemden ayrı yaşıyorum (ben farklı bir yere tayin oldum ).ben karatayı inceledim ama ama dukan daha saglam kilo verdirdi. dukan yapıp sonra karataya geçmeyi düşünüyorum tabi ömür boyu :)
hoşgeld,n özled,k valla yoksun ortalarda herkes,n yeri başka bir sessizlik oluyor tam olmayıncaben de burdayım ce ee :):)
niyetliysen sabah erken saatte spor en iyisi çünkü akşama ne enerji kalıyor nede insanın gözü kesiyorver sarı kartı kartı kaptancımm :)
Ama herkes gelsin artık günler geçiyor hedefler yerinde sayıyor.
ayy bende yemek düzenini yapamadım hala. bu hafta oruç tutuyorum o yüzden bu hafta düzen yok ama haftaya bomba gibi gelecem. bende senin dediğini düşünüyorum sabah 7 de kalkıp yürüyüşe gideyim diyorum
o kadar çok ki acaba hangisiahanda baş belası hastam geldi
getirelim canım baksana kimseler yok olmaz bu iş böyleerikcim toparlanana kadar günlük 5 msj kuralımı getirsek.
yaseminim ne oldu evde yine harp mi çıktı neden kimseyle görüşemiyorsunablam nerelerde ya yine mi neti yok acaba bu ara evdekiler yüzünden kimseylede görüşemedim.
canım dukan yasaklanmadı mı ya hala dukan yapan varmı?çok memnun oldum bluecum. bende 26 yaşındayım.memurum ailemden ayrı yaşıyorum (ben farklı bir yere tayin oldum ).ben karatayı inceledim ama ama dukan daha saglam kilo verdirdi. dukan yapıp sonra karataya geçmeyi düşünüyorum tabi ömür boyu :)
o cevapla butonu işte.her msjın altındaki cevapla butonuna basarsan o msjlar altta yazma bölümünde sıralanıyor.yani diyelim eriğin msjının cevaplasına bastın hemen cevap yazman gerekmiyor sonra benim msjı okudun onunda cevplasına bastın onlar birikiyor altta.canım sırayla cevapla butonunu göremedim ben, mesajın sağ alt köşesinde beğen ve cevapla var sadece
niyetliysen sabah erken saatte spor en iyisi çünkü akşama ne enerji kalıyor nede insanın gözü kesiyor
canım dukan yasaklanmadı mı ya hala dukan yapan varmı?
bizim firmalar yaptı ve hepsi sonunda hüsrana uğradı bence direk karataya başla ve farkı gör
çok hoşsun kaptancım yaaaherkesi beğeniyorum puanlarınız artsın hee puan ne işe yarıyor henüz bilmiyorum
tmmozaman.emine gülşah ben erik burdayız.kaybolmak yok ona göre.
Günaydın cnm aynı dert bendede var hiç beğenöedin her yenişlle bi zorluk getiriyolar, halbuki yeniliğin kolaylık geyirmesi lazımGünaydın kızlar kaç gündür uygulamaya giremiyorum en son birde netten giriyim dedim. Hiç alışamasamda başardım. Nasılsınız bu kk yeniliğini nasıl buldunuz bakalım
ayyy çok üzüldüm canım ya çocukların günahı neilahi erik maşallah sana,gebelik hafizayı zayıflatır normalde.
bu hastam dogulu aslında üzülüyorum onu ama beni gelince mahvediyor.ailesi görmeden evlendirmiş evlendikten sonra öğrenmişki kocacı dul ve biri sakat 2 cocugu var.cocukları küçük 2.si dogarken ölmüş anneleri.bunları duyunca cok üzüldüm.
oda bütün sıkıntısını cocuklardan cıkardıgını söyleyince deli oldum.onların ne sucu var.şimdi kendide dogurdu 2 tane.kendininkine bile bakamıyor.ilkini bir görseniz hijyen sıfır.bir daha dogurmaz demiştim ama bi öğrendim 5 aylık hamile okadar söylediğimiz halde bizede söylememiş nerdeyse ceza yiyordum.
allah emi sizin eve dış kuvvet lazım adı bakıcı olabilirevide sorma walla.ateşkes olmadıki.
inşallah canım hem diyetisyene gidince süreklilik ve borçluluk hissi oluyor bence süper bir karar alkış yok ki yapsamKaptancım diyetisyen buldum en yakın zamanda gidicem daha hızlı vericemm inşallah
bizde hiçbir yenilik hemen oturmuyor ki kkda olsaGünaydın cnm aynı dert bendede var hiç beğenöedin her yenişlle bi zorluk getiriyolar, halbuki yeniliğin kolaylık geyirmesi lazım
hiç iyi bulmadık ama düzelene kadar idare edeceğiz yapacak birşey yok canımGünaydın kızlar kaç gündür uygulamaya giremiyorum en son birde netten giriyim dedim. Hiç alışamasamda başardım. Nasılsınız bu kk yeniliğini nasıl buldunuz bakalım
oooo baya hızlıyız ben daha kendime gelemedimBurdayımmmm
Halımı sildim
Şimdide koltuklarımı silicem
Uff yoruldummm
niyet var varolmasınada iş sabah erken kalkmakta. işe bile geç kalıyorum sabah erken nasıl kalkacam ki
bu arada annem dukan yaptı fıstık gibi oldu valla. bende yapmıştım hem çok güzel zayıfladım hemde baya sıkılaşmıştım. bende unutkanlık ve kansızlık var o yüzden dukan benim için güzel tabi yapabilsem. çünkü ben et sevmiyorum ama dukan olunca yiyorum.
çok hoşsun kaptancım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?