- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Elimden geldiğince yardımcı olurum cnmkızlar bir karnımı doyurup geliyorum ve size bir teklifim var gülşah ve blue kaptan yardımcılığı istermisiniz ayça ve yasemin çok yogun fırsat bulamıyorlar ve bende giderken oturmuş bir takım istiyorum vicdanım rahat olsun ki dönüşte bende geri geliyim bu takıma
siz bir düşünün ben geliyorum birazdan
İnşallah canımyeni kaptan yardımcıları hayırlı olsun inş
yok canım kefirlerin gayet sağlıklı canım
canım çok oyalandın düzelmelisin artık, 1,5 kepçe mantı dolu dolu bir tabak mantı eder canım bebeğinde büyük artık daha dikkatli olmalısın öğlen yemek yesen akşam çıldırmazsın ve o şekerli içecek olmaz boşu boşuna neden içtin ki ne kattı sanabu hafta boyunca hergün 3 mile leslie yada 1 saat yürüyüş sen seç
gayet iyi gidiyorsun canım valla brova
etli ekmek olmamış canım hemde akşam bu hafta bol cezalı gidiyoruz valla can sıkıntını kendi bedeninden çıkarma sonra kilo aldım diye bir daha canın sıkılacak 200 mekik
canım kuruyemiş kavrulmamışsa sorun değil , ayrıca sabah normal kahvaltıya geçsen artık sandwcih çok kalorili değil ama beyaz ekmekdri
sorma canım ben pertim resmen gece 00:00 da yatıp 2:00 de kalktım ve 04:30 'a kadar evde gezdim
tam uyudum karabasan bastı allahım kabus giibi bir geceydi
maşallah maşallah valla senle gülşaha nazarımız değmesin
zıp zıp zıpta zıppppp
kızlar bir karnımı doyurup geliyorum ve size bir teklifim var gülşah ve blue kaptan yardımcılığı istermisiniz ayça ve yasemin çok yogun fırsat bulamıyorlar ve bende giderken oturmuş bir takım istiyorum vicdanım rahat olsun ki dönüşte bende geri geliyim bu takıma
siz bir düşünün ben geliyorum birazdan
canım kaptancım yasemin ve ayçaya uyarsa bana uyar, gülşahla ikimiz sabah kuşları olarak teftişe geliriz
Slm kızlar.. kaptan yardımcılarımız hayırlı olsun
Dünkü menüm
Sabah : meyvesiz karatay kahvaltısı
Öğle: 6 köfte
1 kase yoğurt
Akşam: 1 kase çorba
3 yk bulgur pilavı
Salata
1 türk kahvesi
1.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?