Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kaptanım saol ben de sizi özledim ama tatil dönüşü hakkaten çok yoğun geçti gelemedim. seçimde canımız çıktı 4 gün boyunca 5 sandığa toplam 400 kişi geldi ya.. 13000 seçmen var bari 1000 olsaydı..sonrasında haftasonumuz da seçimin içinde geçince dinlenemedim bi türlü.. neyse topladım geldim artık:) banucuğumu mezun ettim yasemini de edersem hiç şaşırmıcam :)

ay ne zor ya, milletin derdiyle sen uğraş..kadın hamileliğini söylemiyor diye sen ceza al, pes valla.. bu devirde hala böyle hayatlar var çok üzücü.. çocuklara da çok acıdım..Allah yardım etsin..

sağol canım ben de "sırayla cevapla" butonu arıyorum :))))))

canım dukan nasıl ben bilmiyorum bi bildiğim protein ağırlıklı, meyve vs yok mu?

kaptan demek erkek dedi, bak bizim içimize kız gibi doğuyordu:) sen nasıl hissediyorsun? benim oğlan çin takviminde kız gibi görünüyordu, doktor 12.haftada kız dedi, ama ben hep hissettim erkek olacağını ve 16.haftada erkek dedi hiç şaşırmadım:)

hehe ben erkek demiştim.hatta rüyamda görmüştü telli baba yasemin

kaptancım hangi doktora gidiyorsun ankarada? doğumu hangi hastane düşünüyorsun?
Canim özel muayene pinar hanima gidiyorim digumuda aksilik olmazsa Batıkent bilgi hastanesinde yapacagim cunku pinar hoca orda yaptiriyor doğumu hee ben bide baska hastanede lokman hekimde ahmet hocayada gidiyorum paralel takip artik tek dr guvenme devri bitti malesef ama digum icin lokman hekime sezeryan meraklisi diye duydum nasipse normal istiyorum
hehe ben erkek demiştim.hatta rüyamda görmüştü telli baba yasemin
Evet banucugum kiz diyordu ikiside faek etmez ama hala umudu var etraftakilerin kiz icin sonucta kesin degil cin takvimi kiz diyor benim icime hep erkek doguyor ama yani bazen sakalasirken eşime al oglunu sen tasi diyorum istemsiz bakalim nasip
Ya drcum arkadaş ikize gebe 11 haftalik dr birine kesin erkek dedi bi fotosu var afedersiniz cocugun pipisi cok belli o haftada o kadar belli olur mu baska biraey mi simdi kafasina o takildi kizin

Bana erkek gibi geliyor ama ilk gebeligimde cok kiz hissediyorum erkekmis dediler dusunce o yuzden ben kesinlesene kadar tahminde bulunamiyorum

Sorma canim Turkiye de de ayni çoğu kişi kullanmadi tatil daha cazip geldi malesef oysa o kadarda kolaydi bulunduklari yerlerde bile kullanabilirlerdi

inşallah normal olur canım, hakkaten 2 doktora gitmek lazım, burada sezeryan sonrası normal doğum çok destekleniyor, komşularımdan biri de yapmış, darısı bana :)

Aynen canim sezeryan sonrasi normaloluyormus yillarca olmaz dite duyduk iysa kki yil ssonra cojta güzel olabiliyirmus
Tabi kimisi sezeryandan sonra cok skkinti yasiyormus yıllarca suruyormus filan belki onlar icin olmaz ama sezeryan sonrasi olabiliyor artik normal doğum

çokşükür ben sezeryanın olumsuz hiçbişeyini yaşamadım diyebilirim.. 2.gün tamamen ayaktaydım, 5.gün kpss ye girdim hem de 2 gün boyunca :) mutlaka farklar oluyordur ama bence biraz nazlanma da yok değil hanımlarda

benim arkadasımda sezeryan sonrası normal dogurdu.

Son düzenleme:

ayy ne güzel yaaa. kaptancım bizlerede bol bol dua et şimdi sen iki canlısın duaların daha çok kabul olur. Allah bizlerede önce hayırlı evlilik sonra hayırlı evlat nasip etsşn. ben çok istiyorum anne olmayı

göbek kordonudur o:))
hehe smilelarda artmis dogrudur canim olabilir cunku cok erken % 100luk tahmin icin
İnşallah canim isteyen herkese nasip etsin rabbim gulsahima sizlere inşallah

doktorcum annemler 17 eylülde hac için buraya geliyorlar. buraya gelirken hacılara menenjit aşısı yapılıyor biliyorsun, bizimkiler kafilelerden bağımsız geldikleri için gidip kendileri bir sağlık ocağında yaptıracaklar. şuanda istanbuldalar. bakırköyde denemişler ama pzt ve cuma yapılıyormuş, yarın bahçeliye bir yere gideceklermiş. bir sıkıntı yaşamazlar değil mi? aşının en az 15 gün öncesinden yapılmasının gerektiğini öğrenmiş kardeşim.

Evet kızlar diyetisyen işi kesinleşti yarın sabah randevumu alıyorum inşallah hemen yarına verir çok heycan yaptımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…