- 26 Mayıs 2014
- 4.706
- 5.898
- 198
kızlar nazara inanır mısınız bilmem, ama ben çok çabuk nazar çekiyorum. bir komşum var, sürekli beni takip eder naptığımı merak eder vs, geçenlerde bone istemiştim ondan umre için, öğlen eve giderken götüreyim dedim, götürdüm gözüme baktı naber vs, 2 dk bile konuşmadık, çıktım ve müthiş bir başağrısı sardı beni, nazar değdi mi bilmem ama resmen kendimdem geçtim.. öğleden sonra yerimde duramadım ağrıdan, nasıl bir halsizlik anlatamam. gözüm puslu görüyordu resmen. bi de hava daha ısındı, rüzgar vs, onun da etkisi, çok fena oldum, yürüyüşe falan çıkamadım akşam boyunca yattım.
neyse bugün iyiyim : )
08.30: 2 yumurtalı omletli karatay kahvaltısı
15.00: 1 bardak süt 2 ceviz ( kendime geleyim dedim acıktım bu saatte)
19.00: 1 kase yarmalı domates çorba + 1 avuç fırında patlıcan kızartma, yoğurt+ 3 köfte + salata
spor: malesef yok
sıvı: 3 lt su 1 türk kahvesi
Cnm keşke birkaç dakikalığına girip haber versen inan idare ederiz ama böyle birden ordan kaybolunca sorumsuzluk gibi oluyor, merakta ediyoruzaaaağğğğğğğğğğğğğğ
haklısın canım sağlık olsun... kolay gelsin size.. görüşmek üzere bacular bi kusrumuz olduysa affola
Çok geçmiş olsun cnm inşalla ameliyata getek kalmaz, benim bildiğim yeşilçay, ceviz, kivi bunlar dokuları yeniliyor kahvaltıda ceviz tüketenilirsinBende çok inanırım nazara canım. Oku bol bol kendini. Ne kadar güzel Adapte oldun sen karataya izinden sonra. Çok hızlı başladın maşallah canım nazar dğmesin. İnş bu hafta çok güzel bir sonuç alırsın. HEpimiz alırız inş :) Omega 3 ü en yakın zamanda alıcam. Bide benim dudağımın iç kısmı şişmişti doktara dün bundan gittim ama doktor patlattı ama tekrar yapabilir dedi. Tükürük kanalını zedelemişim ısırmak tetikliyomuş. eğer 4 ten fazla yaparsa ameliyat ile alıcaz dedi. Bu yüzden aslında dokularımı onarıcı şeyler yemek istiyorum. Dün tedavi görmeme rağmen bu gün tekrar oluştu. vitamın zaten alıyodum belki doku onarımına Omega 3 ün faydasıda olur.Bol biber tüketmeye çalısıyorum C vitamni için Sizlerin bildiği doku yenilemeye faydalı şeyler varsa nolurr banada söyleyin. Ameliyat omak istemiyorum
keşke haber verseydin telden girip haber vermek yada iki sn pcden haber vermek artık günümüzde çok zor olan birşey değil canım ama gelmeyip ortadan kaybolunca sorun oluyoraaaağğğğğğğğğğğğğğ
haklısın canım sağlık olsun... kolay gelsin size.. görüşmek üzere bacular bi kusrumuz olduysa affola
Bende çok inanırım nazara canım. Oku bol bol kendini. Ne kadar güzel Adapte oldun sen karataya izinden sonra. Çok hızlı başladın maşallah canım nazar dğmesin. İnş bu hafta çok güzel bir sonuç alırsın. HEpimiz alırız inş :) Omega 3 ü en yakın zamanda alıcam. Bide benim dudağımın iç kısmı şişmişti doktara dün bundan gittim ama doktor patlattı ama tekrar yapabilir dedi. Tükürük kanalını zedelemişim ısırmak tetikliyomuş. eğer 4 ten fazla yaparsa ameliyat ile alıcaz dedi. Bu yüzden aslında dokularımı onarıcı şeyler yemek istiyorum. Dün tedavi görmeme rağmen bu gün tekrar oluştu. vitamın zaten alıyodum belki doku onarımına Omega 3 ün faydasıda olur.Bol biber tüketmeye çalısıyorum C vitamni için Sizlerin bildiği doku yenilemeye faydalı şeyler varsa nolurr banada söyleyin. Ameliyat omak istemiyorum
Çok geçmiş olsun cnm inşalla ameliyata getek kalmaz, benim bildiğim yeşilçay, ceviz, kivi bunlar dokuları yeniliyor kahvaltıda ceviz tüketenilirsin
Bide kefir canım, yapmaya vaktin olurmu bilmiyorum ama çok faydalı
keşke haber verseydin telden girip haber vermek yada iki sn pcden haber vermek artık günümüzde çok zor olan birşey değil canım ama gelmeyip ortadan kaybolunca sorun oluyor
canım inşallah gerek kalmaz doku yenilemesini araştırırım senin için aa şuan hiçbir fikrim yok
bu arada banu çok kötüymüş fıtıgı nüsetmiş yatıyormuş annesi bir tarafta banu bir tarafta teyzesi bakıyormuş dün gece mr çekmişler inşallah çabuk toparlanır canım benim hastane ortamında hiç dinlenemeyince böyle olmuş
Evet canım ya benimkide bu sefer öyle oldu kesik kesik ve daha sıvı anlamadım ki buzluğa atmıştım tatilden öncekefir mayalayan arkadaşlar sizin kefirler de yaz geldiğinden beri böyle daha bir yapışkan oldu mu? yoksa benim kefir ömrünü mü doldurdu? iki sütle denedim ikisinde de hem daha kesik kesik hem de sümüksü oldu ya.. mayayı değiştirsem mi dedim..
