Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım bebişin kaç aylık ki spora başlamak istiyorsun? bence şuanda çok basit karın egzersizleri ve hafif yürüyüş dışında spor yapmamalısın. yorulunca salgıladığımız laktik asitin sütü acılaştırdığını duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum.
sen şuanda aynen hamileliğindeki gibi sadece bebeğine odaklan ve acele etme.. süt verdiğin için zaten aktif spor yapıyor gibisin.. sadece azcık sabır canım.. karataya uygun beslenirsen bebeğin çok güzel beslenecek buna da emin olabilirsin..
ayşe tolga'yı bilirsin, onun blogu var, ayşe tolga iyi yaşam blogspot. orada yeni doğum yapmış olanlar için karnı toparlayıcı hafif güzel egzersizler var. mekik vs kesinlikle yapılmamalı, aksine zararı oluyor diyor. blogdaki videoları yapabilirsin toplamda 10 dk zaten..

Günaydın kizlar :)
Mutlu bir hafta gecirirsiniz inşallah :)
S_A canım kusura bakma isim neydi senin ben unutmuşum yaslilik:)
Ama cok haklisin Tulumba yada o servetli tatlilar sut yapmaz cok tatli isterse canin meyveden yada tahinden gider canim sana dedogim kisinin adini blue paylasmis inan cok ise yariyormus öyle duydum bende bir kenara not edeyim
Kararli olman cok güzel ama

@evrt blue city busr daydream Şule

Önemli değil canım
neyse rakibimizi belirlediğimize göre, nasıl gidiyor bakalım rakibem: ) ben yeni bir spora başladım, 1 saat yürüyüşten sonra 20 dk kalça basen pilatesi.. bakalım nasıl sonuç verecek? farkı izleyebilmek için ölçülerimi alacaktım unutmuşum bugün..
wc sorunum yine var, ona rağmen tartı bugün çokşükür mutlu etti beni..

Günaydın herkeseee
Kaptanım dün giremedim yoğunluktan. Denize gidelim dedik pişmiş tavupa döndüm resmen yanıyorum
Dünkü menüm
Sabah karatay kahvaltısı
Öğle yok
Akşam mangal yapıldı ama merak etmeyin ben sadece 5-6 köfte ve salata yedim
2 bardak şekersiz çay
Spor yüzme sayarsak güzeldi çookk yordu beni su 1.5 lt

Benimde karataya başladığımdan beri iyi gidiyor çok şükür. Bence bu sporun çok faydası olur bende başlamak istiyorum basit hareketlerle sonra arttırırım diyorum nette araştırcam biraz bugün

çok güzel menü pikniğe rağmen hem de..
yüzmek spor olmaz mı en sağlam spor tebrikler

Benimde karataya başladığımdan beri iyi gidiyor çok şükür. Bence bu sporun çok faydası olur bende başlamak istiyorum basit hareketlerle sonra arttırırım diyorum nette araştırcam biraz bugün
evet ilk zamanlar yürüyüş bile yoruyordu, leslie yaptığımda bacaklarım hamlıyordu, ama şimdi etkilemiyor, ben de sıkılaşma hareketleri ekledim o yüzden zamanım olsa pilatesi her bölgeye yaparım da zamanım yok

bluebottle canım valla menundeki sporda superdi hizli basladin

city canim sizi karatayi baya siki tuttugunuz icin eslestirdim acikcasi ve hafta sonuda bozmamissin super
sağol kaptancım inşallah bu sefer başarırım en az 600-700 gr bile gitse her hafta ayda 2,5 -3 kilo eder, 2 ay sonra hedefe ulaşırım..

Domatesin pesinde kosma :)

Dünden beri aklıma geldikce gülüyorum :)
Canım sıkıldı annemleri aradim hazirlanin bi topraga dokunmaliyim patladim evde dedim neyse onlarida aldik gittik biryerlere ben kendimi cimlere attim :)
Donuste annemin komşusu koşa koşa geliyo kendi urettigi domatesleri almiskucagina poset filan yok bize yetiseyim diye nefes nefese al oglusuna saglikli saglik yedir dedi attim koltugun uüstüne
Eve geldik esime dedim kucagima aliyim sen poseti ac demeye kalmadandusurdum birini bizimki hic oyle bakiyor birde yokustan asagi gidiyor canim domates ne bakiyosun kos yakala dedim sşoku atlatinca geldi bi donatesin pesinde niye kostum ki dedi çünkü organik dedim ver domatesimi:)
Allahtan kimse yoktu diyor yoksa derler ne cimri adam bi domatesin pesine düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…