Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Menümüde yazayım Bugün iş yerindeyim yine can sıkıcı bir suru şey yaşadı canım sııkın gidip eve yatasım var çalışasımda kaçtı.

Sabah: 1 yumurta 1 dilim peynir, Bol maydonaz, 10 fındık

Öğle: tavuk ızgara, Patlıcan ezmesi

Aksam, 2 dilim etli ekmek , 1 bardak ayran

Spor yok

Sıvı: 2.5 lt su

Selamlar kızlar off daha ilk haftamdan buraya fazla giremedim kendi kendime ceza versem ne vereyim iyisimi cezama siz karar verin :)) ama ağır olmasınn

Dünlü menü: sabah bir petnirli sandwich
Arada: bir bardak meyve suyu
Öğlen: hiç
Arada: ceviz basem fındık helsi yaklaşık bir avuç (ellerim büyüktür )
Akşam: 2 fırına atımış tavuk budu çok az makarna ve bol karışık salara

20 dakika yürüyüş 2 litre su
2 şekersiz bitki çayı

Aaaa nerdesiniz kızlarrr
Kahvaltımı yaptım yogurdumu kefiri mayaladım şimdide yeşil Çayımı içiyorum hadiii siz nerdesiniz

yok kızlar ben alıntı yapamıyorum malesef.. çoklu alıntıya tıklıyorum, sonra alıntıları ekle diyorum ama eklemiyor.
hepinize günaydın

gülşah bence senin kefirler iyi canım, süzdükten sonra yıkıyoruz ya mesela, sonrasında da yumurta akı gibi uzuyorlar eskiden öyle değildi, bi de süzdüğüm kefir de daha akışkan, uzuyor. sen buzluktan yeni çıkardığın için öyle olmuştur belki, daha uzun süre beklet o zaman daha iyi olur.. belki de sıcaklardandır ben de anlayamadım.

ecemavi bence artık dikkat etmeye başlaman lazım canım, uzun süre oldu adapte olman lazım. akşam mantı yiyerek malesef zayıflamamız mümkün değil..

dünkü Menüm:

08.30: 2 yumurta, peynir, 4-5 zeytin, domates salatalık maydonoz, 1 şeftali, 1 çay bardağı ceviz badem kaju, 1 fincan limonlu çay

17.30: 1 bardak kefir
18.00: 1 tabak yeşil mercimek, 3-4 kaşık kıymalı kabak, salata, 2-3 kaşık yoğurt

spor: burada bir fuar açılmış ona gittik tam 2 saat durmadan orada gezdim.. eve geldim karatay başlığında gece sporunun önemini okuyunca 22.40 idi kalktım leslie 3 milimi yaptım öyle yattım: )

sıvı: 3 lt su, 2 yeşil çay, 1 türk kahvesi

Çok şükür biri geldi bugun bi sessizlik var
Normalde sabah yoğunluk olur
Evet cnm bugun tekrar mayaldım bakalım nasıl olcak görünüşleri gayet normal
Ecemavi hakkında söylediklerine kesinlikle katılıyorum, daha hızlı kilo verebilir boşuboşuna oyalanıyor

Ohh maşallah sporda yapılıyor
Benim diyetisyen izin verirse haftaya bende başlarım özledim tranbolinimi

sağol canım dün kaptan üstü kapalı bir uyarı çekince korktum dermişim
sen şimdi ödem toplama diye vermedi spor büyük ihtimal, edanın diyetisyen de vermiyordu,
tranbolin benim oğlanın favorisi, oyun alanlarında yarım saat zıplıyor ama bana mısın demiyor

dünden sadece 1 sayfa geçmiş yapabildim, eskiden sayfaları okuyamazdım
benim de 1 yıl olacak mayalar, normaldir artık belki eskimesi, buzluktakilerden çıkarayım ben de..
yaz domatesi aldım, burada kavanoz satılmıyor, komşulardan kavanoz aldım konserve yapacağım kış için.. şaka maka yaz da bitiyor ama ben seviniyorum valla

Görünüştede sağlıklı götünüyorlar ama anlamadım, bugunde mayalıycam aynısıs olursa yeni alıcam mecbur

Eki Görüntüle 1222578
yok canım kefirlerin gayet sağlıklı canım
canım çok oyalandın düzelmelisin artık, 1,5 kepçe mantı dolu dolu bir tabak mantı eder canım bebeğinde büyük artık daha dikkatli olmalısın öğlen yemek yesen akşam çıldırmazsın ve o şekerli içecek olmaz boşu boşuna neden içtin ki ne kattı sana bu hafta boyunca hergün 3 mile leslie yada 1 saat yürüyüş sen seç
gayet iyi gidiyorsun canım valla brova
etli ekmek olmamış canım hemde akşam bu hafta bol cezalı gidiyoruz valla can sıkıntını kendi bedeninden çıkarma sonra kilo aldım diye bir daha canın sıkılacak 200 mekik
canım kuruyemiş kavrulmamışsa sorun değil , ayrıca sabah normal kahvaltıya geçsen artık sandwcih çok kalorili değil ama beyaz ekmekdri

Aaaa nerdesiniz kızlarrr
Kahvaltımı yaptım yogurdumu kefiri mayaladım şimdide yeşil Çayımı içiyorum hadiii siz nerdesiniz
sorma canım ben pertim resmen gece 00:00 da yatıp 2:00 de kalktım ve 04:30 'a kadar evde gezdim
tam uyudum karabasan bastı allahım kabus giibi bir geceydi
maşallah maşallah valla senle gülşaha nazarımız değmesin
zıp zıp zıpta zıppppp

aynen ya kışı çok özledim bu sene

kızlar bir karnımı doyurup geliyorum ve size bir teklifim var gülşah ve blue kaptan yardımcılığı istermisiniz ayça ve yasemin çok yogun fırsat bulamıyorlar ve bende giderken oturmuş bir takım istiyorum vicdanım rahat olsun ki dönüşte bende geri geliyim bu takıma

siz bir düşünün ben geliyorum birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…