Selam kızlarrr. Ben bgn işe gitedim doktor doktor koşturdum.Dudağımdada bişi cıkmısto 1 aydır bi gidip baktıramışrtım hem hastalık için dinlenmiş olurum hem doktor işlerimi halederim diye işe gitmedim . Öğlende geldiydim buralara alıntı yapmışım cevağ yazarken uyuyakalmışım koltukta. uyanınca hemen yürüyüşe gittim şimdide yeşil çayımı aldım burdayım. Ohhh beee hayat böyşe ne güzelmiş
Arada unuttgumda olabilir diye zeminide hazırlamışsende farkındasın canım bluecumda herşeyi söylemiş buaralar bende çok kaçamak yaptım diye bişeyde diyomurum. Ama enyakın zamanda toplanmamız lazım
Evet bluecum kapatnımda demiş bende farkındayım ama evde bişiler izlerken canım bişey yemek istiyorum en masum onlar geldi gözüme. Ben karaty yapıyorum normalde ama karatay hiç uygun değil menülerim. Bazı zamanlar kahvaltılarımı es geçer oldum. Terar düzene koymam lazım ama çok şükür yavaş yavaş düzeltiyorum. Bugün cerezlerimi sabah yedim mesele
Bugünkü menüm:
Sabah: (9.00) 1 avuc fındık ve badem , 1 bardak ayran (midem çok bulanıyodu yumurtalı kahvaltı yapamadım)
Öğlen: yok malesef hastaneden gelince uyuyakalmışım. Karnım acıkınca uyandım.
Akşam(17.00) Balık, kocaman bir kase salata
Spor: 2 saat yürüyüş ( 10 km)
Sıvılar: 1 bardak yeşil çay , 3 lt su
Günaydın
Dünki menümü yazayım öğün kaçırdım biraz ama cıss yok
Kahvaltı
1 haş yumurta, domates,salatalık
2 ince dlm çavdar ekmek
Az peynir, 4 zeytin, açık çay
Öğle: yarım şeftali
Ara: 1 avuç üzüm, 1 kase yoğurt
Akşam: 1 tabak yumurtalı pazı kavurma
1 dlm ekmek, 2 zeytin, yarım domates, yarım salatalık, az peynir otlandım öyle
2 lt ye yakın su
kıyamam onlara geçmiş olsundünkü menüm
sabah yogurt kürü
öğle:içi boşaltılmıs biber dolması 3-4 tane
bol salata
ara:3-4 kuru kayısı ceviz yedimmi hatırlamıyorum
akşam:haşlanmış beyaz et
salata
yogurt
ara:kuru kayyısı 3-4 olabilri.bu kayısılar cok küçük ve tadsız.2-3 ceviz.
ara:salatalık
yogunluktan yorgunluktan anca bu kadar yapabildim.akşam yemeyim dedim ama dayanadım.sonra yine tatlı krizi geldi bende salatalık yedim.
dün 2 küçük ateşlendi.eltimlerle bi arkadasa söz vermiştik.eşim ve büyük kızım gittiler ben küçüklerle evde kaldım.bugün iyi gibiler öğle arası bi koşu gidip baktım izinde alamıyorum çift bölge bakıyorum devredecek dr yok herkes tatilde.
Teşekkür ettimgülşah sen bu sefer süper gidiyorsun MAAŞALLAH
geçmiş olsun keyif yapmışsın arada nefes almak lazım
akşam güzelde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?