Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ayçacım omega 3 ünün arkasında epa ve dha değerleri kaç yazıyor? Benim ikisi toplam 540 ediyor 2 tablet alıyorum akşam alıyorum ikisini birden

Ayçacım omega 3 ünün arkasında epa ve dha değerleri kaç yazıyor? Benim ikisi toplam 540 ediyor 2 tablet alıyorum akşam alıyorum ikisini birden

Canım Seninkinde Jelatin var mi? Benim içime kurt düşürdü erkek arkadaşım. Sığır Jelatini mi değil mi. Sığır Jelatını ise helal kesim olmayabiliyomuşta fln. Bende şimdilik türk işi olsun diye bi tane aldım ama o da 350 yapıyor bende 2 sabah 2 akşam alıyorum şimdilk. Erkek Arkadaşım yurt dışından araştırıvericek jelatin olmayan ve Omega mg fazla olan bulabilicek mi diye. O gönderince ona başlıcam.

Günaydınnn kılzarrr. Herkese mutlu pazarlarrrr

Dünkü menüm,

Çok geç kalkınca sabah kahvaltısı yapamadım
Öğlen(12.00) = 2 yumurta 1 avuc peynir 3 zeytin

Akşam (18.00) avuç içi büyüklüğünde 3 köfte , boll salata (elma sirkeli) , 1 avuç peynir(izmir tulumu olunca yedikce yiyesi geliyor insanın )

Spor yok
Sıvı 4 lt su

vayy bu hafta baya bir kapışşmalı geçecek anlaşılan ohh ohh süper valla :)
ayçam sordupun soruya blue cvp vermiş zira zaten ben bir türlü kullanamadım omega 3 :)
jelatin olmayan omega işin zor valla . Ayrıca bırak ilaçları çocukların tükettiği yiyeceklerdeki jelatin bile nerden bilinmiyor sonuçta jelatin sadece deriden değil toynaklardanda üretiliyor ülkemizde ve birçok ülkede
peynirin çok tuzlu değilse sıkıntı yok canım yediğin miktarda

evet herkese iyiy pazarlar kızlar cuma günü tartılmamıştım
bu sabah tartıldım ilk önce 66,6 yım kilo almamışım böylece 4. ayımızı toplamda 66,6-63,2=3,4 kg ile kapatmış bulunuyorum

sabah kahvaltım
1 yumurtalı köy peynirli omlet
avuç içi kadar tam yağlı peynir
biraz fındık ceviz
10 zeytin
domates salatalık
1 büyük bardak süt

TAKIM İÇİ EŞLEŞME

BLUE=BÜŞRA

ŞULE=S_A
YASEMİN=GÜLŞAH
AYÇA=HATİCE

EŞLEŞME SADECE RAKİP SEÇİMİ ASIL AMAÇ HERKES BİRBİRİNİ KONTROL EDECEK

CEZALILAR

AYÇACIM VE HATİCECİM ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA TAKIM İÇİ LİSTEYİ HAZIRLIYORSUN CANIM HEDEFİNE EN UZAK KALAN SEN VE HATİCESİNİZ

HEDEFLERİMİZ

YASEMİN***76,2****
GÜLŞAH***66,9****
AYÇA***84,1****
BLUE***56,3****
BÜŞRA***66,5****
HATİCE***74,0****
S_A***87,9****
ŞULE***70,9****
AYFER***66,6****66,6

kaptancım büşra hangi arkadaşın adı? kusura bakmayın sanırım izinliyken geldi, citygirl mü?

canım öncelikle tulum peyniri yemende bir sakınca yok.. karatay açısından..
jelatin hepsinde var, önemli olan balık mı sığır mı? efas1200 diye bir ürün var onda balık jelatini. bir de antiomega3 var o da balık.. hamilelikte doktorum özellikle onu önermişti ama değerlerini bilmiyorum şuanda.. ben gncninkini kullandım efasa geçeceğim türkiyeden gelirken ailem getirecek.. karatay alınacak tüm omega 3 ü tek öğünde almayı öneriyor 4 tane bile olsa..

Bugünkü menüm
08.30 karatay kahvaltısı
15.30 2 ceviz
19.15 1tabak kıymalı taZe fasulye, salata, yoğurt

Sıvı: 3 lt su 2 yeşil çay 1 Türk kahvesi
Spor: 4 km yürüyüş 20 dk mari Wilson bacak basen pilatesi 1/60

takım içi listede ne olaki cuma günkü listemi

evet herkese iyiy pazarlar kızlar cuma günü tartılmamıştım
bu sabah tartıldım ilk önce 66,6 yım kilo almamışım böylece 4. ayımızı toplamda 66,6-63,2=3,4 kg ile kapatmış bulunuyorum

normal olanda o zaten çok kiloluların bile 7-8 kilo almaları lazımmış ben 4 kilo falan almıştım çünkü 4 ayda 5 kilo verip sonuçta8 kilo aldım 8-4 oldu yani

Selaaam günaydıın :)

Hepinizden çok çok özür dilerim. Ne zormuş bebek varken ayrıca birde internete girmek... ( telefonla bile fazla vakit ayıramıyorym. Ama kızımada kendimede güzel bir plan yaptım.

Şuan kızım içerde sanırım uyanmaya calışıyor. Ben ise kalktım sütümü sağdım. Ve şimdi burdayım.

Cumartesi nihayet kendime iki kot aldım. Ve hanile kotunu giyinmelten kurtuldum

Ve dün ilk dega giyindiğimde aaa ne güzel durdu üstümde dedim. Ama bu sabah uyandım ve hayır o kot 44 beden ve iğrenç duruyor dedim.

Sen emziriyorsun diyet yapma diyenler oluyor. Habire tatlı yedirmeye calışanlar ye yee sütün tatlı okur. Hiçtebile hiçbiride süt arttırmıyor. Ben rezene cayımı içerim bool su içerim. Öylede artar bu süt. Tulumva tatlısıyla değil :)

Eşimi ikna etsem spora başlamak istiyorum ama bebişime kim bakacak. 2 gindür günde 45 dakika yürüyüş yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…