Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende çok inanırım nazara canım. Oku bol bol kendini. Ne kadar güzel Adapte oldun sen karataya izinden sonra. Çok hızlı başladın maşallah canım nazar dğmesin. İnş bu hafta çok güzel bir sonuç alırsın. HEpimiz alırız inş :) Omega 3 ü en yakın zamanda alıcam. Bide benim dudağımın iç kısmı şişmişti doktara dün bundan gittim ama doktor patlattı ama tekrar yapabilir dedi. Tükürük kanalını zedelemişim ısırmak tetikliyomuş. eğer 4 ten fazla yaparsa ameliyat ile alıcaz dedi. Bu yüzden aslında dokularımı onarıcı şeyler yemek istiyorum. Dün tedavi görmeme rağmen bu gün tekrar oluştu. vitamın zaten alıyodum belki doku onarımına Omega 3 ün faydasıda olur.Bol biber tüketmeye çalısıyorum C vitamni için Sizlerin bildiği doku yenilemeye faydalı şeyler varsa nolurr banada söyleyin. Ameliyat omak istemiyorum

aaaağğğğğğğğğğğğğğ

haklısın canım sağlık olsun... kolay gelsin size.. görüşmek üzere bacular bi kusrumuz olduysa affola
Cnm keşke birkaç dakikalığına girip haber versen inan idare ederiz ama böyle birden ordan kaybolunca sorumsuzluk gibi oluyor, merakta ediyoruz
Hoşçakal canım ne diyim

Çok geçmiş olsun cnm inşalla ameliyata getek kalmaz, benim bildiğim yeşilçay, ceviz, kivi bunlar dokuları yeniliyor kahvaltıda ceviz tüketenilirsin
Bide kefir canım, yapmaya vaktin olurmu bilmiyorum ama çok faydalı

aaaağğğğğğğğğğğğğğ

haklısın canım sağlık olsun... kolay gelsin size.. görüşmek üzere bacular bi kusrumuz olduysa affola
keşke haber verseydin telden girip haber vermek yada iki sn pcden haber vermek artık günümüzde çok zor olan birşey değil canım ama gelmeyip ortadan kaybolunca sorun oluyor

canım inşallah gerek kalmaz doku yenilemesini araştırırım senin için aa şuan hiçbir fikrim yok
bu arada banu çok kötüymüş fıtıgı nüsetmiş yatıyormuş annesi bir tarafta banu bir tarafta teyzesi bakıyormuş dün gece mr çekmişler inşallah çabuk toparlanır canım benim hastane ortamında hiç dinlenemeyince böyle olmuş

Çok teşekkür ederim canım. Bende bu gün doktora gittim şimdi iş yeri hekimie bol bol yeşillik tüket dedi. ceviz dedi o da. Çok sağol canım :)

Çok teşekkür ederim Kaptanım. insallah atlatırım güzelce. Banucuğuma çok geçmiş olsun dileklerimi iletir misin. Çokk özledik onu insallah bir an önce iyleşir. Şu fıtık ne başa bela bişi. Allahtan teyzesi yanlarındada bakabiliyor. Annesinin durumu nasıl olmuş ?

dünkü menüm
sabah yogurt kürü
öğle:içi boşaltılmıs biber dolması 3-4 tane
bol salata

ara:3-4 kuru kayısı ceviz yedimmi hatırlamıyorum

akşam:haşlanmış beyaz et
salata
yogurt

ara:kuru kayyısı 3-4 olabilri.bu kayısılar cok küçük ve tadsız.2-3 ceviz.

ara:salatalık
yogunluktan yorgunluktan anca bu kadar yapabildim.akşam yemeyim dedim ama dayanadım.sonra yine tatlı krizi geldi bende salatalık yedim.
dün 2 küçük ateşlendi.eltimlerle bi arkadasa söz vermiştik.eşim ve büyük kızım gittiler ben küçüklerle evde kaldım.bugün iyi gibiler öğle arası bi koşu gidip baktım izinde alamıyorum çift bölge bakıyorum devredecek dr yok herkes tatilde.

kaptancım çoklu alıntı yapıyorum alıntıları ekle diyorum, alıntılar bulunamadı diyor, sen de böyle alıntı yapıyorsun değil mi?dün teosonun söylediği masajı yaptım canım 3 kere 3 dk, çok iyi geldi..aklınızda olsun.. saat yönünde karna kasıklara doğru daire çizilecek. çok iyi geliyor kabızlığa.. malesef spor böyle oldu önceki gün işten çok geç çıktım ta 7de.. dün erken çıktım ama böyle oldu..en iyisi sabah spor yapmak ama erken kalkamıyorum ben bunu anladım artık zorlamıyorum.
banunun annesi eve çıkmış ama banu yatıyormuş fıtıktan.. 61 kiloya inmiş banu maşallah.. yakında beni geçecek hatun valla inşallah bi an önce sağlıklarına kavuşurlar

ayçacım haklısın bolca okumak gerek, nazar adamı mezara bile götürür derler, dikkat etmek lazım. ben artık karatay dışında bir diyet deneyemem çünkü doğru olduğuna inandım ve gördüm. bir de bir an önce vereyim ki ikinci bebişi düşünebileyim. yoksa sonrasında vermek çok zor olur diye düşünüyorum. ama az az gidiyor karatayda, öyle çok hızlı gitmiyor.

kefir mayalayan arkadaşlar sizin kefirler de yaz geldiğinden beri böyle daha bir yapışkan oldu mu? yoksa benim kefir ömrünü mü doldurdu? iki sütle denedim ikisinde de hem daha kesik kesik hem de sümüksü oldu ya.. mayayı değiştirsem mi dedim..

Tamam canim kefirlerin icinde sismis olan varmi sık bi parmaginla öyle olan olmus oluyir ve icinden musuk gibi seffaf Ma yapiskan birsey cikiyor o olmus demek mayan vars yenile

Evet blue telde ayni sıkıntı oluyor bebde boyle cvp veriyorum artik:)
Yazik napsin hastanelerde kac haftadir o yigememistir bile

Yaseminim gecmis olsun inşallah iyilesir bizdiklar menüde iyi bu yogunlukta maşallah yine

Evet canım ya benimkide bu sefer öyle oldu kesik kesik ve daha sıvı anlamadım ki buzluğa atmıştım tatilden önce

Görünüştede sağlıklı götünüyorlar ama anlamadım, bugunde mayalıycam aynısıs olursa yeni alıcam mecbur

Eklentiler

• image.webp
    113,6 KB · Görüntüleme: 77

gülşah sen bu sefer süper gidiyorsun MAAŞALLAH

geçmiş olsun keyif yapmışsın arada nefes almak lazım

akşam güzelde....

kıyamam onlara geçmiş olsun

sıra bana gelince patlamaya hazır bir bombayım
bir türlü düzelemiyorum
neyse menüme gelince sabah kıymalı yumurta 3 dilim ekmek domates peynir zeytin şekrsiz çay
arada
2 3 yudum şekerli içecek
öğlen
yok arada
muz nektarin azaz
akşam 1 kase tarhana salata 1.5 kepçe mantı azcık fasulye kavurma
çay içerim

Menümm
Kahvaltı
Domates,salatalık,bol maydanoz
Az peynir,4 zeytin,2 ince dlm ekmek

Öğle
Salata,az tavuk ciğer, 1 dlm ekmek

Ara
Bir avuç üzüm, 3 fındık

Akşam
1 tabak pırasa, 2 çatal ciğerden aldım

2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…