- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
Bakalim simdilik sikinti yok ama hastanede cok sikinti yasamislar inşallah düzelir ikiside iletirim canim
Çok şükür biri geldi bugun bi sessizlik varyok kızlar ben alıntı yapamıyorum malesef.. çoklu alıntıya tıklıyorum, sonra alıntıları ekle diyorum ama eklemiyor.
hepinize günaydın
gülşah bence senin kefirler iyi canım, süzdükten sonra yıkıyoruz ya mesela, sonrasında da yumurta akı gibi uzuyorlar eskiden öyle değildi, bi de süzdüğüm kefir de daha akışkan, uzuyor. sen buzluktan yeni çıkardığın için öyle olmuştur belki, daha uzun süre beklet o zaman daha iyi olur.. belki de sıcaklardandır ben de anlayamadım.
ecemavi bence artık dikkat etmeye başlaman lazım canım, uzun süre oldu adapte olman lazım. akşam mantı yiyerek malesef zayıflamamız mümkün değil..
Ohh maşallah sporda yapılıyordünkü Menüm:
08.30: 2 yumurta, peynir, 4-5 zeytin, domates salatalık maydonoz, 1 şeftali, 1 çay bardağı ceviz badem kaju, 1 fincan limonlu çay
17.30: 1 bardak kefir
18.00: 1 tabak yeşil mercimek, 3-4 kaşık kıymalı kabak, salata, 2-3 kaşık yoğurt
spor: burada bir fuar açılmış ona gittik tam 2 saat durmadan orada gezdim.. eve geldim karatay başlığında gece sporunun önemini okuyunca 22.40 idi kalktım leslie 3 milimi yaptım öyle yattım: )
sıvı: 3 lt su, 2 yeşil çay, 1 türk kahvesi
Ohh maşallah sporda yapılıyor
Benim diyetisyen izin verirse haftaya bende başlarım özledim tranbolinimi
Çok şükür biri geldi bugun bi sessizlik var
Normalde sabah yoğunluk olur
Evet cnm bugun tekrar mayaldım bakalım nasıl olcak görünüşleri gayet normal
Ecemavi hakkında söylediklerine kesinlikle katılıyorum, daha hızlı kilo verebilir boşuboşuna oyalanıyor
yok canım kefirlerin gayet sağlıklı canımGörünüştede sağlıklı götünüyorlar ama anlamadım, bugunde mayalıycam aynısıs olursa yeni alıcam mecbur
Eki Görüntüle 1222578
canım çok oyalandın düzelmelisin artık, 1,5 kepçe mantı dolu dolu bir tabak mantı eder canım bebeğinde büyük artık daha dikkatli olmalısın öğlen yemek yesen akşam çıldırmazsın ve o şekerli içecek olmaz boşu boşuna neden içtin ki ne kattı sanasıra bana gelince patlamaya hazır bir bombayım
bir türlü düzelemiyorum
neyse menüme gelince sabah kıymalı yumurta 3 dilim ekmek domates peynir zeytin şekrsiz çay
arada
2 3 yudum şekerli içecek
öğlen
yok arada
muz nektarin azaz
akşam 1 kase tarhana salata 1.5 kepçe mantı azcık fasulye kavurma
çay içerim
gayet iyi gidiyorsun canım valla brovaMenümm
Kahvaltı
Domates,salatalık,bol maydanoz
Az peynir,4 zeytin,2 ince dlm ekmek
Öğle
Salata,az tavuk ciğer, 1 dlm ekmek
Ara
Bir avuç üzüm, 3 fındık
Akşam
1 tabak pırasa, 2 çatal ciğerden aldım
2 lt su
Menümüde yazayım Bugün iş yerindeyim yine can sıkıcı bir suru şey yaşadı canım sııkın gidip eve yatasım var çalışasımda kaçtı.
Sabah: 1 yumurta 1 dilim peynir, Bol maydonaz, 10 fındık
Öğle: tavuk ızgara, Patlıcan ezmesi
Aksam, 2 dilim etli ekmek , 1 bardak ayran
Spor yok
Sıvı: 2.5 lt su
canım kuruyemiş kavrulmamışsa sorun değil , ayrıca sabah normal kahvaltıya geçsen artık sandwcih çok kalorili değil ama beyaz ekmekdriSelamlar kızlar off daha ilk haftamdan buraya fazla giremedim kendi kendime ceza versem ne vereyim iyisimi cezama siz karar verin :)) ama ağır olmasınn
Dünlü menü: sabah bir petnirli sandwich
Arada: bir bardak meyve suyu
Öğlen: hiç
Arada: ceviz basem fındık helsi yaklaşık bir avuç (ellerim büyüktür )
Akşam: 2 fırına atımış tavuk budu çok az makarna ve bol karışık salara
20 dakika yürüyüş 2 litre su
2 şekersiz bitki çayı
sorma canım ben pertim resmen gece 00:00 da yatıp 2:00 de kalktım ve 04:30 'a kadar evde gezdimAaaa nerdesiniz kızlarrr
Kahvaltımı yaptım yogurdumu kefiri mayaladım şimdide yeşil Çayımı içiyorum hadiii siz nerdesiniz
maşallah maşallah valla senle gülşaha nazarımız değmesindünkü Menüm:
08.30: 2 yumurta, peynir, 4-5 zeytin, domates salatalık maydonoz, 1 şeftali, 1 çay bardağı ceviz badem kaju, 1 fincan limonlu çay
17.30: 1 bardak kefir
18.00: 1 tabak yeşil mercimek, 3-4 kaşık kıymalı kabak, salata, 2-3 kaşık yoğurt
spor: burada bir fuar açılmış ona gittik tam 2 saat durmadan orada gezdim.. eve geldim karatay başlığında gece sporunun önemini okuyunca 22.40 idi kalktım leslie 3 milimi yaptım öyle yattım: )
sıvı: 3 lt su, 2 yeşil çay, 1 türk kahvesi
zıp zıp zıpta zıpppppOhh maşallah sporda yapılıyor
Benim diyetisyen izin verirse haftaya bende başlarım özledim tranbolinimi
artık ilk sayfada takip ettiklerinizin fotoları çıkıyor senle gülşahı gördüm giriştekaptancım gelmişgörünmese de beğenilerinden anlaşılıyor
aynen ya kışı çok özledim bu senedünden sadece 1 sayfa geçmiş yapabildim, eskiden sayfaları okuyamazdım
benim de 1 yıl olacak mayalar, normaldir artık belki eskimesi, buzluktakilerden çıkarayım ben de..
yaz domatesi aldım, burada kavanoz satılmıyor, komşulardan kavanoz aldımkonserve yapacağım kış için.. şaka maka yaz da bitiyor ama ben seviniyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?