- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
canım kusura bakma : ) nicklerle isimleri karıştırıyorum : )) bir de bir başka büşramız vardı bi an aklım ona gitti ama o diskalifiye oldu malesef..bir de karatay başlığını takip edince iyice hatlar karışıyorEvet canim benim büşra
Selaaam günaydıın :)
Hepinizden çok çok özür dilerim. Ne zormuş bebek varken ayrıca birde internete girmek...( telefonla bile fazla vakit ayıramıyorym. Ama kızımada kendimede güzel bir plan yaptım.
Şuan kızım içerde sanırım uyanmaya calışıyor. Ben ise kalktım sütümü sağdım. Ve şimdi burdayım.
Cumartesi nihayet kendime iki kot aldım. Ve hanile kotunu giyinmelten kurtuldum
Ve dün ilk dega giyindiğimde aaa ne güzel durdu üstümde dedim. Ama bu sabah uyandım ve hayır o kot 44 beden ve iğrenç duruyor dedim.
Sen emziriyorsun diyet yapma diyenler oluyor. Habire tatlı yedirmeye calışanlar ye yee sütün tatlı okur. Hiçtebile hiçbiride süt arttırmıyor. Ben rezene cayımı içerim bool su içerim. Öylede artar bu süt. Tulumva tatlısıyla değil :)
Eşimi ikna etsem spora başlamak istiyorum ama bebişime kim bakacak. 2 gindür günde 45 dakika yürüyüş yapıyorum.
Ben yataktan bildiriyorum :)
Gulsah bu sabah dr gidecekti
Yaseminin hastasi var belli ki
Eee diğerleri uyanmadi mi daha tembeller siziEki Görüntüle 1225884
Önemli değil canımcanım kusura bakma : ) nicklerle isimleri karıştırıyorum : )) bir de bir başka büşramız vardı bi an aklım ona gitti ama o diskalifiye oldu malesef..bir de karatay başlığını takip edince iyice hatlar karışıyor
neyse rakibimizi belirlediğimize göre, nasıl gidiyor bakalım rakibem: ) ben yeni bir spora başladım, 1 saat yürüyüşten sonra 20 dk kalça basen pilatesi.. bakalım nasıl sonuç verecek? farkı izleyebilmek için ölçülerimi alacaktım unutmuşum bugün..Önemli değil canım
Benimde karataya başladığımdan beri iyi gidiyor çok şükür. Bence bu sporun çok faydası olur bende başlamak istiyorum basit hareketlerle sonra arttırırım diyorum nette araştırcam biraz bugünneyse rakibimizi belirlediğimize göre, nasıl gidiyor bakalım rakibem: ) ben yeni bir spora başladım, 1 saat yürüyüşten sonra 20 dk kalça basen pilatesi.. bakalım nasıl sonuç verecek? farkı izleyebilmek için ölçülerimi alacaktım unutmuşum bugün..
wc sorunum yine var, ona rağmen tartı bugün çokşükür mutlu etti beni..
çok güzel menü pikniğe rağmen hem de..Günaydın herkeseee
Kaptanım dün giremedim yoğunluktan. Denize gidelim dedik pişmiş tavupa döndüm resmen yanıyorum
Dünkü menüm
Sabah karatay kahvaltısı
Öğle yok
Akşam mangal yapıldı ama merak etmeyin ben sadece 5-6 köfte ve salata yedim
2 bardak şekersiz çay
Spor yüzme sayarsak güzeldi çookk yordu beni su 1.5 lt
evet ilk zamanlar yürüyüş bile yoruyordu, leslie yaptığımda bacaklarım hamlıyordu, ama şimdi etkilemiyor, ben de sıkılaşma hareketleri ekledim o yüzdenBenimde karataya başladığımdan beri iyi gidiyor çok şükür. Bence bu sporun çok faydası olur bende başlamak istiyorum basit hareketlerle sonra arttırırım diyorum nette araştırcam biraz bugün
sağol kaptancım inşallah bu sefer başarırım en az 600-700 gr bile gitse her hafta ayda 2,5 -3 kilo eder, 2 ay sonra hedefe ulaşırım..bluebottle canım valla menundeki sporda superdi hizli basladin
city canim sizi karatayi baya siki tuttugunuz icin eslestirdim acikcasi ve hafta sonuda bozmamissin super
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?