Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Valla bluem işte yavastan kaptanliga goz dikin :) yardimcilikta kaptanlik gibi birsey yok ceza olsun teftis olsun yeni uye alalim mi diye düşünürken yada bu uye uygun mu derken ortak karar alma gibi

Yaseminim iki dk kan bile veremiyomusun ne zaman bitiyor su senin hemsirenin izni biz bile dort gozle bekler olduk

Sana ne uyar söyle ki ayca ve sen cok yogunsun ve blue ile gulsaha yardimcilik teklif ettim isterlerse malum yavastan yavastan gidiyorum :)

bana herşey uyar siz karar verin ben kaptanada yardımcıyada elimden gelen yardımı yaparım.
sorma benim işim çok zor.hemşirem ptesidönecekmiş taze gelin.yan dr 1 hafta daha yok.ardından da drlardan biri hacca görevli gideck ve muhtemelen onun yerine ben bakacagımçünkü başka biride istifa etti uzmanlık yapacakmıs.
ama şuan beni hemşiremin olmaması zorluyor o olsa bu kadar sıkıntda olmam.
evdede ekstralar cok.yavrularım cok şükür iyi kızlar atlattı gibi oğluşumda dün gece ilaç verdim dehşet terledi umarım oda atlatmıstır.telimde evde kalmışarayamadım,öğle arası gidip evde hasta bakacam.birde bizim biev alma meselesi oldu herşey arap saçına döndü.dün başakşehire bi göz attım.
eminim beni okurken bile yoruluyorsunuz herşeyi yazmıyorum walla bi yazsam grupcaböyle oluruz.hunisi eksik.

Evet evet takım kaptanlığı için takımdan 2 arkadaş üstlenebilirse cok iyi olur. Benim için konuşuldu ama ben kesinlikle yapamam, kaptanlık çok sorumluluk istiyor.

Ama hesaplamaları falab herşeyi biliyorum yardım gerekirse ederim :-D

Eriğimcim, sandwich beyaz ekmekleydi maalesef evet. Kuruyemişler kavrulmamıştı. : )

Elimden geldiğince yardımcı olurum cnm
Bu takımın kapanmasını hayatta istemem utanarak söylüyorum ekimde 1 yıl olcak burdayım

anladım @erigim kaptancım tamamdır ben yardımcı olurum. kaptanlık işine de zamanla bakarız kim isterse ve gruptakiler de onaylarsa o olur..
doktorcum kelebekolacam senin mesajları okuyorum tuhaf bi acelecilik oluyor okurken, sanki sen yoğunsun diye mesajını hızlı hızlı okumam gerekiyormuş gibi

kızlar @ işareti koyup yazacağınız kişinin adını yazınca fbdaki gibi çıkıyor, snırım kendimizden bahsedildiğini görebilecez böylece..
öğretmenlik dışında her meslekte işler yazın sakinleyeceğine yoğunlaşıyor, çünkü izinli personel oluyor.. oy ne salağım da öğretmen olmadım diyorum bazen yaa

evet kaptan blu bende size hak verip yürüyüşü seçiyorum ama hla regl olmadım bir hafta geçti geniş bir temizlik yapmam lazım kendimi hiç iyi hissetmiyorum soğuk soğuk terliyorum hayatım boyunca hiç böyle olmadım

bluebottle ve sahgull canlar ksbul ettiginizd sevibdim
kelebekolacam seni okurken aynen blue gibi hızlı hızlı okuyorum birde karatay grubunda gül ablayi böyle hızlı okuyorum canim inşallah ev isi ginlune gore olur herseyde üst üste .sen her sekilde yardimci olursun zaten canim sagol
sahgull bir yil mi oldu kiz:)
S_A daha once kaptanlik yapmissin seninde tecrubelerine tabi ki acigiz ama bu takimda yasemin gulsah blue edanin cok emeği var
ecemavi kendini biran once desarj etmelisin canim yoksa yorgunlugun bitmeyecek regli takma kafaya ve olumlama yap
@citygirl nerdesinnnn
H HedefVeBasari nerdesinnnn
Dream nerdesinnnn

doğru dedin kaptanım. Bugun 200 mekik 6km yürüyüş yapıcam. Aslında lahmacun gb inceydi iksinin boyu elin kadar yapar yani 1 lahmacun gbydi ama tabi akşam aksam lahmacunda olmaz

Kaptanım tam aklımdan geçenleri söyledin. Ben çok sevinirim. Çok yogunum ve yogunlugum dınlıyor malesef bu yuzden giremeyince vicdan azabı cekıyorum ama gulsah ve blue çok güzel idare ediyorlar. Ben çok sevinirim kabul ederlerse

canım kaptancım yasemin ve ayçaya uyarsa bana uyar, gülşahla ikimiz sabah kuşları olarak teftişe geliriz

Kesinlike uyar canım. Hem çok tecrübelisiniz. Hemde örnek kaptan yardımcıları lazım.

kaptancım ben yarın kilo bildirip izne ayrılabilir miyim. işler yogun akşamda pc yok bu ara giremiyorum. haftaya kayıt hazırlıkları sonra kayıtlar derken bi kaç hafta ilgilenemeyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…