- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
ilahi erik maşallah sana,gebelik hafizayı zayıflatır normalde.
bu hastam dogulu aslında üzülüyorum onu ama beni gelince mahvediyor.ailesi görmeden evlendirmiş evlendikten sonra öğrenmişki kocacı dul ve biri sakat 2 cocugu var.cocukları küçük 2.si dogarken ölmüş anneleri.bunları duyunca cok üzüldüm.
oda bütün sıkıntısını cocuklardan cıkardıgını söyleyince deli oldum.onların ne sucu var.şimdi kendide dogurdu 2 tane.kendininkine bile bakamıyor.ilkini bir görseniz hijyen sıfır.bir daha dogurmaz demiştim ama bi öğrendim 5 aylık hamile okadar söylediğimiz halde bizede söylememiş nerdeyse ceza yiyordum.
o cevapla butonu işte.her msjın altındaki cevapla butonuna basarsan o msjlar altta yazma bölümünde sıralanıyor.yani diyelim eriğin msjının cevaplasına bastın hemen cevap yazman gerekmiyor sonra benim msjı okudun onunda cevplasına bastın onlar birikiyor altta.
niyet var varolmasınada iş sabah erken kalkmakta. işe bile geç kalıyorum sabah erken nasıl kalkacam ki
bu arada annem dukan yaptı fıstık gibi oldu valla. bende yapmıştım hem çok güzel zayıfladım hemde baya sıkılaşmıştım. bende unutkanlık ve kansızlık var o yüzden dukan benim için güzel tabi yapabilsem. çünkü ben et sevmiyorum ama dukan olunca yiyorum.
çok hoşsun kaptancım yaaa
Canim özel muayene pinar hanima gidiyorim digumuda aksilik olmazsa Batıkent bilgi hastanesinde yapacagim cunku pinar hoca orda yaptiriyor doğumu hee ben bide baska hastanede lokman hekimde ahmet hocayada gidiyorum paralel takip artik tek dr guvenme devri bitti malesef ama digum icin lokman hekime sezeryan meraklisi diye duydum nasipse normal istiyorumkaptancım hangi doktora gidiyorsun ankarada? doğumu hangi hastane düşünüyorsun?
Evet banucugum kiz diyordu ikiside faek etmez ama hala umudu var etraftakilerin kiz icin sonucta kesin degil cin takvimi kiz diyor benim icime hep erkek doguyor ama yani bazen sakalasirken eşime al oglunu sen tasi diyorum istemsiz bakalim nasiphehe ben erkek demiştim.hatta rüyamda görmüştü telli baba yasemin
Bana erkek gibi geliyor ama ilk gebeligimde cok kiz hissediyorum erkekmis dediler dusunce o yuzden ben kesinlesene kadar tahminde bulunamiyorumcanım dukan nasıl ben bilmiyorum bi bildiğim protein ağırlıklı, meyve vs yok mu?
kaptan demek erkek dedi, bak bizim içimize kız gibi doğuyordu:) sen nasıl hissediyorsun? benim oğlan çin takviminde kız gibi görünüyordu, doktor 12.haftada kız dedi, ama ben hep hissettim erkek olacağını ve 16.haftada erkek dedi hiç şaşırmadım:)
Sorma canim Turkiye de de ayni çoğu kişi kullanmadi tatil daha cazip geldi malesef oysa o kadarda kolaydi bulunduklari yerlerde bile kullanabilirlerdiblueost: 36474525 .!.:kaptanım saol ben de sizi özledim ama tatil dönüşü hakkaten çok yoğun geçti gelemedim. seçimde canımız çıktı 4 gün boyunca 5 sandığa toplam 400 kişi geldi ya.. 13000 seçmen var bari 1000 olsaydı..sonrasında haftasonumuz da seçimin içinde geçince dinlenemedim bi türlü.. neyse topladım geldim artık:) banucuğumu mezun ettim yasemini de edersem hiç şaşırmıcam :)
ay ne zor ya, milletin derdiyle sen uğraş..kadın hamileliğini söylemiyor diye sen ceza al, pes valla.. bu devirde hala böyle hayatlar var çok üzücü.. çocuklara da çok acıdım..Allah yardım etsin..
sağol canım ben de "sırayla cevapla" butonu arıyorum :))))))
Canim özel muayene pinar hanima gidiyorim digumuda aksilik olmazsa Batıkent bilgi hastanesinde yapacagim cunku pinar hoca orda yaptiriyor doğumu hee ben bide baska hastanede lokman hekimde ahmet hocayada gidiyorum paralel takip artik tek dr guvenme devri bitti malesef ama digum icin lokman hekime sezeryan meraklisi diye duydum nasipse normal istiyorum
çokşükür ben sezeryanın olumsuz hiçbişeyini yaşamadım diyebilirim.. 2.gün tamamen ayaktaydım, 5.gün kpss ye girdim hem de 2 gün boyunca :) mutlaka farklar oluyordur ama bence biraz nazlanma da yok değil hanımlardaAynen canim sezeryan sonrasi normaloluyormus yillarca olmaz dite duyduk iysa kki yil ssonra cojta güzel olabiliyirmus
Tabi kimisi sezeryandan sonra cok skkinti yasiyormus yıllarca suruyormus filan belki onlar icin olmaz ama sezeryan sonrasi olabiliyor artik normal doğum
Evet ya çok haklısın düzelir inşallah bir an önceGünaydın cnm aynı dert bendede var hiç beğenöedin her yenişlle bi zorluk getiriyolar, halbuki yeniliğin kolaylık geyirmesi lazım
göbek kordonudur o:))Ya drcum arkadaş ikize gebe 11 haftalik dr birine kesin erkek dedi bi fotosu var afedersiniz cocugun pipisi cok belli o haftada o kadar belli olur mu baska biraey mi simdi kafasina o takildi kizin
kızlar eşim bebeği hiç görememişti ben hep o işteyken randevu alıyordum:)
neyse dün gittik sırf eşim görsün diye normlade kontrolüm cuma günü
13+1 sata göre ama gelişime göre 14+1 çıkıyor
gittik yine benim cins bebik (anasına çekecek belli ki) öyle bir halde yatıyor ki dr bile bu nasıl yatış dedi
salladı filan düzeldi ama emekler poziyona geldi kapattı bacaklarını
neyse eşim ilk defa görüyor diye baya uğraştı dr ve sonunda dik durdu
ama dedim ya cins bu defada oturdu bağdaş kurdu elinide önüne kapattı
dr baya uğraştıktan sonra emin olmamakla beraber erkek dedi
tam fotografını çekecektiki lap diye döndü popişini yattı aşk olsun çevirebilene
hadi gösteri bitti rahat bırakın dedi resmen bize
ayyy gözlerim doldu okurken yaaaaa
göbek kordonudur o:))
İnşallah canim isteyen herkese nasip etsin rabbim gulsahima sizlere inşallahayy ne güzel yaaa. kaptancım bizlerede bol bol dua et şimdi sen iki canlısın duaların daha çok kabul olur. Allah bizlerede önce hayırlı evlilik sonra hayırlı evlat nasip etsşn. ben çok istiyorum anne olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?