Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çok memnun oldum bluecum. bende 26 yaşındayım.memurum ailemden ayrı yaşıyorum (ben farklı bir yere tayin oldum ).ben karatayı inceledim ama ama dukan daha saglam kilo verdirdi. dukan yapıp sonra karataya geçmeyi düşünüyorum tabi ömür boyu :)

karatayda pişirme tekniğine vs de dikkat etmek gerekiyor, bir de sabretmek gerekiyor hakkaten.. bazıları hızlı veriyor bazıları veremiyor,ben de hızlı veremeyenlerdenim ama d vitamini düşükse zor kilo verilir diyor karatay, ben de 2 ay önce ölçtürdüm çok düşük çıktı, d vitamini dopingi yaptırdım, şimdi her ay 1 iğne yaptırıcam, şuanda tek sorunum hareketsizlik.. leslie yi sevmiyorum, zaten evde çocukla spor yapılmıyor, dışarda yürüyüş de sıcaktan yapamıyorum..eylülden sonra akşam üstleri yürüyüşlerime devam ederim inşallah :)

riyadda yaşayan 5 filipinli bayanın hazırladığı bir websitesi buldum, ne nerde bulunur vs, kanaviçe malzemesi satan DMC şubesi buldum burada :) o kadar mutlu oldum ki, çalışmalarıma tam gaz devam ediyorum kızlar

ben de burdayım ce ee :):)
hoşgeld,n özled,k valla yoksun ortalarda herkes,n yeri başka bir sessizlik oluyor tam olmayınca
niyetliysen sabah erken saatte spor en iyisi çünkü akşama ne enerji kalıyor nede insanın gözü kesiyor
ahanda baş belası hastam geldi
o kadar çok ki acaba hangisi
a) ehliyet için beynini şişirip sonunda başka yerden rapor alan piskopat
b)kondom peşinde koşan teyzeler
c)oruç tutucam sen ne karışıyorsun diyen bilinçsiz anne bu sıra böyle uzar gider

erikcim toparlanana kadar günlük 5 msj kuralımı getirsek.
getirelim canım baksana kimseler yok olmaz bu iş böyle
ablam nerelerde ya yine mi neti yok acaba bu ara evdekiler yüzünden kimseylede görüşemedim.
yaseminim ne oldu evde yine harp mi çıktı neden kimseyle görüşemiyorsun
canım dukan yasaklanmadı mı ya hala dukan yapan varmı?
bizim firmalar yaptı ve hepsi sonunda hüsrana uğradı bence direk karataya başla ve farkı gör

ilahi erik maşallah sana,gebelik hafizayı zayıflatır normalde.
bu hastam dogulu aslında üzülüyorum onu ama beni gelince mahvediyor.ailesi görmeden evlendirmiş evlendikten sonra öğrenmişki kocacı dul ve biri sakat 2 cocugu var.cocukları küçük 2.si dogarken ölmüş anneleri.bunları duyunca cok üzüldüm.
oda bütün sıkıntısını cocuklardan cıkardıgını söyleyince deli oldum.onların ne sucu var.şimdi kendide dogurdu 2 tane.kendininkine bile bakamıyor.ilkini bir görseniz hijyen sıfır.bir daha dogurmaz demiştim ama bi öğrendim 5 aylık hamile okadar söylediğimiz halde bizede söylememiş nerdeyse ceza yiyordum.

bende bugün itibariyle menü paylaşacam.ancak bugün dogrudürüst bi kahvaltı yapabildim.

canım sırayla cevapla butonunu göremedim ben, mesajın sağ alt köşesinde beğen ve cevapla var sadece
o cevapla butonu işte.her msjın altındaki cevapla butonuna basarsan o msjlar altta yazma bölümünde sıralanıyor.yani diyelim eriğin msjının cevaplasına bastın hemen cevap yazman gerekmiyor sonra benim msjı okudun onunda cevplasına bastın onlar birikiyor altta.

