- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
Ayçacım omega 3 ünün arkasında epa ve dha değerleri kaç yazıyor? Benim ikisi toplam 540 ediyor 2 tablet alıyorum akşam alıyorum ikisini birden
vayy bu hafta baya bir kapışşmalı geçecek anlaşılan ohh ohh süper valla :)Ayçacım hepimiz birbirimizden güç alıyoruz gruptan izinli iken bu kadar iradeli olamıyorum mesela..
Akşamda oğlan dışarda acıktı alabilecek sadece kruvasan vardı oğlanla kocam yedi ben leptinimi bozmadım: )
Cuma ve Cumartesi menülerim sabah karatay kahvaltısı cuma akşam döner salata ayran, Cumartesi akşam 2 bulgur ve etli dolma 1 kase mercimek çorba, 1 bardak kefir ve salata.. 5 te yedim iki gündür akşam yemeğini...
ayçam sordupun soruya blue cvp vermiş zira zaten ben bir türlü kullanamadım omega 3 :)Ayçacım omega 3 ünün arkasında epa ve dha değerleri kaç yazıyor? Benim ikisi toplam 540 ediyor 2 tablet alıyorum akşam alıyorum ikisini birden
jelatin olmayan omega işin zor valla . Ayrıca bırak ilaçları çocukların tükettiği yiyeceklerdeki jelatin bile nerden bilinmiyor sonuçta jelatin sadece deriden değil toynaklardanda üretiliyor ülkemizde ve birçok ülkedeCanım Seninkinde Jelatin var mi? Benim içime kurt düşürdü erkek arkadaşım. Sığır Jelatini mi değil mi. Sığır Jelatını ise helal kesim olmayabiliyomuşta fln. Bende şimdilik türk işi olsun diye bi tane aldım ama o da 350 yapıyor bende 2 sabah 2 akşam alıyorum şimdilk. Erkek Arkadaşım yurt dışından araştırıvericek jelatin olmayan ve Omega mg fazla olan bulabilicek mi diye. O gönderince ona başlıcam.
peynirin çok tuzlu değilse sıkıntı yok canım yediğin miktardaGünaydınnn kılzarrr. Herkese mutlu pazarlarrrr
Dünkü menüm,
Çok geç kalkınca sabah kahvaltısı yapamadım
Öğlen(12.00) = 2 yumurta 1 avuc peynir 3 zeytin
Akşam (18.00) avuç içi büyüklüğünde 3 köfte , boll salata (elma sirkeli) , 1 avuç peynir(izmir tulumu olunca yedikce yiyesi geliyor insanın)
Spor yok
Sıvı 4 lt su
kaptancım büşra hangi arkadaşın adı? kusura bakmayın sanırım izinliyken geldi, citygirl mü?TAKIM İÇİ EŞLEŞME
BLUE=BÜŞRA
ŞULE=S_A
YASEMİN=GÜLŞAH
AYÇA=HATİCE
EŞLEŞME SADECE RAKİP SEÇİMİ ASIL AMAÇ HERKES BİRBİRİNİ KONTROL EDECEK
CEZALILAR
AYÇACIM VE HATİCECİM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TAKIM İÇİ LİSTEYİ HAZIRLIYORSUN CANIM HEDEFİNE EN UZAK KALAN SEN VE HATİCESİNİZ Eki Görüntüle 1225377 Eki Görüntüle 1225378
maşallah kaptanıma yaramasın paşamıza yarasın bol bol et olsun zeka olsun akıl olsunsabah kahvaltım
1 yumurtalı köy peynirli omlet
avuç içi kadar tam yağlı peynir
biraz fındık ceviz
10 zeytin
domates salatalık
1 büyük bardak süt
Canım Seninkinde Jelatin var mi? Benim içime kurt düşürdü erkek arkadaşım. Sığır Jelatini mi değil mi. Sığır Jelatını ise helal kesim olmayabiliyomuşta fln. Bende şimdilik türk işi olsun diye bi tane aldım ama o da 350 yapıyor bende 2 sabah 2 akşam alıyorum şimdilk. Erkek Arkadaşım yurt dışından araştırıvericek jelatin olmayan ve Omega mg fazla olan bulabilicek mi diye. O gönderince ona başlıcam.
bu sefer inş başaracağımEki Görüntüle 1225379
HEDEFLERİMİZ
YASEMİN***76,2****
GÜLŞAH***66,9****
AYÇA***84,1****
BLUE***56,3**** 55.7
BÜŞRA***66,5****
HATİCE***74,0****73.3
S_A***87,9****
ŞULE***70,9****
AYFER***66,6****66,6
takım içi listede ne olaki cuma günkü listemiTAKIM İÇİ EŞLEŞME
BLUE=BÜŞRA
ŞULE=S_A
YASEMİN=GÜLŞAH
AYÇA=HATİCE
EŞLEŞME SADECE RAKİP SEÇİMİ ASIL AMAÇ HERKES BİRBİRİNİ KONTROL EDECEK
CEZALILAR
AYÇACIM VE HATİCECİM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TAKIM İÇİ LİSTEYİ HAZIRLIYORSUN CANIM HEDEFİNE EN UZAK KALAN SEN VE HATİCESİNİZ Eki Görüntüle 1225377 Eki Görüntüle 1225378
evet herkese iyiy pazarlar kızlar cuma günü tartılmamıştım
bu sabah tartıldım ilk önce 66,6 yım kilo almamışım böylece 4. ayımızı toplamda 66,6-63,2=3,4 kg ile kapatmış bulunuyorum
ben bu eşleşme işini beğendim doğrusukaptancım büşra hangi arkadaşın adı? kusura bakmayın sanırım izinliyken geldi, citygirl mü?
Evet canim benim büşrakaptancım büşra hangi arkadaşın adı? kusura bakmayın sanırım izinliyken geldi, citygirl mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?