niyet var varolmasınada iş sabah erken kalkmakta. işe bile geç kalıyorum sabah erken nasıl kalkacam ki
bu arada annem dukan yaptı fıstık gibi oldu valla. bende yapmıştım hem çok güzel zayıfladım hemde baya sıkılaşmıştım. bende unutkanlık ve kansızlık var o yüzden dukan benim için güzel tabi yapabilsem. çünkü ben et sevmiyorum ama dukan olunca yiyorum.

herkesi beğeniyorum puanlarınız artsın hee puan ne işe yarıyor henüz bilmiyorum
çok hoşsun kaptancım yaaa

Günaydın kızlar kaç gündür uygulamaya giremiyorum en son birde netten giriyim dedim. Hiç alışamasamda başardım. Nasılsınız bu kk yeniliğini nasıl buldunuz bakalım

Ya ama çok zor oluyot böyle
Iygulama süperdi kaldığım yerdrn takip edebiliyordum sürekli sisteme giriş yapmam gerekiyor biran önce düzeltseler çok iyi olcak

Günaydın kızlar kaç gündür uygulamaya giremiyorum en son birde netten giriyim dedim. Hiç alışamasamda başardım. Nasılsınız bu kk yeniliğini nasıl buldunuz bakalım
Günaydın cnm aynı dert bendede var hiç beğenöedin her yenişlle bi zorluk getiriyolar, halbuki yeniliğin kolaylık geyirmesi lazım

ayyy çok üzüldüm canım ya çocukların günahı ne hadi onu bırak kendinkilere bile bakamazsan bir ikincisi daha acaba korunma yöntemlerinden haberimi yok diyecegim de sen zaten anlatmışsındır . Valla olan çocuklara oluyor.
Ayrıca hafızada zayıflama yokta algıda var bazen üç kere söylüyorlar bön bön bakıyorum etrafa
evide sorma walla.ateşkes olmadıki.
allah emi sizin eve dış kuvvet lazım adı bakıcı olabilir

Kaptancım diyetisyen buldum en yakın zamanda gidicem daha hızlı vericemm inşallah
inşallah canım hem diyetisyene gidince süreklilik ve borçluluk hissi oluyor bence süper bir karar alkış yok ki yapsam
Günaydın cnm aynı dert bendede var hiç beğenöedin her yenişlle bi zorluk getiriyolar, halbuki yeniliğin kolaylık geyirmesi lazım
bizde hiçbir yenilik hemen oturmuyor ki kkda olsa baya baya alışacagız galiba birde sürekli girmeyin telden kısayola kaydedip sifreyi hatırla deyin otomatik giriyor canım

hiç iyi bulmadık ama düzelene kadar idare edeceğiz yapacak birşey yok canım
Burdayımmmm

Halımı sildim
Şimdide koltuklarımı silicem
Uff yoruldummm
oooo baya hızlıyız ben daha kendime gelemedim kolay gelsin maşallah maşallah

o senin hoşluğun tatlım
hımmbilmiyorum bizim uygulayan firmalarda 3. evrede çok büyük sorunlar oldu hastanelik olan bile oldu bu yüzdn ben hep uzak durdum ama sen bilirsin annen de fısıtık gibi olmuş madem .

kızlar eşim bebeği hiç görememişti ben hep o işteyken randevu alıyordum:)
neyse dün gittik sırf eşim görsün diye normlade kontrolüm cuma günü
13+1 sata göre ama gelişime göre 14+1 çıkıyor
gittik yine benim cins bebik (anasına çekecek belli ki) öyle bir halde yatıyor ki dr bile bu nasıl yatış dedi
salladı filan düzeldi ama emekler poziyona geldi kapattı bacaklarını
neyse eşim ilk defa görüyor diye baya uğraştı dr ve sonunda dik durdu
ama dedim ya cins bu defada oturdu bağdaş kurdu elinide önüne kapattı
dr baya uğraştıktan sonra emin olmamakla beraber erkek dedi
tam fotografını çekecektiki lap diye döndü popişini yattı aşk olsun çevirebilene
hadi gösteri bitti rahat bırakın dedi resmen bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…